Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akreçim bir tartılm 71.7 çıktım sonra tekrar tartıldım 71.8 çıktım ikisinin ortalamasını aldım :)) 71.75 oldum

hiçbirini kabul etmiyorum insanı böyle bir duruma düşüremezsiniz bende senden şikayetçi olucam yalan söyleyerek beni rencide ediyorsun

hiçbirini kabul etmiyorum insanı böyle bir duruma düşüremezsiniz bende senden şikayetçi olucam yalan söyleyerek beni rencide ediyorsun

geçmiş konuşmalarda hepsi var
herkesin okuyabilip ulaşabileceği bi konu hakkında yalan
söylemeyecek kadar zekiyim

haberim yok diskalifiye edildiğimden dersen
bana 5. takım kaptanı olarak cevap hakkı doğar
kaldı ki herşeyden haberin olduğu halde
söylediklerimi tek kelimesinin yalan olmadığı
kayıtlı belgeli topik de zaten var
kimin yalan söylediği fazlasıyla açıkken
beni yalancılıkla suçlayabilmeni hayretle izliyorum

tamam canım ozaman bende şunu söyliyim nasıl oluyoda ben sana 5. takımda defalarca açıklama yaptığım halde özür dilediğim ve takıma geri döniyim diskalifiye olmak istemiyorum ben burayı seviyorum 6 aydırda burdayım ev taşıdığımız için 2 ayda iki ev değiştirdik ve netim yoktu ama şimdi netim oldu geri dönebilirim aranıza dediğim halde sen nasıl oluyorda ben hiç birşey yazmamışım gibi triendy21in dönmeye niyeti yok anlaşılan baksanıza hiç bizi kaale alıpta cvb bile vermiyo diyebiliyorsun sorarım sana biraz insaflı ol

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=3089968

5. takıma ait bütün mesaj kayıtların burda
arada bizim konuşmalarımızın hepsi de aynı şekilde
gerçeğe ulaşabilmek bu kadar kolay aslında
kimin ne dediği neyin yalan neyin gerçek olduğuna
okuyarak karar verebilir herkes
ben bana düşeni yaptım
cevap hakkımı kullandım
gerisi 2. takımın kararıdır.
bildiğin bi şeyi bilmiyorum
diyerek yalan söyleyerek
samimiyetini fazlasıyla ortaya koydun zaten
takımdan diskalifiye edilmenin ne kadar
doğru bi karar olduğuna bi kez daha ikna ettin beni.

Son düzenleme:
işte konuşmaların bi kısmı alıntıyla buraya getirdim okup siz karar verin akrepcim

Memnun oldum Tuğbacım bende Duygu:)Umarım tekrar aramıza dönersin..

aslında triendy daha önceki cuma bildirim yaptı ama

:26:

kurallara uyamayacağını kabul etmen en azında güzel
takıma ve kendine olan saygını gösterdi bu konuda kutluyorum seni

çok yanlış düşünüyosun seval ve gereksiz tartışma ortamı yaratıyosun.kuarl kuraldır bunu unutuyosun.
takım kaptanı bende olsaydım aynı kararı almak zorundayız.bunuda unutuyosun

zaten yeniden dönmek istemesine bizde bişey demiyoruz ki
elif püsküte yazdı o ne derse o olucak.ama diskalifiye konusunda yapacak başka bişey yoktu ona bişey diyemez kimse

evet biraz ağır çıkıştın seval.sadece kaptana attın durumu.yaptın yani kabul et.
bizde dönmesi için yapılması gerekeni yaptık
konuda burda kapandı.ok

en iyisi uzatmayalım.. öyle bi durum oluşturduysam özür dilerim amacım bu değildi çünkü..

Ayrıca açım yemek yicem

Son düzenleme:
ve amonra verdiğin link hiç bişeye yaramıyo vericeksen ii bakta ver yanıltıyorsun
isteyen olursada ben ogünkü konuşmaların geçtiği yerin linki veririm sonuna kadar okuyup kim haklı görürsünüz

oh olsun beni takımdan attınız yani kendim istifa ettim bakın kaçıncı olmuşsunuz ben varken hiç bukadar gerilememiştik, amaan hiç tadı kalmamış buranın zaten yazık size

çok güldürdün beni
neyin çırpınışı bu neyin açıklaması
yalanlarını sadece bu mesajlarla mı temize çekeceksin
senin gibi tek tek bütün mesajları alıntılamıcam
çünkü konunun bütünlüğü için hepsinin okunması gerek
insanların senin hakkında fikirleri
söylediğin çirkin sözler falan
hatta seni savunanların bile sonradan fikrini
değiştirecek boyutta olan mesajlar
alıntı yapılacak gibi değil
sadece şu banlanmana sebep olan alıntın bile
seni çok güzel anlatıyo zaten
bu da sana son mesajımdır
değerli vaktimi daha mühim şeylere ayırmam gerek

o laf benim takımdan çıktıktan bir hafta sonraki bildiriniz üzerine sinirle yapmış olduğum şeydi
sen bakıyorumda kendi söylediklerin hariç sadece bu lafımı bulabilmişsin ozaman sende benim size eski yazılanlardan bul bakalım en ufak bi saygısız mj yazmışmıyım ben eklemeye devam ediyorum hemde sıradan ekliyorum kimse giripte uğraşmasın burda rahat okusun diye karar onların

