Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar. nerdeyse 2 gündür internetim yoktu yine hatlarımızı kesmişler ( offf neyse sabah sabah moralinizi bozmayım. güzel bir sabaha uyandım keyfim yerinde :))
siz nasılsınız?
hoşgeldin güzelim.yokluğun hissediliyor inan..

olsun,kiloyu küçümsemek yok.o minik rakamlar birleşip harika farklar yaratacak hayatında..

hoşgeldin güzelim.yokluğun hissediliyor inan..

olsun,kiloyu küçümsemek yok.o minik rakamlar birleşip harika farklar yaratacak hayatında..

bende size çok alışmışım hani birşeyler yazmayınca eksilik duyuyorum şimdi merak edecekler bile dediğim oluyor :)) teşekkür ederim.

günaydııııın :))) hedefine birşey kalmamışki canım benim önemli olan kilo almamak :)))
evet canım.62 kilonun altını 9 senedir görmedim.vücudum korumaya aldı kendini herhalde..
süpersin canım..
günaydın kızlarrr
sana da güzelim..
Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
Burada başladığımda 61.9 , geçen hafta 60,9 , bu hafta 60.2 . Bu hafta 700 gr. gitmiş biraz hızlandım geriye kaldı 2,2.

bravo yarencim.tebrik ederim..

yok cnm ya emin ol yok sinir oluyorum zaten ben artvinde yaşıyorum ardanuç ilçesinde burda aile hekimleri dışında dr yok çocukları falan ile götürüyoruz hoş çocuk dr da yoktu yeni geldi ilde düşün yani çarşamba gittik ile her gittiğimde de soruyorum yokkk diğer ilçeleri bilmiyorum ama olacağını sanmıyorum dur bi 182 den arayıp sorayım belki olur inşşşş
tşk cnm gitsinde sabrederim

artvin ardanuç.. çok güzel biryerde yaşıyorsun yeşilin binbir rengi ve şuan oralarda karda vardır gelin gibi süslenmiştir... offf orda olmak istedim. artvin kaç saat uzaklıkta bilemiyorum ama 10 dakikalık uzaklıkta olsa bile bebeğinle gitmen zor olur biliyorum. üzülme.

artvin,nasıl güzeldir oralar şimdi değil mi.yemyeşil,temiz hava,doğallıktan uzaklaşmamış insanlar..karadenizin doğasını çok beğeniyorum.çocuklar biraz büyüsün uzun bir karadeniz turu planlayacağım inşallah..
bebeğin nasıl bu arada,gaz dışında bir sıkıntınız yoktur umarım.

Süper süper maşallah canım çok sevindim senin adına

Gel cnm İstanbula bekleriz seni. Birlikte yılbaşı kutlarız gel.

günaydın bitanem yapabilirsen ne güzel ama ben kesinlikle yapamam :)) bu hafta kiloda gitmiş maşşallahh

Yapıcam kuşum başka şansım yok artık çünkü

iyi işte zayıflamışsın :))) seninle 100 gr farkla aynı kilodayız sen benden 100 gr şişkosun yeşil elmasınya ondan bu moral bozmam 100 gr'cık gıcıklık yapayım dedim

Sen beni haftaya gör o zaman diyor ve sana açık savaş ilan ediyorum taam mıııııı

günaydın 2. takım.kilom aynı.spor yapamadığım sürece de aynı kalacak..

Olsun en azından almamışsın cnm buna şükür.

OOOOOOO maşallah maşallah kuzum. Süper gidiyorsun hadi hayırlısı bakalım.

günaydın kızlarrr

Günaydın

Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
Burada başladığımda 61.9 , geçen hafta 60,9 , bu hafta 60.2 . Bu hafta 700 gr. gitmiş biraz hızlandım geriye kaldı 2,2.

Anam maşallah birgün bende bu günleri görmek istiyorum.

ewt kızlar benimde

83,9 dum 83 oldummm 900 gr gitmiş

Maşallah cnm tebrikler

Böyle böyle gidecek bişiy kalmayacak işallah cnm.

İşallah cm saol.

Süper süper maşallah canım çok sevindim senin adına

teşekkür ederim :)

Gel cnm İstanbula bekleriz seni. Birlikte yılbaşı kutlarız gel.

keşke demekten başka bişey gelmiyor elimden ( boğazda havai fişek gösterisi yapılırdı gece yarısı ,bayılırdım izlemeye... burada havai fişekleri polislerin üstüne atıyorlar hayatın güzeliklerinden mahrum bırakılmaya mahkum edilmiş zavallılar ((

Sen beni haftaya gör o zaman diyor ve sana açık savaş ilan ediyorum taam mıııııı

ay sen dukan diyeti filan yazmışsın gözüm korktu şimdi :18::18:

kızlaaaaarrrrrr bu sabah o kadar sevindim ki şartları zorlayıp girdim nete, kiloommm 68,3 Allah ım ilk keezzz yaaaa ilk kezz 68, 5 un altına indimmm
şaşırttın beni tatlışım..bravooo süpersin

kizlar biliyormusunuz ben dun ve bugun herdemk nin tarcinli suyundan iciyorum ve inanilmaz iyi geliyor insanin tatli istegini bastiriyor ve su icemeyenler icinde birebir
evet canım..
ben elmayı da öyle yiyorum..kayısı hoşafına da atıyoruk kabuk tarçın..

