bahsi geçen üye ilgili açıklama yapayım
kendisinin söylediği gibi takımdan ayrılmamış
paylaşım yapmadığından dolayı diskalifiye edilmiştir.
kendisinin dediği gibi bilmediği bi durum değildir
bunu kendisi de çok iyi bilir isteyen geçmişimizi okuyabilir
paylaşım listesinde de belirttik bu durumu zaten
biz 5 .takımda kendisi takıma dönsün mü dönmesin mi tartışmaları yaparken
kendisi başka yerlere paylaşımda bulunmayı tercih etmiş
onun savunan arkadaşları da olayı uzatmakla suçlayarak takımı resmen 2 ye bölmüştür.
sonuçta yaptığı saygısız hakaretler sonucu diskalifiye edilmiştir
buna rağmen kendisi bi kaç gün sonra
takıma gelerek hakarete varan sözler yazdığından dolayı banlanarak
ceza almıştır.
hiçbirini kabul etmiyorum insanı böyle bir duruma düşüremezsiniz bende senden şikayetçi olucam yalan söyleyerek beni rencide ediyorsun
tamam canım ozaman bende şunu söyliyim nasıl oluyoda ben sana 5. takımda defalarca açıklama yaptığım halde özür dilediğim ve takıma geri döniyim diskalifiye olmak istemiyorum ben burayı seviyorum 6 aydırda burdayım ev taşıdığımız için 2 ayda iki ev değiştirdik ve netim yoktu ama şimdi netim oldu geri dönebilirim aranıza dediğim halde sen nasıl oluyorda ben hiç birşey yazmamışım gibi triendy21in dönmeye niyeti yok anlaşılan baksanıza hiç bizi kaale alıpta cvb bile vermiyo diyebiliyorsun sorarım sana biraz insaflı olgeçmiş konuşmalarda hepsi var
herkesin okuyabilip ulaşabileceği bi konu hakkında yalan
söylemeyecek kadar zekiyim
haberim yok diskalifiye edildiğimden dersen
bana 5. takım kaptanı olarak cevap hakkı doğar
kaldı ki herşeyden haberin olduğu halde
söylediklerimi tek kelimesinin yalan olmadığı
kayıtlı belgeli topik de zaten var
kimin yalan söylediği fazlasıyla açıkken
beni yalancılıkla suçlayabilmeni hayretle izliyorum
tamam canım ozaman bende şunu söyliyim nasıl oluyoda ben sana 5. takımda defalarca açıklama yaptığım halde özür dilediğim ve takıma geri döniyim diskalifiye olmak istemiyorum ben burayı seviyorum 6 aydırda burdayım ev taşıdığımız için 2 ayda iki ev değiştirdik ve netim yoktu ama şimdi netim oldu geri dönebilirim aranıza dediğim halde sen nasıl oluyorda ben hiç birşey yazmamışım gibi triendy21in dönmeye niyeti yok anlaşılan baksanıza hiç bizi kaale alıpta cvb bile vermiyo diyebiliyorsun sorarım sana biraz insaflı ol
günaydın kızlar ya biliyormusunuz ben diskalifiye olmuşum niye ya ama benim ne suçum var biz perşembe taşındığımız halde onca işin arasında cuma annemlere gidip bildirim yaptım sonrası geçen cuma işte yetişemedim yorgundum gidemedim annemlere beni gülsüm idare ediyordu onu arayıP BİLDİRİM YAPIYORDUM YİNE iyiydi ama amonra seni gelince senin nonuda bilmiyorumki nasıl haber veriyim bende bir hata yok biliyorumnapiyim 2 ay olmuştu daha taşınalı tekrardan taşındık düzenim bozuldu sil baştan off ya napıcam amonra tekrar al beni listeye ben hiç bir günümü aksatmıyordum kaç aydır burdayım ben burayı seviyorum tekrar başlamak istiyorum hadi
öyle canım ya şişlik oluyo aynısını bende yaşıyorum oyüzden tartılmıyorum özel günümde benimde daha yeni bitti 2gün oldu biteli bakalım bu cuma ne olucam neyse bozma moralini bu arada ben tuğba burda eskiyim ama şu sıralar ev taşıyoruz diye ihmal edince diskalifiye olmuşum ne olucak bakalım hiçte ayrılmak istemiyorum amonraya kalmış artık napalım:26:
Memnun oldum Tuğbacım bende Duygu:)Umarım tekrar aramıza dönersin..
