Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selen maşallah maşallah sana , çalışmasaydım eminim senin gibi olurdum, kurstan kursa gezerdim, imrendim şimdi, harikasın vallahi,

nisa çok şükür iyi artık, işte bugün 5. iğnesi yapıldı, hemşireye sorduk , 10 iğnesi var, hepsini yaptırmasak ne olur dedik, o da en az 7 sini yaptırın dedi, o zaman etkisini gösterir dedi, bakalım yarın son iksini de yaptıralım da, tamamen yok olsun mikroplar,cuma günü doğum günü var cadının, 3 yaşını dolduracak, o zamana kadar hasta olmam inşaşallah, nisa dan geçmiş olabilir, bir de okulda herkes hasta, benim de hasta olmam an meselesi, bağışıklığım çok zayıf çünkü, buluttan nem kaparım.inşallah gözler şiş ve kırmızı kırmızı elimde peçete ile çıkma doğum günü fotoğraflarında

resim deyince, bugün müzik performans görevi sunmak için bir öğrencim, bez üzerine atatürk resmi ile türk bayrağı çizip boyamış,mendil gibi olmuş, onları ellerinde sallayarak söyledi Atatürk şarksını, bir de slayt ve şarkı hazırlamış, ben de kendi el emeği ile boyadığı o Atatürk resmi ve bayrak resmini hemen Atatürk köşemize astım, çok değişik oldu, zamane çocukalrının hızına yetişemiyorummm

Nisa'nın doğum günü şimdiden kutlu olsun. Malum unutkanım kesin unuturum. Allah bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur versin. Bahtı güzel olsun inşallah. Olmazsın annesi prensesin için tüm gücünü toplarsın. Neyse iyileşmesine sevindim. Çalışan annelerin işi de çok zor akılları her zaman çocuklarında ama ben anne eğer iş hayatını özlüyor ise çalışmasından yanayım. En iyi anne mutlu annedir. Keşke çalışabilseydım. Bu yüzden çalışıyormuş gibi koşturuyorum. Hayırlısı ile, hayırlı bir iş bulduğum an kanguru gibi zıplaya zıplaya gideceğim işime. Ne güzel çalışkan bir öğrencin varmış. Aferin ona. Heyecanını görüp sen de gururlanmışsındır. Öğretmen arkadaşlarım var burada. Onlara imreniyorum. Meslekleri çok zor, fakat bunun yanında egoları tatmin oluyor, iyi bir şey yapmanın verdiği tatmin duygusunu yaşıyorlar.

Allah razı olsun dedirtecek meslekler çok sınırlı. Allah isteyen herkese bol bol 'Allah razı olsun ' cümlesini duyabilecekleri işler nasip etsin. Amin.

Allah inşallah bana da böyle bir iş nasip eder. Amin.

Son düzenleme:
Sabah: 1 kayısı 15 dk sonra
3-4 Pastırma
Yeşil Zeytin12 adet
1 k.k. Peynir
Uno Denge Light Ekmek 1,5 DİLİM

Ara: ilk defa bugün tatlı ihtiyacı hissettim. Ben de; Kuru kayısı 2 adet, Keten Tohumu 2 k. ,
yörsan yarım yağlı homojenize yoğurt 3-4 k, bol tarçın, 1 tatlı kaşığı bal ile kendime çok hoş bir karışım yaptım. Yarısını yedim.

