yüzde yüz haklısın.komşu komşuyu tabii ki idare edcek.aman biz ne zararlar gördük te yine kırmadık.sen komşuna niye siz izmarit atarken biz ses etmiyorduk diye sormadın ki.türk insanı işte kendi yaparken iyi,kendine azıcık dokunulunca :84::84::84::84::84:.sen de bundan sonra çemkir yeri geldikçe..bundan anlıyorlarsa..
anaaam komşusuna kızmamış gelmiş hırsını benden alıyorkız ben kendimi fikrimi söyledim. bi dövmediğin kaldı he. ben ne olursa olsun cadılık yaparım. herkesin bir huyu var. ben yıllarca en üst katta oturdum. hiç alışık değilim öle şeylere yapmam yapana da kızarım. tabe binanın kurallarını benim koyduğumu söylemiyeyim . ama ben sevmem hani o komşun türünden insanlar var demeye getirdim ben lafı. ama komşun gibi kendi yapar millete çemkirir yapmam.
of kızlar çok yorgun ve uykusuzum.bu kızların hastalığı duman etti beni.gece neredeyse hiç uyutmuyor ufaklık,büyük te mızıklıyor dışarıda oynayacağım diye.oysa hem ateşli hem öksürüyor ciğeri kopacak gibi..eşimin yokluğunu iyiden iyiye hissediyorum..
evet kızlar eşim işime son verdi
bir müşteri geldi ve eşin nekadar genç sen yaşlanmışsın yavvv deyince benim kocada kibarca kovdu beni
hayatım sen evegit çocuklar sefil olmasın dedi ben idare ediyorum artık dediiiii
iyi akşamlar hanımlar..
akrep bu hafta 100 gr bari kıpırda yerinden,çakıldın o rakama kuşumm.
bak secde yi kovaladığım gibi seni de kovalarım peşinden.zaten ne kaldı geliyorum her halükarda..
bugün size saat 3 ten sonra neler yaptığımı yazacağım.
saat 3 te spor salonuna gittik, saat 4 e kadar koşu bandı bisiklet vs.. çalıştık, öldüm bittim terden.
saat 4 den 5 e kadar ölümüne pilates yaptıkhıca hareketleri iyce zorlaştırmaya başladı, resmen ölüyoruz:84:
saat 5 te salondan çıktım ve 15 dakika kadar eve yürüdüm
eve bir geldim süpyiiiizzzeve misafir gelecekmişş, anaaaam daha terim bile soğumadan hemen yemek yapma girişimi ev toplama telaşesi vs.. başladı, misafir geldi ve şimdi gittiler, resmen bir ölüyüm artık pert oldum
ayyy kilomu yazmayı unuttum
55:900 ya 200 gram gitmiş sadece
ama bunada şükür sonunda 55 li rakamları gördüm yuppiiiiii
bundan sonra durmak yok tam gaz yola devam şimdiye kadar hiç 55 li rakamları görmemiştimde
Herkese Günaydın
kilomu bildiriyorum
Geçen hafta 92
bu hafta 91
tebrikler canım
akrep doğru söyle, o müşteriyi tanıyor musun?
İyi geceler
bende menümü yazayım
sabah 1.5 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
ara yeşil çay
kuru kayısı 3 tane
öğlen
5 yk buldur pilavı
ve 2 yk yoğurt ( bu pilavı yemesem iyiydi ama çok severim dayanamadım
ara yeşil çay
3 tane kremalı bisküvi
(
akşam gündüzki
3 yk taze fasülye
2 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
en kötüsü geliyor
şimdi malesef
bisküvili pasta yedim çok küçük bir dilim
arkadaşıma gitmiştim o yapmış
35 dk yürüyüşüm ve bol suyum var allahtan
günaydın 2. takım fıstıkları.herkesler incelmiştir umarım.çıtır olmadan durmak yokkkk.
hiç ummadığım halde 500 gr vermişim...hedefime 4 kilocuk kaldı,az daha gayret edersem bu iş tamam.
selam arkadaşlar bu hafta kilo alırım endişesi yaşarken 0.25 kg vermişim. 71.75 olmuşum çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?