- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
hoşgeldin güzelim.yokluğun hissediliyor inan..Günaydın kızlar. nerdeyse 2 gündür internetim yoktu yine hatlarımızı kesmişler( offf neyse sabah sabah moralinizi bozmayım. güzel bir sabaha uyandım keyfim yerinde :))
siz nasılsınız?
dün diyetisyenime gittim,açıkçası biraz korkuyordum geçen hafta Diyarbakır gezintimde acaba kaçırdığım noktalar oldumu diye sıkıntı çekiyordum. kaçışım yok tabi once biraz hoşbeş ettik sonra bir heyecanla tartıya çıktım gözlerimi kapattım doktorum"ooooooo bu ne böyle "dedi ne olmuş diye heyecanla tartıya baktım gözlerime inanamadım :))))
75,700 kg yazıyor :)) heyecandan doktorun boynuna sarılmışım adamda bana sarıldıo niye heyecanlanıyorsa. neyse dediki iki haftayı tamamladık gayet iyi gidiyorsun ozaman bu öğle yemeğinde fırında sütlaç yiyebiliriz :))) ayyy sevinçten bayılacaktım
yani yeşil elmalar... 77.000-75.700=1.200 kg
Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar.
Günaydın bu arada herkese.
Ben 75,8 çıktım bu sabah. Dukan bana şart oldu.
Eşimde fena halde rejimde. İnanılmaz şartlandırdı kendini. İşallah Nisan da ikimizde zayıflamış olacağız.
hoşgeldin güzelim.yokluğun hissediliyor inan..
olsun,kiloyu küçümsemek yok.o minik rakamlar birleşip harika farklar yaratacak hayatında..
evet canım.62 kilonun altını 9 senedir görmedim.vücudum korumaya aldı kendini herhalde..günaydııııın :))) hedefine birşey kalmamışki canım benim önemli olan kilo almamak :)))
süpersin canım..kilo bildirmi yapıyorummmmmmmmmm
geçen hafta 69,1 bu hafta 67,9 tamıtamına 1,200 süpper valla bu hafta gibi tutarsam bogazımı 3 aya kalmaz istediğim kiloya ulaşırım akreppp çiğköftelerdeki birininin (herdemk nın ) kilosunu yedimmm hadi sıra sizde
sana da güzelim..günaydın kızlarrr
Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
Burada başladığımda 61.9 , geçen hafta 60,9 , bu hafta 60.2 . Bu hafta 700 gr. gitmiş biraz hızlandım geriye kaldı 2,2.
yok cnm ya emin ol yok sinir oluyorum zaten ben artvinde yaşıyorum ardanuç ilçesinde burda aile hekimleri dışında dr yok çocukları falan ile götürüyoruz hoş çocuk dr da yoktu yeni geldi ilde düşün yani çarşamba gittik ile her gittiğimde de soruyorum yokkk diğer ilçeleri bilmiyorum ama olacağını sanmıyorum dur bi 182 den arayıp sorayım belki olur inşşşşcanımın içi sen nerde yaşıyorsun? ben şırnakta bile diyetisyen bulduğuma göre... üstelik o diyetisyene gidebilmek için Cizre'den yola çıkıyorum 55 dk yol alıyorum,bebeğin olmasaydı eminim sende bulurdun bir diyetisyen illaki vardır devlet hastanelerinde mutlaka bulunur.bozma moralini
tşk cnm gitsinde sabrederimevet cnm sonradan msjı düzelttim adını yazdım :)) seni eledimm
700 gr çok iyi cnm ayda 3 kilodan fazla yapıyo bence süper :))
saol cnm valla sendende iyi gitmiş tebriklerrr :))
tebrik ederim cnm 900 gr süpper vallaaa :)))
300 gr da gayet iyi bence sabit olmandan iyidir cnm tebrikler :))
