Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar
az önce diyetisyene gittim
diyetisyende 85.1 çıktım :))))
2 haftadır gitmiyordum
vee 3 kg yağdan gitmiş nasıl oldu anlamıyorum
sporda yapmadım aslında
keşke hep böyle olsa :)

selam kızlar
2 haftadır gitmiyordum
sporda yapmadım aslında

nasıl olucak şekerim 2. Takım ruhu

nihayet öğle yemeğimi yiyebildim
1 tabak taze fasulye ve 1 bardak ayran
sabah bankalara uğrayıp işe geç gelince mutfakta kahvaltı varmış yedim e haliylede anca acıktım

evet yaz günlerinde spor yapılmıyor son 3 haftadır takım olarak kendimizden geçtik ben bu hafta başladım inşaallah böyle devam eder çok spor yapamasamda ya işe gelirken yada eve giderken yürüyorum en azından 1 saat yürüyüş oluyor

(Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez. Regaib gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi, Ramazan ve Kurban bayramı gecesi.) [İ.Asakir]

(Cebrail aleyhisselam gelip, “Kalk namaz kıl ve dua et! Bu gece şabanın 15. gecesidir” dedi. Bu geceyi ihya edenleri Allahü teâlâ affeder. Yalnız, müşrik, büyücü, falcı, cimri, kinci, müşahin, içkici, faizci ve zaniyi affetmez.) [Taberani] (Müşahin, bid'at ehli demektir.)

bu akşam dua ederken önümüzdeki yıl defterime 50 kiloda olayım diyede dua edecem.....

tamam tamam sizede edecem dua edecem tığ gibi kalın diye

rabbim tüm öksüz yetim muhtaç insanlara dertli insanlara aç susuz insanlara savaşın ortasındaki tüm insanlara yardım etsin..

Son düzenleme:
ge
hoşgeldin posicim nasılsın tatilin iyi geçiyordur inşallah

anii :87::87:

hoşgeldin canım
nasıl gidiyor hazırlıklar
yusuf nasıl

hoşgeldin canım evet takım hareketleniyor ay ne güzel yusuf nasıl

Hosbulduk kızlar tatıl bıraz stresslı gecıyor
herkes dugun hazrlıgı yaptıgı ıcın ben cok yalnız kaldım hava sıcak zabancı bır evdeyım bavullarda yasıyorum yusufun duzenı burda yok ...

Yusuf ıyı bot aldı annanesı hergun su doldurup yıkıyoruz ıcınde bazı gunler gunde 2 defa gırıyor botuna
yusuf cok dolasıyor etrafı cok yoruluyor burda cok mutlu. bezını cıkarıp bahcede cıplak cıplak gezdırıyoruz bu sayede cıs yaptıgında farkedıyor ıns tuvalet alıskanlıgını kazanmasını saglar bu cıplak gezmeler

bu arada herkesın Cuma sı hayırlı olsun
bır de herkesın Beraat kandılı mubarek olsun

şişkiliktir o canım sıkma sen canını haftaya geçer

ah canım aynen geçengün eltim geldi yenge maşallahın var kilo almıyorsun dedi bende çok sevinmiştim ama bugün şok oldum boyum fena sayılmaz herhalde o yüzden aldıgım kilolar hemen belli olmuyor zaten bedenimde hemen degişmez

ay teşekkür ederim canım.artık gebelik,doğum sonrası gibi mazeretim kalmadığı için elimden geleni yapmak zorundayım..haydi bakalım bekliyorum seni de.lütfen 60 ları gör artık..
evet çok haklısın bende emziriyorum çocuklar küçük spor yapamam diye kendimi kandırıyordum bu takıma girene kadar asla kilo verecegime inanmazdım
kışın gerçekten daha iyi veriyorduk ben 2 aydır sabittim şimdi artıdayım ama kararlıyım 65 olana kadar devammm bıkmadan usanmadan spor yapıcam ve kalan kilolarıda vericem :87: :87: :87:

selam kızlar
2 haftadır gitmiyordum
sporda yapmadım aslında
süper yaaa çok güzel vermişsin doktorun verdigi listeyimi uyguluyorsun yoksa kendinmi dikkat ediyorsun

menüm
sabah 1 çay kaşığı balla 5 damla çörekotu yağı
500 ml su
kahvaltı 1 kase mayveli müsli
ara kayısı,kiraz
öğle 2 dilim kepekli ekmek
domates,salatalık,peynir,biber
1 dilim karpuz..
ara 1 küçük çikolata[eşim yurtdışından getirmiş ondan yiyorum yani adam alınmasın diye]
akşam 2 adet ev yapımı gözleme
peynir,zeytin,çay..
2 litre su
1 rezene çayı.
spor olarak ta masaj kemerime bağlanacağım birazdan..
hepinizi kocaman öptüm.herkes için dua edeceğim bu akşam..

zani:zina eden kadın,zina eden erkek

müşahin:müslümanların meclisini terkeden,bidat sahibi,mezhebsiz kimse

müşrik:şirk işleyen şirk yapan kimse.şirk ise kısaca Allah'a, birliğine ortak koşmak..

merak ettim manalarını..burda da paylaşmak istedim kızlar..

ye tabi canım..alınır sonra kocişin dua için çook teşekkürler..ben de hepimiz için duya edicem kızlar..ayy çok heyecanlıyım ne güzel böyle mübarek bir geceyi eda edicez inş..Allahım hepimizin dualarını kabul etsin..amin.

ben çıkıyorum kızlar..evime gidiim artık..
daha gidip yemek yapıcam..Allaha emanet olun hepiniz

süper yaaa çok güzel vermişsin doktorun verdigi listeyimi uyguluyorsun yoksa kendinmi dikkat ediyorsun

evet canım listeyi uyguluyorum
2 haftada bir gidiyorum
soruyor bana canının çektiği bişey varmı diye
listeye ekliyor nasıl yiyeceğimi anlatıyor
böylece çok sıkıntılıda olmuyor

günaydın kızlar ben geldim sabahları yürümeye bayılıyorum ama işyerine geldiğimde o terle akşama kadar oturmak hiç hoş olmuyor
acaba sevmediğim iş arkadaşlarımın yanınamı uğrasam:97:

anlamlarını yazman çok iyi olmuş.....aklıma gelmemişti benim

yanına yedek üst alıp ıslak havluyla şöyle bir silinip üstünü değiştiriverirsin lavaboda..biraz da deo..oldu bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…