olabilir aslında ama benim daha çok kilom var ben kendime kilo verme olarak değilde kilo belirleyip o kiloya gelince yaparım
güzel fikir teşekkürler canım
Evet kızlar dün izinliydim çünkü kaanın eeg si çekilecekti ve pazartesi geceyi uykusuz geçirdik uyumaması gerektiği için salı sabahda erkenden hastanedeydik. Iyiki eşimle gitmişim sabahtan çok fena yağmur yağıyordu ilaç alınması gerekiyormuş gidince öğrendik. Tabii eşim o işleri halletti bende uykusuz ve huysuz oğlumu oyaladım . Ilaç geldi hazırlandı ama ne mümkünkü kaana onu içirebilmek nuh dedi peygamber demedi zar zor içirdim ama bu sefer ilaç etki etmedi uyumadı yarı uyanık yarı uykulu ayağımda sallaya sallaya zor şer 40 dk çektirdik eve geldik 2 saat kadar uyudu sonra da hava açınca bende aldım onu yürüyüşe çıktım hava alsın biraz diye babamız evde uyuyacaktı malum. Akşam da erkenden uyudu bende işlerimi hallettim. Bu yüzden dün giremedim ama kendimi müthiş suçlu hissettim sizlere karşı sabahtan da geldim bir günde dünya kadar evrak birikmiş hala daha onlarla uğraşıyorum fırsat yaratıp girdim şimdi de. Hepinizi kocaman öpüyorum. Geçmişe göz atmaya çalışacağım.
herkese merhaba
pazartesi
sabah: yağsız otlu omlet,bir dilim ekmek ve şekersi çay
ara:1 tane elma
öğle:ıspanak ve yoğurt
ara:1 tane portakal
akşam:TAZE FASULYE BOL SALATA
HER YEMEKTEN ÖNCE 2 SU BARDAĞI SU VE 2,5 LT AYRICA SU, 40 DK SPOR
Salı günü
sabah: Kepek ekmeğine sandviç yeşillikli
ara: Yok
öğle:haşlama brokoli ve yoğurt
ara: 1 tane elma
akşam: Fırın poşetinde balık ve salata
ara: Yok
her yemekten önce 2 su bardağı su ve 2 lt su, 40 dk yürüyüş öğleden sonra
mrb kızlar yazmasamda her gün gelip okuyorum sizleri benim de daha iyi gidio bu hafta spor bile yaptımmmmmmmmm
menü güzel..kuzucuğuna da geçmiş olsun canımmenümü paylaşayımmm
kahvaltı
peynir ekmek
yumurta
ara
incir kurusu
öğlen
mercimek çorbası
mercimekli bulgur pilavı
yoğurt
ara mandalina (2)
elma(1)
akşam
2 kaşık patatesli acı pilav (normalde pirinç yememeğe çalışıyorum ama ) bu pilavı severim dayanamadım
sebze yemeği bir porsiyondan az
spor malesef yok 10 dk eliptik bisiklet ile çalıştım ama kızım anni anni anni diye beni istedi malesef yarıda kestim dedim uyuunca ders arasında plates yaparım ama malesef bizim ki diş çıkarıyor illa yanında beni istiyor çok uyandı yanında ben olmayınca bastı feryadı bende dayanamadım bıraktım dersi sporu falan oturduk biraz oyun oynadı falan biraz yüzüne kulağına doğru masaj yaptım sonrada yattık zaten
kuzucuk canı acıyo demekki yüzünü çeneme omzuma sert yerlere dayıyor
hepiniz iyisinizdir inşallah
akrebim beni mezun et hedefime ulaştım allaha şükür :124: hiç ugruyamıyorum kalan 8 kiloyuda seneye vermeyi düşünüyorum hepinizi çok seviyorum hoşçakalın
cuma günü kilo bildirmeye gelirim
geçmiş olsun hayatım oğluşun daha önemli..keyfi bişii değilki seninkisi..
