Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yok canım yaaa, aşağıda oturan 55/60 yaşlarında bir teyze, ben o ne yaparsa yapsın ne derse desin asla cevap veremem, saygıdan ötürü...hoşş bana dün çemkiren geliniydi galiba ama olsun ben gelinini bilmem,gelini ile değil kendisiyle komşuyum..herkes yaptığından utansın, yeri gelirse elbette susmam söylerim ama ben öyle kimseyi azarlayamam yahu ama ev sahipleri benim kızımın bakıcısı durumu ona anlatacağım, bilsinler kiracılarının ne yaptığını

ay yok şekercimsana kızdığımı da nerden çıkardın, asla, her türlü fikire her zaman açığım, sadece yanlış anlaşılma varsa düzeltmek amaçlı yeniden ayrıntılı yazdım, fikrine saygı duyarım onaylamasam da ben ne olursa olsun kavgadan gürültüden patırtıdan yana değilim, hele bu bir komşuluk gibi çok mühim bir ilişki ise.uyarını yap ama uslubunca,ben de özrümü dileyyeim,keza dün kusura bakmayın diye özür bile diledim o çemkirmesine rağmen

ben senin kızların hastalandığını yeni duydum ya da duyduysam da unuttum çok çok geçmiş olsun, hastalandı mı ikisi birden hastalanıyor herhalde, Allah yardımcıları olsun.. kıyamam..

işte bu günün bombası çok güldüm yahuu, istediğin oldu stres bitti, gözün aydın, komik bitmiş, hatırası kaldı işte

İyi geceler

bende menümü yazayım

sabah 1.5 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin

ara yeşil çay
kuru kayısı 3 tane

öğlen
5 yk buldur pilavı
ve 2 yk yoğurt ( bu pilavı yemesem iyiydi ama çok severim dayanamadım

ara yeşil çay
3 tane kremalı bisküvi
(

akşam gündüzki

3 yk taze fasülye
2 yk yoğurt
yarım dilim ekmek

en kötüsü geliyor
şimdi malesef

bisküvili pasta yedim çok küçük bir dilim
arkadaşıma gitmiştim o yapmış

35 dk yürüyüşüm ve bol suyum var allahtan

bugün size saat 3 ten sonra neler yaptığımı yazacağım.

saat 3 te spor salonuna gittik, saat 4 e kadar koşu bandı bisiklet vs.. çalıştık, öldüm bittim terden.

saat 4 den 5 e kadar ölümüne pilates yaptık hıca hareketleri iyce zorlaştırmaya başladı, resmen ölüyoruz:84:

saat 5 te salondan çıktım ve 15 dakika kadar eve yürüdüm

eve bir geldim süpyiiiizzzeve misafir gelecekmişş, anaaaam daha terim bile soğumadan hemen yemek yapma girişimi ev toplama telaşesi vs.. başladı, misafir geldi ve şimdi gittiler, resmen bir ölüyüm artıkpert oldum

ve alın size berbat mönü
sabah süt + müsli

ara 1 tane poğaça

öğlen yarım kaşarlı tost

ikindin 3 tane kurabiye

ara 3-4 tatlı kaşığı dondurma

akşam etli patates yemeği+ cacık

ooffff pisboğazım ben

ben de bugun

sabah: kahvaltida peynir, bal, zeytin ve yarim dilim ekmek yedim

ara: bir fincan kahve yaninda bir avuc cekirdek

ogle: koca bir tabak salata ve bir dilim ekmek

aksam: bir tabak yogurt corbasi, biraz salata ve 3 kucuk haslanmis tavuk butu

GÜNAYDIN GÜZEL TAKIMIMIN GÜZEL ARKADAŞLARI
dünkü menum sabah geç kalktım 1 poğaça yedi işyerinde
ara çizi 6 adet çay ve kahve
öğle bol salata çorba ekmek 1 dilimin yarısı
ara yeşil çay
akşam bol salata ve patetes püresi
ara 5 i biryerde çay 1 avuç çekirdek kardeşimin gazına gelip 1 bardak kola

spor eve yürüdüm 1 saat 20 şınav

iyi akşamlar hanımlar..
akrep bu hafta 100 gr bari kıpırda yerinden,çakıldın o rakama kuşumm.
bak secde yi kovaladığım gibi seni de kovalarım peşinden.zaten ne kaldı geliyorum her halükarda..

akrep kıpırdadı 500 gr ama ters yöne kıpırdadı
bu hafta başladığım spora buluyorum bunu bir de içtiğim ilaçlara..tam gaz devam ama
özellikle senin beni geçmene izin vermiiceemmm

ayyy kilomu yazmayı unuttum
55:900 ya 200 gram gitmiş sadece
ama bunada şükür sonunda 55 li rakamları gördüm yuppiiiiii
bundan sonra durmak yok tam gaz yola devam şimdiye kadar hiç 55 li rakamları görmemiştimde

hoca boşu boşuna zorlaştırmıyomuş hareketleri dimii böyle ansızın gelen misafirlere karşı kaslar hazır olucak

üzülme kuşum vermişsin işte sevin sen şimdiye kadar herhafta 200 gr vermiş olsaydın epey ilerlemiştin dimii

kalkarkalkmaz sıcak su
kahvaltı öncesi meyve
kahvaltı:81:

ara :81:

öğlen :81:

ara abur cubur

akşam :81:

bisküvili pasta
ev yapımı en azından ama kaçta yedin akşam değildir inşallah
35 dk yürüyüşüm:81:
bol suyum :81:
suyun miktarı ???
bitki çayı :81:
kitap

günaydın 2. takım fıstıkları.herkesler incelmiştir umarım.çıtır olmadan durmak yokkkk.
hiç ummadığım halde 500 gr vermişim...hedefime 4 kilocuk kaldı,az daha gayret edersem bu iş tamam.

günaydın 2. takım fıstıkları.herkesler incelmiştir umarım.çıtır olmadan durmak yokkkk.
hiç ummadığım halde 500 gr vermişim...hedefime 4 kilocuk kaldı,az daha gayret edersem bu iş tamam.

süpersin kuşum
senin müsliden aldım sonunda yoğurtla yiyebiliyorum ama öğlen için harika olucak benim için.işyerinde hemencecik yerim ne güzel
senin kızlar nasıl oldu

selam arkadaşlar bu hafta kilo alırım endişesi yaşarken 0.25 kg vermişim. 71.75 olmuşum çok sevindim.

anacım seninki nasıl bir baskül anlamadım..
100 gr artar eksilir benim bildiğim 50 gr nasıl oluyor yahuu
böyle bir baskül varda benmi bilmiyorum acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…