merhaba kızlar
yusufu yenı yatırdım cok huysuzdu son 2 gecedır uyutmadı bızı tabı kendı de rahat uyuyamadı
demın baktım cayır cayır yanıyor cok atesı vardı cok da halsız dı hemen ates dusurucu verıp yatırdım
daha onceden de oksurmesı vardı kopek dıslerını cıkarıyor dıye oyle oldugunu dusundum ama sımdı ates cıktı kızlar dua edın ınsç onemlı bısey degıldır
ıctıgım suları sayamıyorum ama az ıctıgımın farkındayım maalesefsu ıcmek aklıma gelmıyor
Merhaba hanımlar ;
Bugün öğleye kadar annemlerdeydim. Öğleden sonra da hastaneye uğradım. Kadroya geçmek için dilekçe vermeye. Hayırlısı bakalım. AKşam üzeri geldim eve.
.
ya bizim takımın diğer elemanları nerde
hindirelle yok aybükesselam yok
hindirellanın dişi kötümü oldu acaba
çitlenbik yok
merhaba kızlar
yusufu yenı yatırdım cok huysuzdu son 2 gecedır uyutmadı bızı tabı kendı de rahat uyuyamadı
demın baktım cayır cayır yanıyor cok atesı vardı cok da halsız dı hemen ates dusurucu verıp yatırdım
daha onceden de oksurmesı vardı kopek dıslerını cıkarıyor dıye oyle oldugunu dusundum ama sımdı ates cıktı kızlar dua edın ınsç onemlı bısey degıldır
ne kadrosu hayırdır? bir şey kaçırmışım galiba.:26:
ne kadrosu hayırdır? bir şey kaçırmışım galiba.:26:
butun sozlesmeli ogretmenler kadroya geciyor, artik sozlesmeli ogretmenlik yok. arkadas onun icin basvuracak sanirim. keske bende su denklik almayi 2 yil geciktirmeseydim belki bundan bende faydalaniyor olurdum simdi
Canım 4/b lilere kadro verdilerya. Ben ve eşim ikimizde 4/b li sağlık personeliydik. Kadroya (657) geçebilmek için bir ay içinde dilekçe verilmesi gerekiyormuş. O nu hallettim bugün. Hakkımızda hayırlısı bakılım
Sen ne iş yapıyorsun canım ?
simdilik ev hanimligi, ingilizce ogretmeniyim aslinda universteyi kazakistanda okudum mart ayinda insaallah denkligimi alip sonrada kpssye hazirlanip 2012 de devlet memuru olarak ogretmenlige baslamak hedefim.
bende kendimce yorum yapmisim, tek devlet memurlari ogretmenlermis gibi
hakkinda hayirlisi olsun canim.
İnşallah hedefine ulaşırsın canım :)
öğretmenlik güzel meslek
Teşekkürler canım. İnşallah seninde planladığın gibi olur ve dilediğin tarihte öğretmenliğe başlayabilirsin. Benim kuzenimde ingilizce öğrenmeni olarak bu sene atandı. İdealimdeki meslek öğretmenlikti aslında. Ama SAğlık Meslek Lisesine gidince, bi de lise 3. sınıftayken puan kırma olayı başlayınca kendi mesleğimize yöneldik. Gerçi kendi işimi de seviyorummm.
insaallah bende seviyorum meslegimi. hakkini vererek yapmayi nasip etsin Allah.
Yalniz devlet memuru olan ogretmen arkadaslarin en ufak bir rahatsizliklarinda hatta yorgunluklarinda bile rapor alip okula gitmemeleri beni cok sasirtti. sinif ogretmeni ve hic acimadan koca bir sinifi, koca bir gun ogretmensiz birakabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?