Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Konu ile alakasız ama raslamışken paylaşayım dedim, gerçekten çok güzel:::

Asırlar boyunca hep, kendi vizyonlarından başka hiçbir şeyle mücehhez olmadan yeni yollarda ilk adımları atan insanlar vardı. Amaçları aynı değildi, ama hepsinin ortak bir noktası vardı: Adımları ilkti, yolları yeniydi, vizyonları başkalarından menkul değildi ve nefretle karşılık gördüler. Büyük mucitler, düşünürler, sanatçılar bilim ...adamları, kaşifler, muasırlarına tek başlarına karşı koydular. Her yeni büyük düşünceye muhalefet edildi. Her yeni büyük keşif kınandı. İlk motorun aptalca olduğu düşünüldü. İlk uçağın imkansız olduğu düşünüldü. İlk mekanik dokuma tezgahının şerir olduğu düşünüldü. Anestezinin günah olduğu düşünüldü. Fakat vizyonları başkalarından menkul olmayan insanlar ilerlediler. Savaştılar, acı çektiler ve bedel ödediler. Fakat kazandılar.'

merhaba kızlar..
aybüke enerjini bir anda harcama,pilates,kardio yeter bu günlük.dansı yarına sakla..
zulaley part time çalışsan eşinle kuşum.zaten kasiyer lazım değil miydi.arkadaşlar haklı 3 çocuk ,ev artı yorucu bir iş senden çok şey götürür.sen iyi olmazsan ailen nasıl olabilir ki.ailenin direği anne bence.
menüme gelince
sabah 2 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara meyve
öğle
1 dilim karpuz,2 dilim ekmek
peynir,zeytin
ara yok
akşam
1.5 tabak peynirli makarna
2 bardak portakallı gazoz.
bol su..
yapabilirsem 30 dakika pilates yaparım birazdan..
haydi görüşürüz ....

herkese merhaba

bugünkü menümün devamı

öğlen 2 dilim ekmek
arasına light ton balığı
domates ve marul

ara 2 adet kuru incir
yeşil çay

akşam
4 yk kabak yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt

gece de tarçınlı süt

bu akşam yürüyüşede çıkıçam
ders çalışamıcam
ama o kadar olsun artık :)

Merhaba hanımlar ;

Bugün öğleye kadar annemlerdeydim. Öğleden sonra da hastaneye uğradım. Kadroya geçmek için dilekçe vermeye. Hayırlısı bakalım. AKşam üzeri geldim eve.
Bugünkü menüm ;
Uyanınca bir bardak su.
Sabah : peyinrili yumurta, pekmez, bir dilim ekmek,
Ara : üç adet karalahana sarması
Öğle : Yarım ekmek arası tavuk döner ( Annem dışarı çıkmıştı, yaptırmış gelmiş, yiyemem diyemedim)
Ara : dışarda olduğum için ve tavuk döner çok doyurduğu için yapmadım.

Akşam : Yayla çorba, türlü, Bir dilim kepekli ekmek

Birbuçuk litre su ve ayran. Şimdi rezenemi içeceğim. Daha 500 ml su onu da bitireceğim yatana kadar. Platesimi de yaparım inşallah.

Neyse kızım uyurken biraz ortalığı toplayayım. Sonra inşallah tekrar girerim.

merhaba kızlar

yusufu yenı yatırdım cok huysuzdu son 2 gecedır uyutmadı bızı tabı kendı de rahat uyuyamadı

demın baktım cayır cayır yanıyor cok atesı vardı cok da halsız dı hemen ates dusurucu verıp yatırdım

daha onceden de oksurmesı vardı kopek dıslerını cıkarıyor dıye oyle oldugunu dusundum ama sımdı ates cıktı kızlar dua edın ınsç onemlı bısey degıldır

bu arada yedıklerımı de yazıyım

sabah normal kahvaltı yedım ekmek belkı 1 dılım yemısımdır

ara bır tane muz

ara bır fıncan kahve

ogle bıraz salata ve bıraz cıps

ara: 3 tane kıraz ve bır ananasın yarısı

aksam ıcın de etlı taze fasulye yaptım ondan bır tabak yerım eralde cunku cok ac hıssedıyorum kendımı

sporolarak yıne yusufla cıkıp oynadık

ıctıgım suları sayamıyorum ama az ıctıgımın farkındayım maalesef su ıcmek aklıma gelmıyor

