kızlar 5. Takımın konuyu buraya taşıması lazımdı...
çünkü yarışmadan diskalifiye olan başka takıma giremezzz...
Bu bir kuraldır...
Akrep gelince gerekeni yapacaktır... 5. Takımda bizim kardeş takımımız olduğu için açıklama yapmak istedim...
canim biz KK yai erken biraktik cunku Face yetiyor. bizim de face de gizli bir grubumuz var. hatta bulusmalar yapiyoruz. ben bile yurt disindan bulusmalara yetisiyorum
Gunaydin guzel takimimin guzel uyeleri
günaydın geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım,valla bugün çok mutluyum dün üzülüyodum verememişim diye ama bugün tartıldım 67.8 olmuşum ay çok sevinçliyim valla yeni kalktık malum bugünde oğluşumun doğum günü varnapıcam bilmem fazla kaçırırsam kızmayın artıkın sonra görüşürüüüüzzzzzz:79:
papatyacim firsat buldugumda gelicem ins. sizin takima da merak ettim sizi
ben simdi ikeaya cocuk icin dolap cekmece kilidi almaya gidicem artik basa cikamiyorum cunku dolaplardaki temizlik malzemelerine takti kafayi cok tehlikeli
sonra gorusuruz
iide ben çıktım zaten ordan ne biliyim diskalifiye olduğumu nevarki bunda
bahsi geçen üye ilgili açıklama yapayım
kendisinin söylediği gibi takımdan ayrılmamış
paylaşım yapmadığından dolayı diskalifiye edilmiştir.
kendisinin dediği gibi bilmediği bi durum değildir
bunu kendisi de çok iyi bilir isteyen geçmişimizi okuyabilir
paylaşım listesinde de belirttik bu durumu zaten
biz 5 .takımda kendisi takıma dönsün mü dönmesin mi tartışmaları yaparken
kendisi başka yerlere paylaşımda bulunmayı tercih etmiş
onun savunan arkadaşları da olayı uzatmakla suçlayarak takımı resmen 2 ye bölmüştür.
sonuçta yaptığı saygısız hakaretler sonucu diskalifiye edilmiştir
buna rağmen kendisi bi kaç gün sonra
takıma gelerek hakarete varan sözler yazdığından dolayı banlanarak
ceza almıştır.
hiçbirini kabul etmiyorum insanı böyle bir duruma düşüremezsiniz bende senden şikayetçi olucam yalan söyleyerek beni rencide ediyorsun
geçmiş konuşmalarda hepsi var
herkesin okuyabilip ulaşabileceği bi konu hakkında yalan
söylemeyecek kadar zekiyim
haberim yok diskalifiye edildiğimden dersen
bana 5. takım kaptanı olarak cevap hakkı doğar
kaldı ki herşeyden haberin olduğu halde
söylediklerimi tek kelimesinin yalan olmadığı
kayıtlı belgeli topik de zaten var
kimin yalan söylediği fazlasıyla açıkken
beni yalancılıkla suçlayabilmeni hayretle izliyorum
tamam canım ozaman bende şunu söyliyim nasıl oluyoda ben sana 5. takımda defalarca açıklama yaptığım halde özür dilediğim ve takıma geri döniyim diskalifiye olmak istemiyorum ben burayı seviyorum 6 aydırda burdayım ev taşıdığımız için 2 ayda iki ev değiştirdik ve netim yoktu ama şimdi netim oldu geri dönebilirim aranıza dediğim halde sen nasıl oluyorda ben hiç birşey yazmamışım gibi triendy21in dönmeye niyeti yok anlaşılan baksanıza hiç bizi kaale alıpta cvb bile vermiyo diyebiliyorsun sorarım sana biraz insaflı ol
http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=3089968
5. takıma ait bütün mesaj kayıtların burda
arada bizim konuşmalarımızın hepsi de aynı şekilde
gerçeğe ulaşabilmek bu kadar kolay aslında
kimin ne dediği neyin yalan neyin gerçek olduğuna
okuyarak karar verebilir herkes
ben bana düşeni yaptım
cevap hakkımı kullandım
gerisi 2. takımın kararıdır.
bildiğin bi şeyi bilmiyorum
diyerek yalan söyleyerek
samimiyetini fazlasıyla ortaya koydun zaten
takımdan diskalifiye edilmenin ne kadar
doğru bi karar olduğuna bi kez daha ikna ettin beni.
