- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
byy canımm byy
diğer topiklerdeki performansınızı burda da göstermenizi istiyoruz efembu hafta deneme haftanız ve çok önemli hakkınızdaki değerlendirmemiz için bilmem anlatabildimmi..
anlaşıldı kaptan
ya kaptan hariç kimse bana bişey yazmıyoyaneden ben size naptım
ben giriyorum kimse olmuyo onlar giriyo ben yok oluyorum off bu durumdan çok sıkıldım ben girdiğimde yazdığım şeylere veya menülerime bari cvb yazsalar gam yemicem neyse
anlaşıldı kaptan
ya kaptan hariç kimse bana bişey yazmıyoyaneden ben size naptım
ben giriyorum kimse olmuyo onlar giriyo ben yok oluyorum off bu durumdan çok sıkıldım ben girdiğimde yazdığım şeylere veya menülerime bari cvb yazsalar gam yemicem neyse
yahu gerçi bu biraz da tercih meselesi, ya da alışkanlık.. artık ne derseniz.. benim görümcemi öldürseniz çalıştıramazsınız, ben memnunum hayatımdan diyor, çalışmama lüzum yok diyor, e buna kimse birşey diyemez haliyle, mesela ben de çalışmazsam duramayacak bir tipim... 2 aylık yaz tatilimizde ben bunalıyorum sıkılıyorum, hergün elimde bir bez, köşe bucak temizlik yapıyorum, temizlik hastası oluyorum yazın..evin işi hiç bitmiyor, ee bu da beni bunaltıyor, bir yerlere çıkıp gezsen en fazla 1 haftalığına tatile gidebiliyorsun. geride bütün yaz boşsun, resmen daralıyorum, okul açılsın diye gün sayıyorum.
haa şimdi artık yorulduk bunaldık kapansın karneyi verelim bitsin diyoruz amaaaa, 1 ay sonra başlıyor öğrenxcileri sayıklamak
çok geçmiş olsun kuşuma yaa..:26:merhaba kızlar
yusufu yenı yatırdım cok huysuzdu son 2 gecedır uyutmadı bızı tabı kendı de rahat uyuyamadı
demın baktım cayır cayır yanıyor cok atesı vardı cok da halsız dı hemen ates dusurucu verıp yatırdım
daha onceden de oksurmesı vardı kopek dıslerını cıkarıyor dıye oyle oldugunu dusundum ama sımdı ates cıktı kızlar dua edın ınsç onemlı bısey degıldır
bu arada yedıklerımı de yazıyım
sabah normal kahvaltı yedım ekmek belkı 1 dılım yemısımdır
ara bır tane muz
ara bır fıncan kahve
ogle bıraz salata ve bıraz cıps
ara: 3 tane kıraz ve bır ananasın yarısı
aksam ıcın de etlı taze fasulye yaptım ondan bır tabak yerım eralde cunku cok ac hıssedıyorum kendımı
sporolarak yıne yusufla cıkıp oynadık
ıctıgım suları sayamıyorum ama az ıctıgımın farkındayım maalesefsu ıcmek aklıma gelmıyor
temizlik vardı akrebim bugun hemde ne temizlik daha yeni oturdum sayılır
hafta sonu halılarımı yıkamıştm bugunde cam perde incikcıncık temizlik yaptım
misss gibi oldu evim artık misafir ağırlayabilirim
temizlik vardı akrebim bugun hemde ne temizlik daha yeni oturdum sayılır
hafta sonu halılarımı yıkamıştm bugunde cam perde incikcıncık temizlik yaptım
misss gibi oldu evim artık misafir ağırlayabilirim
Canım 4/b lilere kadro verdilerya. Ben ve eşim ikimizde 4/b li sağlık personeliydik. Kadroya (657) geçebilmek için bir ay içinde dilekçe verilmesi gerekiyormuş. O nu hallettim bugün. Hakkımızda hayırlısı bakılım
butun sozlesmeli ogretmenler kadroya geciyor, artik sozlesmeli ogretmenlik yok. arkadas onun icin basvuracak sanirim. keske bende su denklik almayi 2 yil geciktirmeseydim belki bundan bende faydalaniyor olurdum simdi
kuşum sakın kızma sonra eleman bulamadıkça senden çıkarır sinirini
sen yüzüne gül yufkaları yırt bacım
ölee birkaçgünden sonra değil hemen yapmaya başlaa..
hasta olursun bacım zatii yeni ayağa kalktın..
biz bacımızı hasta ettirmeyiss
hadi goreyim seni insaallah alninin aki ile bu isin icindende cikarsin sen.