bu kararı tek başına vermedim diğer arkdaşlarda geldiğinde fikrini belirtir
sonuçta bu takım paylaşımlarla devam ederken paylaşım yapmazken takımda olmanın
seni idare etmenin takıma bi faydası yoktu
ben gülsüm gibi haftalarca gelmediğin sadece tel de bildirim yapman durumunda da
diskalifiye olmanı teklif ederdim takımın amacı bu değil ve kurallara aykırı
sırf gülsümü çiğnenemek için aksini söylemedim
ama fikrim budur
ve ben başta olmak üzere bu kararı aldık
üstelik takıma geri dönebilir misin tam olarak bilmiyorum
püsküte sorarım diskalifiye edilen üye dönüş yapabiliyo mu diye
anlıyorum bitanem siz bilirsiniz tamam eğer geri dönülmüyosa başka bi çarem yok ben başka takıma geçmek istemediğim için tekrar dönmek istedim elimden bişey gelmezdi çok kötü durumlar yaşadık ve sonunda normal hayata döndük evime yerleştim ve netim bağlandı çok iiyiz şuan rahatım yani sen yinede soruver dönülmüyosada canı saolsun görüşürüz:80:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-279.html#post19315825
püsküte sordum triendyin durumunu bakalım ne cevap gelecek
aslında triendy daha önceki cuma bildirim yaptı ama
:26:
kendisi yapmadı haber gönderdi
paylaşım yapmadan sadece bildirim yapılabilecekse buyursun herkes öyle yapsın o zaman
böyle bişey yok arkadaşlar
en fazla 1 hafta idare edilebilir kişiler daha uzun sürecekse
izinli bildirir kendini
keyfe göre işler yok
13 mayısta bildirim yaptı kendisinin söylediği üzere onca işinin arasında annesine giderek.. önceki kaptana da ikinci kez üstüste taşınmasından dolayı düzeni ve neti olmadığını bildirmişti telefonla.. gülsüm gelse de söylese keşke.. kız biraz önceki mesajında da neti yeni bağlattığını söyledi.. kaptan değişti diye böyle bi muamele görmesine gerek yok kimsenin..yarışmak isteyen herkes yarışır.. yarışmak istemeyen diskalifiye edilir.. yeni taşınan interneti olmayan ve gelip bunları açıklayan ve yarışmak isteyen bi kadından söz ediyoruz..
bu konuda fikirlerimiz çok ayrı
takımda yarışmayan resmi olarak listede bulunmyan birinin takım adına
konuşmasını pek önemsemiyorum açıkçası
takım kuralları her takımda aynı amaç paylaşım yapmak
neti yoktu taşındı şuydu buydu değil
hatice değil netice mühim olan
netice ne paylaşım
paylaşım yapmıyo mu bu beni ilgilendiren
dünya hali herşey olabilir
ama gelir der izinli geçin diye ya da haber yollar
burda olmamasına paylaşım yapmamasına rağmen
ben neden aynı geçeyim onu
bu kurallara aykırı mı aykırı
kurallara uyamayacak olan kendi gider
gitmiyosa diskalifiye olur hepsi bu
bu mesajınla da artık neden takımda kendi isteğimle olmadığımı anlamışsındır o zaman.. bunlar onun başına sadece kaptan değişti diye geldi başka hiçbişey için değil.. sen benim fikrimi önemse diye yazmadım fikrimi paylaşmak için yazdım
.
kurallara uyamayacağını kabul etmen en azında güzel
takıma ve kendine olan saygını gösterdi bu konuda kutluyorum seni
çok yanlış düşünüyosun seval ve gereksiz tartışma ortamı yaratıyosun.kuarl kuraldır bunu unutuyosun.
takım kaptanı bende olsaydım aynı kararı almak zorundayız.bunuda unutuyosun
kimseyi zorla tutmuyoruz takıma girerken herkes kuralları bilerek kabul ederk giriyo
kaldı ki bizim takım diğer takımlara göre fazlasıyla bile esnek
14. takımda yetersiz paylaşım yapanlar gibi
diğer bütün takımlara gidip görevimi yapmadım diye kimseyi teşhir de etmiyoruz
kaldı ki bence en güzelini yapıyolar
burası çiftlik değil kızlar takım belli kuralları var
ve takımda olan herkes de uymak zorunda
bu bi disiplin işi
ya begümcüm yanlış anlaşılmasın ben o manada demedim yani kaptan değişince onunda haberi olmadığından bu değişimden o anlamda söyledim yoksa kimin kime garezi var.. Eski kaptanla telefonla görüşebildiğini amonranın telefonu olmadığı için ulaşamadığı kendisi de söylemiş.. Ben o yüzden dedim kaptan değiştiği için oldu böyle diye.. Sonuçta şöyle bi boş kafayla bakalım.. Mazereti var mı var.. Mazereti bulunduğu dönemde kaptana bildirmiş mi bildirmiş.. Netimi bağlattım artık sorun olmaz yarışmak istiyorum diyor mu diyor.. Geçen cuma bildirim yapmış mı yapmış.. Yani bi mazereti var..
