selam kızlar.şu iki gündür başıma gelmeyen kalmadı..önce elektirik arızasından bilgisayar ve termisfonum bozuldu,arkasından dün gece 5 te mutfaktaki su borusu patlamış,sese bir uyandım,yere bastım ki suyun içindeyim buz gibi.evim göle dönmüş.şu saat oldu hala uğraşıyoruz.allahım sabır versin..
Migren ve halsizliğim beni mahvetti. Yine de dışarı çıkıp işlerimi hallettim. Arkadaşlarıma söz vermiştim onlar ile buluştum. Kızım içinde değişiklik oldu. Migren rahatsızlığı olupta 'kurtuldum' diyen bir yakınınız var mı? 8 seans akupunktura gittim bana mısın demedi. Acaba 15 seansı doldursa idim geçer miydi? Artık migren için olan ağrı kesiciler de fayda etmiyor(
Dikkatimi K.K sayfalarına verdim olmadı. Sıcak su torbası ve buz fayda etmedi. Neyse biraz karanlıkta dinleneyim. Kolonyayı ıslak mendile döküp şakaklarıma koyayım olmadı çin yağı ile masaj yaparım, görüşürüz.
10 0cak 2012
Kahvaltı : 08 :00
2 yumurta ile yapılmış yeşil omlet ( maydanoz,dereotu,yeşil soğan)
kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek
çay karanfilli tarçınlı
salatalık, domates
ara öğün 10:30
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
öğle: 13:00
2 yumurta büyüklüğünde köfte
4 kaşık pilav
1 bardak yoğurt
ara öğün;16:00
1 ad. elma üzerine tarçın
12 ad. fındık
akşam; 19:00
6 kaşık karnabahar yemeği havuçlu zeytinyağlı
3 kaşık salçalı fesleğenli makarna
1 dilim ekmek
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün: 21:30
bir bardak süt
sabah 45 dk yürüyüş 20 dk aerobik akşam yemekten önce 1 saate yakın yürüyüş 1,5 litre su 1 litrede tarçınlı su ( spora bağlı olarak su miktarımda çoğaldı)
okuduğum kitaptan bir kaç cümle:Mehmet Rauf-YARA
"...Bir haziran sabahı.Ağaçların arasında güneş dalgaları,hava pek durgundur.Önce dış kapının açılıp kapanırken ki çıkardığı zil sesi,çıngırak sesi işitilir. O sırada köşkün camlı kapısı açılıp elinde bir toz tüyüyle hizmetçi Şadan görülür. Kimin geldiğini anlamak için eğilip kapıya doğru bakar. ..." Kim geldi acaba :44::44:
ayyyy banucummmm yaaa Allah kolaylık versinn ....selam kızlar.şu iki gündür başıma gelmeyen kalmadı..önce elektirik arızasından bilgisayar ve termisfonum bozuldu,arkasından dün gece 5 te mutfaktaki su borusu patlamış,sese bir uyandım,yere bastım ki suyun içindeyim buz gibi.evim göle dönmüş.şu saat oldu hala uğraşıyoruz.allahım sabır versin..
günaydın bebişimmmGünaydın.
Banucum geçmiş olsun cnm.
Selen sanada geçmiş olsun.
günaydınnn ben aynı şeyi düşünmüyorum malesef hava çok soğukkkkgünaydıın
yağmurlu bir gün bugün bol yağmur süper yaa
Dün ilk kez bir elbise deneyip bu kadar beğendim kızlar.
Abiye bir kıyafet hemde balık model çok şık durdu.
Diyette olmasam alırdım kesin ama durdurdum kendimi.
şekerler bir önerim var
her hafta kendimize ufak ödüllü hedefler belirleyelim.
mesela ben bu hafta kilo verirsem parfüm alıcam.(evdeki parfümüm bitti de)
geçen hafta sonu alıcaktım kilo veremeyince almadım ohh bana ceza olsun ama çok zorum gitti bu hafta dikkat ediyorum artık
işyerimdeki parfümle idare ediyorum..
hadi sizlerde bu hafta birer ödül belirleyin kendinize..bu illaki dışardan alınacak bişiler olmayabilir tabi.mesela cildinize ya da saçınıza maske olur..mekik olur..yürüyüş mesafesi olur.çok istediğiniz ama hep ertelediğiniz şeylerden biri olabilir işte..
ama sağlığımıza zararlı gıdalardan uzak durarak tabii..sağlıklı gıdalarla ödüller olur..
