Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın hanımlar,

Dün hiç giremedim. Geçmişi de okuyamadım. Hemen yazıp çıkmam lazım. Hem gündüz, hemy akşam, hem yatıya misafirlerim vardı. Benim kızım, onların bebeği, yemek, hazırlık derken bilgisayarı açmaya bile fırsatım olmadı. Şimdi iki bebeğimiizi de uyuttuk ancak yazabiliyorum. Dünkü menünümü yazayım önce :

Sabah,
Bir dilim ekmek, beyaz peynir, iki zeytin, bir satalatalık

Ara : Bir tane mercimek köftesi

Öğle : Çorba, salata, bir dilim ekmek

Ara : Yok

Akşam: Çok az Patates yemeği, Erişteli çorba, Salata,

Karpuz, bir tane kayısı

Rezene çayı, 1,5 litre su....

Platesimi yapmaya fırsat bulamadım malesef.. Ama uzun zamandır bu kadar koşturmamıştım.

Bu arada kilom pazartesi 76,4 ve 76, 3 tü ama bu sabah 77,1 gösteriyor.:84::84: Dün akşam regl oldum. Onun etkisimi var bilmiyorum.

hatırlamıyorum, paylaşım yapmadan bir şey söylemeden ayrıldığıma inanamıyrum Allah Allah şaştım kaldım:26: canım zaten tatile çıkacağım zaman giremeyeceğim zaman sizlere muahhakkak öncesinde söylerim haberdar olursunuz.haaa bak şey olabilir canım, şimdi hatırladım, bizim o aylardans sonra uzun birr süre birden bire internet bağlantımız kesildi, baya uzun bir süre.biz bir toptancı şirketiyle ortak kullanıyoruz iinterneti. adamlar modemi bodruma alduık vs.. diye diye bizi baya oyaladılar, kend adımıza yeniden internet te alamadık, bunlara güvenerek. o yüzden muhtemelern birden sizlere birşey söyleyemeden ayrılmışımdır,,,

eee o zaman nasıl kilo bildirminde bulunacaksın

canım kilo bildiriminde mümkün olduğunca bulunmaya çalışırım. ben sürekli takipe edemeyeceğimden ,, hergün katılıp paylaşımda bulunamayacağımdan bahsediyoum. eğer kilo bildiriminde bulunamayacak olursam öncesinde yada sonrasındas size bildiririm, dediğin gibi ben yine takipte olurum.

Son düzenleme:

temeeemmm

bak istersen telini yaz bana telden ulaşabilirsin
nasıl ama

kızlar, bu regl zamanı kilo değişiyor mu? zira ben regl dönemindeyim şuan, henüz olmadım ama krnım şiş şiş geziyorum sayesinde.

su kendine sırdaş arıyordu ........

-Önce buluta verdi sırrını.
-Ağır geldi sır buluta.
-Sağanak sağanak döktü suyun tüm sırlarını.
...-Sonra göle gitti su.
-Ona anlattı derdini.
-Bu arada bulut suyun sırrını tekrar tekrar yağmur yapıp, dolu yapıp, kar yapıp savurduğu için , zaman zaman taşıyordu
göl ve suyun sırrı iyice açığa çıkıyordu.
-Sonra nehre ulaştı suyun sırrı.
-Nehir aldı suyun sırrını çekti gitti.
-Dereye verdi.

-Dere biraz daha yavaş olsa da nehirden , O da götürdü suyun sırrını bir başka bilinmeze..
-Çağlayanlar, şelaleler,akarsular..
-Hepsi kayboluyordu bir anda.
-Sonra bir gün su takip etti dereyi.
-Dereye, okyanusa kavuşunca farketti su, bütün sırlarının akarsularla, çağlayanlarla,ırmaklarla…
okyanusa taşındığını.
-Karar verdi su. Sırrını okyanusa verecekti.
- Öyle de yaptı zaten.Tüm sırlarını okyanusa verdi.
-Artık suyun sırrını okyanustan başkası bilmiyordu. >

-Ne taştı okyanus, ne bir başkasına taşıdı suyun sırrını, ne de kurudu….

-Geçen karşılaştık suyla.
-Bir bardaktaydı. -
-Suskundu.

