Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen sıkma canını bizimle bir pıroblemin yok onlarda yazıp yazıp giderler cevap bile yazma bence bu çok çirkinbir davranışşşş

ya bu ne yaaa trendy inan usendim okuyamadim butun mesajlari
arkadasin davranisini ben cocukca buldum cok gereksiz bu yaptigi o takimda ne yasandiysa yasandi simdi buraya tasimanin bir manasi yok. neyse sen uzulme hedef belli incecik olmak, yaptigimizda birbirimizi motive etmek olsun.

zaten bidaha muhattap olmıycam bugün sırf çok aşağılayıcı bi durumda beni kötüledi oyüzden ispat gereği duydum onu bile yapmamam gerekiyodu belki napiyim valla yarın oğlumun doğum gününü yapıcaz kafamı böyle şeylerle meşgul edemiycem boşverdim gitti

evet bir tartışma yaşanmış ama ben fazla yorum yapmayacağım, , biz geçmişe değil geleceğe bakalım, arkadaş hatalı davranmış olabilir olmayadabilir, bilemiyoruz, kaptan da hatalı davranmış olabilir,olmayadabilir bunu da bilemiyoruz.ama bunun buraya taşınması ne kadar doğru bilemiyorum.hani buraya taşınmasındaki amacı çözemedim ben?

huu bacılar ne oluyor burada ..bu ne hırs,bu ne celal..
her neyse ,valla bir ateşle bir sürü yazı yazılmış ama beni de takımı da pek bağlamaz.gelecekte bir sorun,saygısızlık olmadığı sürece ben de arkadaşlarla aynı fikirdeyim.aman polemiğe sebep olacak bir şey yazılmasın,konumuz ve amacımızdan sapmayalım.bu olay da burada kapansın..

kızlar adet göreceğim, göremedim bir çıldırcağım vücudum sanki şişti kaldı, karnım acaip ağrıyoooor

ben bugün de mönü yazmayayım, iğrençti gerçekten, şuan hassas bir dönemdeyim yaa, baklavanın arkasına balık yiyecek kapasitedyim yani tabi baklava yemedim ama durum izahı için bu örneği verdim...

menümü yazmadan gitmeyeyim
sabah 500 ml su 1 kase müsli
ara bisküvi
öğle 1 dilim karpuz,1 dilim ekmek
zeytin,peynir..
ara kızımın çerezlerinden
1 küçük kase
akşam 1 pors.kıtır ekmekli peynirli makarna
1 bardak meyve suyu
biraz erik ve 1 muz.
bol su.

ben de 10 gün rötarla nihayet dün oldum.evet insan çok su tutuyor bu dönem,o ödem de kilo olarak yansıyor tartıya..

kızlar hastalığı bana da bulaştırdı.3 kız hastayız evde.off başım çatlıyor,burnum akıyor ve hava çok sıcak.kışın çekilen grip yazın çekilmez oluyor..akrep önerin varsa bekliyorum canım..

Ben nerdeyse 1 haftadır yediklerimi yazamadım nete fazla vakit ayıramadım arada okuyup çıktım.Daha alıştırıyorum vücudumu galiiba oturdu rayına fazla istemiyo yne canım çekiyo ama kendimi başka şeylerle oyalayıp unutuyorum bu da iyi oluyo ama daha kilo kaybm olmadı neden anlayamadım.Bzim tartımı bozuk bilemyorum eczanede tartılıcam ona da utanıyorum böyle kendi tartıma kalıyorum yine

gecmis olsun canm Allah acil sifalar versin

bi de trendynin 5. takimla olan konusmalarina kabaca baktim. gecmis bizi ilgilendirmez demissiniz de kizlar diyet topiginin bazi kurallari var diskalifiye olanlarin ve mezun olanlalrin tekrar geri gelmeleri aslinda hersey kurallara tabi hepimizin bu kuallara uymasi sart. o yuzden bu konuda kurallari en iyi akrep bildiginden bu konuyu akrebe birakiyorum.

bi de gecen seferki 3 kardes meselesi de beni cok sasirtmisti. bazi seyleri sonradan ogrenince acikcasi kendi adima daha sicak samimi sohbet istegimi kaybediyorum

yedilelrime gelince maalesef cok yedim kizlar bugun misafirlige gittim
bugun sabah normal bir kahvaltidan sonra oglen vakti misafirlikte 2 dilim borekle 1 dilim elmali tart ve bol patates salatasi yedim aksam eve gelince de bir tavuk budu salata ve armut seftali cilek yedim. :26:
saavabah :

kızlar 5. takımın konuyu buraya taşıması lazımdı...
çünkü yarışmadan diskalifiye olan başka takıma giremezzz...
bu bir kuraldır...
akrep gelince gerekeni yapacaktır... 5. takımda bizim kardeş takımımız olduğu için açıklama yapmak istedim...

ya canım olur bazen böyle şeyler sıkma sen canını

günaydın kızlar evet yeni bir yarış haftası başlıyor
takımımı seviyorum yaaaa
dünkü menümüde yazayım hemen

sabah 1 dilim ekmek normal kahvaltı

öğlen çorba ve kıymalı patetes (ay işyerine 2 günde 1 patetes yemeği geliyor) napim hep patetes yiyorum

ara limonlu çay kahve

akşam kocamaaaaaan 1 kase salata (200 gram gidince gaza geldim)

spor akşam 1 saat yürüyüşdaha fazlasını yapmam gerekirdi ama yapamadım
galiba 4 litre kadar su içtim

canım çok geçmiş olsun ...ıhlamur yapıp getirelimmi hemen

ya kızlar bişey sorsam şimdi tek kişiye alıntı ile cevap veriyorum ama sizin gibi herkeze aynı anda alıntı ile cevap veremiyorum bunu nasıl yapıyosunuz
akşama kadar bilgisayar başında oturan teknoloji özürlüsüyüm galiba:26:

posicim aslında bende ocak annesiyim..şubat 9 da dogacaktı az erken geldi 28 ocakta dogdu..ama arkadaşlarla kardeş gii olduk tabi.o yüzden şubat annelerinde kaldım ben..siz facede görüşüyorsunuz dimi.biz aradada olsa yazıyoruz yine kk ya.ama çogunluk facede görüşüyoruz.bioe gurubumuz var günlük oralardayız..siz erken bıraktınız kk yı.arada takip ederdim sizi..senin bebe ne zaman dogdu..

ay evet hafızam çok iyidir.bi gördügümü kesinlikle unutmam ben..evet o benim canım..başkente gidin.senin hafızanda çok iyi dogrudur ikinci kızım oldu..bebegim iyi ayın sonunda 17 aylık olacak işte..ben artık alanylada yaşamıyorum..7 ay oldu taşındık..8,5 yılım alanyada geçti..ne güzel yerdi çok özlüyorum valla..allahtan ailem ordada şurda 10 gün sonra ordayım inşallah.arkdaşlarımla,ailemle hasret giderecegim...
ya canım olur bazen böyle şeyler sıkma sen canını

canim biz KK yai erken biraktik cunku Face yetiyor. bizim de face de gizli bir grubumuz var. hatta bulusmalar yapiyoruz. ben bile yurt disindan bulusmalara yetisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…