Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayağın için geçmiş olsun canım

menü süper afiyet olsun

menünü çok katı gördüm geçen haftanın intikamımı

sigarasızlık nasıl gidiyor alıştınmı

afiyet olsun canım yürüyüş çok güzel
olsun denize taş atmakta kolları çalıştırır ve temiz hava oksijen yağların yakımında yardımcı olur:))))

ayağın için geçmiş olsun canım

menü süper afiyet olsun

teşekkür ederim canım :) yemeden duramıyorum gördüğün gibi birazdan ara öğünümü hazırlayacağım

2 ad. elma üzerine tarçın ekeceğim ve bir avuç sarı leblebi :))) (elmalar küçücük olduğundan iki ad yiyeceğim :))

Bu hafta hedefe ulaşmak niyetindeyim canım , sigara işi zaman zaman zorlasada iyi gidiyor.

Bu aralar okuduğum kitabı paylaşyım sizlerle Hikmet Birand'ın Alıç Ağacı ile Sohbetlerini okuyorum. Bitkilerin dünyasını çok güzel anlatmış . Kıyısından köşesinden işimle ilğili olduğundan sanırım çok beğenerek okudum.

ben nasıl takip edilir nereye ne yazılır hiç bilmiyorum öğretir misin?
canım zor bişey değil..ben listeyi vericem siz kilolarınızı yazıcaksınız sırayla..
merhaba kızlar
nasılsınız bugün? ben iyi sayılırım bu sabah yürüyüşüme azıcıkta koşuyu ekleyim dedim ayağımı burktum azıcık canım acıyor ama sorun değil :)
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
canım sorunda bu görülmezden gelinmemiz..
bir haftalık emeğimiz..
kardeş takım sistemi kurmutuk..takımlar arası liste kontrolü herhangi aksiliklerde eksik tamamlamak ve motive destek amaçlı..
ama ben genel anlamda ayırt etmeksizin tüm takımların yardımına koştum..enteresandır her seferinde de karşılığı üzücü durumlar oldu..
sözüm asla kişisel değil ama takımlar arası bir vurdumduymazlık söz konusu ve ben aynısını bizim takım içi düzenimizde de gördüm..telaşım o yüzden..
tamam bana güveniyorsunuz teşekkürler..
gördük ki istisnai durumlar olabiliyor..madem biz bir takımız ve lütfen herkes bu bir ucundan tutsun.tutsunki daha kolay ve hızla başaralım şu pis yağlardan
mavi oktav defterleri-Franz Kafka
Franz Kafka'nın ölümünden sonra bulunan bitmemiş hikayelerlerle ve bitmiş hikayelerle kombinlenerek yazılmış bir kitap. Kafka sevenler için okuyun derim :)

harikasın..

kızlar okuduğunuz kitaplardan bir kaç cümle de yazarmısınız..her menü paylaşımında kaldığınız yerden bir iki cümle

Kaptanım genellikle çarşamba, perşembe ve cumaları sabah erkenden çıkıyorum ve akşam 17:00- 17:30 gibi eve geliyorum. Pazartesi, salı ise sadece 3 saatlik programlarım oluyor. Sporu da ekler isek hafta içi çok az boşluğum oluyor. Sanırım bir çok arkadaş haftasonu ve akşamları giremiyor nete. Sistemi çok fazla bilmiyorum, neler yapılması gerekiyor anlatır isen, ben akşamları ve hafta sonları yapılabilecek olan tüm işleri yapabilirim. Üzülme lütfen, iş bölümü yapmak kesinlikle şart. Buradaki her arkadaşım aynı şekilde düşünüyordur eminim, bir kişinin üstüne yüklenmekle olmaz...

