Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok güzel paylaşımlar canım teşekkürler

en güzeli gerçekten mazi çöpe atmak biraz zor olsada benzetme çok güzel olmuş çöpü çıkarıp evimize koymuyoruz

mutluluğumuz bozulmasın

TV'yi iştah açıcı veya bakıcı yapmayın

aynen katılıyorum bizi bile konuşamaz hale getiren televizyon o minicik beyinlere ne yapar

Tama o zaman ama ben hedefimi 55 e çekmek istiyorum nasıl olacak şimdi.

ewt ewt hedefi değiştir bizimle kalmaya devam et lütfen

Canım bende sizlerle kalmak istiyorum .

canım benim bir özbek atasözü derki "Benzeşenler birleşir" belkide burda olmamız tesadüf değil,aynı fikirde olmamızda... birbirimize verceğimiz güzel dualar,enerjiler için kader birleştirdi bizi. öyle iyi anlıyorum ki seni. Eşimin ağustos ayında baba olmasının imkansız değil ama çok zor olduğunu öğrendiğimizin 3. dakikası çocuk esrgeme kurumuna gitmeye karar verdik. İçimdeki ses bunu hep istedin işte fırsat dedi. biz % yıl flört ettikten sonra evlendik . o 5 yıl içersinde defalarca yetim çocuk büyüteceğiz diye eşe dosta söyledik sanırım duamız buydu ve dilerim gerçek olacak. Yani hepimiz doğursak yada doğurduğumuzla yetinsek annesiz babasızlara kim bakacak. Allahım öyle güzel denge kurmuşki kimi ne ile ödüllendireceğini bir o bilir. dilerim sende yavruna kavuşursun,çocuğuna kardeş olur sevgiyle saygıyla büyürler. seni tanıdığıma ayrıca memnun oldum canım. dün gece selen öyle güzel yaklaştıki bana sabah uyandığımda hala etkisi vardı. canım benim Allah hepinizden bin kere razı olsun.

ah canım sen ilk günden beri tüm enerjinle el uzatıyorsun bana,öyle derin hissediyorum ki bunu. teşekkür ederim. dediğin gibi bazen hayallerim eksik kalıyor. Ele uzatıyorumda elimi kendime gelince... haklısınız dualarıma hayallerimi de eklemeliyim :)

kızlar çok güzel sohbet etmişsiniz valla sabah sabah okuyunca bana çok değişik duygular uyandırdı

gerçekten yüreğiniz çok güzel

nasıl bakarsan öyle görürsün derlet ya,senin yüreğinde çok güzel.

bu arada herdemk resmin de çok güzel çıkmışsın

teşekkür ederim canım 2 yaz önce çekildi 66 kilodaydım o zaman. motive olayım dedim resmime bakıp bakıp :) rejime başladığım halimi yayınlayacağım ama utanıyorum öyle şişkoyum ki (( ama şimdi daha iyiyim 10 kilo gitti nerdeyse :)

ah canım derman olabilsem keşke ( az çok tahmin ettim yazdıklarını okuyunca. sabır etmekten başka bir çaren yok demek istemiyorum ama az daha sabret çaresiz değiliz hiç bir konuda Allah'a havale et. şu sıkıntında bile beni düşünmüşsün ya ne diyeyim canım Allah tez zamanda sana da çıkış yolları göstersin yüreğini ferahlatsın. iyisin çok iyisin,hep böyle kal. Birazda benzeşiyoruz sanırım kötülerin arkasındaki iyileri görme konusunda :)) seni görmedim ama içimdeki sevgiyi tarif edemiyorum.

kırmızı et konusunda geçenlerde tv dede buna benzer bir yorum dinlemiştim. çok isabetli gerçekten de. menünde çok güzel yarın bakalım neler olacak :))

ya akrebim ekledim msnde ama sen hiç açık olmuyorsun ki ( yarın sabah açık olduğunda haberleşelim aynı anda ekleyelim bakalım neler olacak :) aaaa

evet haklısın sürekli isyan edenlerin hayatı hep öyle gidiyor. ben kötü değilde hiç düşünmüyorum. artık düşünmeye çalışacağım dularımı hayallerimle destekleyeceğim. teşekkür ederim canım benim. hepiniz iyiki varsınız. insan anlattıkça hafifliyor.

geçecek canım geçecek. bana söylediklerini düşün iyi düşün iyi olsun.