Bu benim fikrim zaten.. Ne kural ne bişey.. Sadece benim fikrim..
Açıkçası bana uymayan kararlar alındığı içinde ben kendi isteğimle ayrıldım ki daha sonra 6 ay sonra yarışabileyim..
çünkü ben burada bişeyler paylaşıyorum, mesai yapmıyorum.. Benim paylaşımım, yoğun olduğum dönemlerde bile hiç eksilmedi farketmişsinizdir. Bu konuda sorunlu değilim ki ayrılayım; ama bana mesai gibi sayılı mesaj yazmak uymadı ayrıldım.. Paylaşmayı sevdiğim için yazıyorum fikirlerimi ama gerekirse yazmam..
Bu takımın kapanmaktan kurtarıldığını yazmıştı ferihan.. Ve paylaşımımızda hiç kötü değilken birinci oluyorken takım acaip bi yapılaşma bişey oldu ben de ayrıldım yarışmadan.. Takımdan ayrılmadım ki.. Ama biraz önce anladım takımdan da ayrılmış olduğumu..
Kısmet.
yani.. Bana uymayan bişey varsa bunu mutlaka söylerim.. Ve benim amacım fikrimi söylemek sen de yanlış anlama elifcim yani ben senin ona garezin var falan demiyorum onun sadece ulaşım sorunu ve bi düzen eksikliği yaşadığını söylüyorum ve bana göre bir şans verilmesi gerektiğini ve geçen hafta bildirim yaptığı için de bu şans için bi açık kapı olduğunu söylüyorum
.
biz sayılı mesaj diye bi karar almadık
ben başka bi takımın böyle bişey yaptığını söyledim önerdim
kızlarda olmaz dediler üstünde durmadım
üstelik takımdan ayrıldığını şimdi öğrendim nasıl diyosun şaşırdım cuma günü
payşımda ki listeyi sen de gördüm kendi isteğiyle ayrıldı yazıyodu
ve bunu sen talep ettin
senden başka kimse de bi şiyakette bi öneride bulunmadılar
demek ki sana esnek kurallar lazımmış
burda kimse esnek olmak istemiyo herkesin derdi
kilo vermek sağlıklı olmak ve bol paylaşımlı bi sayfa okumak
onun için boş konularla daha fazla burayı meşgul etmek istemiyorum
sana da aynı şeyi tavsiye ediyorum
zaten yeniden dönmek istemesine bizde bişey demiyoruz ki
elif püsküte yazdı o ne derse o olucak.ama diskalifiye konusunda yapacak başka bişey yoktu ona bişey diyemez kimse
açıkladığım gibi ben tartışma ortamı yaratmadım.. öyle algılanıp oraya çekildi.. triendy gelmiş yazmış ben de gittim araştırdım daha önce başka bi takımda da böyle olmuş bizde böyle yaparak triendy i geri alabiliriz dedim..
bunun tartışmayla uzaktan yakından alakası yok.. sonra elif yazmış ben de dedimki 13 mayıstaa bildirim yapmıştı..
hani ben bunları diskalifiyeyi kaldırabilmek için açık kapı olarak gösterdim.. sonraa benimle tartıştınız bu konuda.. bilseydim fikirlerimi de demezdim yani.. zaten elif de takımda olmayan birinin fikirlerini önemsemiyorum diyerek son noktayı koydu.. bitti yani.. bi tartışma ortamı yok
ben de şikayet etmedim zaten ağzımı açmadım takımdan ayrıldım sadece diskalifiye olmamak için.. 6 ay sonra dönüş olduğu için
o zaman bişey dedim mi.. Sebeplerimi bile şimdi açıklıyorum.. Konu açıldığı için
.
ben de kendi başıma hayır trendy gelemez dedim mi
gece yazdığım mesajda diğer arkadaşlarada da püsküüte de soralım onlar da
kabul ederse dönersin takıma dedim
ama sen öyle bi hale getirdin ki sanki
ben hayır takıma dönemezsin demişim gibi bi durum oluşturdun
evet biraz ağır çıkıştın seval.sadece kaptana attın durumu.yaptın yani kabul et.
bizde dönmesi için yapılması gerekeni yaptık
konuda burda kapandı.ok
en iyisi uzatmayalım.. öyle bi durum oluşturduysam özür dilerim amacım bu değildi çünkü..
Ayrıca açım yemek yicem
durumu kaptana atmadım.. kaptan değiştiği için oldu dedim.. o da öyle demiş zaten.. eski kaptanı telden arıyordum yenisinin nosu yok demiş kısaca.. ki ben o zaman da bu fikirlerimi söylemiştim takımda yani geri dönüp okuyun isterseniz
arkadaşlar bu sitede hepimiz hoş zaman geçirmek için bulunuyoruz.. bu topiklerde ise, diğer ekiplerle yarışarak maksimum faydayı saglamak ve güzelcene zayıflamak için bulunuyoruz..