Son düzenleme:
ve amonra verdiğin link hiç bişeye yaramıyo vericeksen ii bakta ver yanıltıyorsun
isteyen olursada ben ogünkü konuşmaların geçtiği yerin linki veririm sonuna kadar okuyup kim haklı görürsünüz

burda eklenti görünmüyosa
5. takımın karşısında listede cevaplar yazar altında sayılar oraya tıklandığında çıkan listede
kendi adını bulduğunda sapır sapır dökülür bütün mesajların
ordan takip edebilir herkes

wala eskiden paylaşımları nasıldı, pınar begüm seval en dogru yorumu yapar.. bide trendy bizi istiyo mu artık o da önemli

ay yerim ben seni kız bi düşüniyim sizi istiyomuyum artık eeee:44::44:

teşekkür ederim ee yokmu arttıranbak ağlıyorum ühüüüüügiderim bak:44:

benim fikrim çok belli de kıymeti yok

yani yazmama gerenk yok canım

inşallah takımda devam edersin

laf çarpıp ortamı ya da beni germeye çalışma daha fazla olur mu
gerçekten sinirleniyorum sana
ne istiyosun sorunun ne senin?

sewalcim niye öyle diyosun cnm yaa :26:

kızlar nolur yapmayınn

kızlar keşke 2nizde biraz daha sakin olsaydınızz yaa

ben konunun başından beri olayları biliyorum canım
inanki seval sanki bizim tuğbaya garezimiz varmışta bu karar verilmiş gibi konuşuyo
hiç hoş değildi yaptıkları

kızlar ben kimseyi eleştirmek için değil, sadece ortamı yatıştırmak istedim..
kimse üzülsün, alınsın , kırılsın istemiyoruum

bu arada, seval seni korumak için bu tartışmalara girerken trendy, senin sessiz kalmanı, en azından ona bir teşekkür bile etmemeni anlayamıyorum..

canım boşverelim zaten artık takımda olmayan biri hakkında konuşmak yersiz
yolu açık olsun demekten başka bişey gelmez elimizden
herkesin kendi keyfi ve kahyası olayı
biz kendimize bakalım

kız banamı dedin ben ona burdada özeldede teşekkür ettim dikkatini çekerim hişşt okadar bencil bir insan değilim

tuğba
bundan sonra daha özverili davranmanı bekliyoruz senden
acısını çıkar uzak kaldığın günlerin olur mu

ben boş kendi kendime konuştuğumu düşünüyorum artık ciddi ciddi
cevap verme lutfunda bulunursan seviniriz

oylama sonucuna göre son karar verilecek
ve bir daha konusu açılmayacak

hemfikirmiyiz oylamada arkadaşlar
en adili böyle olucak

Ilk oyu ben kullanıyım;

ben bunca olandan sonra tuğbanın takımda kalmasının yararlı olmayacağını düşünerek red cevabı veriyorum

(kırılmaca darılmaca yok,kişisel fikrim)

Ben Tuğba arkadaşımıza bir şans daha verilmesi gerektiğini düşünüyorum...Benim oyum olumlu yönde geri dönsün eminim bu yaşananlardan sonra paylaşımlarıda dahada artıcaktır..

ya anlamıyorum benim adım altında başkalarımı yazıyo ne 3 5tane yazmak ben bütün elifin sorduklarına cevabımı verdim geçmişi okursanız ve beni suçlamaktan vazgeçerseniz sevinirim

begümcüm tuğbanın azimle kalmak istediğini gördüğüm ve önceki paylaşımlarının iyi olduğunu bildiğim için kalması yönünde kullanıyorum oyumu .

ben gidiyorum tatlım o zaman sen keyfini bozma
uğraşamıcam böyle saçma sapan kavgalarla
sen de çağır gülsümü o gelsin takıma olur mu
haydi kızlar kalın sağlıcakla

ah ah gerçekten hiçte anlayışlı bir insan deilsin elif bencede kaptanlık sana göre değil

ben çıkıyorum arkadaşlar iyi akşamlar hepinize .

bu fikirde olan biriyle aynı takımda olmamı bekleyemezsin de mi canım
ben takımda yokum artık
buyrun kalsın dediğiniz üye hayrını görün.