Allah her şeyin hayırlı olanını, hayırlı zamanda nasip etsin. Seni de hayır işleyenlerden etsin. Dualarımız herdemk ve seninle.

ah canım benim artık ne diyeceğimi bilemiyorum gözlerim doluyor okudukça.

amin canım amin.

canım benim seninde gönlündeki olsun inşallah. biz kocaman bir aile olduk :)

Menüm
Sabah
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek

ara
1 elma
form çayı

öğle
1/2 simit
1/2 bardak süt

ara
nescafe
ıhlamur

akşam
1 kase brokoli çorbası
1 dilim ekmek
salata

brokoli salatası nasıl yapılıyor biliyormusun canım ben geçen yaptım bir yavan oldu sosundan kaynaklanıyor galiba.

evet keşke o lahmacunları yemesen gerçi lahmacunun faydalı olduğunu söylüyor diyetisyenim bir öğünde bol yeşillikle yenmesi uygun ama bu hergün olmaması iyi. ben diyete girdiğimden beri bir tane bile yemedim ama canım çekti şimdi yarın öğlen yemeyi planlıyorum :)

canııım iyiki birlikteyiz. bende herkesi ayrı ayrı seviyorum.

çok doğru ben hasta olduğumda kıyafelerimi hergün değiştirdiğim gibi nevresimlerimide değiştiriyorum daha çabuk iyileştiğimi görüyorum.

aslında güzel menü az gibi görünüyor ama doyduysan sorun yok. bende bu azlık çokluklara taktım galiba kendim çok yiyorum ya ondan heralde:)

haklısın. hem yastık kılıfı konusunda hemde tarçın konusunda :)

Bu sabah tartıldım canım ve yarın bomba gibi geliyorum. Hedefe ulaştım ama kararsızım belki hedefi aşağılara çekebilirim.

inanmıyorum hedefe ulaştın mı :)) ay darısı başımıza diyorum off benim daha bir sürü yolum var.

günaydın kızlar
bu sabah çok erken uyandım. sat 6 gibi eşimle yola çıkacağız mardine gideceğiz öğleden sonra anca döneriz bende hemen kilo bildirimi yapayım istedim :))) bu hafta diyetisyenime gidemedim yüzünüde kara çıkarmadım elimden geleni yapıyorum :)
evet gelelim kiloma 5 dakika önce tartıldım. sıcak sıcak fırından yeni çıkan kilom :)))
68.800 kg :)) harika değilmi
herkese öneriyorum spor spor spor daha fazlasına gerek yok inanın kasmadan üzülmeden kırılmadan dökülmeden :))) yarın öğlen lahmacun yiyeceğim bu haftaki ödülüm bu olsun ödülüm yemek olmasa iyi ama olsun artık okadar şımarmak istiyorum

Günaydın arkadaşlar işe geldim hemen bildirim yapayım çok işim var.

Geçen hafta 59 bu hafta 57.9 hedefi 100 gr. geçtim.Ama o hedef eskidi yeni hedefim 55.

günaydın kızlar.allahın izniyle bu gün normal hayatımıza dönebileceğiz.tüm işleri hallettik şükür.ama nasıl bitkinim anlatamam.çok güzel paylaşımlar olmuş,hepsini okumak istiyorum bu gün.uğrayıp,yazamadığım için çok özür diliyorum hepinizden..

akrep33 ( 67,6 / 66,8 / 0,8 / 1,18%)
banusultan( 62 / / / %)
zulaley( 69,1 / / / %)
aybüke07( 68,3 / / / %)
karamel_guzel( 79 / / / %)
tugbaemrah( 67,3 / / / %)
yaren38( 59 / / / %)
herdemk( 69,9 / / / %)
evder( 80,6 / / / %)
genic( 62,5 / / / %)
irem&özge( 72,3 / / / %)
çelik198408( 74,5 / / / %)
selennnn( 62,6 / / / %)

100 gr a da razıydım 800 gr gitmiiş:92::92::92:

Günaydın canikolarım.
Bende bugün çok yoğun olacağım.
O yüzden hemen kilomu bildireyim.
Geçen hafta 72,3
Bu hafta 71,4
Haftaya norluuuuurrrr 70 li bi rakam göreyim Allah'ım.