şahsen salla pati, gün içinde mazeretsiz 1-2 kere ugrayıp da kendi listesini fln paylaşıp başkalarını motive etmeyen bir insanın topikte işi olmaması gerektiğini düşünüyorum.. cünkü burada takım olarak değerlendiriliyoruz ve faydayı bireysel açıdan sağlıyoruz..
o yüzden herkesin üzerine düşen görevi yapmasını gerekli görüyorum sahsen.. zaten mazereti olan üyeye kimse neden niye demiyo, diyemezde..
ancak, canım sevalim trendyi korumak için polemiğe girer gibi olmuş.. sevalin ne kadar anaç ve samimi olduğunu hepimiz biliyoruz.. kimseyi kırmak için artniyetle konuştuğunu zannetmiyorum.. belkide kendisine yapılmasını istemediği bir şey trendye olmuş diye olaya bu denli yogun yaklaşmış olabilir..
bu kadar ciddiyet yeterr kısçeeelerrr aaaaaaaaaaaaaaaaa
birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içiiiinnnnn
ayrıca sewalcim, biz yokken bu topikte sen wardın.. kolaymı öyle cekip gitmek, ısırırım seni
böyle bir çekişmeye sebep olduğum için çok üzgünüm kızlar sevalcim beni savunduğun için sanada teşekkür ederim ama bu topiğin elbette kuralları var ama inanın ben kuralları hiç açıpta okumadım desem yeridir demem oki ben gülsüme baştan biz taşınıyoruz neti biraz zaman alıcak bağlatmamız izinli say beni dedim ama bana dediği tuğba seni izinli sayarsam dönmen biraz zor olabilir ben seni idare ederim her hafta beni ararsın bildirimi yaparsın bende seni bu şekilde netin olana kadar idare ederim'' demişti keşke izinli olarak geçseydi beni benim bi suçum yok ama karar sizin bunuda böylece bil elif beni yanlış anlama bana gareziniz varda diyemem çünkü aramızda bi anlaşmaz olmadı şimdiye kadar neyse bekliyorum sonucu
oh olsun beni takımdan attınız yani kendim istifa ettim bakın kaçıncı olmuşsunuz ben varken hiç bukadar gerilememiştik, amaan hiç tadı kalmamış buranın zaten yazık size
ve amonra verdiğin link hiç bişeye yaramıyo vericeksen ii bakta ver yanıltıyorsun
isteyen olursada ben ogünkü konuşmaların geçtiği yerin linki veririm sonuna kadar okuyup kim haklı görürsünüz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-279.html
püsküüt cevap vermiş kızlar
ne diyosunuz daha doğrusu triendy ne diyo
takıma fazlasıyla zaman ayıracağına inanıyo mu ya da siz inanıyo musunuz
ii öyleyse beni bilenler bilir cevap versinler benim günümün yarısı pc başında hatta burda geçiyo oyüzden hiç şüphem yok seviyorum burayı zorla paylaşımda bulunmuyorum evde yalnızım ve burası bana ii geliyo karar size kalmış ama devam etmek isterim
wala eskiden paylaşımları nasıldı, pınar begüm seval en dogru yorumu yapar.. bide trendy bizi istiyo mu artık o da önemli
son söz kaptanımızın tabi ama, olayları bu kdr detaylı bilmiyodum, acıkcası paylaşım yapmayan üye burda kalmamalı demiştim senin için ki yine derim yapmayan için.. ama işin detayını ögrenince iş değişti ben de görmeyi isterim seni burda
ay yerim ben seni kız bi düşüniyim sizi istiyomuyum artık eeee:44::44:
teşekkür ederim ee yokmu arttıranbak ağlıyorum ühüüüüü giderim bak:44:
ye beni yeeee bitir 58kilocuk kaliiim
walla ne bilim cok ılımlı geldin bana, ben biraz cadalozum kolay kalp kırarım ama cok kolay da yumusarım.. senin gibi huyu suyu olan insanları takdir ederim wallaaa
tammaaamm tamammm gitme kal burda, sev bizi
benim fikrim çok belli de kıymeti yok
yani yazmama gerenk yok canım
inşallah takımda devam edersin
laf çarpıp ortamı ya da beni germeye çalışma daha fazla olur mu
gerçekten sinirleniyorum sana
ne istiyosun sorunun ne senin?
sewalcim niye öyle diyosun cnm yaa :26:
kızlar nolur yapmayınn
kuzu görmüyo musun durup durup saçmalıyo
amacı ne anlamadım
burda ortamı gereceksen hiç yazma
zorla tutan yok seni burda
havamızı bozacak
keyif kaçıracaksan yanlış yerdesin
nasıl uzaklaşacağını biliyosun
daha açık nasıl konuşabilirim bilmiyorum
kızlar bakın, hepimiz burda kader ortagıyız aslında, hepimizin ortak bir sorunu war we beraberce birbirmize destek olarak sorunların üstesinden gelmeye çalışıyoruzz...
