Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın
amonranın neden konuyu buraya taşıdığını herhalde takım üyeleri şimdi daha iyi anlamışlardır diye düşünüyorum.
Iyi hafta sonları

günaydın geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım,valla bugün çok mutluyum dün üzülüyodum verememişim diye ama bugün tartıldım 67.8 olmuşum ay çok sevinçliyim valla yeni kalktık malum bugünde oğluşumun doğum günü var napıcam bilmem fazla kaçırırsam kızmayın artıkın sonra görüşürüüüüzzzzzz:79:

canim biz KK yai erken biraktik cunku Face yetiyor. bizim de face de gizli bir grubumuz var. hatta bulusmalar yapiyoruz. ben bile yurt disindan bulusmalara yetisiyorum

evet bizimde öyle gizlyi gurup..bizdede çok buluşma oluyor.bende yakınımda olanlarla buluşuyorum.aynı şehirde olan yokta en azından bi kaç saatlik yakın olanlar var onlarlala yılda birde olsa görüşüyoruz..en fazla istanbul gurubumuz var onlar ayda iki kez falan buluşuyorlar.daha kalabalıklar hem.insan imreniyo ne güzel ..bizde resimlerine bakayoruz işte ne yapalım.:))
ne güzel iyi iy görüşsun tabi..

Gunaydin guzel takimimin guzel uyeleri

sanada canım..ben 6.gruptayım canım..diyet yapacak arkadaş çogalınca bizde kapapna gurubu açtırdık..12 kişinin 11 i de şubat annesinden arkadaşlarız..beraber artık zayıflayalım dedik..bekleriz orayada..ben akrepcigimi ,sizleri pek sevdim o yüzden burayada yazmak istiyo canım.hatırlarsanız ben bi ara deneme sürecendeydin burda..kızlar gel diye ısrar edince gurup atkı bakalım.allah hayırlısını versin.:))

papatyacim firsat buldugumda gelicem ins. sizin takima da merak ettim sizi

ben simdi ikeaya cocuk icin dolap cekmece kilidi almaya gidicem artik basa cikamiyorum cunku dolaplardaki temizlik malzemelerine takti kafayi cok tehlikeli

sonra gorusuruz

cok sevindim canim kilo vermene. oglunun dogum gunune daha zayif baslicaksin

bu arada kolay gelsin sana sakin resim cekmeyi unutma ben cok az cektim cok pismanim. mutlaka anne baba ve cocuk birlikte bir reminiz mutlaka olsun

bekleriz kuşum..senin bebe ne zaman dogdu.ocağın kaçında..

günaydın herkese, ya da iyi öğlenler

ben de bu sabah tartıldım yine 73.3 çıktım anlamıyorum neye göre değişiyor bu kilo, dün sabah 74 düm bu sabah 700 gr zayıf çıktım. niye böyle oluyor anlamıyorumtartı bozuk deseemm mümkün değil çünkü bızuk olsa bazen 70 gösterir bazen 80 galiba..hep 1 kilo eksik 1 kilo fazla çıkıyorum

40 dakika sonra salona gideceğim pilates için. bugün erken gidip fetnees yapasım gelmedi, hatta pilatese bile bugün zorla gidiyorum para verdim diye çünkü adet gerginliği ve şiddetli karın kramplarım devam ediyor, ve hala adet göremedim:84:

iide ben çıktım zaten ordan ne biliyim diskalifiye olduğumu nevarki bunda

hiçbirini kabul etmiyorum insanı böyle bir duruma düşüremezsiniz bende senden şikayetçi olucam yalan söyleyerek beni rencide ediyorsun

öncelikle söylemem gereken 2. takımın kızları lütfen bu konu ile ilgili yorum yazmayın.......
zaten dünden bu yana bu konu yüzünden yeterince gerildim sizlerde bilmeden zor durumda bırakmayın takımı.....

trendy canım daha önce olanlar seni ve bulunduğun takımı bağlar..
burda beni ilgilendiren nedir biliyomusun??
ben takıma çağırdığımda bana daha önce takımlarda olduğunu söylememendiskalifiye olduğunu söylememen...
üstelik yazdıklarınla kendin çelişiyosun..önce nerden biliim sonra ne varki bunda diyorsun..ve şu alıntılardan anladığım kadarıyla diskalifiye konusunda oldukça mutabıksın.........
canım beni bilen bilir..asla ikiyüzlü olmam olanada yakın durmam..yalanı sevmem gayet açıksözlüyümdür..haklıysam düşüncem rahatsız etsede birilerini söylerim çekinmeden...

