herkese günaydıınnn, kas ağrısı ile mahvoldum resmen.. regl zamanım da geliyor, iğrenç bir duygusal ve fizksel yapıya sahibim bugün..
akrepçim, ben mezun olduktan sonra bir dönem atanamadım, puanım iyiydi, diğer atamada atanacağım kesindi, buna rağmen ben atanamadığım o 4 ay boyunca evde boş durmadım ve iş aradım, bir çeyiz dükkanında dikiş öğrendim ve 4-5 ay dikiş yaptım, daha sonra dediğim gibi 4-5 ay sonra atandım, dükkandanki diğer elemanlar şaşırıyordu, sen öğretmen olacaksın ne işin var burada diyebabam kızım zaten atanacaksın 4 ay sonra otur babanın ekmeğini ye demesine rağmen , ben evde bunaldığım için çalışmayı seçtim, yani demek istediğim şu, ben yapı olarak çalışmadan duramayan bir tipim, ben üniversitede okurken de maddi ihtiyacım olmadığı halde,( annem babam ikisi de öğretmendir,) 4 yıl boyunca değişik kafelerde restaourantlarda ve bir züccaciyede satış elemanı olarak çalışmış bir kişiyim.
evet yemeğimide yedim geldim kızlar
yarım porsiyon taze fasulye yarım porsiyon yoğurt çıtır çıtır ekmekten yemeden kalktım masadan
sabah kalkınca 30 mekik çektim ve işe yürüyerek geldim 50 dakika sürdü
zulaley siz bu kıza iş yaptırmadınız mı evlenmeden ,bak bir halıda yorulmuş hem de tamamlamadan..tunaydinlar herkese
citlenbikbesyo yuzunden suan butun kaslarim titriyor, oluyorum. kendisi bile sasiracak buna ama yorgunlugumun musebbibi kendileri
citlenbikcim yazmissin buraya toz aldim de gibi HALILARI YIKADIM diye banada cesaret geldi. kolay bir ise benziyor bu dedim, kalktim bugun sabah kizimin odasindaki haliyi genis banyomda bir guzel islattim iki elde kopukledim ama bitttiimmiyicede durulamam lazim fircalaya fircalaya, islattim suan dinleniyorum insaallah bugun o hali yikanir biter ama diger iki hali icin hali yikamacilari aradim bile yarin sabah gelip alacaklar
güzeel.az da olsa kilo ver ki akrebin gazabından kurtul bu hafta..evet yemeğimide yedim geldim kızlar
yarım porsiyon taze fasulye yarım porsiyon yoğurt çıtır çıtır ekmekten yemeden kalktım masadan
sabah kalkınca 30 mekik çektim ve işe yürüyerek geldim 50 dakika sürdü
maşallah ne güzel çalışkansın ama ben senin tamtersinim bende ev işine çok düşkünüm ev işlerim duruyorsa gezemen oturamam işler bitmeden asla dışarı çıkamam evcimenim
tabi senin meslegin çok güzel eger okuluma devam edip bir memur olsaydım seve seve çalışırdım
inşallah çocuklarım okuyup güzel yerlere gelirler
güzeel.az da olsa kilo ver ki akrebin gazabından kurtul bu hafta..
valla kızlar kim ne iş yaparsa yapsın hakkını vererek yapsın da gerisi hikaye.benim de iki kızım var,gönül iyi bir meslek edinmelerinden yana,ama dualarımda nasıl mutlu olacaklarsa öyle gelecek nasip etsin diye yalvarıyorum rabbime.kendilerini iyi hissedecekleri gibi yaşasınlar hayatlarını.hayatın binbir türlü hali var,ben altın bileziklerini takayım kollarına ister kullanırlar,ister kötü günde can kurtaran olur hallerine..nasip..
benimde bu gün temizlik günüm yardımcından daha çok yoruldum. 8 de geldi 11:30 iş bitti diye gidecekti. etrafı b.k götürüyor ya. o kadar para veriyorum. senin yaptığını zaten iki günde bir ben yapıyorum. kimse bana para vermiyor. ay sinir oldum. illa başında duracaksın. her hafta geliyor hala işten kaçma peşinde benim yapmamı bekliyor galiba.
kahvaltımı yapamadım. bir mink çukulata ağzıma attım. şimdi koca bir tabak salata ile iki tane patlıcan dolması yiyorum Ç))
yaz geldi artık keyiflerde yerinde
zulaley siz bu kıza iş yaptırmadınız mı evlenmeden ,bak bir halıda yorulmuş hem de tamamlamadan..turab bir tavsiye canım son durulamada sulandırılmış yumuşatıcı sür üstüne,hem yumuşacık olur,hem mis gibi kokar kızının halısı.haydi kolay gelsin..