allah rızası için sen yapma taydin bak geçmişte yazdığım yazıya bak yazmadın etmedin diyip durmayın geçmişi okusanız herşeyi görürsünüz ben elimden geleni yaptım

işte geçmişte yazdıklarım

ya zaten ben konuşsam suç konuşmasam neden cevap yazmıyo kaale almıyo bizi deniyo ii ben karışmıyorum yazmıyorumda artık nasıl isterseniz öyle olsun herşey benden paso kararı bekliycem ii akşamlar:79:

:78::78::78::78::78::78::78::78::78:

Son düzenleme:

ya ne olur bilip bilmeden konuşmaya senin dediğin yere girince üyenin yazdığı cevaplar var tamamda orda sadece 2-3 gün önceki yazılanlar var nasıl bakıcaklar yapma gözünü seviyim

işte buda son noktaydı ama neyse karar sizin kızlar

konu burada başlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-3945.html#post19305949

burada biter
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3969.html

aradan günler geçer ve bu taş atılır
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4006.html#post19412080

kendisini savunan bi arkadaşı kollayacağı yerde fitili ateşleyen oydu deyip
sahip çıkmaması üzerine tüm takımın fikri değişir
günler sonra yazdığı tahrik mesajından sonra
herkes yapılanın ne kadar doğru olduğu hakkında hemfikirdir.

marifet cımbızla mesaj seçmek
bildiğin bişeyi bilmiyorum diye yalan söylemek değil
konunun giriş gelişme ve sonucunu ortaya koymaktır..
konu bundan ibaret.

sayfanızı meşgul ettiğim için özür dilerim
ama madem ortada bi yalan var
doğrusunu söylememek olmaz
ben bana düşeni yaptım
gerisi sizin bileceğiniz iştir.
kaldı ki bilmedeğini söylemese bu kadar
derine inmek zorunda kalmayacaktım
keyifli paylaşımlar dilerim...

Son düzenleme:

ben cımbızla
mesajmı seçtim gir bakalım hangi mjı atlamşım ya nedir benim böyle insanlardan çektiğim vallahi huzurumu bozdun sanane benim hayatımdan yazdıklarımdan ben diskalifiye olduğumu bilmiyordum üstüne basa basa söylüyorum çünkü son mjımdan sonra hiç girmediim sizin takıma sildim aboneliğimi sonra cuma yarışması açıklanınca baktım sonuncumu ne olmuşsunuz oyüzden bi anlık kızgınlığımla yazdım olay bu tamammı kendini aklamaya çalıştığına göre yalan söyleyen sensin bidaha konuşmak istemiyorum yeter ya ne bu iikide ayrılmışım takımdan böyle bi kaptanla devam edilmezdi zaten ne diim siz beni değil ben takımı bıraktım bilginize yeter hakkımda bidaha konuşmanı istemiyorum

:44: rtalık karışmış neyse ben günlük menümü vereyim vereyim de dövün beni :))
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığının alacağı tahin helvası
1/2 b.peynir
3 zeytin
2 t.buğday ekmeği
bu gün evde yoktum o nedenle ara yok
öğle dışardan yediğim yarım çift kaşarlı tost
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

ara o kadar aç kalmışım kan şekerim düşmüş ki neredeyse bayılacaktım
1 dilim kadayıf yedim

akşam 5 kaşık sebze yemeği 3 kaşık bulgur pilavı
bu günlük sporum bol bol emzirme olsun

wevet yaaa güzelbir anı oldu
akrebim özelden mesaj attım almadın galiba :44: :44:

zulaley nerde kaldı
burdayım çok geçte olsa dün ani bir kararla anneme gittim secde ablam kayınvalidesine gidecek 20 günlügüne onu görmeye gittim
kilomuda bildirecektim ama ne yaptım ettiysem giremedim takıma ablamın hesabından girmeyi denedim oda olmadı turabı aradım ulaşamadım oda akşam 6 da aradı beni aramışsın diye maalesef çok özürdilerimmmm

İyi geceler arkadaşlar

bu günkü menümü yazayım

sabah 2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin

ara kuru incir
yeşil çay

öğlen yağsız ton balığı
1 dilim ekmek

ara kuru incir
yeşil çay

akşam 4 yk mercimek yemeği
1 dilim ekmek

gece tarçınlı süt

3 lt su

50 dk yürüyüş
kitap ders çalıştım

sizin yaşadıgnız pıroblemler bizi enterese etmez bence
triendy arkadaşımızın bizim takımımızda bir saygısızlıgı olmamıştır geçmişide bizi ilgilendirmez kızgınlıkla insan neler yapmazki

Son düzenleme:

ay çok teşekkür ederim canım ya inanınki bugün çok bunaldım bende onu anlamadım o takımdan çıkmış hatta atılmış bile olsam bundan sonraki girdiğim yere bu konunun taşınmasını anlamıyorum gerek yokki eğer bensiz yapıyolarsa peşimi bıraksınlar inanki çok sıkıldım bu mevzudan ,kaç haftadır rahattım yine bozdu huzurumu ya off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…