seninkisi işinin olabilmesi için saf numarası yapıp karşındakini aptal yerine koymak

ama inan bana ilk geldiğinde deseydinki ''ben şu takımda bulundum ve ordan diskalifiye oldum..mazeretim de buydu''ben kurallar gerektirdiği ölçüde gereğini yapar takımda kalmanı sağlardım..

sen şu geldiğin noktada;
hem kendini hem beni hem takımımı zor durumda bıraktın....

selam kızlar.herkes cumartesi gezmesinde galiba..ben ufaklıkla evdeyim,abla bahçede arkadaşlarıyla..
olan bitenler çok sevimsiz oldu.sanırım arkadaşı ihraç ediyorsun akrep,kurallar gereği.
oğlunun doğumgünü kutlu olsun trendy.nice yaşlara.yine de durmadan zayıflama yolunda ilerle.sana başarılar dilerim.

bu hafta deneme devrendi canım.ama yetersiz menü ve paylaşımdan dolayı üye olman zor görünüyor.bence son şans kendini bir zorla bakalım.unutma buradan kimse kilo vermeden ayrılmadı.ama karar senin,fayda sağlamayacak uğraşlarla aynı kilonda devam etmek mi,takımdaki motivasyonla kararlarını uygulamak mı istiyorsun.ilk seçenekte ısrar edersen sana diyecek başka lafım yok..

ikeadan geldim yusufa cekmece dolap kilitleri aldim geldim.

yusuf 17 ocakta dogdu canim aramizda 1 ay bile yok yani

ay bana da alsaydın posii.benim kız da nerede çekmece ,priz varsa hep içinde elleri.abladan kalanları hep dağıttım zamanında.şimdi yeniden almalıyım..

olan bitenler çok sevimsiz oldu.sanırım arkadaşı ihraç ediyorsun akrep,kurallar gereği.
hem de ne sevimsiz kuşum yaa dediğim gibi önceden belirtmiş olsaydı en azından bilirdim ona göre davranırdım..
yazık oldu..
bakalım son söz püsküütün artık...
ikeadan geldim yusufa cekmece dolap kilitleri aldim geldim.

yusuf 17 ocakta dogdu canim aramizda 1 ay bile yok yani

ay bana da alsaydın posii.benim kız da nerede çekmece ,priz varsa hep içinde elleri.abladan kalanları hep dağıttım zamanında.şimdi yeniden almalıyım..

canim gel ortaklasa kullanalim eism eve gelince taktiricam ins. biraz rahat ederim.

ayy bu ne güzel ne sıcak sohbet

kızlar kaptan yardımcılığına banuyu öneriyorum..
düşüncelerinizi belirtirmisiniz

EVET HEM TAKIMI NEŞELENDİRMEYİ BİLİYOR HEMDE GEREKTİĞİ YERDE UYARIYOR AYRICA GÜZEL MORAL VERİYOR BEN KENDİM VE TAKIMIM ADINA ÇOK GÜZEL BİR KARAR OLUR DİYORUM TABİ TÜM ARKADAŞLARIN FİKRİ ÇOK ÖNEMLİ
sabah kahvaltımı güzelce yaptım
sonra işe yürüyerek geldim 1 saat
şimdide günde yemeğimi yedim geldim yarım karışık pide cumartesi günlerine işyerine yemek gelmiyor

alanya yı ben de çok seviyorum, insanın yaşadığı yeri sevmesi çok güzel bir duygu, bir de koskoca 8,5 yıldan bahsediyoruz, hele denizi olmayan bir yere taşındıysanız, sanırım daha da çok arıyorsunuzdur,seni yeniden gördüğüme sevindim, maşşallah kızı da baya büyütmüşsün, daha güzel günlerini gör inşallah 2 yavrunun da, madem öyle bu takımı da seviyormuşsun, uğradıkça sohbete devam ederiz. öptüm canım

busabah erkenden çıktık evden yazacaktım ama vaktim olmadı oglumun okul yemegi vardı çok güzel oldu çok eglendiler

Selam hanımlar

sabahtan beri ders çalışıyorum
başım çok ağrıyor

sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir 4 zeytin ile klasik kahvaltımı yaptım

ara kuru kayısı yeşil çay
öğlen 1 dilim ekmek
yeşil mercimek yemeği
ara yeşil çay
kuru incir

saat 17 de yürüyüşe çıktım
hem belki başımın ağrısı geçer diye
ama bi değişme yok
50 dk yürüdüm

2,5 litre su içtim
akşamda 3 ızgara köfte yapıcam
1 dilim ekmekle yerim yeter bana

sonrada yatıp uyucam

bu arada kaptan yardımıcılığı
yakışır banu ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…