Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese merhaba

pazartesi

sabah: yağsız otlu omlet,bir dilim ekmek ve şekersi çay

ara:1 tane elma

öğle:ıspanak ve yoğurt

ara:1 tane portakal

akşam:TAZE FASULYE BOL SALATA

HER YEMEKTEN ÖNCE 2 SU BARDAĞI SU VE 2,5 LT AYRICA SU, 40 DK SPOR

Salı günü

sabah: Kepek ekmeğine sandviç yeşillikli

ara: Yok

öğle:haşlama brokoli ve yoğurt

ara: 1 tane elma

akşam: Fırın poşetinde balık ve salata

ara: Yok

her yemekten önce 2 su bardağı su ve 2 lt su, 40 dk yürüyüş öğleden sonra

Evet kızlar dün izinliydim çünkü kaanın eeg si çekilecekti ve pazartesi geceyi uykusuz geçirdik uyumaması gerektiği için salı sabahda erkenden hastanedeydik. Iyiki eşimle gitmişim sabahtan çok fena yağmur yağıyordu ilaç alınması gerekiyormuş gidince öğrendik. Tabii eşim o işleri halletti bende uykusuz ve huysuz oğlumu oyaladım . Ilaç geldi hazırlandı ama ne mümkünkü kaana onu içirebilmek nuh dedi peygamber demedi zar zor içirdim ama bu sefer ilaç etki etmedi uyumadı yarı uyanık yarı uykulu ayağımda sallaya sallaya zor şer 40 dk çektirdik eve geldik 2 saat kadar uyudu sonra da hava açınca bende aldım onu yürüyüşe çıktım hava alsın biraz diye babamız evde uyuyacaktı malum. Akşam da erkenden uyudu bende işlerimi hallettim. Bu yüzden dün giremedim ama kendimi müthiş suçlu hissettim sizlere karşı sabahtan da geldim bir günde dünya kadar evrak birikmiş hala daha onlarla uğraşıyorum fırsat yaratıp girdim şimdi de. Hepinizi kocaman öpüyorum. Geçmişe göz atmaya çalışacağım.

olabilir aslında ama benim daha çok kilom var ben kendime kilo verme olarak değilde kilo belirleyip o kiloya gelince yaparım

güzel fikir teşekkürler canım

canım öyle değil..
haftalık diyorum ben
hedef kilona ulaşınca tabiki istediğini yap

cumadan cumaya kilo verdiğimiz zaman yapabileceğimiz şeyler mesela..kendimizi ödüllendirerek mutlu olmak motivemize destek vermek..
hep başkalarını mutlu etmek adına kendimizi unuttuk ve sonuç böyle kilolar ama şimdi kendimizi hiç unutmadan çevremizi de mutlu edebiliriz ve tabii biz de mutlu olabiliriz.

ağacın köklerini beslemek lazım kii meyveleri hem daha çok hem daha sağlıklı olsun öyle dimi

geçmiş olsun hayatım oğluşun daha önemli..keyfi bişii değilki seninkisi..
evraklarıda halledersin bugün..sana kolay gelsin canikom..sonuçları ne zaman alıyosunuz

harika

mrb kızlar yazmasamda her gün gelip okuyorum sizleri benim de daha iyi gidio bu hafta spor bile yaptımmmmmmmmm

okuyosan yazıcaksın güzelim
sen takımdan henüz çıkmadınki kendini çektin hemen
bekliyorum güzelim..
istiyorsan burayı hala hakkın devam etmekte..
bu şansı kullanması da sana düşüyor tabiki

menü güzel..kuzucuğuna da geçmiş olsun canım

tebrik ederim güzelim..sen seneye kadar bu şekilde devam edersen 8 kiloyu da verirsin güzelim yeterki akşam yemelerine devam etme

geçmiş olsun hayatım oğluşun daha önemli..keyfi bişii değilki seninkisi..
evraklarıda halledersin bugün..sana kolay gelsin canikom..sonuçları ne zaman alıyosunuz

menü güzel..kuzucuğuna da geçmiş olsun canım

tebrik ederim güzelim..sen seneye kadar bu şekilde devam edersen 8 kiloyu da verirsin güzelim yeterki akşam yemelerine devam etme

canım çok teşekkür ederim cuma sonuçları alacağım doktora gösterip ordan da psikolog görecek eğer bir şey yoksa. araştırıyorum nereye gideceğimi bilemedim. her kafadan bir ses çıkıyor biraz da maddiyata dönüşmüş ama bakalım bulacağı inşallah.