2nize de müsadeniz olursa bir eleştiri yapmak istiyorum.. zıtlaşmış, anlaşamamış olabilirsiniz.. ancak bunu bence kişisel tartışmaya çevirmemeniz gerekirdi..
elifcim sen bu takımın kaptanısın, herkes düşüncelerini dile getirir.. bırak o da söylesin.. sana göre saçma gelen, onun inandığı bir kavramdır.. herkes özgürce düşüncelerini dile getirebilir...
sevalcim, sende kimbilir ne zamandır bu takımdasın.. takımda değişiklikler olması seni zorlamış olabilir ama kurallara uymazsanız şutlanırsınız gibi bir yorum hiç hoş değil bence.. kimse şutlanmak için burda değil, bu bence daha da motive etmek için konulmuş bir kural.. aslında bizim iiliğimiz için...
rica ediyorum, yapmayın kızlar.. lütfen...
zaten herkes istediğini söylüyo engel olan yok ki kaldı ki kendisine de bu yönde bişey söylemedim
ama ne gibi bi sorunu varsa olayı problem haline getirdi
farklı yerlere çekti
dediğim gibi böyle sorun çıkaracak kişinn takımda olmaması kayıp değildir
hiç üzülmüyorum
geldi bütün motivasyonu keyfi kaçırdı bütün gündür
eline sağlık
kızlar keşke 2nizde biraz daha sakin olsaydınızz yaa
ben konunun başından beri olayları biliyorum canım
inanki seval sanki bizim tuğbaya garezimiz varmışta bu karar verilmiş gibi konuşuyo
hiç hoş değildi yaptıkları
böyle bi insan karşısında fazlasıyla sakindim canım emin ol
zaten o kararını vermiş ve itiraf etmiş takım ruhunun ona göre olmadığını
takım olmak paylaşım işidir gönül işidir bencille bireysel haraket etmek değildir
bunları bildiğimiz için burdayız zaten
kendisine uymamış söylediği gibi yolu açık olsun
kızlar ben kimseyi eleştirmek için değil, sadece ortamı yatıştırmak istedim..
kimse üzülsün, alınsın , kırılsın istemiyoruum
bu arada, seval seni korumak için bu tartışmalara girerken trendy, senin sessiz kalmanı, en azından ona bir teşekkür bile etmemeni anlayamıyorum..
canım boşverelim zaten artık takımda olmayan biri hakkında konuşmak yersiz
yolu açık olsun demekten başka bişey gelmez elimizden
herkesin kendi keyfi ve kahyası olayı
biz kendimize bakalım
aynen bende anlamadım niye bukadar gerildi ortam hiç bir zaman için burası için kötü beni istemiyorlar gibi bi düşüncem olmadı ben aylardır burdayım hiç aksatmadan hergün burdaydım çok ta güzel gidiyodu kilocuklarda gidiyodu amaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi gittim pir gittim of kaldılar bende çok yavaş ilerliyorum bundan sonra gidicek inşallah hadiiiiii millet koca bir bardak su için bakiiim hep beraber kaldırın popoları alıp gelin suları
kız banamı dedin ben ona burdada özeldede teşekkür ettim dikkatini çekerim hişşt okadar bencil bir insan değilim
yani de mi
konuya sebep olan kişi ben bütün vaktimi burda harcarım diyo
ama sabahtan beri yazdığı 3 mesaj falan
biz burda didişiyoruz
ben diyorum ki takıma dönmek için gayretin nedir
kurallara uyucan mı kendinden ses yok
ben söyleyince kötü oluyorum ama
tuğba
bundan sonra daha özverili davranmanı bekliyoruz senden
acısını çıkar uzak kaldığın günlerin olur mu
ben boş kendi kendime konuştuğumu düşünüyorum artık ciddi ciddi
cevap verme lutfunda bulunursan seviniriz
kaptan bak kızıyorum ama beni istemiyorsan söyle dönmem takıma nasıl cevap vermiyorum sorularına sabahtan beri kaçtane mesaj yazdım ben ya ,,ben sizin yazdıklarınızı dikkatle okuyoru ama lütfedipte benim yazdıklarımı okumayan sensin yapma böyle bütün yazdıklarına cevabımı verdim ben hakkımı yiyorsun ama yazık çok kırıldım
elifcim triendy önceden paylaşımı iyi olan biriiydi son zamanlarda yaşadığı talihsizlik ev taşıma vs gelemedi evet ama öncesi iyiydi paylaşım açısından takım kuralları açısından sorun yoksa benim içinde sorun yoktur diğer arkadaşlarda onay veriyorsa tekrar bizimle kilo vermeye devam etsin derim ben .
kızlar şimdi bu yazımı özellikle okuyun
tuğbanın (trendy21) diskalifiye olduktan sonra tekrar takıma geri dönmesini oylamaya sunuyorum.