evde iki abla birde annem olunca bana cop atma, bakkala gitme gibi ayak isleri duserdizulaley siz bu kıza iş yaptırmadınız mı evlenmeden ,bak bir halıda yorulmuş hem de tamamlamadan..turab bir tavsiye canım son durulamada sulandırılmış yumuşatıcı sür üstüne,hem yumuşacık olur,hem mis gibi kokar kızının halısı.haydi kolay gelsin..
hımm duyar gibi olmuştum , netleştiğini bilmiyordum, hayırlı uğurlu olsun kadronuzi tebrik ederim:81:
bu tavsiyeyi bende alayım bari ilerde lazım olur
şükran konu dışı ama sınava hazırlık ne alemde ? kursa falan gidiyomusun ?
ben çok bunaldım dün akşam çalışmadım o yüzden
bu akşam kısmetse çalışıcam gene
ben de yapıyorum güzel oluyorzulaley siz bu kıza iş yaptırmadınız mı evlenmeden ,bak bir halıda yorulmuş hem de tamamlamadan..turab bir tavsiye canım son durulamada sulandırılmış yumuşatıcı sür üstüne,hem yumuşacık olur,hem mis gibi kokar kızının halısı.haydi kolay gelsin..
valla kızlar kim ne iş yaparsa yapsın hakkını vererek yapsın da gerisi hikaye.benim de iki kızım var,gönül iyi bir meslek edinmelerinden yana,ama dualarımda nasıl mutlu olacaklarsa öyle gelecek nasip etsin diye yalvarıyorum rabbime.kendilerini iyi hissedecekleri gibi yaşasınlar hayatlarını.hayatın binbir türlü hali var,ben altın bileziklerini takayım kollarına ister kullanırlar,ister kötü günde can kurtaran olur hallerine..nasip..
benimde bu gün temizlik günüm yardımcından daha çok yoruldum. 8 de geldi 11:30 iş bitti diye gidecekti. etrafı b.k götürüyor ya. o kadar para veriyorum. senin yaptığını zaten iki günde bir ben yapıyorum. kimse bana para vermiyor. ay sinir oldum. illa başında duracaksın. her hafta geliyor hala işten kaçma peşinde benim yapmamı bekliyor galiba.
kahvaltımı yapamadım. bir mink çukulata ağzıma attım. şimdi koca bir tabak salata ile iki tane patlıcan dolması yiyorum Ç))
ben martta sınava girdim 58 küsürla kaldım o zaman murat dersanesine gitmiştim şimdi gitmiyorum evde akşamları konu tekrarı ve test çözüyorum ilk dönem çok çalıştım sabahlara kadar günlerce uyumadığım olmuştu kazanamayınca bi isteksizlik çoktü tabiri caisse rolentide çalışıyorum
ama bol bol test çözmenin faydası var bu arada geçmiş yıl sorularınıda çöz bana çoğu benzer sorular geldi
alan sınavından ortalama 65 genel kültür genel yetenek yani matematik ve tarih yaktıbeni 40 geldi
artık dahada zorlayıp çalışmamız lazım akşamları bol bol test çözelim şurda 1 aydan daha az zaman kaldı sıkalım biraz daha dişimizi
58 almakta kötü gerçekten sen benden daha çok yaklaşmışsın
kasım sınavında 55 almıştım
mart sınavına giremedim
konuları bitirdim gibi sadece hukuklar kaldı
test çözücem bundan sonra
hayırlısı artık elimizden geleni yapıyoruz :)
zulaley siz bu kıza iş yaptırmadınız mı evlenmeden ,bak bir halıda yorulmuş hem de tamamlamadan..turab bir tavsiye canım son durulamada sulandırılmış yumuşatıcı sür üstüne,hem yumuşacık olur,hem mis gibi kokar kızının halısı.haydi kolay gelsin..
çikolata bir parça tamamda canım şu kolayı tamamen çıkarmaya çalış hayatındanevet aynen öyle
tabi benimkisi biraz tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektire döndü ama olsun
akrep atarım seni demese belkide hala çikolata yiyor kola içiyor olurdum
bu cumayı güzelce bir atlatayım başka bişey istemem:18::18:
evde iki abla birde annem olunca bana cop atma, bakkala gitme gibi ayak isleri duserdisimdide bahtima bu denli bir yalnizlik dusunce zorlaniyorum
sularini cekerken çek çeğin sapı kırıldı parmagimda kesildi simdi haliyi sardim sulari sirksin aksam esimle balkona cikaririz diyorum, bu asamada yumusaticiyi nasil doksemmesajini gec okudum guzel olur su parmagimin acisi gecerse yeniden serer yaparim kizima bu hoslugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?