kızım hadi yıkamadın tamam ama biz yıkarkende izlemedinmi yumuşatıcısız halımı yıkanır annem duymasın
kızlar meden mezunmu oldu ben kaçırdım herhalde :44:
evet canım ya umarım bu sefer başarırız sen neler yapıyosun kursa gidiyormusun yoksa sende evde mi çalışıyorsun
Evet canım turabla birlikte mezun oldu
inş. en kısa sürede başlarsın mesleğine ben 4 yıl beklemiştim çok zor çok bilirim
simdilik ev hanimligi, ingilizce ogretmeniyim aslinda universteyi kazakistanda okudum mart ayinda insaallah denkligimi alip sonrada kpssye hazirlanip 2012 de devlet memuru olarak ogretmenlige baslamak hedefim.
kesinlikle ok güzel ve kutsallİnşallah hedefine ulaşırsın canım :)
öğretmenlik güzel meslek
varya hiç ara vermeden sabah bi başladım hem kadın var hem annem var hem ben anca hakkından geldikçok geçmiş olsun kuşuma yaa..:26:
oyy posiiananasın yarısı yazmışın ya ben onu anasının yarısı okudum dedim bu da nedir ki
güle güle kirlet canım..
aralarda eline bitki çayını gelseydin ya kk ya canım..hiç mi dinlenme ye geçmedin
temizlik gibisi yok ya bugun okuldan geldim ev bi değişik geldi resmenhaydi geçmiş olsun güzelim,darısı da başıma. tam kalkışayım dedim kızlar hastalandı.
akrebim yine süpersin‎1-Öksürüğe karşı Vicks. Ama...
Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır.
...
Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız.
Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda
Ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin.
Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz.
Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.Denemesi bedava...
tunaydinlar herkese
citlenbikbesyo yuzunden suan butun kaslarim titriyor, oluyorum. kendisi bile sasiracak buna ama yorgunlugumun musebbibi kendileri
citlenbikcim yazmissin buraya toz aldim de gibi HALILARI YIKADIM diye banada cesaret geldi. kolay bir ise benziyor bu dedim, kalktim bugun sabah kizimin odasindaki haliyi genis banyomda bir guzel islattim iki elde kopukledim ama bitttiimmiyicede durulamam lazim fircalaya fircalaya, islattim suan dinleniyorum insaallah bugun o hali yikanir biter ama diger iki hali icin hali yikamacilari aradim bile yarin sabah gelip alacaklar [/QUOT/]
ya sorma turabcım yaa aslında pazar günü halılara girişmek pek aklımda yoktu
kadın gelip yıkıyacaktı oda başka bi yere gitmiş
iş başa düştü ama ben 2 tane 6 m2 3 yolluk birde 4 m2 halı yıkadım ohhh is oldu
belki alışkın değilsin ya ondandır
aslında bende verecektim yıkamacıya ama yolun kenarında kurutuyorlar tüm toz pislik üstünde halıların
ehh artık benim suçum yok ama cesaret verdiğim için üzgünüm
kızlar bugün yeni bir şey öğrendim, hemen sizinle paylaşmak istedim.
diyetisyene giden bir arkadaşıma diyetisyen yapması gerekenler içinde özellikle suyu oturarark ve yudum yudum içmesi gerektiğini tembihlemiş. Çünkü suyu ayakta içersek , içtiğimiz su direk olarak 12 parmak bağırsağımıza gidip, orada idrara dönüşüyormuş, midenin yağ yakması hızlanamıyormuş, ama oturararak ve yudum yudum içersek direk mideye gidip oradaki yiyeceklerin daha hızlı ve kolay sindirilmesine neden olup, yağ yakımını hızlandırıyormuş
DİKKAT suyu bardakta bir dikme de değil yudum yudum içmeliymişiz, yani 2 dakka arayla yudum yudumuygulaması bana zor geldi ama oturark içmesi kolay
canımmm hem bu doğru hemde sünnettir oturarrak su içmek
evet canım ya umarım bu sefer başarırız sen neler yapıyosun kursa gidiyormusun yoksa sende evde mi çalışıyorsun
akrepçim beni dövv hakkaten de . cumartesi il dışında olmam gerekiyor. bu nedenle bebişime süt olsun diye sağmaya başladım. ama bir felaket sütüm az gelir korkusuyla neredeyse sütüm kesilecek. korkudan tatlıya saldırdım. tatlı ile süt olmaz biliyorum ama kim ne derse onu yapıyorum. bu gün 3 küçük çukulata, bir paket büskivi 2 top dondurma götürdüm. aslında sabah kahvaltı yapamadığımdan oluyor. yoksa tatlı ile aramda yok yani.. şimdiden cuma stresi sardı beni. yardımcının peşinden koşmaktan kahvaltı yapamadım. bari bu hafta kilo almasam.. ya arkadaşlar kilo almış olsam takımdan atılır mıyım? söz söz dikkatli davrancam. yaa her yediğini yazmak mantıklı geliyor ben öyle yapıyım. hem kilo hem süt sinir yaptı ben debu kahvaltı yapmamana
ben o yüzden gönderdim bir daha da almadım kadın felan..evde de değilim apar topar yapıp çıkıyormuş meğer..arkasından ben temizledim eksiklerini hiç almam daha iyi üstelik paramla rezil oluyorum
80 tl miyardımcıı :44: evet maalesef öyleler sen bilirsin ama yardımcıya verilen paraya acıyorum çogu haketmiyor eminim sen daha iyi yaparsın temizligini mutfagı asla temizlemiyorlar 80 tl para alıyorlar hakedene helal olsun tabi ama haketmeyende çok
evet canım turabla birlikte mezun oldu
kızlar bugün yeni bir şey öğrendim, hemen sizinle paylaşmak istedim.