Rabbim gönlüne göre vermiş işte canım.
Amaç evlat sahibi olmaksa olacaksınız ve en hayırlı şekilde.
Her zaman yanında olduğumu bilmeni isterim.
Eşine de sana da hayırlı evlatlar nasip olsun.

Geçen hafta 59 bu hafta 57.9 hedefi 100 gr. geçtim.Ama o hedef eskidi yeni hedefim 55.

Tebrikler cnm.

Canım çok şükür düzeninize dönmüşsünüz. Hoşgeldin tekrar.

Ablam süpersin

günaydın kızlar

hemen kilo bildirimimi yapayım istedim

80,1 benden artık gram gram gitmeye başladı bir 7li rakam göremedim

spor şart ama bende vakit yok of allahım off

offf larla başlayıp gününüzü ağırlaştırmak istemem

neyse vermiş olmamda güzel benceeeeee

haklısın kuşum ben bu hafta sporsuz 800 gr verdim düzenli sporum olsa demekki 1 küsürlü vericektim..spor günlük aktivite şart..

ilahii 55 olunca 50 olmaz dimi hedef

akrep33 ( 67,6 / 66,8 / 0,8 / 1,18%)
banusultan( 62 / / / %)
zulaley( 69,1 / / / %)
aybüke07( 68,3 / / / %)
karamel_guzel( 79 / / / %)
tugbaemrah( 67,3 / / / %)
yaren38( 59 / 57,9 / 1,1 / 1,86%)
herdemk( 69,9 / 68,8 / 1,1 / 1,57%)
evder( 80,6 / / / %)
genic( 62,5 / / / %)
irem&özge( 72,3 / / / %)
çelik198408( 74,5 / / / %)
selennnn( 62,6 / / / %)

banucum bugünkü nöbetçimiz sensin..

hadi şekercim kiloları listemize ekle yüzdelerini ben hallederim..şimdi şu bekleyen işlerimi halediim ben de

evet nihayet o kadar koşturmacanın iyi bir yanı da olmuş.kilo aldım mı acaba diye tartıya çıkıp 1 kilo verdiğimi görünce çok sevindim.tam 9 senedir hiç göremediğim bir rakamdayım..kilom 61...

süpersin akrepçim benim.özledim kız seni.. tamam hallederim ben merak etme güzelim,işlerine bak.komşularım gelecek sabak kahvesine,arkalarından yazarım..

evet nihayet o kadar koşturmacanın iyi bir yanı da olmuş.kilo aldım mı acaba diye tartıya çıkıp 1 kilo verdiğimi görünce çok sevindim.tam 9 senedir hiç göremediğim bir rakamdayım..kilom 61...

kızlar süpersinizzzzz tebrik ederim herkesi

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalar herkese...............

62 kg ile 500 gr vermiş biri olarak kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim...........

Günaydın arkadaşlar,

geç kalmadım değil mi?

62,6 idim bugün 61,6 görünüyorum. Tartı yanlış mı tarttı diye iki kez kontrol ettim:))

ama bu haksızllııııkkkk ilk defa bu hafta dikkat etmedim bir kilo almışımmm depresyondayım şu anda, ben o bir kiloyu vermek için 1 ay uğraşıyorum yahuuuuu

kilommm69,3 dayağımı önce ben atiim bariii akrepp dövcek beni zatiiidur saçımdan da sürüleyeyiimmm

günaydınn geldim bendeeeee
bu hafta regl oldugum için artıdayımmm maleseff 68 imm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…