Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İnşallah daha iyidir, toparlanmıştır. Böyle durumlarda uykusuz kalmak bir yana, anneler ruhen çok yıpranıyorlar. Allah evlatlarımıza sağlık versin. Yanlış mı hatırlıyorum Banunun kızı da hasta olmuştu değil mi? Nasıl oldu acaba? Ben de fena halde dökülüyorum gidip uyuyayım.

ben iğneden çok korkarım (( canım benim kimbilir nasıl acımıştır canı. inşallah çarçabuk ayaklanır kendine gelir çok üzüldüm ( geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?

evet gerçektende internetin gözünü seveyim. :)) okuduğum okul gerçekten güzeldi. keşke o yıllara geri dönebilsem. ufak tefek yaptığım şeyler var ama daha çok dekorasyon üzerine değişiklikler. iç mimar olunca hayal gücüne dur diyemiyorsun :)) ah birde malzemeleri rahat bulabilsem :))) anti reflekte camı Cizrede bulabileceğimi sanmıyorum :))) olanla idare edeceğim artık bakalım :))) resmime henüz vernik sürmedim bu resmin en sonunda verniklenmesi gerekiyor verniği sıktıktan sonra bambaşka birşey oluyor,inanılmaz :):) onuda paylaşırım. sende çalışmanı paylaşırmısın merak ettim :)

kızlarrrr günaydınnn :))) aaaa biz bu hafta liste dışımı kalmışız yaniii gidim bi bakim

yaaaaaa liste yok ya ben bizi göremedim anlamadımki akrebimmm noldu bizeee bilgin varmı???

yaaaaaa liste yok ya ben bizi göremedim anlamadımki akrebimmm noldu bizeee bilgin varmı???

olmaz olurmu canım tabiki bilgim var..
13 kişiyiz takımda ama aslında sadece tek kişi var o da akrep..o olmayınca olamayınca sayı sıfır..
işte olan bu...................

neyse paylaşıma yazıcağım iki kelime var onu yazayım önce

artık akrep de yok kızlar...

bundan sonra listeyi her hafta liste sırasına göre bir kişi takıp ediyor..en geç öğle 12:00 de listeyi paylaşıma sunuyoruz..mazeret kabul etmiyorum..

iki hafta üstüste kilo vermeyen 3. hafta durumu aynı olursa takımdan ihraç ediliyor bilginize...

günde en az 5 mesaj...

cuma kilo bildirimi sabah en geç 11:00 e kadar bitmiş olucak..

ayyy canım geçmiş olsun bedenin yıpranmasından çok ruhu acıyor insanın böyle durumda canım acil şifalar diliyorum
biran önce iyileşsin inşallah kuzucuk

bununla geçmiş olsun canım..çocukların hasta olması en kötüsü..vicdanen bitiyor insan..

ayyy canım geçmiş olsun bedenin yıpranmasından çok ruhu acıyor insanın böyle durumda canım acil şifalar diliyorum
biran önce iyileşsin inşallah kuzucuk

anneler hep aynı..düşüncelerimiz ortak..

hımmmmm anladım akrepcim

ayyy akrebimmmm doğru çok haklısın ozamn sen son kez bi liste hazırlarmısın kim hangi hafta yapıcak ve nasıl çünkü ben oranlamayı bilmiyorum ( ve biliyosun evde int olmadığı için cumartesi pazar izinliyim dimi???

Son düzenleme:
dün 25 dk bol hareketli dans(kızımla)

100 düz 40 ters toplam 140 mekik çektim

menüm evde olunca çok karıştı şimdi de bağırsaklarım fena sancı çekiyorum..

