Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrepçim teknoloji özürlü olduğumu gözönüne al arkadaşım.ama takımım için elimden gelen herşeyi yaparım.

evet menümü de yazayım.
sabah 500 ml su
1 kase müsli[onsuz olmaz]
ara yulaflı bisküvi
öğle çok bol domates,salatalık
peynir,zeytin,çay,1.5 dilim ekmek..
ara kavun
akşam
1 pors.tavuk,1 kase pilav..
ekmek yoook
2 litre su..
spor ve kitap lüks bu ara benim için..çünkü ben de :2::2::2::2::2:

ay yusufu yikiyim dedim velet beni de yikadi,

olur akrepcim benim acimdan problem yok,

bebek yıkamak kadar eğlenceli bir şey var mı..ben çok eğleniyorum..artık oyunlar da yaptığı için daha da zevkli hale geldi banyo zamanları.o kahkahalar,uçuşan baloncuklar,tombiş eller ve ayaklar...küçüğüm büyüyünce çok özleyeceğim bebek yıkamayı..

banucum çok geçmiş olsun canım uzun zaman dır birlik teyiz hakkını helal et

posicim artık rahat olabilirsin kardeşler çıktı takımdan bol paylaşımlar dilerim

akrebim geçici olarak ayrılmak istiyorum anlatamicam pıroblemlerim var

kızlar hepinize başarılar dilerim döndügümde kimler kalır bilmiyorum

aakrebim cevabını bekliyorummmmmmmmmmm

busabah erkenden çıktık evden yazacaktım ama vaktim olmadı oglumun okul yemegi vardı çok güzel oldu çok eglendiler

senin adına sevindim.arada kafası dağılıyor böyle toplantılarda insanın.monotonluktan kurtulup insan içine karışıyorsun.evladının mutluluğuna ortak oluyorsun..büyüyor kuzularımız..

canımmm,nereye..hakkım sonuna kadar helal ama geri döneceğin sözünü vermeden de bırakmam.

kafanı biraz dinlendir,sürekli çalışarak olmuyor işte,vücudun beni rahat bırak sinyali veriyor sana..

senin adına sevindim.arada kafası dağılıyor böyle toplantılarda insanın.monotonluktan kurtulup insan içine karışıyorsun.evladının mutluluğuna ortak oluyorsun..büyüyor kuzularımız..

canımmm,nereye..hakkım sonuna kadar helal ama geri döneceğin sözünü vermeden de bırakmam.

morelim yoktu bana fazla iyi gelmedi ama çocuklar için çok iyi oldu
kesinlikle geri dönücem 65 olmadan pes etmekuok ama bu ara paylaşımda bulunamicam aklım burada kalıyor sen hemen ccecik mezun olmabak döndügümde seni burada görmek isterimm

zulaleycim yukardaki ifaden hic hos degil. ben kimsenin cikmasini istemiyorumki sen gidince rahat ediyim!!!!!
kaldi ki siz kardes oldugunuzu bildirdiginiz gun de ben ayni ifadeyi kullanmistim. madem bunu nagatif bir saskinlikla karsilamam seni rahatsiz edicektii yukarda verdigin tepkiyi o zaman yazmani beklerdim.... bu yazdiklarin gider ayak icindekini dokmek gibi gorunuyor benim acimdan bakinca!!!!!

ben hakkimi helal ediyorum ama sen de helal et....

merak etme kimse gidiyor diye rahatlamiyor ben sen icini ferah tut

ben mezun olsamda gitmem turab gibi..benden kurtuluş yokkk.

evet canım zaten
okuduğumu anlayamaz hale geldim bıraktım mecburen :)

senin menüne baktımda

Yeşil çay içiyormusun ?
sıcaklar bastığından beri elim hiç gitmiyor yeşil çaya..zaten ilaç içer gibi sevmeden içtiğim için,sıcaklar da bahanesi oldu..

canım sen öyle yazdın diye ayrılmıyorumki zaten karar vermiştim

hem beni rahatsız eden konnunun yeniden açılması ve sen paylaşımda bulunamıyormuşsun demekki hala rahatsızsın bu durumdan özür dileriz
tabiki helalolsun

ben su anki hicbir durumdan rahatsiz degilim, o zaman rahatsiz oldum ve bunu soyledim ustune trendyden de benzer bir supriz cikinca gecmisi ornek olarak verdim....

insanlarin bi zaman biseyden rahatsiz olmasi bir omur o kisiden rahatsiz olmasimidir sence?

ben o durumdan rahatsiz oldum birseyi sonradan ogrenmekten. kardeslerin kendisinden degil... kaldi ki seninle de guzel paylasimlarim var baskasina selam verip sana selam vermemezlik mi ettim hic? sanki sana karsi nefretim varmis gibi dusunmussun kendince, izin alip ayrilmandan mutlu olacagimi dusunmussun... uzuldum...

canım inan üzülmeni istemezdim ama inan ruhsal durumum hiç iyi degil çok canım sıkkın kırdıysam özürdilerim bende seni sevdim zaten dönüncede görüşürüz tabi akrebim ayrılmama izin
verirse

sıcaklar iyice bastırdı, bunalıyorum

bugünkü mönüm:

sabah.haraika bir kahvaltı anlamadığım şekilde erken doydum

ara: erik

öğlen. sigara böreği

ara: karpuz

akşam:taze fasulye+cacık+ yatmadanönce yeşil çay

1 saat pilates+ 1 saat dans ( mezdeke)

bugün kitap yok, okulda unuttum

sabah: biraz peynir, pekmez, 2 zeytin, ve slatalik
ogle: 2 tane tost :26:
ara: yusufa aldigim sut dilimlerinden yedim :26:
aksam: 1 tane dolma ve salata

kitabi aksam yatarken okicam ins.

evet ya ..insan canı sıkkın olunca kendinden beklemediği tepkiler verebiliyor.bazen ben de şaşarım kendime çok nadir de olsa..en çok ta karşımdaki şaşırır herhalde,genelde çok kontrollüyümdür..karşılıklı anlayışla çözülünce geçer gider tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…