Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

byy canımm byy

diğer topiklerdeki performansınızı burda da göstermenizi istiyoruz efem bu hafta deneme haftanız ve çok önemli hakkınızdaki değerlendirmemiz için bilmem anlatabildimmi..

anlaşıldı kaptan

ya kaptan hariç kimse bana bişey yazmıyoyaneden ben size naptım

ben giriyorum kimse olmuyo onlar giriyo ben yok oluyorum off bu durumdan çok sıkıldım ben girdiğimde yazdığım şeylere veya menülerime bari cvb yazsalar gam yemicem neyse

Tatlım ben de daha yeniyim. Listede bile değilim daha. Ben de kızları yeni yeni tanımaya başlıyorum. Zamanla daha iyi kaynaşırız inşallah. Sıkılacak birşey yokki bunda. Sen girdikçe yazmaya devam et yine. Eminim takımın cici hanımları da duyarsız kalmayacaklardır bu duruma.

günaydın kızlar
geçmişi okurken işten kovacaklar bigün beni zaten neti kesip duruyolar:18:

evet dünkü menümüde yazayım
sabah: limonlu yeşil çay ve 1 dilim ekmek normal kahvaltı
ara hobi dayanamadım arkadaş verdi işyerinde yedim
öğle: 1 kase çorba 1 tabak patetesli köfte 2 tane kemalpaşa tatlısı
2 dilim ekmek(ekmek çok tatlıydı çıtır çıtır fırından gelmiş) biraz fazla kaçtı
akşam haşlanmış patetes 3 adet ve 1 kase salata

spor eve yürüdüm 1 saat
kitap sınava hazırlanıyorum
su: 3 litre kadar su 1 fincan yeşil çay gece 1 fincan beşi 1 yerde çayı

günaydın tatlım demek ki birbirimizle karşılaşmayınca yazamıyoruz birbirimize yoksa başka sebep yok üzülme sen

iyi güzel hoş
bir de öğretmen olmadığını herhangi bir mesleğin olmadığını düşün...

çok geçmiş olsun kuşuma yaa..:26:

oyy posii ananasın yarısı yazmışın ya ben onu anasının yarısı okudum dedim bu da nedir ki
temizlik vardı akrebim bugun hemde ne temizlik daha yeni oturdum sayılır
hafta sonu halılarımı yıkamıştm bugunde cam perde incikcıncık temizlik yaptım
misss gibi oldu evim artık misafir ağırlayabilirim

güle güle kirlet canım..
aralarda eline bitki çayını gelseydin ya kk ya canım..hiç mi dinlenme ye geçmedin

herkese günaydın.
posi bir doktora götür yusuf u.ben en küçük ateşte oyalamadan hemen götürüyorum,sonuçta artık büyüdüler başka çocuklarla etkileşimdeler,mikrop kapmaları daha olası.

herkese günaydıınnn, kas ağrısı ile mahvoldum resmen.. regl zamanım da geliyor, iğrenç bir duygusal ve fizksel yapıya sahibim bugün..

akrepçim, ben mezun olduktan sonra bir dönem atanamadım, puanım iyiydi, diğer atamada atanacağım kesindi, buna rağmen ben atanamadığım o 4 ay boyunca evde boş durmadım ve iş aradım, bir çeyiz dükkanında dikiş öğrendim ve 4-5 ay dikiş yaptım, daha sonra dediğim gibi 4-5 ay sonra atandım, dükkandanki diğer elemanlar şaşırıyordu, sen öğretmen olacaksın ne işin var burada diyebabam kızım zaten atanacaksın 4 ay sonra otur babanın ekmeğini ye demesine rağmen , ben evde bunaldığım için çalışmayı seçtim, yani demek istediğim şu, ben yapı olarak çalışmadan duramayan bir tipim, ben üniversitede okurken de maddi ihtiyacım olmadığı halde,( annem babam ikisi de öğretmendir,) 4 yıl boyunca değişik kafelerde restaourantlarda ve bir züccaciyede satış elemanı olarak çalışmış bir kişiyim.