Takım ruhu adına sizleri tekrardan düşünmeye ve ciddi bir karar vermeye davet ediyorum
oylama sonucu yarın öğleden sonra belli olucak
yarın öğleden sonraya kadar ister özelden ister forumdan kararınızı ve nedenini açıklayan bi yazı istiyorum sizden kaptan yardımcısı ve kaptan olarak bu kararı aldık
tüm takım arkadaşlarımın cevaplarını bekliycem.iyi akşamlar
oylama sonucuna göre son karar verilecek
ve bir daha konusu açılmayacak
hemfikirmiyiz oylamada arkadaşlar
en adili böyle olucak
Ilk oyu ben kullanıyım;
ben bunca olandan sonra tuğbanın takımda kalmasının yararlı olmayacağını düşünerek red cevabı veriyorum
(kırılmaca darılmaca yok,kişisel fikrim)
Ben Tuğba arkadaşımıza bir şans daha verilmesi gerektiğini düşünüyorum...Benim oyum olumlu yönde geri dönsün eminim bu yaşananlardan sonra paylaşımlarıda dahada artıcaktır..
ya anlamıyorum benim adım altında başkalarımı yazıyo ne 3 5tane yazmak ben bütün elifin sorduklarına cevabımı verdim geçmişi okursanız ve beni suçlamaktan vazgeçerseniz sevinirim
yapma ferihan allah aşkına durduk yere mi gerildim
sanki ben despotmuşum kendi başıma kararlar alıp haksızlık yapıyomuşum gibi bi pozisyona sokmadı mı beni her sözünde gerginlik yaratmaktı çabası
bu takıma onun kadar ben de emek verdim hatırlatmak isterim
begümcüm tuğbanın azimle kalmak istediğini gördüğüm ve önceki paylaşımlarının iyi olduğunu bildiğim için kalması yönünde kullanıyorum oyumu .
tuğba konusunda da kararı çoğunluk vericektir
ama benim kararım bugün yaşadığım stres sebebiyle olumsuz
ben burda babamın hayrına kaptanlık yapmıyorum kızlar
belki de bi çoğunuzdan daha yoğun çalışıyorum sadece iş değil sadece kk değil
hem iş hem ev hem burdaki görevlerim çoğunuz bilmiyosunuz belki ama edi olmak
ciddi mesai isteyen bi iş
hem dışarda içinde olduğum bi kaç sosyal proje sokak hayvanlarının bakımı
sahiplendirilmesi falan fişman derken günde bi sürü parçalara bölünüyorum
buna rağmen takımı ihmal etmediğimi düşünüyorum
ben her işi hakkını veresiye yaptım şimdiye kadar
yapamayacağıma inandığım şeye de karışmadım
ama birileri gelip de benim kaptanlığımı kişiliğimi yagılayacaksa buyursun kendi yapsın
haddinden fazla sorumluluğum zaten var bi eksik bişey kaybettirmez bana
elifcim sevalin tek isteğinin kilo vermek için takımda kalmak isteyen birisine yardım etmek olduğunu biliyorum sadece, sana garezi bir durum olduğunu düşünmüyorum . Keşke gerginlik olmasaydı hepimiz bu takıma emek verdik veriyoruz bu takımın 3 kşiyle ayakta kalmaya çalıştığı zamanlarıda biliyorum ama önemli olan gerilmeden ve birbirimizi kırmadan saygıyla bu takımı yürütmek diye düşünüyorum .