öğlen Tavuk Sote 1 PORSİYON
Tavuklu Şehriye Çorbası

ara Daha önce yaptığım keten tohumlu yoğurtlu tarçınlı karışımın geri kalanını yedim.

akşam Tavuk Göğüs Haşlama 1/2 porsiyon
3 y.k sebze yemeği
1b ayran
Malum zaman nedeni ile olsa gerek ilk kaçamağımı akşam yemeği yerken yaptım. Normalde tatlı içecek içemem ve tatlıyı çok fazla aramam. Nestle Bitter Çikolatalı Gofret yedim. İnşallah bir çuval inciri berbat etmemişimdir. Kaç gün oldu spor da yapamadım. Dışarı bile çıkamadım. Neyse toparlamam lazım kendimi. İnsan spor yapar ise enerji toplarmış. Yarın çok işim var. Dışarı bir çıkayım kendime gelirim bir şekilde. Öyle görünmese de inşallah öyle olur ve kendime gelebilirim. Çünkü yürümeye bile takadim yok.

kızlarrrr günaydınnnn :)))) ben regl oldum bu haftadan sonra bomba gibi dönüyorum aranıza :))) hadi bakalım gitsin artık kilolar ay sonuna kadar 65 i görmek istiyorum :))

kızlarrr 3 gün şok diet yapmak istiyıorum metabolizmam bi hızlansın bakalım ondan sonra normal beslenmeye devam olur dimi bide artık hep astıgım mekiklere başlıyorum akşam bu ay kaçamak yapmadan güzel kilolar vermek istiyorumm :)) yarın itibariyle menüleride paylaşmaya başlıyorum nie bugün demeyin sabah evde ekmek olmadığı için 2 dilişm beyaz ekmek yemek zorunda kaldımda oyuzden (

tarifi aldım haftasonu alayımda deniyeyim bari elif kadar olamasakta bir miktar daha verse oda yeter

bir kaç gündür bende normal siyah çay demlenirken içine bergamotlu yeşilçaydan ekliyorum ya fark etti yada ben alıştım ne bilim biraz

daha uyanık kalabiliyorum

süpersin maşallah valla ben okurken bile canım çekti (geçen gün genç bir şarkıcı var onunla ilgili yazı vardı okumuştum ondada meslek öğrenme merakı varmış meslek öğrenme hastalığı diyo buna )

geçmiş olsun tekrar canım sende dikkat et kendine

kızlarrrr günaydınnnn :)))) ben regl oldum bu haftadan sonra bomba gibi dönüyorum aranıza :))) hadi bakalım gitsin artık kilolar ay sonuna kadar 65 i görmek istiyorum :))
günaydın canım sanada

günaydın...

dünkü menüm

haşlanmış bir yumurta
2 ceviz
1 kuru kayısı

2 portakal

elma armut kurusu(kak)

mercimekli bulgur pilavı(zeytinyağlı), salata(kırmızı havuç, havuç, marul,soğan,domates,limon,zeytinyağı,tuz)

küçük kase ayçekirdeği

3 kupa bitki karışım çayı

kitap:karatay diyeti/

birkaç cümle:
yumurta doyurucu ve tok tutucudur.bu nedenle kilo vermek isteyenler için ideal bir temel besin maddesidir.karbonhidrat içermediği için de glisemik indeksi sıfırdır.bu nedenle de uzun süre tokluk hissi verir ve acıkma hissetmeyiz.uzun süre tokluk hissimizin devam etmesi sonucu sağlıklı kilo verir, verdiğimiz kiloda kalır ve tabiki gücümüzü kazanırız..

Maşallah canım dolu dolu yaşıyorsun.
Boncuğuna tekrar geçmiş olsun ayrıca şimdiden doğum günü kutlu olsun.
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
günaydın şekerler

yağmurlu bir günden merhaba
Günaydın.

Günaydın canım ama sen yemek yememişsinki.

Menüm

Sabah
patatesli omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

ara
nescafe
elma

öğle
k-fleks

ara
portakal
ıhlamur

akşam
3-4 kaşık kuru fasulye
salata
5-6 kaşık yoğurt.

Kıslar dünkü eleştirilerinizi dikkate aldım bugün salata ve yoğurt var menümde.

Günaydın canım ama sen yemek yememişsinki.

canım pazar akşamı oldukça karıştırmıştım o yüzden sancılı bağırsaklarımı dinlendirdim bol ılık su içtim..akşam bir porsiyon pilav ve salata yedim ama epey rahatlamıştım doğrusu..

