Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

olur canım neden olmasın..istediğin tarçınlı sütse onu iç sadece..

ve ödül sadece tek olsun kuşum..
varsa ikincisini haftaya havale et..
ben bu hafta verdiğim gramlarla parfümü hakettim ayol

Benim için de kokulu kokulu gez olur mu? Ohhhhh mis gibi kokan parfümlere bayılıyorum, içim açılıyor koklayınca. Tamam çiğköfte haftaya kalsın.

büyük bir zevkle etiketimi yeniledim..
akrep te bana inat kilo vermiş bu hafta.taklit etmese olmaz..

hayırlı olsun canım yeni etiketinnnn

süper gelişmeler senin için umarım sigarayıda tamamen bitirisin

bu arada burası benim hayatımı düzene soktu şimdi senin yazdıklarını görünce bendede çok değişim oldu

ben eskiden kahvaltı etmezdim şimdi çok büyük aksilik olmazsa etmeden çıkmıyorum bitki çaylarımı düzenli içiyorum

kilolarda eksiye düşüyorum yaşam kalitemiz fazlaca artıyor

olur canım neden olmasın..istediğin tarçınlı sütse onu iç sadece..

ve ödül sadece tek olsun kuşum..
varsa ikincisini haftaya havale et..
ben bu hafta verdiğim gramlarla parfümü hakettim ayol

şimdiden hayırlı olsun canım yeni parfümün

Tama o zaman ama ben hedefimi 55 e çekmek istiyorum nasıl olacak şimdi.

55 e inmede ne var sen şimdi geçen haftaki gibi katı davranırsın veriverirsin valla hedefi bence 50 yap ki rahat rahat sohbet edelim canım

Yok be canım artık gram gram çaktırmadan vermem gerek yoksa eşimle ciddi ciddi sorun yaşarız. Yine çok söylenmeye başladı artık kilo verme diye . Anlamıyorum bu adamı ya evlendiğimzde 49 kiloydum ben ya .Tamam aradan 15 yıl geçti ama o kadar zayıf olayım demiyorum ki 55 beni çok mutlu edecek

eşinin kilo problemi var mı..insanoğlu doyumsuz işte.ben de 60 ı görsem ne isterim diyordum,şimdi 58 e göz diktim..
Kızlar bu arada sigarasız 13. günüm ve yavaş yavaş özlemim ve yoksunluk hissim kayboluyor

böyle devam..

süper harikasın canım

bunu her cuma tekrarlarsın dimii

büyük bir zevkle etiketimi yeniledim..
akrep te bana inat kilo vermiş bu hafta.taklit etmese olmaz..

dur bende yeniliim hemen..

hiçte bilee asıl sen taklit etmişsin dedim nasılsa kilosu aynı olucak ayy bir baktım 500 gr da değil tam 1 kilo vermiş acaip şok oldum ve de mutsuuuuuuz

Benim için de kokulu kokulu gez olur mu? Ohhhhh mis gibi kokan parfümlere bayılıyorum, içim açılıyor koklayınca. Tamam çiğköfte haftaya kalsın.

tamam şekercim senin için de gezerim..ben de çok severim kadın dediğin mis kokmalı miss

yeme düzenim malesef hep karbonhidrat üzerine, şu alışkanlığı bir kırabilsem, az yiyorum ama yediğim şey hep unlu şeyler oluyor, bu hafta kantarın topuzunu kaçırdım biliyorum, bir de ben hareketi bıraktım, o yüzden oldu,, of yaaaa, hemen kendime gelmem lazım, motive istiyorum, motivee

notları verme işlemimiz bitti evet, haftaya sizlerleyim, ama cuma günü malum karne vereceğiz ben 2 haftalık tatile çıkacağım, ama ttailde de vınn sağolsun girer çıakrım yine herhalde,ayrı kalmayız artık, burası olmadan kilo milo verilmiyor yahu, bir kez daha net şekilde anladım ama benden sonra başlayıp herdemk dahil :)) bei geçen 3 kişi olmuş, gurup içi ve gurup dışı tanıdıklarımdan bahsediyorum, zorum gitti yani, hemen acil durum sinyali yandı beynimde. önlem alacağım bu hafta, hatta haftasonundan itibaren alacağım önlemimi, hemn spora başlıyorum bu akşamdan itibaren.

