olur canım neden olmasın..istediğin tarçınlı sütse onu iç sadece..
ve ödül sadece tek olsun kuşum..
varsa ikincisini haftaya havale et..
ben bu hafta verdiğim gramlarla parfümü hakettim ayol
Eki Görüntüle 325738 Eki Görüntüle 325738
Arkadaşlar iki haftalık gidişatımızı görmek için şöyle bir şey yaptım. Umarım bir faydası olur.
Yanlışlıklar varsa düzeltirim.
büyük bir zevkle etiketimi yeniledim..
akrep te bana inat kilo vermiş bu hafta.taklit etmese olmaz..
Ben ödül olarak kuaföre gideceğim. Belki birazdan çıkarım. Belki çiğköfte de alırım. Ruhum bayram etsin istiyorum. Canım istemiyor ama yarım saat içinde öğle yemeği yemem lazım(( Bir tarçınlı süt ile geçiştirmek istiyorum ama olmaz değil mi?
12 Ocak
Sabah:
Yeşil Zeytin 6 adet
Yörsan Light Beyaz Peynir
Taze Kaşar 1.5 Dilim
Uno Sofra Yoğun Kepekli Köy Ekmeği 1 Dilim
Bol yeşillik
ara:
sek light süt 1 Bardak tarçınlı
1 kuru kayısı
Öğle:
1 portakal
salata
ara:
1 portakal
Akşam:
Yoğurt (tam yağlı idi az yedim)
Erişte Çorbası 1/2 Porsiyon
Kıymalı Ispanak 1 Porsiyon
Bu hafta spor maalesef yok. Sadece bir gün yürüyüş yapabildim. 1 gün de evde 30 dk spor aletimi kullanabildim. Malum hala migren ağrılarımdan ve kullandığım ilaçlardan dolayı halsizim. Sürekli uyuyorum. Yemek yeme isteğim azaldı. Herdemk uyarmıştı ama şu an daha fazla yiyemiyorum. Bu hafta evde olduğum için kahvaltımı çok iyi yapmaya özen gösteriyorum. Su her gün olduğu gibi en az 2 lt.
Tuzu sofrada tamamen bıraktım. Bu yüzden artık yazmama gerek yok.
Sigara %50 azaldı.
Yeşil çay ve kendi hazırladığım bitki çayı (yeşil çay, ada çayı, migren için biberiye koyuyorum) her gün muhakkak içiliyor limon takviyesi ile.
Tarçınlı süt vazgeçilmezim oldu. Önerenden Allah razı olsun.
Herkese şimdiden iyi tatiller.
Herdemk'ciğim bugün Mardin'e gidecektin. Mardin güzel bir yermiş öyle diyorlar öyle mi? Bize biraz bahset.
Yaşadığın yeri de anlatabilirsen çok güzel olur. İnsanlar boş zamanlarında nerelere giderler, kültürleri nasıl.... vs?
olur canım neden olmasın..istediğin tarçınlı sütse onu iç sadece..
ve ödül sadece tek olsun kuşum..
varsa ikincisini haftaya havale et..
ben bu hafta verdiğim gramlarla parfümü hakettim ayol
Tama o zaman ama ben hedefimi 55 e çekmek istiyorum nasıl olacak şimdi.
Eki Görüntüle 325738 Eki Görüntüle 325738
Arkadaşlar iki haftalık gidişatımızı görmek için şöyle bir şey yaptım. Umarım bir faydası olur.
Yanlışlıklar varsa düzeltirim.
hayırlı olsun canım yeni etiketinnnn
süper gelişmeler senin için umarım sigarayıda tamamen bitirisin
bu arada burası benim hayatımı düzene soktu şimdi senin yazdıklarını görünce bendede çok değişim oldu
ben eskiden kahvaltı etmezdim şimdi çok büyük aksilik olmazsa etmeden çıkmıyorum bitki çaylarımı düzenli içiyorum
kilolarda eksiye düşüyorum yaşam kalitemiz fazlaca artıyor
şimdiden hayırlı olsun canım yeni parfümün
55 e inmede ne var sen şimdi geçen haftaki gibi katı davranırsın veriverirsin valla hedefi bence 50 yap ki rahat rahat sohbet edelim canım
eşinin kilo problemi var mı..insanoğlu doyumsuz işte.ben de 60 ı görsem ne isterim diyordum,şimdi 58 e göz diktim..Yok be canım artık gram gram çaktırmadan vermem gerek yoksa eşimle ciddi ciddi sorun yaşarız. Yine çok söylenmeye başladı artık kilo verme diye . Anlamıyorum bu adamı ya evlendiğimzde 49 kiloydum ben ya .Tamam aradan 15 yıl geçti ama o kadar zayıf olayım demiyorum ki 55 beni çok mutlu edecek
Kızlar bu arada sigarasız 13. günüm ve yavaş yavaş özlemim ve yoksunluk hissim kayboluyor
Kızlar bu arada sigarasız 13. günüm ve yavaş yavaş özlemim ve yoksunluk hissim kayboluyor
büyük bir zevkle etiketimi yeniledim..