öncelikle söylemem gereken 2. takımın kızları lütfen bu konu ile ilgili yorum yazmayın.......ben cımbızla
mesajmı seçtim gir bakalım hangi mjı atlamşım ya nedir benim böyle insanlardan çektiğim vallahi huzurumu bozdun sanane benim hayatımdan yazdıklarımdan ben diskalifiye olduğumu bilmiyordum üstüne basa basa söylüyorum çünkü son mjımdan sonra hiç girmediim sizin takıma sildim aboneliğimi sonra cuma yarışması açıklanınca baktım sonuncumu ne olmuşsunuz oyüzden bi anlık kızgınlığımla yazdım olay bu tamammı kendini aklamaya çalıştığına göre yalan söyleyen sensin bidaha konuşmak istemiyorum yeter ya ne bu iikide ayrılmışım takımdan böyle bi kaptanla devam edilmezdi zaten ne diim siz beni değil ben takımı bıraktım bilginize yeter hakkımda bidaha konuşmanı istemiyorum
bekleriz kuşum..senin bebe ne zaman dogdu.ocağın kaçında..
Ben nerdeyse 1 haftadır yediklerimi yazamadım nete fazla vakit ayıramadım arada okuyup çıktım.Daha alıştırıyorum vücudumu galiiba oturdu rayına fazla istemiyo yne canım çekiyo ama kendimi başka şeylerle oyalayıp unutuyorum bu da iyi oluyo ama daha kilo kaybm olmadı neden anlayamadım.Bzim tartımı bozuk bilemyorum eczanede tartılıcam ona da utanıyorum böyle kendi tartıma kalıyorum yine
ikeadan geldim yusufa cekmece dolap kilitleri aldim geldim.
yusuf 17 ocakta dogdu canim aramizda 1 ay bile yok yani
ay bana da alsaydın posii.benim kız da nerede çekmece ,priz varsa hep içinde elleri.abladan kalanları hep dağıttım zamanında.şimdi yeniden almalıyım..
hem de ne sevimsiz kuşum yaaolan bitenler çok sevimsiz oldu.sanırım arkadaşı ihraç ediyorsun akrep,kurallar gereği.
ikeadan geldim yusufa cekmece dolap kilitleri aldim geldim.
yusuf 17 ocakta dogdu canim aramizda 1 ay bile yok yani
ay bana da alsaydın posii.benim kız da nerede çekmece ,priz varsa hep içinde elleri.abladan kalanları hep dağıttım zamanında.şimdi yeniden almalıyım..
canim gel ortaklasa kullanalimeism eve gelince taktiricam ins. biraz rahat ederim.
hem de ne sevimsiz kuşum yaadediğim gibi önceden belirtmiş olsaydı en azından bilirdim ona göre davranırdım..
yazık oldu..
bakalım son söz püsküütün artık...
ayy bu ne güzel ne sıcak sohbet
kızlar kaptan yardımcılığına banuyu öneriyorum..
düşüncelerinizi belirtirmisiniz
ay evet hafızam çok iyidir.bi gördügümü kesinlikle unutmam ben..evet o benim canım..başkente gidin.senin hafızanda çok iyi dogrudur ikinci kızım oldu..bebegim iyi ayın sonunda 17 aylık olacak işte..ben artık alanylada yaşamıyorum..7 ay oldu taşındık..8,5 yılım alanyada geçti..ne güzel yerdi çok özlüyorum valla..allahtan ailem ordada şurda 10 gün sonra ordayım inşallah .arkdaşlarımla,ailemle hasret giderecegim...
kızlar kaptan yardımcılığına banuyu öneriyorum..
düşüncelerinizi belirtirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?