Kızlar bu arada sigarasız 13. günüm ve yavaş yavaş özlemim ve yoksunluk hissim kayboluyor

Ohhhh iradene sağlık. Hem kilolar ile hem de nikotin ile savaş halindesin desene. Zor olmuyor mu? Seni ve diğer bırakanları örnek alacağım. Lütfen bırakan herkes neler yaşadıklarını yazsınlar. Ben çok içiyordum acaba bırakabilecek miyim diye düşünmüyor değilim. Sadece yarı yarıya azaltabildim. Üç- beş haftaya kalmaz iyi haberi vereceğim, bir anda bırakacağım.

Senin devreler zarar görmemiş canım için rahat olsun:)
Daha önce yaşımı hiç yazmadım. 40'a merdiven dayadım desem...
Neden sordun merak ettim:))
canlılığından çok genç olduğunu,ama hayat tecrübenin de fazla olduğunu fark ettiğim için çelişkide kaldım.ondan sordum canım..

bu martta 15 sene olacak bırakalı.ben kendime söz verdim asla içmeyeceğim diye.sözlerimi de her halükarda tutarım,veya hiç söz vermem,tuttum da şükür..insanlar nelerden mahrum kalıyor,nelerin yokluğuna dayanıyor,sigara da neymiş selenim,bırak gitsin canım ya..

süper harikasın canım

bunu her cuma tekrarlarsın dimii

8-10 haftayı tek bir sayfada görmek ilerleyen haftalarda daha çok işimizi görebilir diye düşünmüştüm. Eğer motive edecek ise elbette zevkle düzenlerim.
Peki cuma akşamları düzenlesem olur mu? Benim hareketli tempom yine başlıyor ya o yüzden...

O zaman başka bir hesap yapalım.
Canlılığım 20 yaşı
Hayat tecrübem 65 yaşı gösteriyor. 65+20/2= 42,5
Tevellütüm yetmiyor
Çünkü 37 yaşındayım. Öptüm seni.

Ben de söz verince iki eli kanda olsa tutanlardanım. Bu nedenle bırakacağım diyorum. En fazla 3-5 hafta diyorum çünkü daha önce bırakabilirim. Yalancı çıkmamak için ileri bir tarih yazdım.

Tabi yaa sürekli dışarıdasın. Okulda yemek çıkmıyor değil mi? Haklısın. Benim öğretmen arkadaşlarım evlerinden yemek götürüyorlar ama onların okuldaki mutfaklarında mikrodalga fırın var saklama kaplarını da mikrovave uyumlu seçmişler, hiç zorlanmıyorlar.

Hem sen o resimdeki güzel bayan değil misin? O kiloları kim verdi? Ne motivesi istiyorsun? Bak o güzel resimlerine ve gör. Haaaa başkasının resimlerini bize yutturduysan o ayrı :)))
Heh bak ne güzel yazmışsın. Kendi kendini motive eden güzel arkadaşım benim.

geçmişi ancak okuyabildim.hangisini alıntılayacağımı şaşırdım,allah muhabbetimizi arttırsın..
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum öncelikle.
aybükenin prensesi 3.yaşını dolduruyormuş,nice mutlu seneler diliyorum ailesiyle beraber geçireceği..ve kocaman öpüyorum..
selenciğim migrenle boğuşuyormuş,2 yakınım 30 yıldır çekiyor bu derdi,denemedikleri yöntem kalmadı,ağrı artmadan ilaç almak dışında çözümü yok diyorlar...allah yardımcın olsun,çok zor,şahidim ağrısına..
akrebin ödüllendirme önerisine bayıldım,çok iyi fikir,ben de şık bir elbise ve en yüksek topuklusundan abiye bir ayakkabı alacağım kendime..(60 ı görür görmez]
genic çiğimin kuzusunu merak ediyorum,başka bir gelişme var mı,atladım mı ,yazmadı mı acaba..
irem in elbiseli tam boy resmini merakla bekliyorum..
ve zulaleyimi tebrik ediyorum azmi için,çok güzel bir sonuçla mezun oldu canım arkadaşım..
takımın hamarat hatunu herdemk yeni çalışmalarınız merakla bekleniyor efeeem.
bir de evder var şimdi,beni yakaladı yakalayacak,akrepten kurtuldum derken evder çıktı rakip..hızlanmam lazım..
karamel ve çelik biraz daha katılım yapabilseler sonuç onlar için daha iyi olacak..bekliyoruz kendilerini..
tuğba da yoğun bu aralar sanırım,bebek fikri de kafasını dağıtıyor olabilir kilo verme konusunda,nasılsa hepsi geri gelecek değil mi kuşum.ama değer tabii..
yarencim ne büyük iyilik yaptın kendine sigarayı bırakarak,gurur duyuyorum takım arkadaşın olarak.bir daha hiç girmesin hayatına inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…