evraklarıda halledersin bugün..sana kolay gelsin canikom..sonuçları ne zaman alıyosunuz
harika
menü güzel..kuzucuğuna da geçmiş olsun canım
tebrik ederim güzelim..sen seneye kadar bu şekilde devam edersen 8 kiloyu da verirsin güzelim yeterki akşam yemelerine devam etme
canım geçmiş olsun inşallah sonuçlarda iyi çıkarda rahat edersinizEvet kızlar dün izinliydim çünkü kaanın eeg si çekilecekti ve pazartesi geceyi uykusuz geçirdik uyumaması gerektiği için salı sabahda erkenden hastanedeydik. Iyiki eşimle gitmişim sabahtan çok fena yağmur yağıyordu ilaç alınması gerekiyormuş gidince öğrendik. Tabii eşim o işleri halletti bende uykusuz ve huysuz oğlumu oyaladım . Ilaç geldi hazırlandı ama ne mümkünkü kaana onu içirebilmek nuh dedi peygamber demedi zar zor içirdim ama bu sefer ilaç etki etmedi uyumadı yarı uyanık yarı uykulu ayağımda sallaya sallaya zor şer 40 dk çektirdik eve geldik 2 saat kadar uyudu sonra da hava açınca bende aldım onu yürüyüşe çıktım hava alsın biraz diye babamız evde uyuyacaktı malum. Akşam da erkenden uyudu bende işlerimi hallettim. Bu yüzden dün giremedim ama kendimi müthiş suçlu hissettim sizlere karşı sabahtan da geldim bir günde dünya kadar evrak birikmiş hala daha onlarla uğraşıyorum fırsat yaratıp girdim şimdi de. Hepinizi kocaman öpüyorum. Geçmişe göz atmaya çalışacağım.
canım öyle değil..
haftalık diyorum ben
hedef kilona ulaşınca tabiki istediğini yap
cumadan cumaya kilo verdiğimiz zaman yapabileceğimiz şeyler mesela..kendimizi ödüllendirerek mutlu olmak motivemize destek vermek..
hep başkalarını mutlu etmek adına kendimizi unuttuk ve sonuç böyle kilolar ama şimdi kendimizi hiç unutmadan çevremizi de mutlu edebiliriz ve tabii biz de mutlu olabiliriz.
ağacın köklerini beslemek lazım kii meyveleri hem daha çok hem daha sağlıklı olsun öyle dimi
mrb kızlar yazmasamda her gün gelip okuyorum sizleri benim de daha iyi gidio bu hafta spor bile yaptımmmmmmmmm
yazdığımı okuyunca nekadar cimri davranmışım kendimecanım ben senin dediğini anladım ama bana her hafta kendime ödül verme konusunda fazla geldi:))) kendime esas hedef kiloma kadar minik minik hedefler koyayım ozaman yapayım dedim mesela şimdi 78olunca gibi
Sen öğrencilerine güzel güzel notlar hazırla yüzlerini güldür canım. Sonra bol bol görüşürüz inşallah.
yazdığımı okuyunca nekadar cimri davranmışım kendime
günaydın kızlar.öyle yorgunum ki.daha da çok işim var çok..yarına da erteleyemeyeceğim misafirlerim var.nasıl kalkacağım altından bilmem.allah yardımcım olsun inşallah..
günaydıın
yağmurlu bir gün bugün bol yağmur süper yaa
dünkü menüm
2 portakal
3 dilim tam buğday ekmeği,deri peyniri,tere,sıcak su
elma armut kurusu(kak)
yarım kuşbaşı dürüm,turp,süsbiberi turşusu,limon
yarım porsiyon mercimekli bulgur pilavı,sucuklu menemen,nane,közlenmiş yeşil biber,bir kase yoğurt
2 kupa bitki karışımı çayı
1,5 litre su
kitap:karatay kitabı
birkaç cümle:
kırmızı et kolesterolü yükseltmez(doğru ğişirildiği zaman) bilakis yükselmesini önler.Karaciğer yağlanmasını önler,düzeltir ve sonuç olarak da kan yağları normalleşir.