-Çok uğraştım konuşturamadım.

-Ben,tam giderken ” Dur !” dedi ..su.

-Durdum!

” Okyanus yürekli dostlar bulmadan sakın konuşma! Taşıyamazlar ,kaldıramazlar senin yükünü,canını
yakarlar,utandırırlar….” dedi.​

tama güzelim telefon numaramı vereyim, bak bu güzel olur, 0505.... diye başlarmışım sana tatile çıkmadan önce özel mesaj yolu ile numaramı bildiririm ok.

kuşum dışarı çıkmıştım görmemişim kusura bakma olurmu

tama güzelim telefon numaramı vereyim, bak bu güzel olur, 0505.... diye başlarmışım sana tatile çıkmadan önce özel mesaj yolu ile numaramı bildiririm ok.

ciddi ciddi yazdın sandım yaa dedim napıyor bu kız

geçmiş olur inşallah canım

seni hatırlıyorum aybükecim.alanyadayldın dimi.bende 2010 şubat annesiyim..seni 2009 şubat annelerinden hatırladım..hatta resmini bile hatırlıyom kız..kk da bi arkadaşın alanyaya gelmişti dim çayında resimleriniz vardı.bende yorum falan yazmıştım size..bende alanyadaydım daa..

*** 6.TAKIM 210.ETAP ***

07papatya (55.6/54.7/0.9/%1.62)
fatıma38 (58.9/58.6/0.30/%0.51 )
camdankalp (77.5/76.4/1.1/%1.42 )
bulbul (64.7/63.7/1/%1.55 )
havvaesen (70.5/71/-0.50/%-0.71 )
sumifer (62/62/0/%0 ) tartı aldı.başlangıç kilosu 62
dineva (66.5/65.7/0.80/%1.20 )
ayers (68.9/67.8/1.10/%1.60 )
sibelce0 (59.5/59/0.50/%0.84 )
mydarling (69.2/69.7/-0.50/%-0.72 )
zehra_s (66.8/66.5/0.30/%0.45 )
aykızz (70.4/69.7/0.70/%0.99 )

6.TAKIM TOPLAM KİLO (790.5/784.8/5.7/%0.72 )

listeniz tamam canım.
son yüzde 5,70 değil 5,7 olarak yazıyosun

tamam canım çok teşekkürlerrr..

akrepcim yaaa sabahtan beri net yoktu şimdi geldi hemen yapıp gönderdim kusura bakmaaaaa

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:68.3 kg
Bu hafta:68.2 kg
Giden:100 gr
Toplamda giden:12.6 kg
Hedef...65 kg

hep dayımın yüzünden devamlı onla birlikte yedim durdum üüf ama bukadarda beklemiyordum niye yaaaaaaaa yinede dikkat etmiştim

Son düzenleme:
papatya ben de 2010 ocak anasiyim, bebelerimiz arasinda bir ay var
kızlar, bu regl zamanı kilo değişiyor mu? zira ben regl dönemindeyim şuan, henüz olmadım ama krnım şiş şiş geziyorum sayesinde.
benim bildigim kadariyla regl olmadan onceki sislikten dolayi kilon fazla cikabilir

ay ben de ablamin dugunune gittigimde fazla katilamayabilirim ama orda en fazla 2 hafta kalirim o kadar bile fazla yani, dugun programi disinda bu yaz tatilimiz yok butun izinlerimizi yilin ilk 5 ayi harcadsik seneye kadar evdeyim

Hindirella gecmis olsun canim, haftaya sinavlardan hemen sonra bari aldir disini daha ne kadar cekicen boyle agrilari sinavlarini da kotu etkiler aslinda.

bi de turk erkegi boyle. benim abim de ayni bilg. oyunlarini cok seviyor salac sacma oyunlar indirip oynuyor. biz turk analari erkek cocuklari cok simartiyoruz lise caginda hatta 30 yasina gelince bile yemegine onune koyup sirtini sivazliyoruz calis diyen yok evi gecindir diyen yok bizim turk erkegi de birilerinin sirtindan gecinmeyi ogreniyor. benim abim de 30 yasinda hala cocuk gibi anamin sirtindan geciniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…