gunaydinlar
kilom 52.1 mezun olmak istiyorum.
çok hastayım bademciklerim şişmiş kulaklarım intihaplanmış dün doktordaydım ilaçlarımı içiyorum ama sabahakadar uyumadım :2:
kilom 71.0
gecmis olsun canim uzuldum ya bu yaz mevsimind ebile kurtulamiyoruz su hastaliklardanselamın aleyküm hayırlı cumalar kızlar
çok kötü bir hafta geçirdim kızlar
p.tesi bi hasta oldum dün açtım gözlerimi 39.5 derece ateşle yattım
veee dün bakıcım işi bıraktı ortada kaldım moralim çok bozuk
kilom 56.3
tmm akrepcim inş. yanlışlık yoktur.cadı kızım tepemde zor hazırladım listeyi alışana kadar bu hesap işine, baya zorlanacağım sanırım
heheheh bu diyet topiginde herkes bebelitamam canım diğer bilgisayara geçiyorum hemen..
tatlım benim kızı okula gönderip bakayım olurmu saati gelmiş baktım da
çok hastayım bademciklerim şişmiş kulaklarım intihaplanmış dün doktordaydım ilaçlarımı içiyorum ama sabahakadar uyumadım :2:
kilom 71.0
gecmis olsun canim uzuldum ya bu yaz mevsimind ebile kurtulamiyoruz su hastaliklardanins. hemen iyi bir bakici bulursun. surekli bakici degismesi de kotu alsinda. Allah yardimcin olsun cnaim
heheheh bu diyet topiginde herkes bebelidemek anne olunca kilolar daha cok sorun haline geliyor
gecmis olsun cnaim, iyi bak kendine
Kilom 71.0
akrepcim teşekkür ederim paylaşım alanına bıraktım listeyi cnm.sende excel olarak var mı liste cnm varsa ban özelden atar mısın
çok geçmiş olsu yaz günü hastalık hiç çekilmiyor gerçekten, Allah bir an önce şifa versin canım..çok hastayım bademciklerim şişmiş kulaklarım intihaplanmış dün doktordaydım ilaçlarımı içiyorum ama sabahakadar uyumadım :2:
kilom 71.0
selamın aleyküm hayırlı cumalar kızlar
çok kötü bir hafta geçirdim kızlar
p.tesi bi hasta oldum dün açtım gözlerimi 39.5 derece ateşle yattım
veee dün bakıcım işi bıraktı ortada kaldım moralim çok bozuk
kilom 56.3
2.TAKIM
akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76%)
turab571( 52,7 / 52,1 / 0,7 / 1,33%)
meden( 60 / 59 / 1 / 1,67%)
hindirella( 60,4 / 60,5 / -0,1 / -0,17%)
zulaley( 71,4 / 71 / 0,4 / 0,56%)
Poseidon83( 61 / 60,9 / 0,1 / 0,16%)
SUKRANbursa( 56 / 56,7 / -0,7 / -1,25%)
çitlenbikbesyo( 55,3 / 56,3 / -1 / -1,81%)
aybukeeselam( 54 / 54 / 0 / 0,0%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 598,7 / 598,3 / 0,4 / 0,07% )
son halimiz bu kızlar
akrepcim turabin gecen haftaki kilosu 52.7 bu hafta 52.1 aradaki fark 600 gram ama sen 700 gram yazmissin. ben mi yanlis hesapliyorum bir kontrol et istersen
çok geçmiş olsu yaz günü hastalık hiç çekilmiyor gerçekten, Allah bir an önce şifa versin canım..
çok çok geçmiş olsun, önce sağlık tabi ki,Allah acil şifalar versin..
ooff çok kötü olmuş bakıcı işi. annen vs.. yokmu yardımına koşacak, ya da varsa kestirmeden komşuya sığınabilirsin, benim de başıma gelmişti,1 hafta ne yaşadığımı ben bilirim, zor kelimesi az kalıyor yanında. biz bütün komşular toplanıp, benim üst komşuya ricada bulunmuştuk, kadıncağız bu kadar ısrara dayanamayıp kabul etmişti. şimdi hala üst komşum bakıyor kızımaçünkü ailecek nisa ya bayılıyorlar, kendileri ayrılmak istemedi, biz iyice alıştık, bırakamaz olduk nisa yı, devam edelim bizden memnunsanız dediler:80: bizim de canımıza minnet, hemen kabul ettik
çok rahatmış komşunun bakması, sabah bırakması alması o kadar kolay oluyor kii, mümkünse böyle bir şansın varsa şiddetle tavsiye ederim
Akrep bi de 7. takimda 13 kisi var. en fazla 12 kisi olmasi gerekmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?