selen maşallah maşallah sana , çalışmasaydım eminim senin gibi olurdum, kurstan kursa gezerdim, imrendim şimdi, harikasın vallahi,
nisa çok şükür iyi artık, işte bugün 5. iğnesi yapıldı, hemşireye sorduk , 10 iğnesi var, hepsini yaptırmasak ne olur dedik, o da en az 7 sini yaptırın dedi, o zaman etkisini gösterir dedi, bakalım yarın son iksini de yaptıralım da, tamamen yok olsun mikroplar,cuma günü doğum günü var cadının, 3 yaşını dolduracak, o zamana kadar hasta olmam inşaşallah, nisa dan geçmiş olabilir, bir de okulda herkes hasta, benim de hasta olmam an meselesi, bağışıklığım çok zayıf çünkü, buluttan nem kaparım.inşallah gözler şiş ve kırmızı kırmızı elimde peçete ile çıkma doğum günü fotoğraflarında
resim deyince, bugün müzik performans görevi sunmak için bir öğrencim, bez üzerine atatürk resmi ile türk bayrağı çizip boyamış,mendil gibi olmuş, onları ellerinde sallayarak söyledi Atatürk şarksını, bir de slayt ve şarkı hazırlamış, ben de kendi el emeği ile boyadığı o Atatürk resmi ve bayrak resmini hemen Atatürk köşemize astım, çok değişik oldu, zamane çocukalrının hızına yetişemiyorummm
Umutsuz ev kadınları elifin içtiği çay,cin çayı nasıl hazırlanır,Umutsuz ev kadınları cin çayı,cin çayı nedir?ender saraçdan enerji veren çay
Umutsuz ev kadınlarını takip edenler cin çayını bilirler.Dizide Elif 4 çocuğuyla başedebilmek ve bir çok işin altından başarıyla kalkabimek için cin çayı içiyor.
Peki böyle bir enerji veren çay var mı?
Hemen şunu belirtiyim böyle bir çay yok.Fakat gerçektende buna yakın enerji veren bitkiler var.
-İşte enerji veren bitkiler;
Civan perçemi,ada çayı, ıhlamur,kuşburnu,kakule,çin geveni,ıhlamur,cinseng,yeşil çay,karanfil,nane,melisa,tarçın,havlıcan
Kökler 2 dakika kaynadıktan sonra,yapraklarda atılıp demeleme usulü 7-8 dakika demlenir.
Bu bitkilerin çaylarda cin çayı kadar etkili olabiliyor.12 yaşından büyükler 2 fincan kadar içebilir.
-Size birde Ender Saraç’dan enerji veren bitki karışımı çayı önereceğim.
Malzemeler;
3-4 adet kakulenin çekirdekleri
Yarım tatlı kaşığı mate yaprağı
Parmak ucu kadar parçalanmış kırmızı ginseng
1 çay kaşığı kadar yeşil çay veya siyah çay
Biraz esmer şeker
Hazırlanışı;
1 büyük fincan su hazırlanır.Bu tarif 1 bardak çay içindir.
Malzemeleri 1 dakika fokurdayıp 2-3 dakika demlenmesi yeterlidir.
Bu tür enerji veren içecekleri özellikle tansiyon ve kalp hastaları içmeden önce doktora başvursun.
Sabahlara kadar uyanık kalmak istemiyorsanız,bu tür çayları kulanırken dikkat edin
süpersinResim, ingilizce ve takı kurslarına gidiyorum. Zamanım olduğunda geçen yıl ki ahşap boyama sınıfıma misafir öğrenci olarak katılıyorum, al. folyo kabartma ve rölyef öğrenmek için. 6 günüm dolu, keşke dans dersi de alabilsem. Şu cin çayı bana lazım. Beynimin hızına yetişemiyorum. Ölçüm yapılsa beyin yaşım ile, beden yaşım arasında bir jenerasyon kadar yaş farkı bulunur. Şu an 90 yaşında biri kadar yavaş hareket ediyorum :)
Nisoş prenses nasıl?