3 cocukla herseye yetisen sen, amigurumilerle evi dolduran, sporunu, yuruyusunu yapan, dogum kontrol ve bilimum kisisel bakim danismanligi yapan sensimdide esinin is yerinde sag kolu olacaksin. kendini cokta yorma, unutma once sen
Akrepcim sen politikadanda cok iyi anliyorsun
sen boyle anlatirken bende esimin yaninda calisirken hayal ettimkomedi... pompaci unuformasi icinde gaz isteyene dizel, benzin isteyene gaz
ben zaten şeyyy pıroblem orada yorulmak bilmiyorum iş yaparken sonradan çıkıyor acısı
kadınlar çalışarak hayatını kolaylaştırıyor diyosun güzel hoş tamam
pekii zulaley için nasıl geçerli olucak bu :26:
zor bir kocayla akşama kadar yufka açıcak.soora o tutulmuş sırtla eve gelip çocuklarına anne evine hem temizlikci hem aşçı kocasına kadın nasıl olabilecek..
kuzum genelci değil gerçekçi olalım..
sözkonusu olan burda zulaley tüm kadınlar değilki..
kadın zor koca ile çalışmayı istemiyorken mi çok mutlu olucak..
hem ben zor olduğunu yazmadan daha ben o elektriği almıştım onlardan..ikisi birarada çalışırsa mutsuz olurlar ve her zaman taviz veren taraf zulaley çok yıpranır..
bak ben tanımam bilmem amma velakin ilk yazdığı mesajı okurken hissettim içinde bulunduğu durumu ruh halini..
Allah vergisi vardır bende yoğunlaşırsam uzaklıklar farketmez o kişinin içinde bulunduğu havayı teneffüs edebilirm..
ben kızcağıza üzülürüm..
okadar kilo verdi şimdi huzursuz mutsuz nefessiz hepsini fazlasıyla tekrar alır
şimdi hissettiğim bişiileri burda açarsam çok özel olur..msn den ulaşırsa ancak öyle söylerim ona burda size doğru diyor der..
bacımız yıpranmasın..bünyesi hem güçlü hem çok hassas onun..
akşama kadar yorulmaksızın çalışır amaaaa
değer verdiği eşinden kırıcı bir söz onu yıkar hasta eder.o konuda çok hassas güçlü değil..
biz bişii biliyorusda sööölüyoruss
oyy nerde bizim feridun bitirimiz
zulaley ben de sıddetle tavsıye etmıyorum
benım babam dudagının ustundekı sıvılceyı aldırdıktan sonra 2 gun dukkanı sen ac demıs. o gun bugun annem calısır babam sınırlı oldugu ıcın musterıler annemı daha cok sevmıs ve sonuc olarak ben kendımı bıldım bılelı annem calısır babaöm evde oturur. zulaleycım eger herseyı senın yapabıldıgını gorurse tum sorumluluklar bır bır ustune yıkılıverır. ustelık maas verecegını d ehıc sanmıyorum zaten eve harcıyorum dıcektır. ya da sana normal alısverıs ıcın verdıgı parayı al ıste o sana maas olsun evın ıhtıyacını al der. yanı anlayacagın ekonomık ozgurluk degıl bu tersıne kocanın da sorumluluklarını ustune almaktır aman canım cocuklarınla gecırmek gereken zamanı bosuna harcama derım yıne de sonuc olarak sen bılırsın
merhaba kızlar..
aybüke enerjini bir anda harcama,pilates,kardio yeter bu günlük.dansı yarına sakla..
zulaley part time çalışsan eşinle kuşum.zaten kasiyer lazım değil miydi.arkadaşlar haklı 3 çocuk ,ev artı yorucu bir iş senden çok şey götürür.sen iyi olmazsan ailen nasıl olabilir ki.ailenin direği anne bence.
menüme gelince
sabah 2 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara meyve
öğle
1 dilim karpuz,2 dilim ekmek
peynir,zeytin
ara yok
akşam
1.5 tabak peynirli makarna
2 bardak portakallı gazoz.
bol su..
yapabilirsem 30 dakika pilates yaparım birazdan..
haydi görüşürüz ....
herkese günaydıınnn, kas ağrısı ile mahvoldum resmen.. regl zamanım da geliyor, iğrenç bir duygusal ve fizksel yapıya sahibim bugün..
akrepçim, ben mezun olduktan sonra bir dönem atanamadım, puanım iyiydi, diğer atamada atanacağım kesindi, buna rağmen ben atanamadığım o 4 ay boyunca evde boş durmadım ve iş aradım, bir çeyiz dükkanında dikiş öğrendim ve 4-5 ay dikiş yaptım, daha sonra dediğim gibi 4-5 ay sonra atandım, dükkandanki diğer elemanlar şaşırıyordu, sen öğretmen olacaksın ne işin var burada diyebabam kızım zaten atanacaksın 4 ay sonra otur babanın ekmeğini ye demesine rağmen , ben evde bunaldığım için çalışmayı seçtim, yani demek istediğim şu, ben yapı olarak çalışmadan duramayan bir tipim, ben üniversitede okurken de maddi ihtiyacım olmadığı halde,( annem babam ikisi de öğretmendir,) 4 yıl boyunca değişik kafelerde restaourantlarda ve bir züccaciyede satış elemanı olarak çalışmış bir kişiyim.
Günaydın kızlar
bu sabah erken kalkıp yürüyüşe çıktım
1 saat
yürüyüşten önce 1 bardak su
geldikten sonra 1 bardak su
sonra şekersiz çay
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4 tane zeytin
şimdide yeşil çay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?