ben çok seviyorum sabahları müsli yemeyi.eşim gelip izine çıkınca her sabah kahvaltı etmek işkence gibi gelecek bana.sen de alışınca bırakamazsın zaten.hafif ve doyurucu,mide rahatsızlığım olduğu için de bana çok yarıyor..süpersin kuşum
senin müsliden aldım sonunda yoğurtla yiyebiliyorum ama öğlen için harika olucak benim için.işyerinde hemencecik yerim ne güzel
senin kızlar nasıl oldu
şok diyet yookyaa deli olcam kızlar resmen çakılı kaldım 55.3 te yaa
ya akrep kızmassan ben bi şok diyet yapayım diyorum yaa
baksana bu böyle olmucak
ben çok seviyorum sabahları müsli yemeyi.eşim gelip izine çıkınca her sabah kahvaltı etmek işkence gibi gelecek bana.sen de alışınca bırakamazsın zaten.hafif ve doyurucu,mide rahatsızlığım olduğu için de bana çok yarıyor..
kızlar hala zorluyor beni,antibiyotik hiç işe yaramadı sanki..kendi doktorumuz izindeydi,bu doktorun verdiği ilaçları beğenmedim pek.yaz günü de hiç çekilmiyor hastalık.hava öyle sıcak ki,bir de ateşleniyorlar gece,bir ablanın bir kardeşinin odasında üst değiştirmekle geçiyor gecem..klimayı da açamıyorum..inşallah toplarlar bir an önce...
tebrikler canım
ben takıma çağırdığımda kilon 92 miydi tatlım..
kızlar evreni trendy i ve aybüke yi alıyorum bu hafta
bir de kaptan yardımcılığına varmı gönüllü aranızda..
şöle eli sopalısından
kalkarkalkmaz sıcak su
kahvaltı öncesi meyve
kahvaltı:81:
ara :81:
öğlen :81:
ara abur cubur
akşam :81:
bisküvili pasta
ev yapımı en azından ama kaçta yedin akşam değildir inşallah
35 dk yürüyüşüm:81:
bol suyum :81:
suyun miktarı ???
bitki çayı :81:
kitap
dün söyleyecektim ben de.sadece kilo bildirmeyle olmaz.en azından izin isteyip ayrılsalardı.bu durumda takımdan ayrılmaları daha mantıklı.yazdığın arkadaşların katılımına ben de olumlu bakıyorum..2.TAKIM
akrep33 ( 62,8 / 63,3 / -0,5 / -0,80%)
banusultan( 64,5 / 64 / 0,5 / 0,78%)
hindirella( 60,5 / 0 / 0 / 0,0%)
zulaley( 71 / / 0 / 0,0%)
Poseidon83( 60,4 / / / %)
SUKRANbursa( 56,1 / 55,9 / 0,2 / 0,36%)
çitlenbikbesyo( 55,3 / / / %)
aybukeeselam( 54 / 54 / 0 / 0,0%)
simten81(73 / 72 / 1 / 1,37%)
şimdilik durumumuz bu kızlar
hindirella yok aybukeeselam yok
ya ben kimseyi çıkartmak istemiyorum ama neden şartlar zorlanıyor anlamıyorum ki
evet canım yazını okudum ama almam lazım evde bulundurduğum bir şey değil,eczane de uzak,kızları bırakıp çıkmam lazım.olmadı bir arkadaşa rica edeyim..kesinlikle deneyeceğim..şok diyet yook
biraz sabır canım..o seni değil sen kilonu yeniceksin
evvelsi akşam kızımın ayağının altına bolca viks sürdüm çorap giydirip yatırdım..2 gecedir ğksürüğü vardı..inan bana hiç öksürmedi o gece ve dün acaip şekilde burnundan söktü yavrumun..şimdiye kadar hiç böyle söktüğünü görmemiştim.sen de den şekercim inan çok faydalıymış gerçekten..
akrepçim sana yardımcı olmayı çok isterdim, aktif olmayı seviyorum seve seve yapardım amma gel gelelim guruba yeni girdim sayılır hem yakışık almaz hem de şurda 2 hafta sonra uzun bir tatile giriyoruz. 2 ay kadar annemlerin yanında kayınvalidemlerin yanında işte orda burda tatilde olacağız. o yüzden internet bağlantım olamayacak, o yüzden sana yardımcı olamayacağım.
canım pasta ev yapımıydı saat 20 00 falandı
su da 2,5 3 litre falan oluyor
sabah ılık suyu içiyorum ama yazmayı unutmuşum
kitap ders çalışıyorum sınavım var :)
çok şükür kuşum yaa..herkese günaydın öncelikli özür dilerim 1 haftadır uğrayamadğm için final dönemindeyim anlayışınıza sığınıyorum:78: kilom 59.9
çok şükür kuşum yaa..
dişim kötü dedin merak ettim seni..
en azında 2 dk lığına ses ver böyle sessiz kalma olurmu..önce böyle yapmaz bildirirdin önceden kuşum hayırdır başka bişey yok dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?