akrep te bana inat kilo vermiş bu hafta.taklit etmese olmaz..
şimdiden hayırlı olsun canım yeni parfümün
Benim için de kokulu kokulu gez olur mu? Ohhhhh mis gibi kokan parfümlere bayılıyorum, içim açılıyor koklayınca. Tamam çiğköfte haftaya kalsın.
Yok be kuzum bizden ayrı kalmak seni depresyona sürüklemiştir:)))
Şaka bir yana gerginlik durumlarında nefes alış verişlerimiz değişiyor oksijen alımı azalıyor işlerinin yoğunluğu buna neden olmuş olabilir. Bu çok etkiliyormuş kilo vermeyi. Açık havaya çıkmak oksijen almak çok önemli. Sen kıdemliler listesindesin, aylardır uyguladığın, alıştığın bir düzenin var, bu yüzden yemek yeme şeklinde çok büyük değişiklik yaptığını sanmıyorum. Bir kaç güne kalmaz aramıza dönersin, bir-iki haftada verirsin. Özledik gel artık. Notları verme işiniz bitmedi mi?
güzel olmuş şekerim.selen yaş kaçtı kuzum.malum su basınca evi benim devreler yandı..
canlılığından çok genç olduğunu,ama hayat tecrübenin de fazla olduğunu fark ettiğim için çelişkide kaldım.ondan sordum canım..Senin devreler zarar görmemiş canım için rahat olsun:)
Daha önce yaşımı hiç yazmadım. 40'a merdiven dayadım desem...
Neden sordun merak ettim:))
Ohhhh iradene sağlık. Hem kilolar ile hem de nikotin ile savaş halindesin desene. Zor olmuyor mu? Seni ve diğer bırakanları örnek alacağım. Lütfen bırakan herkes neler yaşadıklarını yazsınlar. Ben çok içiyordum acaba bırakabilecek miyim diye düşünmüyor değilim. Sadece yarı yarıya azaltabildim. Üç- beş haftaya kalmaz iyi haberi vereceğim, bir anda bırakacağım.
süper harikasın canım
bunu her cuma tekrarlarsın dimii
canlılığından çok genç olduğunu,ama hayat tecrübenin de fazla olduğunu fark ettiğim için çelişkide kaldım.ondan sordum canım..
bu martta 15 sene olacak bırakalı.ben kendime söz verdim asla içmeyeceğim diye.sözlerimi de her halükarda tutarım,veya hiç söz vermem,tuttum da şükür..insanlar nelerden mahrum kalıyor,nelerin yokluğuna dayanıyor,sigara da neymiş selenim,bırak gitsin canım ya..
yeme düzenim malesef hep karbonhidrat üzerine, şu alışkanlığı bir kırabilsem, az yiyorum ama yediğim şey hep unlu şeyler oluyor, bu hafta kantarın topuzunu kaçırdım biliyorum, bir de ben hareketi bıraktım, o yüzden oldu,, of yaaaa, hemen kendime gelmem lazım, motive istiyorum, motivee
notları verme işlemimiz bitti evet, haftaya sizlerleyim, ama cuma günü malum karne vereceğiz ben 2 haftalık tatile çıkacağım, ama ttailde de vınn sağolsun girer çıakrım yine herhalde,ayrı kalmayız artık, burası olmadan kilo milo verilmiyor yahu, bir kez daha net şekilde anladım ama benden sonra başlayıp herdemk dahil :)) bei geçen 3 kişi olmuş, gurup içi ve gurup dışı tanıdıklarımdan bahsediyorum, zorum gitti yani, hemen acil durum sinyali yandı beynimde. önlem alacağım bu hafta, hatta haftasonundan itibaren alacağım önlemimi, hemn spora başlıyorum bu akşamdan itibaren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?