Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hele bu aralar ne tartışasım var kimseyle ne kızasım ne sinirlenesim... sıcaklar iyice arttı ben ruhen de gevşedim galiba.. birisi karşıma geçip bana küfretse, gülüp geçesim var yani o boyuttayım

işte dediğim gibi herşeyin bir uslübu olur, olabilir çocuk bu, su da dökebilir başka birşey de, uzun süre yüz yüze bakacağın insanlara karşı daha kontrollü daha nazik olunmalı.insanız ve hepimiz hata yapmak için yaratılmışız.vallahi ben de balkonu yıkarken asla aşağıya su damltmamaya çalışırım, ne bileyim üstlerine hiç bir şey çırpmam aşağıya birşey atmam, atttırmam, biizm apartmanın ses yalıtımı müükemmeldir, kolay kolay daireden daireye ses gitmez, ses konusu ile ilgili kimseden bir şikayet gelmesi zaten mümkün değil,,tabi yaz günü heryer açık oluyor, ister istemez balkondan balkona gürültü geçebilir ona kimse de birrşey diyemez.yani diyeceğim o ki, ben komşumu asla rahatsız etmek istemem, kimseyi huzursuz etmem, buna karşılık ufak tefek şeylerin de idare edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

yüzde yüz haklısın.komşu komşuyu tabii ki idare edcek.aman biz ne zararlar gördük te yine kırmadık.sen komşuna niye siz izmarit atarken biz ses etmiyorduk diye sormadın ki.türk insanı işte kendi yaparken iyi,kendine azıcık dokunulunca :84::84::84::84::84:.sen de bundan sonra çemkir yeri geldikçe..bundan anlıyorlarsa..

of kızlar çok yorgun ve uykusuzum.bu kızların hastalığı duman etti beni.gece neredeyse hiç uyutmuyor ufaklık,büyük te mızıklıyor dışarıda oynayacağım diye.oysa hem ateşli hem öksürüyor ciğeri kopacak gibi..eşimin yokluğunu iyiden iyiye hissediyorum..

anaaam komşusuna kızmamış gelmiş hırsını benden alıyor kız ben kendimi fikrimi söyledim. bi dövmediğin kaldı he. ben ne olursa olsun cadılık yaparım. herkesin bir huyu var. ben yıllarca en üst katta oturdum. hiç alışık değilim öle şeylere yapmam yapana da kızarım. tabe binanın kurallarını benim koyduğumu söylemiyeyim . ama ben sevmem hani o komşun türünden insanlar var demeye getirdim ben lafı. ama komşun gibi kendi yapar millete çemkirir yapmam.

kızına geçmiş olsun canım tek olunca çocukla zor oluyor allah sabır versin

ben de leslie ile 3 mil yaptım. 2 haftadır yeni bitirebildim. benik miniğim bu gün izin verdi annesine

canımcım biz sana bir dua ediveririz allahın izniyle verirsin tezini
canım yaaa eşin olsa bukadar sıkılmazdın ama neyapıcaksın işte dün 5 dakika çocukları yanlız bıraktım ip almaya gitmiştim inan 5 dakika bile sürmedi kızım çok fena düşmüş aglayamazda hemen ugunmuş çok fena oldum kendime gelemedim allaha şükür bişiyiyok rabbim şifa versin korusun yavrularımızı

evet kızlar eşim işime son verdi
bir müşteri geldi ve eşin nekadar genç sen yaşlanmışsın yavvv deyince benim kocada kibarca kovdu beni
hayatım sen evegit çocuklar sefil olmasın dedi ben idare ediyorum artık dediiiii

paylaş tabi şekerim

merhaba arkadaşlar sağlıklı beslenmeye son sürat devam edicem. artık ne yediğimi an be an bilgisayara kaydetiyorum. akşam yayınlayacağım. neyse azcuk çalışayumm...

yenimi aklına geldi kız ben nezamandır yapıyorum o yöntemi hemde bu sıralar fazla kaçırıyorumda yarın bigün yaptığım listeye göre yiycem çünkü ozamanlar pek güzel besleniyormuşum dikkatli,,aynen diyetisyen menü vermişte uygulıycakmışım gibi birebir ozaman kilo gidiyodu şimdi durdu fazla abarttım dayım geleli ehh bende paylaşayımmı bir kısmını menülerimin ne dersiniz