kendinize alıcağınız kıyafetleri bile kilo verince ödül olarak alın.kilo verme isteğinizi daha bir tetiklicektir bu durum..çift kat motive
özgecim az kaldı kuşucum yaza kadar süpper kilo vercen daha güzel elbiseler alcan şuan için bekle bencede :))
herkese iyi akşamlar kızlar, çok çok çok yoğunum, haftaya karne verceğiz biliyorsunuz, harıl harıl not verme telaşındayız. bir de bu cuma deneme sınavımız var, ona hazırlanıyoruz, tenefüslerde sizlre selam verebiliyrdum, şimdi tenefüslerde de çocukların anlamadığı sorular oluyor, soru soruyorlar, onlara yanıt vermekle geçiyor, o nedenle malesef istediğim paylaşımda bulunmaıyorum, o nedenle en azından bu haftalık beni affetmenizi rica ediyorum, dediğim gibi çok çok telaşlıyız bu hafta.. şimdi biraz geçmişi okuyayım bakkeem neler kaynatmışsınız..
selam kızlar.şu iki gündür başıma gelmeyen kalmadı..önce elektirik arızasından bilgisayar ve termisfonum bozuldu,arkasından dün gece 5 te mutfaktaki su borusu patlamış,sese bir uyandım,yere bastım ki suyun içindeyim buz gibi.evim göle dönmüş.şu saat oldu hala uğraşıyoruz.allahım sabır versin..
Migren ve halsizliğim beni mahvetti. Yine de dışarı çıkıp işlerimi hallettim. Arkadaşlarıma söz vermiştim onlar ile buluştum. Kızım içinde değişiklik oldu. Migren rahatsızlığı olupta 'kurtuldum' diyen bir yakınınız var mı? 8 seans akupunktura gittim bana mısın demedi. Acaba 15 seansı doldursa idim geçer miydi? Artık migren için olan ağrı kesiciler de fayda etmiyor(
Dikkatimi K.K sayfalarına verdim olmadı. Sıcak su torbası ve buz fayda etmedi. Neyse biraz karanlıkta dinleneyim. Kolonyayı ıslak mendile döküp şakaklarıma koyayım olmadı çin yağı ile masaj yaparım, görüşürüz.
10 0cak 2012
1 dilim ekmek
çay karanfilli tarçınlı
salatalık, domates
4 kaşık pilav
1 bardak yoğurt
12 ad. fındık
1 dilim ekmek
bir bardak süt
sabah 45 dk yürüyüş 20 dk aerobik akşam yemekten önce 1 saate yakın yürüyüş 1,5 litre su 1 litrede tarçınlı su ( spora bağlı olarak su miktarımda çoğaldı)
"...Bir haziran sabahı.Ağaçların arasında güneş dalgaları,hava pek durgundur.Önce dış kapının açılıp kapanırken ki çıkardığı zil sesi,çıngırak sesi işitilir. O sırada köşkün camlı kapısı açılıp elinde bir toz tüyüyle hizmetçi Şadan görülür. Kimin geldiğini anlamak için eğilip kapıya doğru bakar. ..." Kim geldi acaba :44::44:
günaydın kızlar.öyle yorgunum ki.daha da çok işim var çok..yarına da erteleyemeyeceğim misafirlerim var.nasıl kalkacağım altından bilmem.allah yardımcım olsun inşallah..
günaydıın
dünkü menüm
2 portakal
3 dilim tam buğday ekmeği,deri peyniri,tere,sıcak su
elma armut kurusu(kak)
yarım kuşbaşı dürüm,turp,süsbiberi turşusu,limon
yarım porsiyon mercimekli bulgur pilavı,sucuklu menemen,nane,közlenmiş yeşil biber,bir kase yoğurt
2 kupa bitki karışımı çayı
1,5 litre su
kitap:karatay kitabı
birkaç cümle:
kırmızı et kolesterolü yükseltmez(doğru ğişirildiği zaman) bilakis yükselmesini önler.Karaciğer yağlanmasını önler,düzeltir ve sonuç olarak da kan yağları normalleşir.
Dün ilk kez bir elbise deneyip bu kadar beğendim kızlar.
Abiye bir kıyafet hemde balık model çok şık durdu.
Diyette olmasam alırdım kesin ama durdurdum kendimi.
olabilir aslında ama benim daha çok kilom var ben kendime kilo verme olarak değilde kilo belirleyip o kiloya gelince yaparımşekerler bir önerim var
her hafta kendimize ufak ödüllü hedefler belirleyelim.
mesela ben bu hafta kilo verirsem parfüm alıcam.(evdeki parfümüm bitti de)
geçen hafta sonu alıcaktım kilo veremeyince almadım ohh bana ceza olsun ama çok zorum gitti bu hafta dikkat ediyorum artık
işyerimdeki parfümle idare ediyorum..
hadi sizlerde bu hafta birer ödül belirleyin kendinize..bu illaki dışardan alınacak bişiler olmayabilir tabi.mesela cildinize ya da saçınıza maske olur..mekik olur..yürüyüş mesafesi olur.çok istediğiniz ama hep ertelediğiniz şeylerden biri olabilir işte..
