- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
ay yusufu yikiyim dedim velet beni de yikadi,
olur akrepcim benim acimdan problem yok,
busabah erkenden çıktık evden yazacaktım ama vaktim olmadı oglumun okul yemegi vardı çok güzel oldu çok eglendiler
canımmm,nereye..hakkım sonuna kadar helal ama geri döneceğin sözünü vermeden de bırakmam.banucum çok geçmiş olsun canım uzun zaman dır birlik teyiz hakkını helal et
posicim artık rahat olabilirsin kardeşler çıktı takımdan bol paylaşımlar dilerim
akrebim geçici olarak ayrılmak istiyorum anlatamicam pıroblemlerim var
kızlar hepinize başarılar dilerim döndügümde kimler kalır bilmiyorum
aakrebim cevabını bekliyorummmmmmmmmmm
Selam hanımlar
sabahtan beri ders çalışıyorum
başım çok ağrıyor
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir 4 zeytin ile klasik kahvaltımı yaptım
ara kuru kayısı yeşil çay
öğlen 1 dilim ekmek
yeşil mercimek yemeği
ara yeşil çay
kuru incir
saat 17 de yürüyüşe çıktım
hem belki başımın ağrısı geçer diye
ama bi değişme yok
50 dk yürüdüm
2,5 litre su içtim
akşamda 3 ızgara köfte yapıcam
1 dilim ekmekle yerim yeter bana
sonrada yatıp uyucam
bu arada kaptan yardımıcılığı
yakışır banu ya :))
senin adına sevindim.arada kafası dağılıyor böyle toplantılarda insanın.monotonluktan kurtulup insan içine karışıyorsun.evladının mutluluğuna ortak oluyorsun..büyüyor kuzularımız..
canımmm,nereye..hakkım sonuna kadar helal ama geri döneceğin sözünü vermeden de bırakmam.
kafanı biraz dinlendir,sürekli çalışarak olmuyor işte,vücudun beni rahat bırak sinyali veriyor sana..
banucum çok geçmiş olsun canım uzun zaman dır birlik teyiz hakkını helal et
posicim artık rahat olabilirsin kardeşler çıktı takımdan bol paylaşımlar dilerim
akrebim geçici olarak ayrılmak istiyorum anlatamicam pıroblemlerim var
kızlar hepinize başarılar dilerim döndügümde kimler kalır bilmiyorum
aakrebim cevabını bekliyorummmmmmmmmmm
morelim yoktu bana fazla iyi gelmedi ama çocuklar için çok iyi oldu
kesinlikle geri dönücem 65 olmadan pes etmekuok ama bu ara paylaşımda bulunamicam aklım burada kalıyor sen hemen ccecik mezun olmabak döndügümde seni burada görmek isterimm
sıcaklar bastığından beri elim hiç gitmiyor yeşil çaya..zaten ilaç içer gibi sevmeden içtiğim için,sıcaklar da bahanesi oldu..evet canım zaten
okuduğumu anlayamaz hale geldim bıraktım mecburen :)
senin menüne baktımda
Yeşil çay içiyormusun ?
zulaleycim yukardaki ifaden hic hos degil. ben kimsenin cikmasini istemiyorumki sen gidince rahat ediyim!!!!!
kaldi ki siz kardes oldugunuzu bildirdiginiz gun de ben ayni ifadeyi kullanmistim. madem bunu nagatif bir saskinlikla karsilamam seni rahatsiz edicektii yukarda verdigin tepkiyi o zaman yazmani beklerdim.... bu yazdiklarin gider ayak icindekini dokmek gibi gorunuyor benim acimdan bakinca!!!!!
ben hakkimi helal ediyorum ama sen de helal et....
merak etme kimse gidiyor diye rahatlamiyor ben sen icini ferah tut
sıcaklar bastığından beri elim hiç gitmiyor yeşil çaya..zaten ilaç içer gibi sevmeden içtiğim için,sıcaklar da bahanesi oldu..
canım sen öyle yazdın diye ayrılmıyorumki zaten karar vermiştim
hem beni rahatsız eden konnunun yeniden açılması ve sen paylaşımda bulunamıyormuşsun demekki hala rahatsızsın bu durumdan özür dileriz
tabiki helalolsun
ben su anki hicbir durumdan rahatsiz degilim, o zaman rahatsiz oldum ve bunu soyledim ustune trendyden de benzer bir supriz cikinca gecmisi ornek olarak verdim....
insanlarin bi zaman biseyden rahatsiz olmasi bir omur o kisiden rahatsiz olmasimidir sence?
ben o durumdan rahatsiz oldum birseyi sonradan ogrenmekten. kardeslerin kendisinden degil... kaldi ki seninle de guzel paylasimlarim var baskasina selam verip sana selam vermemezlik mi ettim hic? sanki sana karsi nefretim varmis gibi dusunmussun kendince, izin alip ayrilmandan mutlu olacagimi dusunmussun... uzuldum...
evet ya ..insan canı sıkkın olunca kendinden beklemediği tepkiler verebiliyor.bazen ben de şaşarım kendime çok nadir de olsa..en çok ta karşımdaki şaşırır herhalde,genelde çok kontrollüyümdür..karşılıklı anlayışla çözülünce geçer gider tabii.canım inan üzülmeni istemezdim ama inan ruhsal durumum hiç iyi degil çok canım sıkkın kırdıysam özürdilerim bende seni sevdim zatendönüncede görüşürüz tabi akrebim ayrılmama izin
verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?