Sevgili takımım merhaba, dökülüyorum, spor yapmak bir yana ayakta duramıyorum. Malum dönem beni çok etkiliyor.
Tüm işlerim duruyor, cumartesi ve bugün kurslarıma gitmedim merak etmişler, arayan arayana. Telefonumu kapatıp biraz uyuyacağım. Akşam yemekten sonra girer okurum yazdıklarınızı.

herkese merhaba kızlar, yan yağlarımın çıktığını farkediyorum, acil önlem almam gerek
bunun için spor ve mekik şart canım
akreeeeeppp acil durum sinyali canım, bana acilen iştah kapatıcı bir formül gereekkkk kendimi fil gibi hissediyorummmm
canım en yakın aktara git iştah kapatıcı bitkilerden kendine çay hazırlat işe yarar..
ben netten izlediğim umutsuz ev kadınlarında bir çay öğrendim..cin çayı..onu araştırıcam bakalım..acaip yerinde duramıyor hareket halinde her daim yorgunluk bitkinlik yok..içeriğine bakayım da benim şu karışım çayımla uyuyormu..bu arada cin çayını duyunca hazırlattığım çayım geldi aklıma aldım evin bir köşesine atmış olduğum çayımıı
canım beni yanlış anlamışsın.ya hep birlikte bırakalım ya da hepbirlikte burda olalım diyorum..
tatlım şu menülerine yeşillik salata türü bişiiler ekle şekercik ve de yoğurt..
aahhh aahhh cnm bende aynen bide regl dönemim geldi kendimi dahada şiş hissediyorum (
sen de git aktara şekercik..

canım benim yaa..hepimiz elimizden geleni yapıcaz..son dönemlerde epey bıraktık saldık ve hemen kilolarımızda farkettik durumu maalesef..çok şikayet etmeyi seven biri değilimdir ama son zamanlarda sadece benim paylaşımlarla doluyordu sayfalar..

ayy süper olmuş bayılırım denize ve senin bızdırık da çok mutlu olmuştur canım benim yaa öp onu yerime annesi

dinlen biraz canım ama gündüz uykusunu fazla kaçırma akşam uyuyamazsın sonra..
sorumluluk tabiiki aklımda sıralanan bazı şeyler var herkese farklı görev olsun gibi müsait zamanımda yazarım şöyl tam bir kurgulansında zihnimde..amacım bu işi daha eğlenceli ve disiplinli bir şekilde devam ettirmek..hem sorumluluk kendimizi daha bir önemsememiziciddiye almamızı sağlar..

Aslında tüm ilişkilerde şöyle yapılmalı ne kadar ekmek o kadar köfte...
Bizler duygularımız ile yaklaşıp, insani değerlerimizi korumaya çalıştıkça koca birer tokat yiyoruz yaşadığımız olaylar ile.
Kardeş takımdan çıkma ile ilgili yazdığınız mesajı okumadım ama susmadığınızdan dolayı çok sevindim. Eğer yaşananlar bize tokat gibi gelmiş ise, HIC BIR SEKILDE susmayalım, çünkü susmak alkış tutmaktır. Hayat bir sahne ve oyuncular alkışı duydukça sahnede kalmak isteyeceklerdir. Belki sahnedekiler de iyi niyetlilerdi, belki suçlu o ne yapar eder başarır imajının ta kendisi. Yine de üzülüp, susup oturarak alkış tutmayalım hiç bir şekilde. Kaptanım susmadığın ve alkış tutmadığın için teşekkür ederim.
İş bölümü için hazırız. Yazmasaydım rahat edemezdim. Şimdi de uykum kaçtı.

herdemk ne kadar daha oradasın? Bir kaç yıl küçük bir sahil beldesinde yaşadım. Çok ihtiyacım olan malzeme oluyordu. Bulamamak ve kafamda olan fikirleri uygulayamamak beni üzüyordu. Seni çok iyi anlıyorum. Gerçi şimdi çoğu şirket online alışverişe olanak sağlıyor. Yine de ulaşamadığın ve çok istediğin bir şey olur ise buradan göndermeye çalışırım . Canım fotoğraf makinemiz eşimin çantası içindeydi ve çalındı. Cep telefonu ile çekince net çıkmıyor. Makine alınca eklerim. Dönem sonunda sergi yapılır. Tablolarımı ve yapacağım üç boyutlu resmimi eklerim. Hatta geçen yıl ahşap boyama ve takıda yaptıklarımı bile paylaşırım. İç mimarsın demek ne kadar güzel. Dekorasyona bayılırım. Offff şimdi senin aklında ne fikirler vardır kim bilir?

işte kaptanımız beee

harikasın

görevimi sabırsızlıkla bekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/selulit-nedenleri-cozumleri/203560-cin-cayi.html

kızlar cin çayıyla alakalı bizim kulüpde de varmış bişiiler..anladığım kadarı ile enerji veriyor yağ yakıyor..
ben şimdi iyi sardım cin çayına ama kadın acaip koşturuyordu yaa tabi o koşturmayla acaip de yağ gider vücuttan..en azından sabahları erken kalkıp yürümemi sağlasın yaa

Umutsuz ev kadınları elifin içtiği çay,cin çayı nasıl hazırlanır,Umutsuz ev kadınları cin çayı,cin çayı nedir?ender saraçdan enerji veren çay

Umutsuz ev kadınlarını takip edenler cin çayını bilirler.Dizide Elif 4 çocuğuyla başedebilmek ve bir çok işin altından başarıyla kalkabimek için cin çayı içiyor.