bu arada geçmişi okudum da hakkın var...

canım geçmiş olsun inşallah sonuçlarda iyi çıkarda rahat edersiniz
bugün işyeri yoğundur hadi kolay gelsin sana

canım ben senin dediğini anladım ama bana her hafta kendime ödül verme konusunda fazla geldi:))) kendime esas hedef kiloma kadar minik minik hedefler koyayım ozaman yapayım dedim mesela şimdi 78olunca gibi

mrb kızlar yazmasamda her gün gelip okuyorum sizleri benim de daha iyi gidio bu hafta spor bile yaptımmmmmmmmm

canım ben senin dediğini anladım ama bana her hafta kendime ödül verme konusunda fazla geldi:))) kendime esas hedef kiloma kadar minik minik hedefler koyayım ozaman yapayım dedim mesela şimdi 78olunca gibi
yazdığımı okuyunca nekadar cimri davranmışım kendime

Sen öğrencilerine güzel güzel notlar hazırla yüzlerini güldür canım. Sonra bol bol görüşürüz inşallah.

onlar beni bir güldürseler en de onları güldüreceğim amaa,, hiç ben gülemiyorum , emeklerimin karşılığını hiç almaıyorum, 6 ders saati işlemem ereken çarpma işleinin 10 gündür işliyorum, hala çsınıfın yarısı çarpım tablosunu ezberlememiş durumda, ailelelrin ilgisizliği beni delirtecek, sonra da karne günü herkesin suratı asılıyor, bend e görmek istemiyorum onların yüzleri asılmasın istiyorum ama sorumsuzlukları umursamazlıkları beni yüksek yüksek puan vermemeye mecbur bırakıyor

kızlar cumayada bişicik kalmadı

hadi gidin yağlar gidin

kış kış yağlar kış

yallah kilolar yallahhh

ben birazdan 17,30 a doğru çıkarım tekrar giremezsem şimdiden iyi akşamlar

kendinize iyi bakın

bol sporlu akşamlar(geceler diyecektim ama yanlış anlaşılır diye demek istemedim

günaydın kızlar.öyle yorgunum ki.daha da çok işim var çok..yarına da erteleyemeyeceğim misafirlerim var.nasıl kalkacağım altından bilmem.allah yardımcım olsun inşallah..

halletiğini düşünüyorum :)) sen planlı insansın herşeyin üstesinden gelirsin :)) kolay gelsin canım.

günaydıın
yağmurlu bir gün bugün bol yağmur süper yaa

burdada ince ince yağmur yağıyor :))

kaptanım tebrik ediyorum seni bu kadar az yemeyle yaşayabiliyorsun :)

Dün ilk kez bir elbise deneyip bu kadar beğendim kızlar.
Abiye bir kıyafet hemde balık model çok şık durdu.
Diyette olmasam alırdım kesin ama durdurdum kendimi.

azıcık daha sabret iyi olacak sonu :)

harika işte budur..bir kaç cümle insana farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor..çok teşekkür ederim canım..
hadi kızlar hepinizden bekliyorum menü altına kitabınızdan bir kaç cümle

evet bence güzel fikir :) öpüyorum seni yaratıcı kaptanım :))))

evet evet motive oluyor gerçekten mesela ben her kilo verdiğimde bir kase sütlaç yiyorum :))) sütlaca hayır diyemeyen biri olarak o bir haftayı iple çekiyorum :))

bir demlik siyah çayın içine 5-6 tane karanfil ve 1 kabuk tarçın koyuyorum. öyle içiyorum. bende Derya Baykal'dan duymuştum karanfilin uyku açıcı enerji verici ve dikkat arttırıcı özelliği olduğunu. gece uyku kaçırır sana faydalı bu anlamda ama benim için gündüz içilmesi daha iyi sanırım. Spor yaptığımdan beri canım vücudumu daha iyi hissediyorum. bende sana bayılıyorum :) iyi insan güzel insan

harika olur bilmediklerimizi öğrenmiş oluruz. bazı bilgiler hayret verir insana,paylaş canım hayrete düşmek istiyorum :)))

ah canım o diş acısıda dayanılmazdır çocuklar dayanıyor işte kıyamam. geçmiş olsun.

