çok zor canım yaaaa sen bulaşmak istemesende bulaşıyorlar sanki zevk alıyor insanlar tartışmadanbenimde kızım küçüktü aşagıya su dökmüş haberimyok kızımı parka indirdim arkamdan alt komşu geldi parkın ortasında bana nasıl bagırıyor anlatamam balkonu yıkamışımda su dökülmüş tabi ben agzımı bile açmadım onun seviyesine düşmedim hemen evime çıktım 1 saat aglamışımdır sinirden
tabi sonradan anlattım durumu çok üzüldü ama ben 1 yıl konuşmadım onunla
hele bu aralar ne tartışasım var kimseyle ne kızasım ne sinirlenesim... sıcaklar iyice arttı ben ruhen de gevşedim galiba.. birisi karşıma geçip bana küfretse, gülüp geçesim var yani o boyuttayım
işte dediğim gibi herşeyin bir uslübu olur, olabilir çocuk bu, su da dökebilir başka birşey de, uzun süre yüz yüze bakacağın insanlara karşı daha kontrollü daha nazik olunmalı.insanız ve hepimiz hata yapmak için yaratılmışız.vallahi ben de balkonu yıkarken asla aşağıya su damltmamaya çalışırım, ne bileyim üstlerine hiç bir şey çırpmam aşağıya birşey atmam, atttırmam, biizm apartmanın ses yalıtımı müükemmeldir, kolay kolay daireden daireye ses gitmez, ses konusu ile ilgili kimseden bir şikayet gelmesi zaten mümkün değil,,tabi yaz günü heryer açık oluyor, ister istemez balkondan balkona gürültü geçebilir ona kimse de birrşey diyemez.yani diyeceğim o ki, ben komşumu asla rahatsız etmek istemem, kimseyi huzursuz etmem, buna karşılık ufak tefek şeylerin de idare edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
gecenin 12 sinde kimsenin kapısını çaıp kilim sereceğim diyemezdim, kaldı ki farkettiyseniz kilimi elde değil makine de yıkadım dedim, yani foşur foşur su bırakmıyor kilim, sadece 600 devirde yıkadığım için kurumaya yakın şekilde değil daha ıslak çıkmış makineden,damlacık halinde su bırakıyor,tek tük damlıyor, zaten o da onların balkonunun içine damlamıyor, sabahta baktım ıslaklık var mı diye balkonları kupkuruydu, o kadarcık ta olacak, bizim burada öyle bir yönetim kararı yok, apartmana kilim vs. asılmaz diye, olsa elbette uyarız, bakarız çaresine, bunlarınki bambaşka bi durum, işgüzarlık diyeyim artık, ben çok anlamsız ve manasız buldum komşunun davranışını, böyle ufak tefek meselerle komşuluk ilişkisini zedelemeye gerek yok diye düşünüyorum.gecenin bir vakti şemkireceğine daha uygun bir dille uyarı yapılabilir, herkes her sinirlendiğinde ağzına geleni söyleyemez, bizim de zaman zaman uyarılarımız oluyor ama nazikçe ve kırmadan yapılıyor bu uyarılar, herşeyi kırarak yıkarak çözüme ulaşmaya çalışılırsa çözümsüzlüğe neden olur.
of kızlar çok yorgun ve uykusuzum.bu kızların hastalığı duman etti beni.gece neredeyse hiç uyutmuyor ufaklık,büyük te mızıklıyor dışarıda oynayacağım diye.oysa hem ateşli hem öksürüyor ciğeri kopacak gibi..eşimin yokluğunu iyiden iyiye hissediyorum..
yok canım geçtik o günlerden bizz 30 uma gelmişim bizim ordakilerin deyimiyle katır kadar olmuşum. üniversiteden mezun olduğumda girmiştim. ilköğretim matematikten mezun oldum.
eski mesleğim öğretmenlikti. ahh o yıllarımm..
ben doktora tez savunmamı vericem inşallah kabul ederler. gerçi uzatma vereceklerini söylediler ama bir umut belki hee derler...
canım yaaa eşin olsa bukadar sıkılmazdın ama neyapıcaksın işte dün 5 dakika çocukları yanlız bıraktım ip almaya gitmiştim inan 5 dakika bile sürmedi kızım çok fena düşmüş aglayamazda hemen ugunmuş çok fena oldum kendime gelemedim allaha şükür bişiyiyok rabbim şifa versin korusun yavrularımızıof kızlar çok yorgun ve uykusuzum.bu kızların hastalığı duman etti beni.gece neredeyse hiç uyutmuyor ufaklık,büyük te mızıklıyor dışarıda oynayacağım diye.oysa hem ateşli hem öksürüyor ciğeri kopacak gibi..eşimin yokluğunu iyiden iyiye hissediyorum..
yenimi aklına geldi kız ben nezamandır yapıyorum o yöntemi hemde bu sıralar fazla kaçırıyorumda yarın bigün yaptığım listeye göre yiycem çünkü ozamanlar pek güzel besleniyormuşum dikkatli,,aynen diyetisyen menü vermişte uygulıycakmışım gibi birebir ozaman kilo gidiyodu şimdi durdu fazla abarttım dayım geleli ehh bende paylaşayımmı bir kısmını menülerimin ne dersiniz
merhaba arkadaşlar sağlıklı beslenmeye son sürat devam edicem. artık ne yediğimi an be an bilgisayara kaydetiyorum. akşam yayınlayacağım. neyse azcuk çalışayumm...
anam alıntı yok olmuş aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet kızlar eşim işime son verdi
bir müşteri geldi ve eşin nekadar genç sen yaşlanmışsın yavvv deyince benim kocada kibarca kovdu beni
hayatım sen evegit çocuklar sefil olmasın dedi ben idare ediyorum artık dediiiii
gecmis olsun banu, Allah acil sifalar versin sana da sabir versin ins.of kızlar çok yorgun ve uykusuzum.bu kızların hastalığı duman etti beni.gece neredeyse hiç uyutmuyor ufaklık,büyük te mızıklıyor dışarıda oynayacağım diye.oysa hem ateşli hem öksürüyor ciğeri kopacak gibi..eşimin yokluğunu iyiden iyiye hissediyorum..
bir müşteri geldi ve eşin nekadar genç sen yaşlanmışsın yavvv deyince benim kocada kibarca kovdu beni
hayatım sen evegit çocuklar sefil olmasın dedi ben idare ediyorum artık dediiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?