ama sağlığımıza zararlı gıdalardan uzak durarak tabii..sağlıklı gıdalarla ödüller olur..
kendinize alıcağınız kıyafetleri bile kilo verince ödül olarak alın.kilo verme isteğinizi daha bir tetiklicektir bu durum..çift kat motive
harika işte budur..bir kaç cümle insana farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor..çok teşekkür ederim canım..
hadi kızlar hepinizden bekliyorum menü altına kitabınızdan bir kaç cümle
ayyyy banucummmm yaaa Allah kolaylık versinn ....
günaydın bebişimmm
günaydınnn ben aynı şeyi düşünmüyorum malesef hava çok soğukkkk((
özgecim az kaldı kuşucum yaza kadar süpper kilo vercen daha güzel elbiseler alcan şuan için bekle bencede :))
Canım ya Allah kolaylık versin. Benimde 2 yıl önce başıma geldi sabaha karşı su içmek için kalktım mutfağa bir girdim ki şok .Bulaşık mak. temiz su borusu patlamış va mutfak göl, Allahtan başka odalara geçmemişti.selam kızlar.şu iki gündür başıma gelmeyen kalmadı..önce elektirik arızasından bilgisayar ve termisfonum bozuldu,arkasından dün gece 5 te mutfaktaki su borusu patlamış,sese bir uyandım,yere bastım ki suyun içindeyim buz gibi.evim göle dönmüş.şu saat oldu hala uğraşıyoruz.allahım sabır versin..
Geçmiş olsun .Migren ve halsizliğim beni mahvetti. Yine de dışarı çıkıp işlerimi hallettim. Arkadaşlarıma söz vermiştim onlar ile buluştum. Kızım içinde değişiklik oldu. Migren rahatsızlığı olupta 'kurtuldum' diyen bir yakınınız var mı? 8 seans akupunktura gittim bana mısın demedi. Acaba 15 seansı doldursa idim geçer miydi? Artık migren için olan ağrı kesiciler de fayda etmiyor(
10 0cak 2012
1 dilim ekmek
çay karanfilli tarçınlı
salatalık, domates
4 kaşık pilav
1 bardak yoğurt
12 ad. fındık
1 dilim ekmek
bir bardak süt
Günaydın banu Allah kolaylık versin.günaydın kızlar.öyle yorgunum ki.daha da çok işim var çok..yarına da erteleyemeyeceğim misafirlerim var.nasıl kalkacağım altından bilmem.allah yardımcım olsun inşallah..
GünaydınGünaydın.
Banucum geçmiş olsun cnm.
Selen sanada geçmiş olsun.
Günaydın sevgili burcum Konyada da yağmur var.günaydıın
Güzel dileğin için teşekkürler tatlım.Günaydın kızlarrrrr
iyi bir gün diliyorum herkese
hepiniz iyisinizdir inşallah
akrebim beni mezun et hedefime ulaştım allaha şükür :124: hiç ugruyamıyorum kalan 8 kiloyuda seneye vermeyi düşünüyorum hepinizi çok seviyorum hoşçakalın
cuma günü kilo bildirmeye gelirim
menümü paylaşayımmm
kahvaltı
peynir ekmek
yumurta
ara
incir kurusu
öğlen
mercimek çorbası
mercimekli bulgur pilavı
yoğurt
ara mandalina (2)
elma(1)
akşam
2 kaşık patatesli acı pilav (normalde pirinç yememeğe çalışıyorum ama ) bu pilavı severim dayanamadım
sebze yemeği bir porsiyondan az
spor malesef yok 10 dk eliptik bisiklet ile çalıştım ama kızım anni anni anni diye beni istedi malesef yarıda kestim dedim uyuunca ders arasında plates yaparım ama malesef bizim ki diş çıkarıyor illa yanında beni istiyor çok uyandı yanında ben olmayınca bastı feryadı bende dayanamadım bıraktım dersi sporu falan oturduk biraz oyun oynadı falan biraz yüzüne kulağına doğru masaj yaptım sonrada yattık zaten
kuzucuk canı acıyo demekki yüzünü çeneme omzuma sert yerlere dayıyor
hepiniz iyisinizdir inşallah
akrebim beni mezun et hedefime ulaştım allaha şükür :124: hiç ugruyamıyorum kalan 8 kiloyuda seneye vermeyi düşünüyorum hepinizi çok seviyorum hoşçakalın
cuma günü kilo bildirmeye gelirim
günaydın canım sanadaGünaydın kızlar.
menüm
Sabah
1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara
1 adet galeta
ıhlamur
öğle
k-fleks
ara
1 avuç fındık
form çayı
1 elma
akşam
4-5 adet lahana sarma
4-5 kaşık yoğurt.
Bizde aynı durumdayız canım 4 tane azı dişi birden kabardı çıkmaya çalışıyor kuzumun ağzı yara içinde çok huzursuz yavrum benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?