68 kilo oldun yani :)) sanırım u hafta bende 68 e yaklaştım benim mezuniyetime daha çoook var. seni tebrik ederim canım.

menüm
Sabah
1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek

ara
1 adet galeta
ıhlamur
öğle
k-fleks

ara
1 avuç fındık
form çayı
1 elma

akşam
4-5 adet lahana sarma
4-5 kaşık yoğurt.

sabahları çorba içmeyi bende severim :) hele kar yağıyorsa hava soğuksa... :)) afiyet olsun canım

canım benim hala ekiptesin aslında, cumaya kilo bildirimine gel. okuduğun zamanda bir iki satır yaz paylaşım olsun :))

menün güzel benim menülerime yakın :) hep böyle git canım hiç bir öğünün atlama ve her öğünün hakkını ver :)

Kaan'ın nesi var? anlattıysan bile okumalar arasında rastlamadım canım,geçmiş olsun.

Çok uzun zamandır dinleniyordum. İlk bir, iki yıl zevkli geçiyor erken emeklilik gibi bir şey:) Ben de 15 yıl sonra ara verenlerdenim. Kızıma yalnız baktığımdan büyümesini beklemek zorunda kaldım. Sonra canına tak ediyor insanın. Çalışmayı seven insan için ev kadını olmak çok zor. Sen de bir süre sonra aynı olacaksın...
İki yıldır beni tutabilene aşk olsun. Sadece hastalıklar engel olabiliyor. Bugün de gidemedim. Sabah 40 dk tempolu yürüyüş yaptım açılır, kendimi daha iyi hissederim sandım ama tersi oldu. Spor salonuna bu hafta uğrayamadım. Olsun canımdan daha değerli değil ya. Yarın ve cuma günü koşturmaca ile geçecek bakalım.
Ha haaa haaaa ilahi herdemk, ellerin beyninden gizlice emir alıyordur, vurma ellerine, sanatçı elleri onlar.

Canım ben takılarımı takmak için yapmıyorum zaten:)) Takmayı seven çok kişi var çevremde, hepsi takı severler için. Sana da yaparım. İstanbul'a gelme ihtimalin var mı?

Hasta olduğum için daha dikkatli yiyorum. Ama bugün kafamı kaldıramadım. Kahvaltı yaptık birazdan listemi yazarım okursun.

Keten tohumu öğütülmüş ise bal ile karıştırdığında antep fıstığı bal karışımı gibi bir şey oluyor. Ben tohum halinde olanını daha çok sevdim. Suyun içinde beklettim. Yumuşadı. Yoğurt, bal, istersen biraz meyve veya meyve kurusu karıştırırsan ve üstüne bol tarçın dökersen harika oluyor. Eğer açlığını da bastırmasını istiyorsan çok az kepek unu ekleyebilirsin. Balı çok az kullanıyorum, o da meyveyi az koyduysam. Zaten çok tatlı olan şeyleri sevmem. Yasemin Bradley hazım problemi olanlar için yoğurt, armut, keten tohumu (öğütülmüş olanını) önermişti. Notlarımı bulursam bir iki tarifini de buraya yazarım.

Ağrı tam gaz devam ediyor canım. Bu yüzden halsiz düşüyorum. Neyse. Ağrım yok, ağrım yok diye kendime telkinde bulunup şu yoğun günleri atlatmayı düşünüyorum. Gücümü toplamış gibi davranmak bana iyi gelecek hafta sonu da kuaföre gidersem haftaya mükemmel başlarım.

Geçmiş olsun .
Teşekkürler canım.

Sağol canım benim.
Karanfili ben İbrahim Saraçoğlu önerdi diye hatırlıyorum. ''Saç diplerinizin bile canlandığını gözlemleyip şaşıracaksınız'' demişti bir tv programında. Ara ara ben de çayımı karanfilli içerim. Kakule yi de kahvelerime karıştırıyorum onu da öneririm.

Günaydın.

Banucum geçmiş olsun cnm.

Selen sanada geçmiş olsun.

Teşekkürler canım. Geçecek inşallah. Geçecek belirtisi yok ama umut var:))))

Dün ilk kez bir elbise deneyip bu kadar beğendim kızlar.
Abiye bir kıyafet hemde balık model çok şık durdu.
Diyette olmasam alırdım kesin ama durdurdum kendimi.

Çok iyi yapmışsın. Allah'ın izni ile çok daha güzelleri senin olacak ve 'iyi ki almamışım yoksa o elbise uğruna o kiloda kalacaktım' diyeceksin.

Çok geçmiş olsun. Çocuklarımızın o anı bizleri daha çok yıpratıyor. Eeg niçin bilmiyorum ama Allah acil şifalar versin. Umarım her şey yolundadır. Sen nasılsın, yorgun düşmüşsündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…