dün akşam şam tatlısı yaptım..sabah yerim dedim bir dilim.sabah hiiç canım istemedi hatta yanıma bile almadım
benim gibi tatlı düşkünü biri böyle yapıyorsa siz düşünün artık kendime halaa inanamıyorum..
vee birde limonlu şekersiz çay da acaip faydalı oluyor..

tarçın bir mucize :)) yemeklerin üstüne bile karabiber gibi ekip yiyesim var

Son düzenleme:
günaydın 2. takım.kilom aynı.spor yapamadığım sürece de aynı kalacak..
sana hayranım zatan canım kilo vermek kadar sabit kalmakta çok önemli tebrikler
maşallah süpersin

Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
azkalmış canım hadi

çok güzel :))) özeniyorum sana birgün bende kaldı 2 .2 kaldı diyebilecekmiyim....

tabiki diye bileceksin ama benim gibi hedefine ulaşmaya yakın vaz geçme yazın takımı bir boşladım 5 kilo aldım ama bu sefer kararlıyım

günaydııın :)) seninde gitmiş kiloların tebrik ederim...

tebriklerrrrrrrr

teşekkürler kızlar geçen hafta tartılmadım 14 gündür tartılmıyorum kilomun öncesi neydi inanın hatırlamıyorum çocuklar bende akıl bırakmadı

Son düzenleme:
yaaaaa kızlar ben bide çevremden çok etkileniyorum herhalde sen kilolu degilsin ne sakın zayıflama diyorlar ama ben mutlu degilim onlar bana kilon güzel yerinde tam balık etisin dedikçe bazen mutivasyonum düşüyo tamam oram buram fırlamıyor ama boy 168 kilo 71 çok çok çok en azından 65 olsammm ahhhh ahhhh hiç olamicakmışım gibi geliyor

Günaydın kızlar. nerdeyse 2 gündür internetim yoktu yine hatlarımızı kesmişler ( offf neyse sabah sabah moralinizi bozmayım. güzel bir sabaha uyandım keyfim yerinde :))
siz nasılsınız?
günaydın canım
kuzummm neden dr a sarılıyosun sen yeşil elmalara sarıılll. biz olmasaaakkk oooo sen kilo bilem almıştın yanee

şaka bi yanaa süpersin kuşum yaa valla böyle kilo sizler kilo verdikçe çok duygulanıyorum harikasınız 2. takımm
Akrepciğim paylaştığın yazıyı çok beğendim. pozitif olmak aslında orda anlatılan kadar kolay. ne kadar güzel bir yazı. teşekkürler. :)
rica ederim tatlışımm
sen beni msn de eklemedin hala başka birini eklemedin dimii
şu yürüyüşlerini çalmalıyım önceliklee
süpersin kuşumm
neden dukan şart olsun canikom..ben geçen haftalardaki diyet şartlandırmalarım yüzüne bu hafta artıdayım çünkü hafta sonu tozutuyor beynin resmen doymamaya yönlendiriyor mideyi...
sen sağlıklı besinlerle 2. takımla vericeksin kuşumm

bizim burası da 1 ay öncesi başladı kuşum ışıldamaya..
başka bir dine ait bir alışkanlığı bu kadar şaşaa israf alkol dansöz vs. bizim dinimizce haram olan yasaklarla kutlamayı sevmiyorum açıkçası..daha öncesi ben de içindeydim bu kutlamaların ama bir zaman geldi çok acı geldi inançlıyım dediğim halde bunları yaparak Rabbime karşı iki yüzlü davranmak..
alışkanlıklarım çerez ve yaşpasta olarak epey küçüldü ama evde maalesef kayınbabam tarafından alkollü bir hazırlık ortamı var..eşimi alkolden uzaklaşması için çaba gösterirken....
sessizlerdeyim Rabbime güveniyorum
neyse çokmu uzattım kusuruma bakmayın hüznümü paylaştım..

kısaca yenilenme ruhunu ben de seviyorum ama inancıma ters olan ruhlara artık(hamdolsun) karşıyım..

ahh bu çevredeki insanlar banada aynısını diyolar zayıflık çok yakışmıyo kilo güzel oldu sende diyolar ama ben memnun diilim oyuzden onları takmıyorum sende takma sen kendini nasıl iyi hissediyosun önemli olan o :))

aynı dert bende de var canım eşim bile böyle harikasın ne olur zayıflama diyor deli mi ne :)) arkadaşlarım bir kahkahan yetiyor arkadaşım ne olur öyle diyet miyet yapıp mutsuz etme hem kendini hem bizi diyorlar :)) çıldırmış olmalılar :)) ama ben radşkal karar aldım hem kahkaha atarım hem diyet yaparım diyorum aldırma öyle diyenlere sen kendini nasıl hoş görüyorsan öyle ol canım ..

ben seni ekledim msnime hayaım kabul mü etmedin acaba bir daha deneyeyim ozaman.

yürüyüşlerimi istiktrarlı yapıyorum bende şaşırıyorum kendime,yürümezsem doktor anlayacak kızacak diye endişe duyuyorum :))) azıcık tırsakım galiba :)))

yılbaşı... adı üstünde yeni yılın başı.. o ışıltıyı,insana veren enerjisini,umudunu,mutluluğunu seviyorum. benimde yeni yılı karşılamalarım pasta,çerez,ve tombaladan öteye gitmiyor. ailemizde alkol kullanan yok,sigara içen bile yok şükür :)) hüzünlü olma,sevgiyle kal canım.

evet evet evet ben mutlu degilim halimden ben takmam inşallah

negüzel kah kaha atanlara bayılırım
eşimde kilolu oldugu için bana söylicek sözüyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…