Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ufff fena olmuş yaa..
çok geçmiş olsun cnım yaa..dikkat et kendine

ah cnımm yaa kıyamam..
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş.

harika işte budur..bir kaç cümle insana farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor..çok teşekkür ederim canım..
hadi kızlar hepinizden bekliyorum menü altına kitabınızdan bir kaç cümle

Dün ilk kez bir elbise deneyip bu kadar beğendim kızlar.
Abiye bir kıyafet hemde balık model çok şık durdu.
Diyette olmasam alırdım kesin ama durdurdum kendimi.

şekerler bir önerim var

her hafta kendimize ufak ödüllü hedefler belirleyelim.

mesela ben bu hafta kilo verirsem parfüm alıcam.(evdeki parfümüm bitti de)

geçen hafta sonu alıcaktım kilo veremeyince almadım ohh bana ceza olsun ama çok zorum gitti bu hafta dikkat ediyorum artık

işyerimdeki parfümle idare ediyorum..

hadi sizlerde bu hafta birer ödül belirleyin kendinize..bu illaki dışardan alınacak bişiler olmayabilir tabi.mesela cildinize ya da saçınıza maske olur..mekik olur..yürüyüş mesafesi olur.çok istediğiniz ama hep ertelediğiniz şeylerden biri olabilir işte..

ama sağlığımıza zararlı gıdalardan uzak durarak tabii..sağlıklı gıdalarla ödüller olur..

kendinize alıcağınız kıyafetleri bile kilo verince ödül olarak alın.kilo verme isteğinizi daha bir tetiklicektir bu durum..çift kat motive

ayy banucum cidden kadın uykusuzluktan sinirleri bozuldu..ama canım o da çayı çok abartarak içti..elinden bırakmıyor ayol.

ayyyy banucummmm yaaa Allah kolaylık versinn ....
Günaydın.

Banucum geçmiş olsun cnm.

Selen sanada geçmiş olsun.
günaydın bebişimmm
günaydıın
yağmurlu bir gün bugün bol yağmur süper yaa
günaydınnn ben aynı şeyi düşünmüyorum malesef hava çok soğukkkk ((

özgecim az kaldı kuşucum yaza kadar süpper kilo vercen daha güzel elbiseler alcan şuan için bekle bencede :))

Abla beni motive eden tek şey kına için aldığım elbisenin içine girmek şu an tek amacım bu.
Sonra da 65 olup kendime görümeceye yakışır bir elbise diktirmek

özgecim az kaldı kuşucum yaza kadar süpper kilo vercen daha güzel elbiseler alcan şuan için bekle bencede :))

İşallah canım. Cidden iyi gidiyorum motivasyonum çok iyi. Ama bugün şişim biraz sankim.
Neyse bakalım yarın sabah bi tartılayımda göreyim. Umarım 70 li bi rakam görürüm.

kolay gelsin canım mesleğin kutsal

hallet sen işlerini

ayyyy geldimi arka arkaya gelir valla allah yardımcın olsun

canım geçmiş olsun ya valla bilmiyorum kurtulan varmı
olan duyarsam hemen yazarım nasıl yaptığını
bende migren yok pek bilmem ama baş ağrısı tuttumu çekilmez

iyice dinlen bari gözlerini kapa

açık demli bir çayın içine 8-10 tane karanfildi sanırım(sayıdan tam emin değilim) uykuyu açmak için ve enerji için iyiymişş dün bir yerlerde okudum akşamda ders çalışmak için içtim

sporlarına bayıldımm herzamanki gibi

günaydın kızlar.öyle yorgunum ki.daha da çok işim var çok..yarına da erteleyemeyeceğim misafirlerim var.nasıl kalkacağım altından bilmem.allah yardımcım olsun inşallah..

