evet mecbur kaldık, çünkü bir türlü şurup içiremedik, içtiği an kusmaya başlıyor ve faydası olmuyor, en iyisi iğneydi, doktor yatışta yapabilirz isterseniz dedi ama geçen yıl yatmıştık çok feanydı durduramazdım nisayı, en iyisi iğne diye ısrar ettik, doktorlara kalırsan ilaç tedavisiydi, evde bir yığın ilaç var eczane gibi ama içiremedikten sonra ne fayda
Haa haaa haa hasta halimle beni güldürdün, fena değil deyince vasatın üstü anlaşılır. Harika, hatta maşallah. İnşallah bu şekilde devam eder.
herkese merhaba arkadaşlar, benim cadı bütün gece uyutmadı bizi, sersem gibiyim, çok fena ateşi vardı 39 dereceyi bile geçti ateşi, sabah yemeyi geçtim ne içtiyse kustu, şurup bile içiremeyince yine acili boyladık,acil doktoru yine ilaçla geçiştirmeye çalıştı, biz iğne konusunda ısrar edince, sabah akşam günde iki kez 5 günlük bir iğne verdi. ilk iğnesini oldu, hastaneyi yıktı tabi, şimsi tuvaletini bile yaparken ufuma dokunma diye ağlıyor,ama en azından kendine geldi biraz. bakalım gece yine iğne yaptıracağız,, çok perişanım çok.
Hafta içi her sabah 07:20 de uyanıyorum. Aslında daha erken uyanıp iyi bir kahvaltı yapmak en doğrusu ama kızıma, yapacağım işlere yoğunlaşınca es geçiyorum. Hatalara mazeret bulmak çok kolay geliyor. Akşamları sebze yemeği sürekli yapardım. Bizimkiler bu hafta istemediler. Ben de salata ve haşlanmış et ile geçiştirdim. İşin kolayına kaçtım anlayacağın. Neyse düzene girdi Allahtan.
Bir insanın merak ettiği şeye yönelmesi ve onu küçük bir araştırma ile kendi başına yapabileceğini bilmesi çok güzel bir şey. Ne güzel bir okulmuş, en azından öğrendin ve nasıl yapılacağını biliyorsun. Ortaköy'ü çok severim orada bir adam yaptığı ahşap rölyefleri satıyor. Her gidişimde 5-10 dakika onlara hayran hayran bakarım. Şu an zamanım yok gelecek yıl ahşap rölyef kursuna gideceğim. 5 yıl önce kendi kendime mum yapmaya başlamıştım. İnternetin gözünü seveyim.
Benim evimdeki yağlıboya tablolarının camları hiç bir şekilde parlamıyor. Resme hangi açıyla bakarsan bak resmi net görüyorsun çünkü ışığı yansıtmıyor. Anti reflekte özelliği olan camların fiyatlarını bilmiyorum. Öğretmenimiz geçen yıl çok pahalı dediği için pahalıymış dedim. Yoksa 60-70 tl ise el emeğimiz için elbette önemli bir rakam değil. Ama onun yaptırdığı yer özelmiş. Galatasarayda bir yermiş, yakın diye pek ilgilenmedim. Resmi yaptıktan sonra ilgi alanıma girecek. Öğrendiklerimi yazarım. Başka şeyler yapıyor isen onları da paylaş lütfen.
yaaaaaa liste yok ya ben bizi göremedim anlamadımki akrebimmm noldu bizeee bilgin varmı???
hayır kızlar bir şey yemiyor, içmiyor, hala ateşi 38,5üşüyorum diyor üstünü de çıkarrtırtmıyor, moralim çok bozuk Allah daha büyük dert vermesin elbette ama insanda yavrusunun bakışı yere düştü mü neşe meşe kalmıyor
herkese merhaba arkadaşlar, benim cadı bütün gece uyutmadı bizi, sersem gibiyim, çok fena ateşi vardı 39 dereceyi bile geçti ateşi, sabah yemeyi geçtim ne içtiyse kustu, şurup bile içiremeyince yine acili boyladık,acil doktoru yine ilaçla geçiştirmeye çalıştı, biz iğne konusunda ısrar edince, sabah akşam günde iki kez 5 günlük bir iğne verdi. ilk iğnesini oldu, hastaneyi yıktı tabi, şimsi tuvaletini bile yaparken ufuma dokunma diye ağlıyor,ama en azından kendine geldi biraz. bakalım gece yine iğne yaptıracağız,, çok perişanım çok.