kitap:karatay diyeti
birkaç cümle:
-işlemden geçmiş olan bütün bitkisel yağlar doğallığını kaybetmiş, sağlığa zararlı Omegs-6 içermektedir.Bütün margarinler ve her türlü hazır yiyecekler de işlenmiş olduklarından dolayı bozulmuş,yani trans yağa dönüşmüş Omega-6 içerirler.Omega-6 ve Omega-3 tan-mamen iki ayrı gruba aittir.Fakat her ikisi de aynı ve tek bir enzimi kullanarak işlev görmektedirler.Bu bağlamda Omega-6 son derece saldırgandır.Gerekli enzimi kullanarak Omega-3'ün hücre zarına yerleşmesine fırsat vermemekte ve engellemektedir.Dejeneratif hastalıklarda, hücre zarlarındaki Omega-6 miktarının, Omega-3 e oranla fazla olmasının nedeni de budur.Sağlıklı olduğu için kullanılması önerilen kanola,pamuk, mısırözü ve ayçiçek yağlarında Omega-6 içermektedir.

Omega-9 grubundan olan zeytinyağı ve fındık yağı faydalı yağlardandır.

Hayvansal kaynaklı olan katı yağlar ve tereyağlardır(bütrik asit).Bu yağlar, doğallıkları bozulmadan tüketildikleri takdirde zararlı değil bilakis sağlıklı bir vücut için olmazsa olmaz ana besin maddeleridir.Bağışıklık sistemimizi kuvvetlendiren temel yapı taşlarıdır.
Market raflarında bulunan işlenmiş margarinler son derece zararlıdır..-

Geçmiş olsun miniğe canım. Bugün biraz daha toparlamıştır umarım. Çocuklar hasta olunca dünya duruyor sanki .

canım tuğbacım haklı sen bir liste yap o listeye uyarız birde tabi nasıl yapıldığını anlat

bu arada bende evde giremeyenlerdenim cumartesi pazar ve akşamları

Bu arada listemi paylaşayım

cumartesi
sabah yumurta
peynir
biber
1 dilim kepekli ekmek

öğlen
kıymalı kabak
2 dilim kepekli ekmek

ara elma kivi mandalina

akşam
yoğurt az bişi elma içine küçük küçük doğranmış müsli tarçın yoğurt karışımı

ama malesef bir tanecik küçük tuzlu pasta yumurtanın yarısı kadardı çayın yanında fırından yeni çıkmıştı o yüzden

pazar
kahvaltı
peynir
el yapımı küçük pogaca peynirli
çay

öğlen -ara
patetesli köfte (mercimeklinin pateteslisi)
çay

akşam
patatesli köfte akşama doğru oldu o yüzden akşam yemek değildebiraz içim kıyılınca yeşil zeytin birdilim kepek ekmeği ile yedim

spor olarak hafta sonu
eliptik bisiklet ile 20 dk yürüme
ders aralarında 10 dk aralarda mekik vb hareketler

bu arada kızlar iki gündür kızım gece gündüz olduğunumu sanıyor anlamadım 2ye kadar ders çalıştım 2,30da bir kalttı 5,30 a kadar oyun oynadık bir gün öncede saat 3,30 da yattı

ve benim sabahları haftasonları kurs 7,30da hafta içleri iş dolayısı ile 6,30 da kalkıyorum ve şuan gözkapaklarım kapanıyor bugün nasıl akşma olacak bilmiyorum hastalık olmasın çok şükür ama uykusuzlukta çok zor

canım tuğbacım haklı sen bir liste yap o listeye uyarız birde tabi nasıl yapıldığını anlat

bu arada bende evde giremeyenlerdenim cumartesi pazar ve akşamları

cumartesi belki ama pazar ben de giremiyorum canım..

liste belli zaten..
hazır listeyi ben sunucam sizler kilolarınızı yazarak toparlarsınız son hesaplamayı sorumlu kişi halleder..
en azından kendi yaramıza merhem olabiliriz..

kardeş takım listesinden de silinmemizi rica ettim paylaşıma yazdım kızlar..
benim takımım zor durumda tekse hep tek olsun önemli değil..
oysa hep yardımcı oldum ama sonunda hep üzülen de ben oldum..sanırım bu son nokta oldu.çok üzüldüm çook..

Allah yardımcın olsun canım..yeşil çay iç..uykuyu açar canlandırır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…