yok cnm ya emin ol yok sinir oluyorum zaten ben artvinde yaşıyorum ardanuç ilçesinde burda aile hekimleri dışında dr yok çocukları falan ile götürüyoruz hoş çocuk dr da yoktu yeni geldi ilde düşün yani çarşamba gittik ile her gittiğimde de soruyorum yokkk diğer ilçeleri bilmiyorum ama olacağını sanmıyorum dur bi 182 den arayıp sorayım belki olur inşşşş
tşk cnm gitsinde sabrederim
yok cnm ya emin ol yok sinir oluyorum zaten ben artvinde yaşıyorum ardanuç ilçesinde burda aile hekimleri dışında dr yok çocukları falan ile götürüyoruz hoş çocuk dr da yoktu yeni geldi ilde düşün yani çarşamba gittik ile her gittiğimde de soruyorum yokkk diğer ilçeleri bilmiyorum ama olacağını sanmıyorum dur bi 182 den arayıp sorayım belki olur inşşşş
tşk cnm gitsinde sabrederim
dün diyetisyenime gittim,açıkçası biraz korkuyordum geçen hafta Diyarbakır gezintimde acaba kaçırdığım noktalar oldumu diye sıkıntı çekiyordum. kaçışım yok tabi once biraz hoşbeş ettik sonra bir heyecanla tartıya çıktım gözlerimi kapattım doktorum"ooooooo bu ne böyle "dedi ne olmuş diye heyecanla tartıya baktım gözlerime inanamadım :))))
75,700 kg yazıyor :)) heyecandan doktorun boynuna sarılmışım adamda bana sarıldıo niye heyecanlanıyorsa. neyse dediki iki haftayı tamamladık gayet iyi gidiyorsun ozaman bu öğle yemeğinde fırında sütlaç yiyebiliriz :))) ayyy sevinçten bayılacaktım
2 gün önce yılbaşı ağacımızı süsledik şimdi şöyle gözüm iliştide ışıl ışıl.... yapay kar bile insana bir ferahlık veriyor :))) ben yeni yıl ruhunu seviyorum. şimdi İstanbul,Ankara,İzmir...ışıl ışıldır,şıkır şıkırdır... hele birde kar yağmışsa... özledim.
günaydın bitanem yapabilirsen ne güzel ama ben kesinlikle yapamam :)) bu hafta kiloda gitmiş maşşallahh
iyi işte zayıflamışsın :))) seninle 100 gr farkla aynı kilodayız sen benden 100 gr şişkosunyeşil elmasınya ondan bu moral bozmam 100 gr'cık gıcıklık yapayım dedim
günaydın 2. takım.kilom aynı.spor yapamadığım sürece de aynı kalacak..
kilo bildirmi yapıyorummmmmmmmmm
geçen hafta 69,1 bu hafta 67,9 tamıtamına 1,200 süpper valla bu hafta gibi tutarsam bogazımı 3 aya kalmaz istediğim kiloya ulaşırım akreppp çiğköftelerdeki birininin (herdemk nın ) kilosunu yedimmm hadi sıra sizde
günaydın kızlarrr
Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
Burada başladığımda 61.9 , geçen hafta 60,9 , bu hafta 60.2 . Bu hafta 700 gr. gitmiş biraz hızlandım geriye kaldı 2,2.
ewt kızlar benimde
83,9 dum 83 oldummm 900 gr gitmiş
oooo ne güzel beraber diet yaparsınız en azından yanında hapur hupur yiyen biri olmaz kilo verdin mi bilmiyoru ama dukanla haftaya tozunu attırırsın takımın
bende bu hafta azcık vermişim kiiii yediklerimden sonra vermeme bile şaşırdım ufaklık çok gazlı hiç uyutmuyo sabaha karşı o bitkin düşüyo uyuyo bu sefer büyük oğlum uyanıyo bugün gündüzde uyuyamazsam akşam acillik olurum heralde bu yorgunlukla kendimi yemeye veriyorum
bu hafta 79.5 300 grcık gitmiş
olsun,kiloyu küçümsemek yok.o minik rakamlar birleşip harika farklar yaratacak hayatında..
Süper süper maşallah canım çok sevindim senin adına
Gel cnm İstanbula bekleriz seni. Birlikte yılbaşı kutlarız gel.