ama bu duruma ben getirmedim malesef
ben bu takıma geldiğimde kapanmak üzereydi takım
4 kişi kalmıştık sonra 5-6 derken her hafta başarı elde eden
etaplarda listeye giren bi takım olduk
bu ayşenin fatmanın başarısı olmadı şimdiye kadar takımın oldu
ben hiç bişeye kişisel gözle bakmıyorum canım inan bana
birbirimizi ne kadar tanıyoruz ki türlü farklı hayatlarımız var
herkes buraya yazdığı kadarını biliyo
kişisel bi sorunum kimseyle olamaz burda
ben her iki yönde karara hazırım çünkü elifcim beni gerçekten soğutmaya başladınız burdan yapmayın günahımı alırsınız gülsüm burda kaptanken herşey yolundaydı kimse kimseye böyle şeyler söylediğini gitmesini istiyorum yok kalmasın diye sözler hiç geçmedi yazık ne olduki böyle topik topiklikten çıkmış ben gittiktn sonra insana moral verilcene dahada yeyeye şişko ol keyfine bak gibi anlamlar çıkıyo yazık ben seni hiç böyle tanımıyordum elif hayal kırıklığına uğrattın beni begüm sende öyle gerçekten zorla kalıcak değilim burda sizler kaptan ve yardımcı olarak burda bizlere moral vericek olan başlarsınız ama görüyorumki bir kişinin azimle kilo verme hevesini kırmakta üstünüze yok valla ne diyim ii olan kazansın ama çok kırıldım size
ben gidiyorum tatlım o zaman sen keyfini bozma
uğraşamıcam böyle saçma sapan kavgalarla
sen de çağır gülsümü o gelsin takıma olur mu
haydi kızlar kalın sağlıcakla
ah ah gerçekten hiçte anlayışlı bir insan deilsin elif bencede kaptanlık sana göre değil
muhakkak hepimiz takımın zor zamanlarını gördük hepimiz takıma emek verdik ve başarıya ulaştırdık kimsenin kimseyle bir sorunu olmaz zaten amacımızı unutmayıp kilo vermek için burada olmamız gerektiğine inanıyorum kilo vermek isteyen birini iyi yönde yönlendirip moral vermek için tuğbanın kalmasını destekliyorum eminim sevalde bu düşünce ile yazdı sana gereksiz gelirim yaşandı canım .
ben çıkıyorum arkadaşlar iyi akşamlar hepinize .
bu fikirde olan biriyle aynı takımda olmamı bekleyemezsin de mi canım
ben takımda yokum artık
buyrun kalsın dediğiniz üye hayrını görün.
ben anlaşmazlık çıkarmadım sen çıkardın baştan beri alttan aldım her soruna cevap verdim tamam dedim daha sık paylaşımda bulunucam artık hergün burdayım dedim tekrar aranızda olucam diye sevinirken azimle didinirken senin yaptıkların bana uymadı böyle bir kaptanla beraber bu takım yürümez gerçekten anlayışsız bir kaptan istemiyoruz yeter ya bende bir insanım yerden yerde vurdun sabahtan beri sana aman dedikçe yaptıkların hiçte hoş değildi yazık ii oldu
allah rızası için sen yapma taydin bak geçmişte yazdığım yazıya bak yazmadın etmedin diyip durmayın geçmişi okusanız herşeyi görürsünüz ben elimden geleni yaptım
işte geçmişte yazdıklarım
Arkadaşlar yapmayın lütfen çok ayıp valla hepimiz yaşımızı başımızı almış insanlarız hayatımızda binlerce sorumluluk taşıyoruz..
valla motivasyonum düşüyor bütün gun bunlarla geçti gitti
Elifcim sende yapma lütfen öyle hemen çekip gitmek var mı ben gidiyorum demek olmaz sonuçta bak hepimiz birlikte bir ekibiz burda..
Düzelicek herşey olur ara sıra böyle sanal ortam olduğu içinde anlaşılamıyor samimiyetler..Onunda çok etkisi var..
Tuğbacım sende olayın üstüne gitme bence zaten yeteri kadar gerginlik oldu oylama sonucuna göre devam edersin..
duygucum söylediklerinde haklısın arkadaş beni kaptanlığa layık görmüyosa gidecek o zaman
o kişi takımda olduğu sürece ben burda olmam
o kadar sinirlerimi bozudlar ki sabahtan beri daha fazla tahammül edemem
sakın diğer arkadaşlar üstüne almasın ama
huzur bozan beni beğenmeyen birini ben takımda istemiyorum sizler istiyosanız
buyrun kalsın ama ben yokum
ya zaten ben konuşsam suç konuşmasam neden cevap yazmıyo kaale almıyo bizi deniyo ii ben karışmıyorum yazmıyorumda artık nasıl isterseniz öyle olsun herşey benden paso kararı bekliycem ii akşamlar:79:
:78::78::78::78::78::78::78::78::78:Kızlarrrrr lütfeennn yapmayınn lütfen ikinizde kalın..Kimsenin kimseyi yargılıcak hali yok...
Elifcim burda eminim çoğunluk senin kaptan olarak kalmanı ister
aynı çoğunlukta Tuğba arkadaşımızın devam etmesini isteyebilir..
Bence bir anlık sinirle yazılmış şeyler..Eminim Tuğbada senin için öyle düşünmüyordur o da bunalmıştır..
