merhaba kızlar
nasılsınız bugün? ben iyi sayılırım bu sabah yürüyüşüme azıcıkta koşuyu ekleyim dedim ayağımı burktum azıcık canım acıyor ama sorun değil :)
sabah uyanıruyanmaz tarçınlı suyumu geceden hazırlamadığım aklıma geldibugün içemeyeceğim suyumu bende hemen tarçınlı karanfilli elma kabuklu bir çay hazırladım kendime onu içiyorum ılık ılık :)))
sabah kahvaltımı paylaşayım sizinle;
sabah 7;30 da kahvaltımı yaptım.
3 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
bir parça tereyağ ekmekleri yumuşatmak için üstüne sürdüm
1 kk beyaz peynir
5 ad. siyah zeytin
1 talı kaşığı bal
salatalık domates maydanoz
1 bardak tarçınlı sıcak süt
10:30 da ara öğün
1 portakal (portakalın üzerine azıcık kakao serptim)
2 ad. ceviz
öğle yemeğimi saat 13:00 de yedim
4 ad. yumurta büyüklüğünde ızgara köfte
5 kaşık bulgur pilavı
1 su bardağı kadar yoğurt
yeşillik salata limon ve bi tatlı kaşı yağ soslu
işte bu kadar :))) şimdilik
Bugün menüm
Sabah
2 dilim ekmek üzerine sürülmüş 2 yk. baharatlı süzme yoğurt
ara
nescafe
form çayı
öğle
1sb. süt
1/2 dilim ekmek
ara
1 elma
ıhlamur
akşam
5 kaşık ıspanak yemeği
3-4 kaşık yoğurt.
pazar
sabah:2 su bardağı ılık su, 2 adet ceviz, bir tane salatalık ve yeşillik ve şekersiz çay
ara: 1 tane elma
öğle:2 su bardağı su, 2 kepçe çorba ve bir dilim ekmek
ara: 1 tane portakal
akşam: 2 su bardağı su,2 parça et ve yeşillik
ara: şekersiz çay
2 lt su, 40 dk. yürüyüş hava güzeldi fırsat bı fırsat diyerek sahilde yürüdük ailecek AMA YÜRÜYÜŞÜMÜZ OĞLANIN DENİZE TAŞ ATMA SEVDASI YÜZÜNDEN KISA TUTULDU ONUNLA DENİZE TAŞ ATTIK. :)))))))
ayağın için geçmiş olsun canım
menü süper afiyet olsun
ayağın için geçmiş olsun canım
menü süper afiyet olsun
menünü çok katı gördüm geçen haftanın intikamımı
sigarasızlık nasıl gidiyor alıştınmı
afiyet olsun canım yürüyüş çok güzel
olsun denize taş atmakta kolları çalıştırır ve temiz hava oksijen yağların yakımında yardımcı olur:))))
canım zor bişey değil..ben listeyi vericem siz kilolarınızı yazıcaksınız sırayla..ben nasıl takip edilir nereye ne yazılır hiç bilmiyorum öğretir misin?
geçmiş olsun canım şimdi nasılsınmerhaba kızlar
nasılsınız bugün? ben iyi sayılırım bu sabah yürüyüşüme azıcıkta koşuyu ekleyim dedim ayağımı burktum azıcık canım acıyor ama sorun değil :)
canım sorunda bu görülmezden gelinmemiz..lütfen bu kadara üzülmecanım aksilik olabilir belki onlarda görmemiştir
neyse bundan sonra herkes yapar yapamayacak olan olursa yada bir saat koyarız kendi içimizdede okişi ogün hiç girmezse bilgisayarında sorun olursa falan ikinci kişi devreye girer olmazmı
mavi oktav defterleri-Franz Kafka
Franz Kafka'nın ölümünden sonra bulunan bitmemiş hikayelerlerle ve bitmiş hikayelerle kombinlenerek yazılmış bir kitap. Kafka sevenler için okuyun derim :)
bunun için spor ve mekik şart canımherkese merhaba kızlar, yan yağlarımın çıktığını farkediyorum, acil önlem almam gerek
canım en yakın aktara git iştah kapatıcı bitkilerden kendine çay hazırlat işe yarar..akreeeeeppp acil durum sinyali canım, bana acilen iştah kapatıcı bir formül gereekkkk kendimi fil gibi hissediyorummmm
canım beni yanlış anlamışsın.ya hep birlikte bırakalım ya da hepbirlikte burda olalım diyorum..yaaa akrebim yapma nolur üzme biziii(( sen bizim kaptanımızsın :)) eger sen böle bırakırsan olmazzkiii ( ben elimden geldiğince yardımcı olurum cumaları ben kiloları toplarım istersen ama diğer işlemler nasıl yapılıyo bilmiyorum (
tatlım şu menülerine yeşillik salata türü bişiiler ekle şekercik ve de yoğurt..Haftasonu menüm
Cumartesi
Sabah
menemen
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
ara
elma
1 avuç fındık
öğle
1 dilim börek
ara
form çayı
ıhlamur
akşam
4 adet mercimek köftesi
Pazar
Sabah
2 dilim peynir 5-6 zeytin
2 dilim ekmek
ara
yok
öğle
1 tabak yoğurtlu makarna
ara
ıhlamur
1 avuç fındık
akşam
1 çupra fırında
salata
1 soda
sen de git aktara şekercik..aahhh aahhh cnm bende aynen bide regl dönemim geldi kendimi dahada şiş hissediyorum(
aybüke çok geçmiş olsun kuzucuğa.