Salı-01.02.2011
bugünkü menüm

sabah kahvaltı
soğanlı domatesli sahanda yumurta yedim
2dilim ekmekle
4 zeytin--2kk peynir
yeşil salata
az şekerli çay

ara

1elma

öğlen
1 kase çorba+
dünden kalan makarnamı soslayıp tekrardan höpürdettim(1tabak uzun makarna )

ara

1 havuç yedim
1elma yedim
ve bir bardak süt içtim

akşam

çorba +yeşil salata+yoğurt budur yaniii
kaçamak yookkkki zaten olamazdaaa

Çarşamba-02.03.2011
Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
3çatal patates kızartması
3 zeytin
2 kk peynir
Yeşil salata
1 bardak çay

ARA

1havuç
1elma
Ve 1bardak süt içtim

Öğlen

1 bardak hazır kıtırlı domates çorbası içtim(hazır yapılıyoya bardakta şıp diye ondan)
(Biberli soğanlı domatesli) Bulgur pilavı yedim 1 tabak dolusu nefissti çok güzel yaparım ellerime sağlık valla

Ara bol bol su içtim 1.5 litre falan

AKŞAM

Mercimek çorbası ve salata+yoğurt

Yatana kadar toplamda tam 3ltre su içicem yihuuuu bugünüde böyle atlattık
Kaçamaksız

Perşembe-03.03.2011
kızlar bugünkü menüm

kahvaltı

3zeytin
kk peynir
4 közlenmiş biber (çok severim valla)
yeşil salata
1 bardak çay

ara

1 elma

öğle

yiyemedim ev bakmaya gitmiştik

akşam
çok açııııımmmmmmmmmm

1 kase çorba ve salata+2 kaşık yoğurt yedim

toplamda 3 litre su içtim
yatarkende 1bardak süt içtim
bugün hiç kaçamak yapmadım çok merak ediyorum yarını

iyi geceler yarının çıtır bayanları

22.05.2011 pazar

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
salçalı yumurta+ 2d. ekmekle
3 zeytin
2 kk peynir
Yeşil salata
1 bardak çay

ARA

4tane çilek

Öğlen

çorba 1 kase
sebze yemeği 6kaşık ''valla sebzelerin hepsinden doğradım az bulgur,az pirinç ve arpacık attım suyunuda koydum düdüklüde pişirdim afiyetle yedim

Ara
bol bol su içtim 1.5 litre falan

AKŞAM

Mercimek çorbası ve salata+yoğurt

Yatana kadar toplamda tam 3ltre su içicem yihuuuu bugünüde böyle atlattık

• Bugün 00:40

triendy21
yavrularım benim

30.05.2011
bugünkü menüm

kahvaltı

3 yumurtayla sütlü peynirli omlet -oğluşla yedim ama

2d. ekmek

kk peynir

1zeytin

1 çay kaşığı toz şekerli çay

ARA

3erik

kahvaltıyı öğlen yaptım zaten

akşam

bir porsiyon diyeyim çorba

5 kaşık kabak yemeği

8 yaprak sarma

yeşil salata

çay içtim bide 1 saat sonra 2 bardak pek canım çekti valla

toplamda 2litre su içtim

işte bugün bitane çikilop yedim başka yok
yarın görüşmek üzere geleceğin çıtır bayanları

01.06.2011çarşamba

triendy21
yavrularım benim
bugünkü menüm

KAHVALTI

2d. kepek ekmeğiyle 2 yumurta sahanda(vazgeçilmezim napiyim olmuyo)

2zeytin

bir domates

kk peynir

1 bardak çay

ARA

1 salatalık

öğlen zaten kahvaltı saat 11de yedim canım istemedi

akşam üzeri

1 yeşil çay ve eti form bisküvi

AKŞAM

yoğurtlu çorba
fırında biber patates kızartması
yoğurt
salata

yapmayı planlıyorum
şimdiye 1 litre su içtim karnım şişti off

bugün kaçamak yook olmasında zaten bi dondurma yicektim sabah düşünüyodum onuda yemicem hıh

dünkü akşam yemeğim 03.06.2011 cuma

çorba
4 tane bütün biber kızartması
1 d. kepek ekmeği

bol yeşil salata
yoğurt

ara

2 bardak çay
10 erik
2bardak ılık su

sahurda

yeşil soğanlı domatesli yumurta

2 d. kepek ekmeğiyle

3 dilim domates
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 bütün biber kızartması
1 bardak çay
toplamda 10 bardak su içtim niye az içtim yaaa
kaçamak olarak bi tane kat kat tat yedim

ay ben ifadelerle süslemiştim ama kopyala yapıştır deyince çıkmamışlar amaaan onları yapamıcam şimdi

ay süper yaa..çok güldüm zulaley..