Peki böyle bir enerji veren çay var mı?
Hemen şunu belirtiyim böyle bir çay yok.Fakat gerçektende buna yakın enerji veren bitkiler var.

-İşte enerji veren bitkiler;

Civan perçemi,ada çayı, ıhlamur,kuşburnu,kakule,çin geveni,ıhlamur,cinseng,yeşil çay,karanfil,nane,melisa,tarçın,havlıcan

Kökler 2 dakika kaynadıktan sonra,yapraklarda atılıp demeleme usulü 7-8 dakika demlenir.

Bu bitkilerin çaylarda cin çayı kadar etkili olabiliyor.12 yaşından büyükler 2 fincan kadar içebilir.

-Size birde Ender Saraç’dan enerji veren bitki karışımı çayı önereceğim.

Malzemeler;

3-4 adet kakulenin çekirdekleri

Yarım tatlı kaşığı mate yaprağı

Parmak ucu kadar parçalanmış kırmızı ginseng

1 çay kaşığı kadar yeşil çay veya siyah çay

Biraz esmer şeker

Hazırlanışı;

1 büyük fincan su hazırlanır.Bu tarif 1 bardak çay içindir.

Malzemeleri 1 dakika fokurdayıp 2-3 dakika demlenmesi yeterlidir.

Bu tür enerji veren içecekleri özellikle tansiyon ve kalp hastaları içmeden önce doktora başvursun.

Sabahlara kadar uyanık kalmak istemiyorsanız,bu tür çayları kulanırken dikkat edin

bir de bunu buldum neyse evdeki çayımı çıkartayım da içeriğinde var çünkü enerji veren bitkiler..

oo sen takı da yapıyosun demek..paylaşırsan sevinirim tatlım

BİR DEE BUNU BULDUM KIZLAR İÇERİĞİ DAHA AÇIK BURDA VE ADI SANIRIM CİN DEĞİL ÇİN ÇAYI:

Bayanlar, son zamanlarda fazlasıyla kullanılan bir çay olan çin çayı ile ilgili detayları sizlere sunmak istiyorum. Çin çayı Böbrek ve karaciğer yetersizliği anlamında yararlı olan bir çay çeşiti olarak bilinir ve çoğu kişi tarafından tüketilir. Sizlerde çin çayı ile ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmak istiyorsanız, sizler için hazırladığım makalemi dikkatli bir şekilde okumalısınız. İşte çin çayı ve faydaları ile ilgili bilgiler;

Liu Wei Di Huang Wan patentndeki klasik çin çayındaki bitkisel formüller sağlığa bire birdir. Şeker hastalığı, yüksek kolesterol, düşük adrenal, işitme yoksunluğu, görme zayıflığı, uykusuzluk gibi birçok soruna iyi gelmektedir. Genç ya da yaşlı farketmez herkese faydalarını gösterir. Yavaş büyüyen gelişmemiş çocuklarda başarılı bir şekilde yardımcı olarak hızlı büyüme ve gelişmeyi sağlar. Bu formüldeki 6 bitki, kızılağaç köklü melez oğul otu, Dioscorea sap kökü, yabani kızılcık, şakayık, Poria Cocos mantarı, Alisma plantago aquatica kök sapından oluşur.

Böbrek ve karaciğer yetersizliği hastalığında tanı konduğunda bu çay içilebilir, hastalığı iyileştirici etkisi vardır. Kuruyan kafa derisi, tırnak kırılmaları, kuru cilt ve dil sorunlarında da endikedir. Gözlere, diyabet, sırt ve ayak ağrısı, zayıf dizler, aşırı susama, huzursuzluk, baş dönmesi, geze terlemeleri, sık idrara çıkma ve idrarda yanma, koyu lekeleri tedavi edici bir Çin tıbbi formülüdür. Yaşlanmaya bağlı sorunlar, stres, ateş sorunlarını yatıştırır, hayati sıvıları kontrol eder.