evet mecbur kaldık, çünkü bir türlü şurup içiremedik, içtiği an kusmaya başlıyor ve faydası olmuyor, en iyisi iğneydi, doktor yatışta yapabilirz isterseniz dedi ama geçen yıl yatmıştık çok feanydı durduramazdım nisayı, en iyisi iğne diye ısrar ettik, doktorlara kalırsan ilaç tedavisiydi, evde bir yığın ilaç var eczane gibi ama içiremedikten sonra ne fayda
ayyy canım geçmiş olsun bedenin yıpranmasından çok ruhu acıyor insanın böyle durumda canım acil şifalar diliyorum
biran önce iyileşsin inşallah kuzucuk
hımmmmm anladım akrepcimolmaz olurmu canım tabiki bilgim var..
13 kişiyiz takımda ama aslında sadece tek kişi var o da akrep..o olmayınca olamayınca sayı sıfır..
işte olan bu...................
neyse paylaşıma yazıcağım iki kelime var onu yazayım önce
artık akrep de yok kızlar...
bundan sonra listeyi her hafta liste sırasına göre bir kişi takıp ediyor..en geç öğle 12:00 de listeyi paylaşıma sunuyoruz..mazeret kabul etmiyorum..
iki hafta üstüste kilo vermeyen 3. hafta durumu aynı olursa takımdan ihraç ediliyor bilginize...
günde en az 5 mesaj...
cuma kilo bildirimi sabah en geç 11:00 e kadar bitmiş olucak..
artık akrep de yok kızlar...
bundan sonra listeyi her hafta liste sırasına göre bir kişi takıp ediyor..en geç öğle 12:00 de listeyi paylaşıma sunuyoruz..mazeret kabul etmiyorum..
iki hafta üstüste kilo vermeyen 3. hafta durumu aynı olursa takımdan ihraç ediliyor bilginize...
günde en az 5 mesaj...
cuma kilo bildirimi sabah en geç 11:00 e kadar bitmiş olucak..
canım tuğbacım haklı sen bir liste yap o listeye uyarız birde tabi nasıl yapıldığını anlat
bu arada bende evde giremeyenlerdenim cumartesi pazar ve akşamları
Bu arada listemi paylaşayım
cumartesi
sabah yumurta
peynir
biber
1 dilim kepekli ekmek
öğlen
kıymalı kabak
2 dilim kepekli ekmek
ara elma kivi mandalina
akşam
yoğurt az bişi elma içine küçük küçük doğranmış müsli tarçın yoğurt karışımı
ama malesef bir tanecik küçük tuzlu pasta yumurtanın yarısı kadardı çayın yanında fırından yeni çıkmıştı o yüzden
pazar
kahvaltı
peynir
el yapımı küçük pogaca peynirli
çay
öğlen -ara
patetesli köfte (mercimeklinin pateteslisi)
çay
akşam
patatesli köfte akşama doğru oldu o yüzden akşam yemek değildebiraz içim kıyılınca yeşil zeytin birdilim kepek ekmeği ile yedim
spor olarak hafta sonu
eliptik bisiklet ile 20 dk yürüme
ders aralarında 10 dk aralarda mekik vb hareketler
bu arada kızlar iki gündür kızım gece gündüz olduğunumu sanıyor anlamadım 2ye kadar ders çalıştım 2,30da bir kalttı 5,30 a kadar oyun oynadık bir gün öncede saat 3,30 da yattı
ve benim sabahları haftasonları kurs 7,30da hafta içleri iş dolayısı ile 6,30 da kalkıyorum ve şuan gözkapaklarım kapanıyor bugün nasıl akşma olacak bilmiyorum hastalık olmasın çok şükür ama uykusuzlukta çok zor
Allah yardımcın olsun canım..yeşil çay iç..uykuyu açar canlandırır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?