Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar bugün yeni bir şey öğrendim, hemen sizinle paylaşmak istedim.

diyetisyene giden bir arkadaşıma diyetisyen yapması gerekenler içinde özellikle suyu oturarark ve yudum yudum içmesi gerektiğini tembihlemiş. Çünkü suyu ayakta içersek , içtiğimiz su direk olarak 12 parmak bağırsağımıza gidip, orada idrara dönüşüyormuş, midenin yağ yakması hızlanamıyormuş, ama oturararak ve yudum yudum içersek direk mideye gidip oradaki yiyeceklerin daha hızlı ve kolay sindirilmesine neden olup, yağ yakımını hızlandırıyormuş

DİKKAT suyu bardakta bir dikme de değil yudum yudum içmeliymişiz, yani 2 dakka arayla yudum yudum uygulaması bana zor geldi ama oturark içmesi kolay

simdilik ev hanimligi, ingilizce ogretmeniyim aslinda universteyi kazakistanda okudum mart ayinda insaallah denkligimi alip sonrada kpssye hazirlanip 2012 de devlet memuru olarak ogretmenlige baslamak hedefim.
inş. en kısa sürede başlarsın mesleğine ben 4 yıl beklemiştim çok zor çok bilirim
İnşallah hedefine ulaşırsın canım :)
öğretmenlik güzel meslek
kesinlikle ok güzel ve kutsall
varya hiç ara vermeden sabah bi başladım hem kadın var hem annem var hem ben anca hakkından geldik
gerçi annem sadece kızımla lgilendi ki zaten benim için en önemlisi oydu
haydi geçmiş olsun güzelim,darısı da başıma. tam kalkışayım dedim kızlar hastalandı.
temizlik gibisi yok ya bugun okuldan geldim ev bi değişik geldi resmen
akrebim yine süpersin

Son düzenleme:
menümü yazayım ben
saat 4.45 te 2 bardak su 1 çilek 1 kayısı
sabah
1 kase kflakes 1 bardak su
aram yok okulda bişey kalmadı evden de bişey götüremdim
öğlen
1 parça börek 2 küçük parça peynir salatalık domates
ara
2 kayısı 1 yeni dünya 1 küçük şeftali
akşam
2 yemek kaşığı taze fasulye 1 yemk kaşığı pilav salata ve cacık

akrepçim beni dövv hakkaten de . cumartesi il dışında olmam gerekiyor. bu nedenle bebişime süt olsun diye sağmaya başladım. ama bir felaket sütüm az gelir korkusuyla neredeyse sütüm kesilecek. korkudan tatlıya saldırdım. tatlı ile süt olmaz biliyorum ama kim ne derse onu yapıyorum. bu gün 3 küçük çukulata, bir paket büskivi 2 top dondurma götürdüm. aslında sabah kahvaltı yapamadığımdan oluyor. yoksa tatlı ile aramda yok yani.. şimdiden cuma stresi sardı beni. yardımcının peşinden koşmaktan kahvaltı yapamadım. bari bu hafta kilo almasam.. ya arkadaşlar kilo almış olsam takımdan atılır mıyım? söz söz dikkatli davrancam. yaa her yediğini yazmak mantıklı geliyor ben öyle yapıyım. hem kilo hem süt sinir yaptı ben de
80 tl mi o ne para her hafta gelene o para verilmez canım ya. ben onun yarısı kadar veriyorum haftalık. 320 lira versem kocam kendi yapar temizliği

evet canım turabla birlikte mezun oldu

hııı bilmiyordum

aslında bildigimiz şey ama uygulamıyorum hiç ama teşekkürler uyarı oldu bana bundan sonra dikkat edecegim :13:

üst komşum 15 günde bir alıyor 80 tl veriyor tabi çalışınca belki mecbur kalınıyor ama ben asla veremem o parayı kıyamam temizligimi kendim yapar o parayıda kendime ciciler alırım
ama evde genel temizlik yaptıgımda eşimdem 100 tl yi alırım kadın tutmadım kendim yaptım diye

ıyı aksamlar kızlar bugun ugrayamadım takıma
bu sabah 6 da esım sehır dısına gıttı. saat 7 de de yusuf ateslendı fıtıl verdım ıkı defa kustu zaten oksuruyordu. oglen yıne ateslendı fıtıl verdım. bu arada kontorum bıttıgı ıcın kımseyı arayamadım dısarda harısl harıl yagmur yagıyor ne yapacagımı bılemedımm hemen doktora kostum bıseyı yokmus butun gunum evde yusufun nazına gecmekle ve dısarda kosturmakla gectı

yusufu yenı yatırdım cok yorgunum ve mıdem bulanıyor barı bu gece rahat uyusa yavrum

çok geçmiş olsun posicim sizde busene iyileşemediniz canım yaaaaa rabbim acil şifalar versin sanada yavrunada

ii gecelr valla dayım geleli pek evde duramıyorum netede giremiyorum ne zaman gitcek bilmiyorumda neyse bi yazıpta çıkıyım dedim

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı

salçalı yumurta+ 2d. ekmekle
3 zeytin
2 kk peynir
Yeşil salata
1 bardak çay

ARA

4tane çilek

Öğlen

çorba 1 kase
sebze yemeği 6kaşık ''valla sebzelerin hepsinden doğradım az bulgur,az pirinç ve arpacık attım suyunuda koydum düdüklüde pişirdim afiyetle yedim

Ara
bol bol su içtim 1.5 litre falan

AKŞAM

Mercimek çorbası ve salata+yoğurt

Yatana kadar toplamda tam 3ltre su içicem yihuuuu bugünüde böyle atlattık

günaydın kızlar

posicik çok geçmiş olsun yusufuma yaa..Allahım acil şifalar versin..midesi çok hassas sanırım kuşumun..ona nane çayı versen..limon kabuğuyla haşlayıp..

biliyorum cezayı hakettim ama bana küs değilsin dimi
Artık bana hiç cevap yazmıyorsun Menülerime bile kızmıyorsun

kızılacak olsa kızardım merak etme sen
oturarak ve üç yudumda su içmenin peygamber efendimizin (s.a.v.) sünneti olduğunu biliyorsunuz dimi
iş başa düştü ama ben 2 tane 6 m2 3 yolluk birde 4 m2 halı yıkadım ohhh is oldu

ben de turab gibi ağır iş yapmadan büyüdüğümden bu şekilde toplu büyük işler beni aşar..bi kere 6 m2 lik halı yıkadım hastanelik olmuştum..ben taksit taksit ufak halı yolluk yıkarım onu da sonradan alıştırdım kendime..sırf bol kalori harcatıyor diye..kol ve karın kasları çalışıyor ayol
canımmm hem bu doğru hemde sünnettir oturarrak su içmek

merhaba arkadaşlar sağlıklı beslenmeye son sürat devam edicem. artık ne yediğimi an be an bilgisayara kaydetiyorum. akşam yayınlayacağım. neyse azcuk çalışayumm...

posicim çok geçmiş olsun tez iyileşsin oğulcuğun inş.
yalnız çok olmuş senin için dualarım seninle
günaydın arkadaşlar.yarına son bir.bugün dikkatsiz yemek yok..

günaydın şekerim evet yaa artık bu hafta şu 55.3 ün altına inmek istiyorum günlerdir tartılmıyorum
heyecanla yarın sabahı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…