Son düzenleme:
temizlik vardı akrebim bugun hemde ne temizlik daha yeni oturdum sayılır
hafta sonu halılarımı yıkamıştm bugunde cam perde incikcıncık temizlik yaptım
misss gibi oldu evim artık misafir ağırlayabilirim

haydi geçmiş olsun güzelim,darısı da başıma. tam kalkışayım dedim kızlar hastalandı.

hımm duyar gibi olmuştum , netleştiğini bilmiyordum, hayırlı uğurlu olsun kadronuzi tebrik ederim:81:

butun sozlesmeli ogretmenler kadroya geciyor, artik sozlesmeli ogretmenlik yok. arkadas onun icin basvuracak sanirim. keske bende su denklik almayi 2 yil geciktirmeseydim belki bundan bende faydalaniyor olurdum simdi

onu biliyorum, kararnamesi çıktı ama henüz kadroya alma işlemleri başlamadı öğretmenlerin. ne zamana başlar bilmiyorum.herhalde o da yakındır artık

valla akrebim müneccim gibisin kız gerçekten eşim bana azıcık surat assın küçücük kırıcı bir söz söylese ben o gün kendime gelemem çok kırılganım bu huyumu hiç sevmiyorum ama elimde degil
msn özelden veririm canım

kız bende ondan korkuyorum zaten sürekli üstüme kalır diye ben çalışmayı sevmiorum zaten evimde oturayım kuzucuklarıma bakayım yeter bana ben böyle çok mutluyum
bide madii sıkıntım olsa belki ama allaha şükür öylebir pıroblemde yok
bakalım hayırlısı

evet banucum gün boyu degil zaten ögleden sonra akşam 5 kadar falan çocuklarımı asla ihmal edemem
banucum senin kuzuların nasıl oldular iyileşe bildilermi

Günaydın kızlar
bu sabah erken kalkıp yürüyüşe çıktım
1 saat

yürüyüşten önce 1 bardak su
geldikten sonra 1 bardak su

sonra şekersiz çay
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4 tane zeytin

şimdide yeşil çay :)

‎1-Öksürüğe karşı Vicks. Ama...

Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır.
...
Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız.

Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.

Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda

Ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin.
Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz.
Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.Denemesi bedava...

ŞEKERCİM SENİN DE DEİĞİN GİBİ KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR İŞTE DURUM..
mesela senin kişiliğinde baban dahi olsa ondan harçlık almak zor gelir sana..kendini yarım hisseder kızarsın bu duruma..ev işlerini işten saymazsın maddi getirisi yoktur diye..
hatta en yakınlarınla bazen bu konuda çelişkiye düşüyorsun..
iş iştir senin için..içeriği önemli değil..farklı bir dal da olsa sen yeni bir şeyler öğreniyorum diye durumu daha heyecanlı ve verimli hale getirebiliyorsun..
ama her daim de böyle kasma kendini olurmu..yeni bir duruma adım atmadan önce değişik düşüncelere bürünüp yorma beynini..olacağı vardır de..çok oku çok inan Allaha
sen şimdiden gelecek yılın planlarını yapıyorsun bu da gerteksiz bir yorgunluk oluyor bedenine..
bu yüzden de kas ve baş ağrıları yaşarsın sık sık..
yaşın henüz genç ama bu önceden çook önceden hazırlık huyundan vazgeç şimdiden yoksa yaşlılıkda felç ya da alzhimer durumu olabilir aman dikkat kuşum

bravoo yürüyüşü iyi etmişsin canikom
afiyet olsun

tunaydinlar herkese
citlenbikbesyo yuzunden suan butun kaslarim titriyor, oluyorum. kendisi bile sasiracak buna ama yorgunlugumun musebbibi kendileri
citlenbikcim yazmissin buraya toz aldim de gibi HALILARI YIKADIM diye banada cesaret geldi. kolay bir ise benziyor bu dedim, kalktim bugun sabah kizimin odasindaki haliyi genis banyomda bir guzel islattim iki elde kopukledim ama bitttiimm iyicede durulamam lazim fircalaya fircalaya, islattim suan dinleniyorum insaallah bugun o hali yikanir biter ama diger iki hali icin hali yikamacilari aradim bile yarin sabah gelip alacaklar

Son düzenleme:
zulaley allah kolaylık versin. o senin işin olur artık. hem seksi hem de bedava elaman bulmuş zor vazgeçer eşin
aybuke valla helal olsun bayaa bi çalışkan gördüm seni. tıpke ben
şaka bi yana ben artık çalışmak istemiyorum. bebişimle beraber mutlu olalım istiyorum. ücretsiz izne ayrılmak istiyorum ama paragöz eşim yüzünden maalesef olmuyor. bi de evlendiğimizde senin maaşın sana derdi pöööööh evlendiğimden beri bankamatik kartım hiç cüzdanıma girmedi.
hoş biraz fütursuzca alışveriş yapıyorum hesapla kitapla aram yok. ama olsun. parama güvenip almadı ya beni di miii

evet yemeğimide yedim geldim kızlar
yarım porsiyon taze fasulye yarım porsiyon yoğurt çıtır çıtır ekmekten yemeden kalktım masadan
sabah kalkınca 30 mekik çektim ve işe yürüyerek geldim 50 dakika sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…