geçmiş olsun tekrar canım sende dikkat et kendineselen maşallah maşallah sana , çalışmasaydım eminim senin gibi olurdum, kurstan kursa gezerdim, imrendim şimdi, harikasın vallahi,
nisa çok şükür iyi artık, işte bugün 5. iğnesi yapıldı, hemşireye sorduk , 10 iğnesi var, hepsini yaptırmasak ne olur dedik, o da en az 7 sini yaptırın dedi, o zaman etkisini gösterir dedi, bakalım yarın son iksini de yaptıralım da, tamamen yok olsun mikroplar,cuma günü doğum günü var cadının, 3 yaşını dolduracak, o zamana kadar hasta olmam inşaşallah, nisa dan geçmiş olabilir, bir de okulda herkes hasta, benim de hasta olmam an meselesi, bağışıklığım çok zayıf çünkü, buluttan nem kaparım.inşallah gözler şiş ve kırmızı kırmızı elimde peçete ile çıkma doğum günü fotoğraflarında
günaydın canım sanadakızlarrrr günaydınnnn :)))) ben regl oldum bu haftadan sonra bomba gibi dönüyorum aranıza :))) hadi bakalım gitsin artık kilolar ay sonuna kadar 65 i görmek istiyorum :))
Maşallah canım dolu dolu yaşıyorsun.Resim, ingilizce ve takı kurslarına gidiyorum. Zamanım olduğunda geçen yıl ki ahşap boyama sınıfıma misafir öğrenci olarak katılıyorum, al. folyo kabartma ve rölyef öğrenmek için. 6 günüm dolu, keşke dans dersi de alabilsem. Şu cin çayı bana lazım. Beynimin hızına yetişemiyorum. Ölçüm yapılsa beyin yaşım ile, beden yaşım arasında bir jenerasyon kadar yaş farkı bulunur. Şu an 90 yaşında biri kadar yavaş hareket ediyorum :)
Nisoş prenses nasıl?
Boncuğuna tekrar geçmiş olsun ayrıca şimdiden doğum günü kutlu olsun.selen maşallah maşallah sana , çalışmasaydım eminim senin gibi olurdum, kurstan kursa gezerdim, imrendim şimdi, harikasın vallahi,
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.kızlarrrr günaydınnnn :)))) ben regl oldum bu haftadan sonra bomba gibi dönüyorum aranıza :))) hadi bakalım gitsin artık kilolar ay sonuna kadar 65 i görmek istiyorum :))
Günaydın.günaydın şekerler
yağmurlu bir günden merhaba
günaydın...
dünkü menüm
haşlanmış bir yumurta
2 ceviz
1 kuru kayısı
2 portakal
elma armut kurusu(kak)
mercimekli bulgur pilavı(zeytinyağlı), salata(kırmızı havuç, havuç, marul,soğan,domates,limon,zeytinyağı,tuz)
küçük kase ayçekirdeği
3 kupa bitki karışım çayı
kitap:karatay diyeti/
birkaç cümle:
yumurta doyurucu ve tok tutucudur.bu nedenle kilo vermek isteyenler için ideal bir temel besin maddesidir.karbonhidrat içermediği için de glisemik indeksi sıfırdır.bu nedenle de uzun süre tokluk hissi verir ve acıkma hissetmeyiz.uzun süre tokluk hissimizin devam etmesi sonucu sağlıklı kilo verir, verdiğimiz kiloda kalır ve tabiki gücümüzü kazanırız..
Karlı bir Konya sabahından günaydın kızlar.
Günaydın canım ama sen yemek yememişsinki.
Menüm
Sabah
patatesli omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ara
nescafe
elma
öğle
k-fleks
ara
portakal
ıhlamur
akşam
3-4 kaşık kuru fasulye
salata
5-6 kaşık yoğurt.
Kıslar dünkü eleştirilerinizi dikkate aldım bugün salata ve yoğurt var menümde.
ahh ne güzel kar yağdı demek..
bizim burası da oldukça yağmurlu harika:119:
afiyet olsun canımMenüm
Sabah
patatesli omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ara
nescafe
elma
öğle
k-fleks
ara
portakal
ıhlamur
akşam
3-4 kaşık kuru fasulye
salata
5-6 kaşık yoğurt.
Kıslar dünkü eleştirilerinizi dikkate aldım bugün salata ve yoğurt var menümde.
Karlı bir Konya sabahından günaydın kızlar.
günaydın...
dünkü menüm
haşlanmış bir yumurta
2 ceviz
1 kuru kayısı
2 portakal
elma armut kurusu(kak)
mercimekli bulgur pilavı(zeytinyağlı), salata(kırmızı havuç, havuç, marul,soğan,domates,limon,zeytinyağı,tuz)
küçük kase ayçekirdeği
3 kupa bitki karışım çayı
kitap:karatay diyeti/
birkaç cümle:
yumurta doyurucu ve tok tutucudur.bu nedenle kilo vermek isteyenler için ideal bir temel besin maddesidir.karbonhidrat içermediği için de glisemik indeksi sıfırdır.bu nedenle de uzun süre tokluk hissi verir ve acıkma hissetmeyiz.uzun süre tokluk hissimizin devam etmesi sonucu sağlıklı kilo verir, verdiğimiz kiloda kalır ve tabiki gücümüzü kazanırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?