Dün ilk kez bir elbise deneyip bu kadar beğendim kızlar.
Abiye bir kıyafet hemde balık model çok şık durdu.
Diyette olmasam alırdım kesin ama durdurdum kendimi.
harika işte budur..bir kaç cümle insana farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor..çok teşekkür ederim canım..
hadi kızlar hepinizden bekliyorum menü altına kitabınızdan bir kaç cümle
şekerler bir önerim var
her hafta kendimize ufak ödüllü hedefler belirleyelim.
mesela ben bu hafta kilo verirsem parfüm alıcam.(evdeki parfümüm bitti de)
geçen hafta sonu alıcaktım kilo veremeyince almadım ohh bana ceza olsun ama çok zorum gitti bu hafta dikkat ediyorum artık
işyerimdeki parfümle idare ediyorum..
hadi sizlerde bu hafta birer ödül belirleyin kendinize..bu illaki dışardan alınacak bişiler olmayabilir tabi.mesela cildinize ya da saçınıza maske olur..mekik olur..yürüyüş mesafesi olur.çok istediğiniz ama hep ertelediğiniz şeylerden biri olabilir işte..
ama sağlığımıza zararlı gıdalardan uzak durarak tabii..sağlıklı gıdalarla ödüller olur..
kendinize alıcağınız kıyafetleri bile kilo verince ödül olarak alın.kilo verme isteğinizi daha bir tetiklicektir bu durum..çift kat motive
açık demli bir çayın içine 8-10 tane karanfildi sanırım(sayıdan tam emin değilim) uykuyu açmak için ve enerji için iyiymişş dün bir yerlerde okudum akşamda ders çalışmak için içtim
sporlarına bayıldımm herzamanki gibi
canım biliyorsun ben kitap okuyamıyorum ama isterseniz şöyle bişi yapabilirim hergn çalıştığım ders veya konu ney ise onunla ilgiki en dikkatimi çeken şeyi yazabilirim ama işte sizi sıkabilir yapsammı acaba benimde ordada motivasyonum artar mı bilmedimki ne yapsam şimdi
menümü paylaşayımmm
kahvaltı
peynir ekmek
yumurta
ara
incir kurusu
öğlen
mercimek çorbası
mercimekli bulgur pilavı
yoğurt
ara mandalina (2)
elma(1)
akşam
2 kaşık patatesli acı pilav (normalde pirinç yememeğe çalışıyorum ama ) bu pilavı severim dayanamadım
sebze yemeği bir porsiyondan az
spor malesef yok 10 dk eliptik bisiklet ile çalıştım ama kızım anni anni anni diye beni istedi malesef yarıda kestim dedim uyuunca ders arasında plates yaparım ama malesef bizim ki diş çıkarıyor illa yanında beni istiyor çok uyandı yanında ben olmayınca bastı feryadı bende dayanamadım bıraktım dersi sporu falan oturduk biraz oyun oynadı falan biraz yüzüne kulağına doğru masaj yaptım sonrada yattık zaten
kuzucuk canı acıyo demekki yüzünü çeneme omzuma sert yerlere dayıyor
hepiniz iyisinizdir inşallah
akrebim beni mezun et hedefime ulaştım allaha şükür :124: hiç ugruyamıyorum kalan 8 kiloyuda seneye vermeyi düşünüyorum hepinizi çok seviyorum hoşçakalın
cuma günü kilo bildirmeye gelirim
menüm
Sabah
1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara
1 adet galeta
ıhlamur
öğle
k-fleks
ara
1 avuç fındık
form çayı
1 elma
akşam
4-5 adet lahana sarma
4-5 kaşık yoğurt.