Bu çay, lenfositlerin sayısını artırır ve sitokinlerin üretimini düzenler, böylece vücudun bağışıklık fonksiyonları düzenlenmiş olur. Seks hormonlarının üretimini artırırken, enfeksiyon önleyicidir, adrenal kortesk hormonlarını düzenler. Kan şekeri seviyesini azaltır, diyabet için süperoksit dismutaz (SOD) aktivitesini arttırır. SOD vücuttaki serbest radikalleri ortadan kaldıran ömür uzatan bir enzimdir. Doğal enerji sağlayan bu ilaç bazı ilaçlarla kullanılmamalıdır.

heerkese iiyi akşamlar, geçmişi okumadım hemen okuyup döniiyim, ben kendimin tamamen motive dışı kaldığını düşünüyorum, oofff hominigırtlak homini gırtlakk !!!! aslında çok yemiyorum ama yediğim zaman karbonhidrat depoluyrum vücuduma,, bu hafta değil böyle giderse bu ay ben ayvayı yedim:26:

formülü çaldım işteeeetarçın neden peki??

ne kursuna gidiyorum canımm?

paylaşmışsın bu cin çayını ama ben net olarak anlamadım, şimdi çay iştah kesiiyor mu yoksa enerji mi veriyor ki??

çok çok geçmiş olsun, burkulma acısı çok fena olur bilirim, ama sen ucuz atlatmışsın anlaşılan, şimdi sen bu bahsettiğin tarçınlı suyu ne amaçla hazırlıyorsun bir de nasıl hazırlıyorsun, sıcak suya mı ılık suya mıı?

aahhh aahhh cnm bende aynen bide regl dönemim geldi kendimi dahada şiş hissediyorum (

ayy benim o regl öncesi 5 gün regl dönemi 5 gün tam 10 gün sürüyor yaaaaa,,, çok iğrenç

aybüke çok geçmiş olsun kuzucuğa.
çok teşşekkürler teyzesi

bununla geçmiş olsun canım..çocukların hasta olması en kötüsü..vicdanen bitiyor insan..

aynen öyle canım, onu hasta görmek çok zor, Allah hasta evlatlara sahip bütün annelere dayanma gücü versin..

Geçmiş olsun miniğe canım. Bugün biraz daha toparlamıştır umarım. Çocuklar hasta olunca dünya duruyor sanki .

çok şükür toparlandı bugün 5. iğnesini vuruldu, ee toparlansın artık dimiii, yazık bebişimeee

çok kızmışsın bebişşiiiimmmm, sakin ol yahuu, haklısın tepkinde senin yanındayız, yardımcı oluruz sen merak etme, de zuzum biliyorsun şu liste tutma işi bilemiyorum yani derste bu işi yapamayacağım için bana uymayabilir, yine de sen görevi bir ayarla bakalım.. bir de biliyorsun ben genelde ilk başta kilo bildiriminde bulunan isimlerdenim, sadece bu hafta bulunamadım kızımın sağlık sorunu nedeniyle, açıklamıştım, üstüme alındım birden acaba bu kadar kızmana ben mi neden oldum???özür dilerim tekrar.

ayyy canım geçmiş olsun bedenin yıpranmasından çok ruhu acıyor insanın böyle durumda canım acil şifalar diliyorum
biran önce iyileşsin inşallah kuzucuk

evet canım çok teşekkür ederim, Allah a çok şükür şimdi çok iyi

ne kursuna gidiyorum canımm?

:

Resim, ingilizce ve takı kurslarına gidiyorum. Zamanım olduğunda geçen yıl ki ahşap boyama sınıfıma misafir öğrenci olarak katılıyorum, al. folyo kabartma ve rölyef öğrenmek için. 6 günüm dolu, keşke dans dersi de alabilsem. Şu cin çayı bana lazım. Beynimin hızına yetişemiyorum. Ölçüm yapılsa beyin yaşım ile, beden yaşım arasında bir jenerasyon kadar yaş farkı bulunur. Şu an 90 yaşında biri kadar yavaş hareket ediyorum :)

Nisoş prenses nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…