Sen beni haftaya gör o zaman diyor ve sana açık savaş ilan ediyorum taam mıııııı
herkese iyi akiamlar arkadaşlar, yarın kilo bildiriminde bulunamayacğım, inşallah akrep bu mesajımı görür, atlamaz
,bu sabahki kilomu bildireceğim, listeye bu şekilde işlersen akrep seviniirm
bu hafta kilom 68.7
yarın görüşmek dileğindeyim inşallah
şaşırttın beni tatlışım..bravooo süpersinkızlaaaaarrrrrr bu sabah o kadar sevindim ki şartları zorlayıp girdim nete, kiloommm 68,3Allah ım ilk keezzz yaaaa ilk kezz 68, 5 un altına indimmm
evet canım..kizlar biliyormusunuz ben dun ve bugun herdemk nin tarcinli suyundan iciyorum ve inanilmaz iyi geliyor insanin tatli istegini bastiriyor ve su icemeyenler icinde birebir
şaşırttın beni tatlışım..bravooo süpersin
evet canım..
ben elmayı da öyle yiyorum..kayısı hoşafına da atıyoruk kabuk tarçın..
dün akşam şam tatlısı yaptım..sabah yerim dedim bir dilim.sabah hiiç canım istemedi hatta yanıma bile almadım
benim gibi tatlı düşkünü biri böyle yapıyorsa siz düşünün artık kendime halaa inanamıyorum..
vee birde limonlu şekersiz çay da acaip faydalı oluyor..
günaydın kızlar inşallah herkez vermiştir kara yaglarını
kilom 71.0
günaydın kızlar inşallah herkez vermiştir kara yaglarını
kilom 71.0
sana hayranım zatan canım kilo vermek kadar sabit kalmakta çok önemli tebriklergünaydın 2. takım.kilom aynı.spor yapamadığım sürece de aynı kalacak..
maşallahkilo bildirmi yapıyorummmmmmmmmm
azkalmış canım hadiGünaydın kızlar.
Kilo bildirimim
çok güzel :))) özeniyorum sana birgün bende kaldı 2 .2 kaldı diyebilecekmiyim....
günaydııın :)) seninde gitmiş kiloların tebrik ederim...
tebriklerrrrrrrr
günaydın canımGünaydın kızlar. nerdeyse 2 gündür internetim yoktu yine hatlarımızı kesmişler( offf neyse sabah sabah moralinizi bozmayım. güzel bir sabaha uyandım keyfim yerinde :))
siz nasılsınız?
kuzummm neden dr a sarılıyosun sen yeşil elmalara sarıılll. biz olmasaaakkk oooo sen kilo bilem almıştın yaneedün diyetisyenime gittim,açıkçası biraz korkuyordum geçen hafta Diyarbakır gezintimde acaba kaçırdığım noktalar oldumu diye sıkıntı çekiyordum. kaçışım yok tabi once biraz hoşbeş ettik sonra bir heyecanla tartıya çıktım gözlerimi kapattım doktorum"ooooooo bu ne böyle "dedi ne olmuş diye heyecanla tartıya baktım gözlerime inanamadım :))))
rica ederim tatlışımmAkrepciğim paylaştığın yazıyı çok beğendim. pozitif olmak aslında orda anlatılan kadar kolay. ne kadar güzel bir yazı. teşekkürler. :)
şu yürüyüşlerini çalmalıyım öncelikleetarih: 15 aralık 2011
kahvaltı: 08:30
2 adet yumurta ile yapılmış omlet ( taze soğan,maydanoz,dereotu karışmış)
süt
1 çay kaşığı bal
salatalık, domates
ara öğün; 10:30
12 adet fındık
1 tane elma
öğle: 13:00 (diyetisyenimle yedim öhöm öhöm ) :)
10 kaşık bulgur pilavı
1 su bardağı yoğurt ile yapılmış ayran
6 parça tavuk kanat (küçücük küçücüktü)
salata 1 tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ve tatlı :)) fırında sütlaç (harikaydı)
ara öğün;16:00
1 bir bardak taze sıkılmış portakal suyu
2 ceviz
akşam; 19:00
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 kepçe tarhana çorbası
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün: 22:30
bir bardak süt (tarçınlı)
sabah kahvaltıdan önce akşam yemeğinden önce 45 dk yürüyüş. 1 litre su 1 litrede ıhlamurlu tarçınlı su
süpersin kuşummKilo veren herkesi tebrik ederim kızlar.