herkese merhaba
pazartesi
sabah: yağsız otlu omlet,bir dilim ekmek ve şekersi çay
ara:1 tane elma
öğle:ıspanak ve yoğurt
ara:1 tane portakal
akşam:TAZE FASULYE BOL SALATA
HER YEMEKTEN ÖNCE 2 SU BARDAĞI SU VE 2,5 LT AYRICA SU, 40 DK SPOR
Evet kızlar dün izinliydim çünkü kaanın eeg si çekilecekti ve pazartesi geceyi uykusuz geçirdik uyumaması gerektiği için salı sabahda erkenden hastanedeydik. Iyiki eşimle gitmişim sabahtan çok fena yağmur yağıyordu ilaç alınması gerekiyormuş gidince öğrendik. Tabii eşim o işleri halletti bende uykusuz ve huysuz oğlumu oyaladım . Ilaç geldi hazırlandı ama ne mümkünkü kaana onu içirebilmek nuh dedi peygamber demedi zar zor içirdim ama bu sefer ilaç etki etmedi uyumadı yarı uyanık yarı uykulu ayağımda sallaya sallaya zor şer 40 dk çektirdik eve geldik 2 saat kadar uyudu sonra da hava açınca bende aldım onu yürüyüşe çıktım hava alsın biraz diye babamız evde uyuyacaktı malum. Akşam da erkenden uyudu bende işlerimi hallettim. Bu yüzden dün giremedim ama kendimi müthiş suçlu hissettim sizlere karşı sabahtan da geldim bir günde dünya kadar evrak birikmiş hala daha onlarla uğraşıyorum fırsat yaratıp girdim şimdi de. Hepinizi kocaman öpüyorum. Geçmişe göz atmaya çalışacağım.
ben birazdan 17,30 a doğru çıkarım tekrar giremezsem şimdiden iyi akşamlar
kendinize iyi bakın
bol sporlu akşamlar(geceler diyecektim ama yanlış anlaşılır diye demek istemedim
:))) inan içimden birşey yapmak gelmiyor yan gelip yatmak aklıma estikçe birşeyler yapmak... 15 yıl çalıştım ürettim ürettim.. şimdi son bir yıldır oh diyorum :)) bedenim ev hanımı olmak istiyor aklımsa... kararsız henüz. ellerim duramıyor yerinde bazen benden habersiz birşeyler yapıyorlar vuruyorum durun diyorum yok :)) aha bu ellerim bazen beynimden hızlı çalışıyorlar :)) bende takı kursuna gitmiştim yıllar önce hala yaptığım bir kaç parçayı kullanıyorum. zevkli uğraşlar bunlar :) zamanı boşa harcamamak gerek.. en iyisini yapıyorsun.
ben takmayıda yapmayıda severim :)) takmadıklarını paylaş benimle seve seve takarım :)))
harikasın selen :))) senin cin çayına filan ihityacın yok inan bana :)) sadece iyi beslen yeter. menülerini hatırlıyorum nerdeyse bir ara öğün kadar yiyordun.
aslında güzel yemişsin :) şu keten tohumunu ben sevemedim bir türlü( tadı yavan ne yapsam toparlayamadım. bende yemedim hiç bir öğünümde. ama yemeyi denedim. :))
( migren... ben kurtulanını duymadım canım. iyi olmanı dilerim. şimdi nasılsın? çok geçmiş olsun.
Teşekkürler canım.Geçmiş olsun .
canım geçmiş olsun ya valla bilmiyorum kurtulan varmı
olan duyarsam hemen yazarım nasıl yaptığını
bende migren yok pek bilmem ama baş ağrısı tuttumu çekilmez
iyice dinlen bari gözlerini kapa
açık demli bir çayın içine 8-10 tane karanfildi sanırım(sayıdan tam emin değilim) uykuyu açmak için ve enerji için iyiymişş dün bir yerlerde okudum akşamda ders çalışmak için içtim
Günaydın.
Banucum geçmiş olsun cnm.
Selen sanada geçmiş olsun.
Dün ilk kez bir elbise deneyip bu kadar beğendim kızlar.
Abiye bir kıyafet hemde balık model çok şık durdu.
Diyette olmasam alırdım kesin ama durdurdum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?