ben kaçar kızlar akşama girerim tabi siz olurmusunuz bilmem biraz işlerim var dışarda hem yürüyüşte yapmış olurum ok hadi byeeeeeeee:79::79::79::79:

gecmis olsun banu, Allah acil sifalar versin sana da sabir versin ins.

biz de disardan yeni geldik cok yorgunum bu aksam esim gelicek daha hicbirsey hazirlamadim.

ayy ilahiiii dedimki bu sefer kimseyi okumadan menümü yaziim hemen..oku cevapla derken zamanım kalmıyor yazamıyorum birtürlü..
dedim ama banunun alıntısından okuduım yaa
heemen okudum dedim bakii bizim kız kaçıncı yırtık yufkadan sonra kovuldu
ooyy Allahım sen ne büyüksün yardım etmişsin bacımıza valla bana dert olmuştu senin sıkıntın
ama varya tam on ikiden vurmuş müşteri bu yöntemin üstüne başka yok zatiii kıs eşin bundan sonra sana daha bir alıcı gözle bakar artıkım bir taşla iki kuş al sana ilgi alakaa oyy koptum süperdi yaaa

08.06.2011 ÇARŞAMBA
listesi​
05:15
kalkış acilen abdest ve sabah namazı

06:00
birkupa elma sirkeli ballı sıcak su

06:40
bir tabak karpuz

08:00
bir kase tarçınlı süt acıcık müsli,müslinin kalanıyla bir kase yoğurt salatalık sütlü sevmedim sadece süt içtim

10:30
sarıleblebi, beyaz leblebi, çiğ yer fıstığı bir avuç kadar

01:00
bir yeşil erik

02:30
bir porsiyon tavuk ızgara,dom. sal. bib. ve soğan

21:30
bir kase taze kayısı

22:00
bir kase salata,bir küçük kase müsli+yoğurt(eşim yüzüne bu sattealkollüydü yine akşam geç geldi çenesi de açılmıştı iyice ve yemeklerden de yediğimi sandı oysa ben başka bişii yemedim)

sonrası mutfağımı temizledim..yatışım 24:00 ü buldu..23:00 den önce yatakta olmaya çalışırım hep ama işte eşten dolayı oluyor böyle terslikler..adam vardiyalı çalışır gündüz evde olduğunda beni de yanında ister hiç duymadım canım sen yat sabah erken kalkıyosun dediğini:

kitap:40 hadis gül destesi(sabah uykusu rızka engeldir. hadisi şerif)
spor:40 dk yürüyüş,30 dk cindy ile egzersiz..acaip mekik çektim dün
su:3,5 litreden fazladır sanırsam
bitki çayı:
sabah uzun bir yolluk yıkadım..yaşlı bir teyzem var mahallede..manevi anne gibi bilirim..son halısını da hallettim..akşam da yumuşatıcılı su ile duruladım sabah yetiştirememiştim çünkü..ehh iyilik+pozitiflik dimi kızlar:)

oyy tartımın pili bitmişti unutmamalıyım hemen elime yazıyorumm..yazdımm

Son düzenleme:
iyi akşamlar hanımlar..
akrep bu hafta 100 gr bari kıpırda yerinden,çakıldın o rakama kuşumm.
bak secde yi kovaladığım gibi seni de kovalarım peşinden.zaten ne kaldı geliyorum her halükarda..
menüm
sabah 1 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara
kiraz ve kayısı
öğle
1 dilim karpuz,1 dilim ekmek
peynir zeytin
ara 1 muz,çok az yer fıstığı
akşam 1 porsiyon sebzeli tavuk yemeği
2 dilim ekmek,1 kase yoğurt.
1.5 litre su
1 maden suyu.
spor ve kitap yok tabii ki.kızlar iyileşip rahatlamadan mümkün değil.çünkü çook yorgunum ve dinlenemiyorum..hepinizi kocaman öptüm.sabah erken yapın bildirimlerinizi.akrep öğlen toparlıyor çünkü,eksik kalmasın.

bende bugünkü menümü yazayım kızlar

kahvaltı

yarım tabak menemen

3dilim ekmek

yarım kk peynir

bol yeşil salata limonlu az yağlı(marul,yeşil soğan,domates)

1zeytin

2bardak şekersiz çay

akşam

domates çorbası 1 porsiyon(1kase)

bugün böyle oldu sabah fazla kaçırdım ekmekleri neyseya birazdanda 3 kayısı yiycem

toplamda 1,5litre su yatana kadar artarmı bilmem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…