geçmişi ancak şimdi okuyabildim ve çok üzüldüm akrepcim. sen olmazsan biz naparız senin desteğin paylaşımın motivasyonun harika evet haklısın her yönden. ama inan çok üzüldüm ve seni üzdüğümüz içinde özür dilerim.
canım benim yaa..hepimiz elimizden geleni yapıcaz..son dönemlerde epey bıraktık saldık ve hemen kilolarımızda farkettik durumu maalesef..çok şikayet etmeyi seven biri değilimdir ama son zamanlarda sadece benim paylaşımlarla doluyordu sayfalar..kendi adıma yılbaşından beri pek sık takip edemedim iş yoğunluğu hastalık çocuk derken evet biraz ihmal oldu ama evde de net yok sadece cepten bağlanabiliyorum ve belki de senin bu hareketinle biraz daha kendi adıma daha dikkatli ve özenli davranmaya çalışıcağım.
pazar
sabah:2 su bardağı ılık su, 2 adet ceviz, bir tane salatalık ve yeşillik ve şekersiz çay
ara: 1 tane elma
öğle:2 su bardağı su, 2 kepçe çorba ve bir dilim ekmek
ara: 1 tane portakal
akşam: 2 su bardağı su,2 parça et ve yeşillik
ara: şekersiz çay
2 lt su, 40 dk. yürüyüş hava güzeldi fırsat bı fırsat diyerek sahilde yürüdük ailecek AMA YÜRÜYÜŞÜMÜZ OĞLANIN DENİZE TAŞ ATMA SEVDASI YÜZÜNDEN KISA TUTULDU ONUNLA DENİZE TAŞ ATTIK. :)))))))
Kaptanım genellikle çarşamba, perşembe ve cumaları sabah erkenden çıkıyorum ve akşam 17:00- 17:30 gibi eve geliyorum. Pazartesi, salı ise sadece 3 saatlik programlarım oluyor. Sporu da ekler isek hafta içi çok az boşluğum oluyor. Sanırım bir çok arkadaş haftasonu ve akşamları giremiyor nete. Sistemi çok fazla bilmiyorum, neler yapılması gerekiyor anlatır isen, ben akşamları ve hafta sonları yapılabilecek olan tüm işleri yapabilirim. Üzülme lütfen, iş bölümü yapmak kesinlikle şart. Buradaki her arkadaşım aynı şekilde düşünüyordur eminim, bir kişinin üstüne yüklenmekle olmaz...
Sevgili takımım merhaba, dökülüyorum, spor yapmak bir yana ayakta duramıyorum. Malum dönem beni çok etkiliyor.
Tüm işlerim duruyor, cumartesi ve bugün kurslarıma gitmedim merak etmişler, arayan arayana. Telefonumu kapatıp biraz uyuyacağım. Akşam yemekten sonra girer okurum yazdıklarınızı.
canım sorunda bu görülmezden gelinmemiz..
bir haftalık emeğimiz..
kardeş takım sistemi kurmutuk..takımlar arası liste kontrolü herhangi aksiliklerde eksik tamamlamak ve motive destek amaçlı..
ama ben genel anlamda ayırt etmeksizin tüm takımların yardımına koştum..enteresandır her seferinde de karşılığı üzücü durumlar oldu..
sözüm asla kişisel değil ama takımlar arası bir vurdumduymazlık söz konusu ve ben aynısını bizim takım içi düzenimizde de gördüm..telaşım o yüzden..
tamam bana güveniyorsunuz teşekkürler..