Lütfen yapmayın hadi yarın aynen bunlar hiç olmamış gibi devam edelim
burda eklenti görünmüyosa
5. takımın karşısında listede cevaplar yazar altında sayılar oraya tıklandığında çıkan listede
kendi adını bulduğunda sapır sapır dökülür bütün mesajların
ordan takip edebilir herkes
tamam elifcim sen moralini bozma ben çekiliyorum oylamayıda bitirdiğini söyle ben bozdum huzurunuzu madem ben giderim sen kaptanlığa devam et seni çok ii anlıyorum niyetim seni incitmek değildi gün içinde yoğun bir çalışmalar geçirip birde buraya gelip burayıda idare ediyorsun hak veriyorum ama bu konu niye böyle çirkinleşti anlamıyorum özür dilerim kırdıysam,,
fitili ateşleyen seval oldu tamam beni savundu ama olayın büyümesine ve benim kötü birisiymisim gibi aksetmesine neden oldu kusura bakmayın keşke netim hiç bağlanmasaydı ben 2 aydır bu anı bekliyordum evimin rahatlığında eski hayatıma takımdaki motivasyonuma geri dönücemi hayal ediyordum ama çok hüsrana uğradım neyse elifcim ne olur kırgın kalmayalım ben inanki öyle düşündüğün gibi biri değilim beni sevmeyebilirsin ama birbirimize kırgın kalmayalım yolumu ayırıyorum size bol şanslar tekrar özür dilerim rahatsızlıktan ötürü hoşçakalın
konu burada başlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-3945.html#post19305949
burada biter
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3969.html
aradan günler geçer ve bu taş atılır
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4006.html#post19412080
kendisini savunan bi arkadaşı kollayacağı yerde fitili ateşleyen oydu deyip
sahip çıkmaması üzerine tüm takımın fikri değişir
günler sonra yazdığı tahrik mesajından sonra
herkes yapılanın ne kadar doğru olduğu hakkında hemfikirdir.
marifet cımbızla mesaj seçmek
bildiğin bişeyi bilmiyorum diye yalan söylemek değil
konunun giriş gelişme ve sonucunu ortaya koymaktır..
konu bundan ibaret.
sayfanızı meşgul ettiğim için özür dilerim
ama madem ortada bi yalan var
doğrusunu söylememek olmaz
ben bana düşeni yaptım
gerisi sizin bileceğiniz iştir.
kaldı ki bilmedeğini söylemese bu kadar
derine inmek zorunda kalmayacaktım
keyifli paylaşımlar dilerim...
yok canım yaaa, aşağıda oturan 55/60 yaşlarında bir teyze, ben o ne yaparsa yapsın ne derse desin asla cevap veremem, saygıdan ötürü...hoşş bana dün çemkiren geliniydi galiba ama olsun ben gelinini bilmem,gelini ile değil kendisiyle komşuyum..herkes yaptığından utansın, yeri gelirse elbette susmam söylerim ama ben öyle kimseyi azarlayamam yahuama ev sahipleri benim kızımın bakıcısı durumu ona anlatacağım, bilsinler kiracılarının ne yaptığını
ay yok şekercimsana kızdığımı da nerden çıkardın, asla, her türlü fikire her zaman açığım, sadece yanlış anlaşılma varsa düzeltmek amaçlı yeniden ayrıntılı yazdım, fikrine saygı duyarım onaylamasam da ben ne olursa olsun kavgadan gürültüden patırtıdan yana değilim, hele bu bir komşuluk gibi çok mühim bir ilişki ise.uyarını yap ama uslubunca,ben de özrümü dileyyeim,keza dün kusura bakmayın diye özür bile diledim o çemkirmesine rağmen
ben senin kızların hastalandığını yeni duydumya da duyduysam da unuttum çok çok geçmiş olsun, hastalandı mı ikisi birden hastalanıyor herhalde, Allah yardımcıları olsun.. kıyamam..
işte bu günün bombasıçok güldüm yahuu, istediğin oldu stres bitti, gözün aydın, komik bitmiş, hatırası kaldı işte
ayy ilahiiii dedimki bu sefer kimseyi okumadan menümü yaziim hemen..oku cevapla derken zamanım kalmıyor yazamıyorum birtürlü..
dedim ama banunun alıntısından okuduım yaa
heemen okudum dedim bakii bizim kız kaçıncı yırtık yufkadan sonra kovuldu
ooyy Allahım sen ne büyüksün yardım etmişsin bacımızavalla bana dert olmuştu senin sıkıntın
ama varya tam on ikiden vurmuş müşteribu yöntemin üstüne başka yok zatiii kıs eşin bundan sonra sana daha bir alıcı gözle bakar artıkım bir taşla iki kuş al sana ilgi alakaa oyy koptum süperdi yaaa
burdayım çok geçte olsa dün ani bir kararla anneme gittim secde ablam kayınvalidesine gidecek 20 günlügüne onu görmeye gittimzulaley nerde kaldı
sizin yaşadıgnız pıroblemler bizi enterese etmez bence
triendy arkadaşımızın bizim takımımızda bir saygısızlıgı olmamıştır geçmişide bizi ilgilendirmez kızgınlıkla insan neler yapmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?