Menüm
Sabah
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
ara
1 elma
form çayı
öğle
1/2 simit
1/2 bardak süt
ara
nescafe
ıhlamur
akşam
1 kase brokoli çorbası
1 dilim ekmek
salata
Senin duan da çok güzelmiş hemen bir yere not alayım, ben de bir arkadaşımdan öğrenmiştim. Öğretenlerden Allah razı olsun. Yok canım bir daha dünyaya gelmeyeceğim, kendimi üzmek istemiyorum, içimdeki tüm acılar gözyaşlarımla kendiliğinden aktı gitti. Zaten kendimi korumak, mutlu olmak için geçmişi unutmaya programladım kendimi, hiç bir kötü olayı kayıt etmiyorum, kin tutmuyorum, ertesi gün hatırlatılmadıysa hemen unutuyorum. Akrep33 den Allah razı olsun bunun kısa sürmesinde yardımcı oldu, işini gücünü bırakıp yazdı. Ben içimi boşaltana kadar ağlar sonra işaret beklerim Yaradanımdan. Birazdan Anthony Robbins in yarım kalan kitabını okur biraz dinlenirim. Halsizliğim devam ediyor biraz uyur sonra bomba gibi kalkarım. Şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Bugün bir yığın işim vardı ama hepsi kaldı. Tek tek telefon açıp bildirdim. Gözlerim şiş gitmek istemedim. Hayat devam ediyor ama her deneyim beni daha da güçlendiriyor. Ve ben şafağımın sökeceği anın yakında olduğunu biliyorum. Desteğin için teşekkürler canım.
Grip ya da nezle olan kişiler, soğuktan korunmak için ağızlarına sardıkları atkıları her gün yıkamalı.
Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Cevdet İzmirli, yıkanmayan atkının grip mikrobunu barındırdığı için iyileşmeyi geciktirdiğini ve yeniden hasta edebileceğini belirtiyor. "Geçmeyen gribinizin sebebi atkınız olabilir." diyen İzmirli, ağza bağlanan atkıların her gün yıkanması gerektiğini söylüyor. İzmirli, "Özellikle okula giden çocukların çok sık kullandığı atkıların temizliğine dikkat edilmeli." diyor
dünkü menüm
sabah:2 su bardağı ılık su, 4 yemek kaşığı kfleks ve bir su bardağı süt
ara:vakit olmadığı için yok
öğle:2 su bardağı su ,ton balıklı salata
ara:1 tane portakal
akşam:2 su bardağı su, 4 tane zeytinyağlı sarma ve yoğurt
ara: 10 tane fındık ve 2 tane kestane
spor yapamadım 3 lt su ve 2 fincan yeşilçay
yine katı bir menü gördüm bu hafta çok iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum canım
hnmlar işe gitmeden önce cvp almak istiyorummmm
1 fincan yağsız süt ile 1 çay kaşığı bal karıştırıp içsem çok mu kalorili olur
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL DUALARMIŞ BUNLAR HARİKASINIZ KIZLARcanım lütfen konu ne ise çok üzme kendini gerçi ağlamak geliyorsa ağla rahatlarsın ama olay pozitifliğini alıp götürmesinki aslında diğer cümlelerinde götürmediğini anlıyorum canım benim aydınlığa en yakın zaman karanlığın en fazla olduğu zamandır işin içinden çıkamadığın zaman son noktadır dediğimiz anlarda ışığımız yanar seninde öyle olacak inanıyorum ben umutlu haber yolda sana doğru geliyor
bende hep şu şekilde dua ederim hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle yada gönlüme razı geleni hakkımda hayırlı eyle bir arkadaşımdan duymuştum çok hoşuma gitti ogündür bu şekilde dua ederim seninde duan çok hoşuma gitti hayırlı ise gerçekleştir hayırsız ise hayırlara çevir
allahım hepimize hayırlısını versin
Senin duan da çok güzelmiş hemen bir yere not alayım, ben de bir arkadaşımdan öğrenmiştim. Öğretenlerden Allah razı olsun. Yok canım bir daha dünyaya gelmeyeceğim, kendimi üzmek istemiyorum, içimdeki tüm acılar gözyaşlarımla kendiliğinden aktı gitti. Zaten kendimi korumak, mutlu olmak için geçmişi unutmaya programladım kendimi, hiç bir kötü olayı kayıt etmiyorum, kin tutmuyorum, ertesi gün hatırlatılmadıysa hemen unutuyorum. Akrep33 den Allah razı olsun bunun kısa sürmesinde yardımcı oldu, işini gücünü bırakıp yazdı. Ben içimi boşaltana kadar ağlar sonra işaret beklerim Yaradanımdan. Birazdan Anthony Robbins in yarım kalan kitabını okur biraz dinlenirim. Halsizliğim devam ediyor biraz uyur sonra bomba gibi kalkarım. Şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Bugün bir yığın işim vardı ama hepsi kaldı. Tek tek telefon açıp bildirdim. Gözlerim şiş gitmek istemedim. Hayat devam ediyor ama her deneyim beni daha da güçlendiriyor. Ve ben şafağımın sökeceği anın yakında olduğunu biliyorum. Desteğin için teşekkürler canım.
Akrepciğim acil cevap.
Hedefe ulaşınca mezunmu oluyorumama ben burdan ayrılmak istemiyorum.
hnmlar işe gitmeden önce cvp almak istiyorummmm
1 fincan yağsız süt ile 1 çay kaşığı bal karıştırıp içsem çok mu kalorili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?