banucum kolay gelsin zor keşke burdan yardım edebilsek sana

günaydıın

günaydın canım sanada

ama hava karanlık yaff yağmuru bende seviyorum ama şu gündüz vakti lamba yakmak gerekiyor

afiyet olsun canım

bişi soracağım sana kak nedir anlamadım

kitabından sen küçük küçük satırlar değil büyük büyük paylaş çok faydalı oluyor

olabilir aslında ama benim daha çok kilom var ben kendime kilo verme olarak değilde kilo belirleyip o kiloya gelince yaparım

güzel fikir teşekkürler canım

harika işte budur..bir kaç cümle insana farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor..çok teşekkür ederim canım..
hadi kızlar hepinizden bekliyorum menü altına kitabınızdan bir kaç cümle

canım biliyorsun ben kitap okuyamıyorum ama isterseniz şöyle bişi yapabilirim hergn çalıştığım ders veya konu ney ise onunla ilgiki en dikkatimi çeken şeyi yazabilirim ama işte sizi sıkabilir yapsammı acaba benimde ordada motivasyonum artar mı bilmedimki ne yapsam şimdi

canım bu arada sanada günaydınnnnn

menümü paylaşayımmm

kahvaltı
peynir ekmek
yumurta

ara
incir kurusu

öğlen
mercimek çorbası
mercimekli bulgur pilavı
yoğurt

ara mandalina (2)
elma(1)

akşam
2 kaşık patatesli acı pilav (normalde pirinç yememeğe çalışıyorum ama ) bu pilavı severim dayanamadım
sebze yemeği bir porsiyondan az

spor malesef yok 10 dk eliptik bisiklet ile çalıştım ama kızım anni anni anni diye beni istedi malesef yarıda kestim dedim uyuunca ders arasında plates yaparım ama malesef bizim ki diş çıkarıyor illa yanında beni istiyor çok uyandı yanında ben olmayınca bastı feryadı bende dayanamadım bıraktım dersi sporu falan oturduk biraz oyun oynadı falan biraz yüzüne kulağına doğru masaj yaptım sonrada yattık zaten
kuzucuk canı acıyo demekki yüzünü çeneme omzuma sert yerlere dayıyor

hepiniz iyisinizdir inşallah
akrebim beni mezun et hedefime ulaştım allaha şükür :124: hiç ugruyamıyorum kalan 8 kiloyuda seneye vermeyi düşünüyorum hepinizi çok seviyorum hoşçakalın
cuma günü kilo bildirmeye gelirim

Canım ya Allah kolaylık versin. Benimde 2 yıl önce başıma geldi sabaha karşı su içmek için kalktım mutfağa bir girdim ki şok .Bulaşık mak. temiz su borusu patlamış va mutfak göl, Allahtan başka odalara geçmemişti.
Geçmiş olsun .

Afiyet olsun .

günaydın kızlar.öyle yorgunum ki.daha da çok işim var çok..yarına da erteleyemeyeceğim misafirlerim var.nasıl kalkacağım altından bilmem.allah yardımcım olsun inşallah..
Günaydın banu Allah kolaylık versin.
Günaydın.

Banucum geçmiş olsun cnm.

Selen sanada geçmiş olsun.
Günaydın
günaydıın
Günaydın sevgili burcum Konyada da yağmur var.
Günaydın kızlarrrrr

iyi bir gün diliyorum herkese

Güzel dileğin için teşekkürler tatlım.

Tebrik ederim.

menüm
Sabah
1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek

ara
1 adet galeta
ıhlamur
öğle
k-fleks

ara
1 avuç fındık
form çayı
1 elma

akşam
4-5 adet lahana sarma
4-5 kaşık yoğurt.

Bizde aynı durumdayız canım 4 tane azı dişi birden kabardı çıkmaya çalışıyor kuzumun ağzı yara içinde çok huzursuz yavrum benim.

tebrik ederim

Günaydın kızlar.
günaydın canım sanada

menüm
Sabah
1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek

ara
1 adet galeta
ıhlamur
öğle
k-fleks

ara
1 avuç fındık
form çayı
1 elma

akşam
4-5 adet lahana sarma
4-5 kaşık yoğurt.

afiyet olsun canım
menünü beğendim

Bizde aynı durumdayız canım 4 tane azı dişi birden kabardı çıkmaya çalışıyor kuzumun ağzı yara içinde çok huzursuz yavrum benim.

ewt bizde üstteki iki köpek dişi ve arkadan bir azı aşagıdakilere bakamadım göstermiyor allah onlarada yardım etsin yanakları al al olmuştu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…