Günaydın bu arada herkese.
Ben 75,8 çıktım bu sabah. Dukan bana şart oldu.
Eşimde fena halde rejimde. İnanılmaz şartlandırdı kendini. İşallah Nisan da ikimizde zayıflamış olacağız.
2 gün önce yılbaşı ağacımızı süsledik şimdi şöyle gözüm iliştide ışıl ışıl.... yapay kar bile insana bir ferahlık veriyor :))) ben yeni yıl ruhunu seviyorum. şimdi İstanbul,Ankara,İzmir...ışıl ışıldır,şıkır şıkırdır... hele birde kar yağmışsa... özledim.
yaaaaa kızlar ben bide çevremden çok etkileniyorum herhalde sen kilolu degilsin ne sakın zayıflama diyorlar ama ben mutlu degilim onlar bana kilon güzel yerinde tam balık etisin dedikçe bazen mutivasyonum düşüyo tamam oram buram fırlamıyor ama boy 168 kilo 71 çok çok çok en azından 65 olsammm ahhhh ahhhh hiç olamicakmışım gibi geliyor
yaaaaa kızlar ben bide çevremden çok etkileniyorum herhalde sen kilolu degilsin ne sakın zayıflama diyorlar ama ben mutlu degilim onlar bana kilon güzel yerinde tam balık etisin dedikçe bazen mutivasyonum düşüyo tamam oram buram fırlamıyor ama boy 168 kilo 71 çok çok çok en azından 65 olsammm ahhhh ahhhh hiç olamicakmışım gibi geliyor
günaydın canım
kuzummm neden dr a sarılıyosun sen yeşil elmalara sarıılll. biz olmasaaakkk oooo sen kilo bilem almıştın yanee
şaka bi yanaa süpersin kuşum yaa valla böyle kilo sizler kilo verdikçe çok duygulanıyorum harikasınız 2. takımm
rica ederim tatlışımm
sen beni msn de eklemedin hala başka birini eklemedin dimii
şu yürüyüşlerini çalmalıyım önceliklee
bizim burası da 1 ay öncesi başladı kuşum ışıldamaya..
başka bir dine ait bir alışkanlığı bu kadar şaşaa israf alkol dansöz vs. bizim dinimizce haram olan yasaklarla kutlamayı sevmiyorum açıkçası..daha öncesi ben de içindeydim bu kutlamaların ama bir zaman geldi çok acı geldi inançlıyım dediğim halde bunları yaparak Rabbime karşı iki yüzlü davranmak..
alışkanlıklarım çerez ve yaşpasta olarak epey küçüldü ama evde maalesef kayınbabam tarafından alkollü bir hazırlık ortamı var..eşimi alkolden uzaklaşması için çaba gösterirken....
sessizlerdeyim Rabbime güveniyorum
neyse çokmu uzattım kusuruma bakmayın hüznümü paylaştım..
kısaca yenilenme ruhunu ben de seviyorum ama inancıma ters olan ruhlara artık(hamdolsun) karşıyım..
ahh bu çevredeki insanlar banada aynısını diyolar zayıflık çok yakışmıyo kilo güzel oldu sende diyolar ama ben memnun diilim oyuzden onları takmıyorum sende takma sen kendini nasıl iyi hissediyosun önemli olan o :))
aynı dert bende de var canım eşim bile böyle harikasın ne olur zayıflama diyor deli mi ne :)) arkadaşlarım bir kahkahan yetiyor arkadaşım ne olur öyle diyet miyet yapıp mutsuz etme hem kendini hem bizi diyorlar :)) çıldırmış olmalılar :)) ama ben radşkal karar aldım hem kahkaha atarım hem diyet yaparım diyorumaldırma öyle diyenlere sen kendini nasıl hoş görüyorsan öyle ol canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?