çok çok geçmiş olsun,doktora göürmende fayda var, biz de nisa nın her ateşlendiğinde diş çıkarıyor sanıyorduk, bekletiyorduk, iyice perişan olduğunda götürünce doktor her defasında boğaz ve kulak enfeksiyonu diyordu, hatta bir şubat ayında da aynı ateşlendi, diş sandık, ateş düşürücü ile geçiştirdik, ateş düşmeyince doktora götürdük, kanında mikrop çıkmıştı, o yüzden ne olur ne olmaz doktora götür bence.

inşallah önemli değildir, su içme meselesine gelince, evin belli bölümlerine su şişesi ayarlarsan, mutlaka gözüne çarpacak ve içeceksindir, ben öyle yapıyorum, aklıma gelmese bile gözüme ilişiyor, içiyorum bir bardak, zaten sonra alışkanlık haline dönüyor,, denemende fayda var.

ya bizim takımın diğer elemanları nerde

hindirelle yok aybükesselam yok
hindirellanın dişi kötümü oldu acaba
çitlenbik yok

temizlik vardı akrebim bugun hemde ne temizlik daha yeni oturdum sayılır
hafta sonu halılarımı yıkamıştm bugunde cam perde incikcıncık temizlik yaptım
misss gibi oldu evim artık misafir ağırlayabilirim

geçmişi okudum bayağı kaynatmışsınız
zulalley hayırlı olsun rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin

kusuruma bakmayın ok yorgunum yarın uzun uzun konuşuruz inş.

Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey değildir ve biranönce düzelir. Sabaha kadar düzelmesze bence de doktora götür. Benim kızımda henüz böyle şikayetlerim olmadı. Ama çok korkuyorum. Ateşlenirse, diş çıkarırken ağrısı, ateşi olursa diye. Eşim çok pimpirikli, telaşlı birisi zaten.
Allah tüm annelere sabır ve güç versin..

ne kadrosu hayırdır? bir şey kaçırmışım galiba.:26:

Canım 4/b lilere kadro verdilerya. Ben ve eşim ikimizde 4/b li sağlık personeliydik. Kadroya (657) geçebilmek için bir ay içinde dilekçe verilmesi gerekiyormuş. O nu hallettim bugün. Hakkımızda hayırlısı bakılım

bende kendimce yorum yapmisim, tek devlet memurlari ogretmenlermis gibi
hakkinda hayirlisi olsun canim.

simdilik ev hanimligi, ingilizce ogretmeniyim aslinda universteyi kazakistanda okudum mart ayinda insaallah denkligimi alip sonrada kpssye hazirlanip 2012 de devlet memuru olarak ogretmenlige baslamak hedefim.

İnşallah hedefine ulaşırsın canım :)
öğretmenlik güzel meslek

bende kendimce yorum yapmisim, tek devlet memurlari ogretmenlermis gibi
hakkinda hayirlisi olsun canim.

Teşekkürler canım. İnşallah seninde planladığın gibi olur ve dilediğin tarihte öğretmenliğe başlayabilirsin. Benim kuzenimde ingilizce öğrenmeni olarak bu sene atandı. İdealimdeki meslek öğretmenlikti aslında. Ama SAğlık Meslek Lisesine gidince, bi de lise 3. sınıftayken puan kırma olayı başlayınca kendi mesleğimize yöneldik. Gerçi kendi işimi de seviyorummm.

İnşallah hedefine ulaşırsın canım :)
öğretmenlik güzel meslek

insaallah bende seviyorum meslegimi. hakkini vererek yapmayi nasip etsin Allah.
Yalniz devlet memuru olan ogretmen arkadaslarin en ufak bir rahatsizliklarinda hatta yorgunluklarinda bile rapor alip okula gitmemeleri beni cok sasirtti. sinif ogretmeni ve hic acimadan koca bir sinifi, koca bir gun ogretmensiz birakabiliyor

bende ogretmenlik ve yabanci dil idealimden dolayi 5 yil gurbet ellerde okudum. cunku o puan kirma olayi benide vurdu maalesef. hayirlisi olsun insaallah bir an evvel ideal, adil bir egitim sistemine kavusuruz. bana musade saat gec oluyor biraz kitap okuyup yatacagim.
iyi geceler:109:

öyle yapıyorlar evet
özel sektörde al bakalım rapor
rapor bitiminde kapının önündesin malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…