gördük ki istisnai durumlar olabiliyor..madem biz bir takımız ve lütfen herkes bu bir ucundan tutsun.tutsunki daha kolay ve hızla başaralım şu pis yağlardan
:
evet gerçektende internetin gözünü seveyim. :)) okuduğum okul gerçekten güzeldi. keşke o yıllara geri dönebilsem. ufak tefek yaptığım şeyler var ama daha çok dekorasyon üzerine değişiklikler. iç mimar olunca hayal gücüne dur diyemiyorsun :)) ah birde malzemeleri rahat bulabilsem :))) anti reflekte camı Cizrede bulabileceğimi sanmıyorum :))) olanla idare edeceğim artık bakalım :))) resmime henüz vernik sürmedim bu resmin en sonunda verniklenmesi gerekiyor verniği sıktıktan sonra bambaşka birşey oluyor,inanılmaz :):) onuda paylaşırım. sende çalışmanı paylaşırmısın merak ettim :)
dinlen biraz canım ama gündüz uykusunu fazla kaçırma akşam uyuyamazsın sonra..
sorumluluk tabiiki aklımda sıralanan bazı şeyler var herkese farklı görev olsun gibi müsait zamanımda yazarım şöyl tam bir kurgulansında zihnimde..amacım bu işi daha eğlenceli ve disiplinli bir şekilde devam ettirmek..hem sorumluluk kendimizi daha bir önemsememiziciddiye almamızı sağlar..
herdemk ne kadar daha oradasın? Bir kaç yıl küçük bir sahil beldesinde yaşadım. Çok ihtiyacım olan malzeme oluyordu. Bulamamak ve kafamda olan fikirleri uygulayamamak beni üzüyordu. Seni çok iyi anlıyorum. Gerçi şimdi çoğu şirket online alışverişe olanak sağlıyor. Yine de ulaşamadığın ve çok istediğin bir şey olur ise buradan göndermeye çalışırım . Canım fotoğraf makinemiz eşimin çantası içindeydi ve çalındı. Cep telefonu ile çekince net çıkmıyor. Makine alınca eklerim. Dönem sonunda sergi yapılır. Tablolarımı ve yapacağım üç boyutlu resmimi eklerim. Hatta geçen yıl ahşap boyama ve takıda yaptıklarımı bile paylaşırım. İç mimarsın demek ne kadar güzel. Dekorasyona bayılırım. Offff şimdi senin aklında ne fikirler vardır kim bilir?
teşekkür ederim canım :) yemeden duramıyorum gördüğün gibi birazdan ara öğünümü hazırlayacağım
2 ad. elma üzerine tarçın ekeceğim ve bir avuç sarı leblebi :))) (elmalar küçücük olduğundan iki ad yiyeceğim :))
Sevgili takımım merhaba, dökülüyorum, spor yapmak bir yana ayakta duramıyorum. Malum dönem beni çok etkiliyor.
Tüm işlerim duruyor, cumartesi ve bugün kurslarıma gitmedim merak etmişler, arayan arayana. Telefonumu kapatıp biraz uyuyacağım. Akşam yemekten sonra girer okurum yazdıklarınızı.
bunun için spor ve mekik şart canım
canım en yakın aktara git iştah kapatıcı bitkilerden kendine çay hazırlat işe yarar..
ben netten izlediğim umutsuz ev kadınlarında bir çay öğrendim..cin çayı..onu araştırıcam bakalım..acaip yerinde duramıyor hareket halinde her daim yorgunluk bitkinlik yok..içeriğine bakayım da benim şu karışım çayımla uyuyormu..bu arada cin çayını duyunca hazırlattığım çayım geldi aklıma aldım evin bir köşesine atmış olduğum çayımıı
merhaba kızlar
sabah uyanıruyanmaz tarçınlı suyumu geceden hazırlamadığım aklıma geldibugün içemeyeceğim suyumu bende hemen tarçınlı karanfilli elma kabuklu bir çay hazırladım kendime onu içiyorum ılık ılık :)))
aahhh aahhh cnm bende aynen bide regl dönemim geldi kendimi dahada şiş hissediyorum(
çok teşşekkürler teyzesiaybüke çok geçmiş olsun kuzucuğa.
bununla geçmiş olsun canım..çocukların hasta olması en kötüsü..vicdanen bitiyor insan..
Geçmiş olsun miniğe canım. Bugün biraz daha toparlamıştır umarım. Çocuklar hasta olunca dünya duruyor sanki .
artık akrep de yok kızlar...
bundan sonra listeyi her hafta liste sırasına göre bir kişi takıp ediyor..en geç öğle 12:00 de listeyi paylaşıma sunuyoruz..mazeret kabul etmiyorum..
iki hafta üstüste kilo vermeyen 3. hafta durumu aynı olursa takımdan ihraç ediliyor bilginize...
günde en az 5 mesaj...
cuma kilo bildirimi sabah en geç 11:00 e kadar bitmiş olucak..
ayyy canım geçmiş olsun bedenin yıpranmasından çok ruhu acıyor insanın böyle durumda canım acil şifalar diliyorum
biran önce iyileşsin inşallah kuzucuk
oo sen takı da yapıyosun demek..paylaşırsan sevinirim tatlım
ne kursuna gidiyorum canımm?
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?