ay çok teşekkür ederim canım ya inanınki bugün çok bunaldım bende onu anlamadım o takımdan çıkmış hatta atılmış bile olsam bundan sonraki girdiğim yere bu konunun taşınmasını anlamıyorum gerek yokki eğer bensiz yapıyolarsa peşimi bıraksınlar inanki çok sıkıldım bu mevzudan ,kaç haftadır rahattım yine bozdu huzurumu ya off
kızlar adet göreceğim, göremedim bir çıldırcağımvücudum sanki şişti kaldı, karnım acaip ağrıyoooor
ben bugün de mönü yazmayayım, iğrençti gerçekten, şuan hassas bir dönemdeyim yaa, baklavanın arkasına balık yiyecek kapasitedyim yanitabi baklava yemedim ama durum izahı için bu örneği verdim...
kızlar hastalığı bana da bulaştırdı.3 kız hastayız evde.off başım çatlıyor,burnum akıyor ve hava çok sıcak.kışın çekilen grip yazın çekilmez oluyor..akrep önerin varsa bekliyorum canım..
zaten bidaha muhattap olmıycam bugün sırf çok aşağılayıcı bi durumda beni kötüledi oyüzden ispat gereği duydum onu bile yapmamam gerekiyodu belki napiyim valla yarın oğlumun doğum gününü yapıcaz kafamı böyle şeylerle meşgul edemiycem boşverdim gitti
kızlar hastalığı bana da bulaştırdı.3 kız hastayız evde.off başım çatlıyor,burnum akıyor ve hava çok sıcak.kışın çekilen grip yazın çekilmez oluyor..akrep önerin varsa bekliyorum canım..
papatya ben de 2010 ocak anasiyim, bebelerimiz arasinda bir ay var
benim bildigim kadariyla regl olmadan onceki sislikten dolayi kilon fazla cikabilir
ay ben de ablamin dugunune gittigimde fazla katilamayabilirim ama orda en fazla 2 hafta kalirim o kadar bile fazla yani, dugun programi disinda bu yaz tatilimiz yok butun izinlerimizi yilin ilk 5 ayi harcadsikseneye kadar evdeyim
hay Allah şaşırttın beni, hafızana hayranımresmen seceremi işlemişsin ayoll , gerçi bu abartı oldu ammaaa..
evet evet o benim, ben de seni hatırladım, başkent e gidiyordun değil mi, 2. bebeğindiuyy umarım yanılmamışımdır aslında sana daha önce yazacaktım ama acaba benim konuştuğum bayan papatya07 miydi,07papatya mıydı tam hatırlyamadığımdan yazamamıştım
resmimi bile hatırlıyorsun haaaaönünde saygı ile eğiliyorum, nasıl bebeğin büyümüştür artık, baya uzun zaman oldu görüüşmeyeli
ya canım olur bazen böyle şeyler sıkma sen canını
posicim aslında bende ocak annesiyim..şubat 9 da dogacaktı az erken geldi 28 ocakta dogdu..ama arkadaşlarla kardeş gii olduk tabi.o yüzden şubat annelerinde kaldım ben..siz facede görüşüyorsunuz dimi.biz aradada olsa yazıyoruz yine kk ya.ama çogunluk facede görüşüyoruz.bioe gurubumuz var günlük oralardayız..siz erken bıraktınız kk yı.arada takip ederdim sizi.. senin bebe ne zaman dogdu..
ay evet hafızam çok iyidir.bi gördügümü kesinlikle unutmam ben..evet o benim canım..başkente gidin.senin hafızanda çok iyi dogrudur ikinci kızım oldu..bebegim iyi ayın sonunda 17 aylık olacak işte..ben artık alanylada yaşamıyorum..7 ay oldu taşındık..8,5 yılım alanyada geçti..ne güzel yerdi çok özlüyorum valla..allahtan ailem ordada şurda 10 gün sonra ordayım inşallah .arkdaşlarımla,ailemle hasret giderecegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?