Ben de hemen menümü paylaşayım kızlar elektrik durmadan kesiliyor kaç defa çtım yazacam pat gitti umarım bu sefer bitirebilirim

kahvaltı malesef yok dün uykusuz gece yüzünden yetişemedim
işyerine gelince aralarda yiyeceğim kuru incir ve mandalinadan tırtıkladım

öğlen
3tane yumurta büyülüğünde kadı mudu köfte
şehriye çorbası
yoğurt

ara
mandalina

akşam
bir porsiyon sebze yemeği
mandalina kivi elma ama hepsi 8 den önce

gün içerisinde dün siyah ve yeşilçay tarçınlı
2 litre su
spor malesef yok

bende özel günümdeyim o yüzden patlayacak balon gibi hissedyorum kendimi

allahtan tatlı isteğimde tarçın sayesinde kayboluyor

afiyet olsun canım

Karlı bir Konya sabahından günaydın kızlar.

bizim burda hiç yağmıyooo malesefff

bilgiler için teşekkürler canım ayrıca gerçekten bişi yememeişsin ama açıklamışsın nedenini diğer yazında

ayrıca mercimekli bulgur pilavı görünce hem canım istemişti hemde dedim yapayım bende
öğlen yemeğe bir gittim birde ne göreyim mercimekli bulgur pilavı:))))

yoğurt ve çorba ile yedim çok güzel oldu

kızlar bi başarı hikayesi ben okudum sizinde okumanızı istedim resimlerini gördüm inanamadım kadınlar kulubunde bir başarı hikayesi daha

Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee
SEVGİLİ ARKADAŞLAR...
Çok zayıf bir çocukluk geçirdim...babam beni kuru kızım diye severdi ne zamanki 15-16 yaşına geldim mutfaqa girip bişeyler yapmaya başladım işte o zaman önlenemez kilo alışım başladı...gençliqin verdiqi duygularla gelen tehlikenin farkında deqildim...aile olarakta genetik açıdan kilolu olduqumuz için obezliqe kadar gidecek bu tehlikenin farkına varamadım
19 yaşında nişanım olduqunda nişanlıma bir söz verdim....düqüne kadar kilo vericem istediqim gelinlik dar kesim o gelinliqin içine giricem dedim....o dönemler karpuz diyeti denen bir diyet vardı...sadece onu yedim bir süre ...tabiki tek yönlü beslendiqim için uzun sürmedi kilo falanda veremedim..ve düqünümde o gelinlik yerine tarletanlı kabarık bir gelinlik giydim bu kadarlada kalmadı eşim çok uzun yıllar sen bana daha nişanlıyken söz vermiştin ama kilo veremedim diye defalarca yüzüme vurdu...bir söz vardır uzaktan atılan taş isabet etmezmiş ne gelirse yakındakinden gelirmiş..evet kızlar...eşim beni bu konuda çok kırdı....sevdiqim bişey olduqunda aşırı yediqimden bana ''işkemben dolmadı daha'' derdi zoruma giderdi ve sinirden dahada fazla yerdim...
bir yaz tatiliydi annemlerin yanına safranboluya gitmiştik...çok sevdiqim elde açma bir börek yapmış...yedimde yedim..karnım doydu ama gözüm doymadı..son bitane daha derken bikaç tane daha yedim...taaki midem tıka basa dolup hiçbirşey alacak hali kalmayasıya kadar....sofradan kalktım...ve annem dediki ''kızım çok fazla yiyorsun biraz az ye çok kilo aldın biraz zayıfla'' dedi...zoruma gider diye yerken dememiş sofradan kalkınca söyledi...
işin tuhaf tarafı kendimi öyle çok kilolu görmüyordum...kilo almışsın diyenlere verecek cevabım hazırdı ''damadınız bana çok iyi bakıyor'' diyerek milletin aqzını kapatıyordum...hiç unutmam kendimi 46 beden sanıyordum...uzun zamandır kıyafet almamıştım...birgün pazarda çok güzel bir etek gördüm...ve 46 bedeni alıp arkadaşıma gittim...etek çok güzeldi...direk arkadaşıma gittiqim için orda hevesli hevesli eteqi giymeye çalıştım....ve şok oldum..etek bana olmuyordu fermuar kesinlikle kapanmadı hatta yanından bile geçmedi...kalıpları dar diye düşündüm...ben 46 giyiyordum...ama işin aslı öyle deqildi...aşırı kilo almış ve bunun bilincinde deqildim...ve o eteqi hiç giyemeden dolaptaki yerine koymuştum...uzun yıllarda öylece kaldı...
köye gittiqimiz dönemlerde akrabalarımızın çok kilo almışsın sözlerine alışmıştım artık....ve giydiqim kıyafetler artık iyiden iyiyye rahatsız etmeye başlamıştı...oturduqum zaman belim ve üst kısmım kat kat oluyor adeta etler dışarı fışkırıyordu...bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştım...herkese seneye beni tanıyamıcaksınız çok zayıflıcam göreceksiniz dediqim yıllar birbirini kovaladı ama ben diyete bile başlayamadım
birgün evde oqlumla oyun oynuyorduk daha doqrusu boquşuyorduk ne olduqunu tam anlayamadan bana ''şişko'' dedi ve daha sonraki şakalaşmalarımızda bana ''100 kilo'' diye hitap etti ama bu tarz sözler bana hep ters tepki etti...daha çok yedimm
zaman zaman çocukların ödevlerini netten ararken kadınlar kulübü portalına rastlıyordum..bir göz aşinalıqı vardı....birgün konu okurken okuduqum konuya bende cevap yazmak istedim ama üyelik istiyordu...bende üye oldum...bir süre çeşitli topiklere girip merak ettiqim konuları okudum.. ve hayatımın dönüm noktası ''4 ayda 26 kilo verdim'' sloganıyla açılan topiqe tıklamam oldu...selintepe isimli arkadaş yaptıqı diyetle 4 ayda 26 kilo vermişti..ve okadar güzel anlatmışki herşeyi yüzlerce sayfayı birkaç günde tıpkı sürükleyici bir roman okur gibi okudum ve bitirdim..tabi bitirdiqimde bende kesinlikle beynimde bu işi bitirmiştim...kesinlikle diyete başlıyordum...ve ogün diyet serüvenime başlamış oldum...2 gün sonra 3 günlük geldikten 4 gün sonrada 1 aylık yaz tatiline çıktık..ama beynimde öyle bitirmiştimki olayı tatil bile engel olamadı bana...diyete başaldıqım ilk tarih 14 haziran 2010...
2 yada 16 kilo verdim...hem çevremden hemde annemden aşırı tepki ladım...2 ay için verdiqim kilo çok fazlaydı....ama yiyerek vermiştim hemde herşeyi yemiştim...hatta diyete başlamadan önce sırf hamur işi ve tatlı yiyen ben diyete başlayınca sebzemi meyvemi sütümü yoqurdumu kısaca vücuda faydalı olan herşeyi dengeli bir şekilde yemeye başlamıştım...ama annem çok tepki verdi ve 2 ay ara verdim...sonrasında tekrar dengeli beslenme adı altında kaldıqım yerden devam etmeye başladım...diyete ilk başladıqımda 90 kiloydum...bazen ipin ucunu kaçırıp yine çok yedim ama ertesi gün tekrar devam ettim....ve 62 kiloya kadar indim...90 kiloyken 52 beden pantolon giyiyordum 62ye indiqimde 36 bedenle bulutların üstünde gibiydim dünyalar benim oldu....yaz tatili ramazan ayı bayram tatili ve kurban bayramı derken ipin ucunu baya bir kaçırdım ve 69 kiloya kadar çıktım...ve şimdi 68 kiloyum....diyet yolculuquma sizlerle beraber buradan devam etmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…