diyetisyene giden bir arkadaşıma diyetisyen yapması gerekenler içinde özellikle suyu oturarark ve yudum yudum içmesi gerektiğini tembihlemiş. Çünkü suyu ayakta içersek , içtiğimiz su direk olarak 12 parmak bağırsağımıza gidip, orada idrara dönüşüyormuş, midenin yağ yakması hızlanamıyormuş, ama oturararak ve yudum yudum içersek direk mideye gidip oradaki yiyeceklerin daha hızlı ve kolay sindirilmesine neden olup, yağ yakımını hızlandırıyormuş
DİKKAT suyu bardakta bir dikme de değil yudum yudum içmeliymişiz, yani 2 dakka arayla yudum yudumuygulaması bana zor geldi ama oturark içmesi kolay
akrepçim beni dövv hakkaten de . cumartesi il dışında olmam gerekiyor. bu nedenle bebişime süt olsun diye sağmaya başladım. ama bir felaket sütüm az gelir korkusuyla neredeyse sütüm kesilecek. korkudan tatlıya saldırdım. tatlı ile süt olmaz biliyorum ama kim ne derse onu yapıyorum. bu gün 3 küçük çukulata, bir paket büskivi 2 top dondurma götürdüm. aslında sabah kahvaltı yapamadığımdan oluyor. yoksa tatlı ile aramda yok yani.. şimdiden cuma stresi sardı beni. yardımcının peşinden koşmaktan kahvaltı yapamadım. bari bu hafta kilo almasam.. ya arkadaşlar kilo almış olsam takımdan atılır mıyım? söz söz dikkatli davrancam. yaa her yediğini yazmak mantıklı geliyor ben öyle yapıyım. hem kilo hem süt sinir yaptı ben de
80 tl mio ne para her hafta gelene o para verilmez canım ya. ben onun yarısı kadar veriyorum haftalık. 320 lira versem kocam kendi yapar temizliği
ıyı aksamlar kızlar bugun ugrayamadım takıma
bu sabah 6 da esım sehır dısına gıttı. saat 7 de de yusuf ateslendı fıtıl verdım ıkı defa kustu zaten oksuruyordu. oglen yıne ateslendı fıtıl verdım. bu arada kontorum bıttıgı ıcın kımseyı arayamadım dısarda harısl harıl yagmur yagıyor ne yapacagımı bılemedımm hemen doktora kostum bıseyı yokmus butun gunum evde yusufun nazına gecmekle ve dısarda kosturmakla gectı
yusufu yenı yatırdım cok yorgunum ve mıdem bulanıyor barı bu gece rahat uyusa yavrum
biliyorum cezayı hakettim ama bana küs değilsin dimi
Artık bana hiç cevap yazmıyorsunMenülerime bile kızmıyorsun
oturarak ve üç yudumda su içmenin peygamber efendimizin (s.a.v.)kızlar bugün yeni bir şey öğrendim, hemen sizinle paylaşmak istedim.
iş başa düştü ama ben 2 tane 6 m2 3 yolluk birde 4 m2 halı yıkadım ohhh is oldu
canımmm hem bu doğru hemde sünnettir oturarrak su içmek
posicim çok geçmiş olsun tez iyileşsin oğulcuğun inş.ıyı aksamlar kızlar bugun ugrayamadım takıma
bu sabah 6 da esım sehır dısına gıttı. saat 7 de de yusuf ateslendı fıtıl verdım ıkı defa kustu zaten oksuruyordu. oglen yıne ateslendı fıtıl verdım. bu arada kontorum bıttıgı ıcın kımseyı arayamadım dısarda harısl harıl yagmur yagıyor ne yapacagımı bılemedımm hemen doktora kostum bıseyı yokmus butun gunum evde yusufun nazına gecmekle ve dısarda kosturmakla gectı
yusufu yenı yatırdım cok yorgunum ve mıdem bulanıyor barı bu gece rahat uyusa yavrum
günaydın arkadaşlar.yarına son bir.bugün dikkatsiz yemek yok..
merhaba arkadaşlar sağlıklı beslenmeye son sürat devam edicem. artık ne yediğimi an be an bilgisayara kaydetiyorum. akşam yayınlayacağım. neyse azcuk çalışayumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?