Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın herkese.
Sıkıcı bir haftasonundan sonra yine bir iş sabahı.
Bu haftasonu evde oturduk ve çok sıkıldım.
Elektrikler yoktu c.tesi tam bir kabus gibiydi.
Hayat durdu resmen.
İnsan kaybedince anlıyor elindeki zenginlikleri.

Kilo verme durumum fena kızlar. Hiç bozmuyorum diyeti ama vücudum nasıl bir direnç gösteriyorsa artık hiç oynamıyor tartı.
Geçen p.tesi 71,4 düm bu sabah hala aynıyım.

Bakalım bu hafta daha bir dikkat edicem.
Sabah 1 haş. yumurta yedim, Öğlen tavuk haşlama ve yoğurt, akşam da yine tavuk haşlama, tavuk çorbası ve yoğurt yerim.

İşallah Cuma ya iyi bir sonuçla karşılaşırım.

Kızlar bu arada sigarasız 13. günüm ve yavaş yavaş özlemim ve yoksunluk hissim kayboluyor

tebrikler canım

canım düşünsene bir küllük yanında olsun nekadar rahatsız olursun

o dumanların hepsi içinde ıyyyy

azaltma falan değil dediğin gibi şuan kalk paketi at çöp kutusuna

ya ben bıraktıktan sonra kendimi bırak evim bile tertemiz kaldı perdelerim tertemiz koltuklarım temizlik kokusunu uzun süre korudu

düşünsene sabah kalktığında daha zinde kalkıyorsun sabah igrenç tat olmuyor ağzında ince yanma hissi

nefes alıken kesinlikle nasıl geçtiğini anlamıyorsun oksijenin

sigara aklına geldikçe git bir bardak su iç hatta iki bardak bak isteğin kalmaz

ben ozamanlar kahve nescafede içmiyordum hem hamilelik hem canım istemesin diye gerçi bulantılar falan fazlada aklıma gelmedi

benden sonrada eşim bıraktı evimizi kendimiz tertemiz çüzdamız dolu kaldı

sabah bişi yememişsin canım sanki akşama yüklenmişsin birazcık

çok iyi yapmışsın canım yeşillikler sayesinden ekmek ve benzeri karbonhidrattan biraz daha uzaklaşırsın çeşitlendirrdiğin zaman yeşillikleri daha çok yiyormuşsun gibi hissediyorsun en azından bana öyle olur

nice senelere kuzucukla hep beraber mutlu olunnn inşallah

canım sonucun temiz çıkmasına okadar sevindimki
gerisi gelri sen kafanı yorma

günaydın kızlar.bu hafta güzellikler getirsin hepimize inşallah..

canım güzel dileğinle birlikte sanada günaydınnnn

ewt canım her diyette böyle olur ama geçici dayan sakın bozma biraz hareketi artır metabolizmayı hızlandır sonra gerisi gelir canım

kızlar menümü paylaşayımm

sabah
beyaz peynirli bir sandiviç
çay
arkasına bir mandalina

öğlen yeşil mercimek yemeği

ara
akşam

pideli bir kahvaltı yapıldı sucuk da vardı ailesel suikasttı hava kapalı hatta yağmurlu ve soğuk ve herkesin aklından geçen kahvaltı yapıldı

bu arada yeni bir karışım öğrendim deniyorum işe yarasa sizede söylerim

bakalım içeçek

spor malesef evde (hava muhalefeti yüzünden) mekik ve hareketlerin sdışına çıkılamadı

yeşil çay ve normal çay dışında diğer su ve karışım 2,5 litreye yaklaştı

bu arada ders notlarıma devam edeyim matemeatik eşitsizlikler mutlak değer anammmm sayısalcı olmama rağmen ben unutmuşummm sanki yeni öğreniyormuşum gibi geldi

tatlım o yediklerinin hepsi kabız yapar.sen onları yeşillikle salata ile ve bitki çayları ile destekle şekercik..
mesela ben bitki kaışımı çayımdan çook memnunum..hafta sonu liste dışı yememe rağmen ne şişlik ne rahatsızlık hiçbiri yokkarnım kalmadı ayol

ayyy negüzel akrebim benim göbüş hala yerinde valla az ufalma var ama hala ben burdayım diyo :))

HERKESE GÜNAYDIIINNN, inanılmaz ir kas yorgunluğu ve baş dönmesi ile yaşıyorum günümü, sanki üzerimden tır geçmiş gibi
gece kaynar suyla cibi yapıpı yatmıştım ondan mı oldu acaba, bütün ruhum dışarı çıkmış gibi sanki

bu hafta süper olacağım kızlar süper, kilo veriri miyim bilemme ama beslenme konusunmda çok titizim çookkkk yeşilliği kattım hayatıma doyduğumu ve yağlarımın yandığını düşünüyorum.

ya ben buara acayip saldım kendimi adet döneminde artılarıda görünce lşimdi toparlamaya çalışıyorum ama hadi hayırlısı

akrepçim mersin e gidersek malum anemler silifkede de olabiliyor, yanına uğramak istiyorum, iş yeri aderesini açık ve net yazsana bebişimm, uğramak istiyorum yanına, tabi özelimee

muhtemelen oda soğuk ise ondandır banyo yapıp soğuk aldıysan

geçmiş olsun canım

ya ben buara acayip saldım kendimi adet döneminde artılarıda görünce lşimdi toparlamaya çalışıyorum ama hadi hayırlısı

bu hafta toparlarsın canım

akrepçim mersin e gidersek malum anemler silifkede de olabiliyor, yanına uğramak istiyorum, iş yeri aderesini açık ve net yazsana bebişimm, uğramak istiyorum yanına, tabi özelimee

tatlım ne zaman geliyorsunuz mersine 15 tatildemi..kuşum cebini yaz ben kaydederim telden haberleşiriz..beklerim şekercim..iş adresim merkezde ve çok basit gelirsin görüşürüz şekercik..

bunlardaa prensesinee

Son düzenleme:
Merhaba kızlar acayip kar yağıyor Konyada işe zor geldik 25 km. yolu 1,5 saatta galabildik akşam nasıl döneriz bilemiyorum.

Hafta sonu menümü yazayım hemen
Cumartesi
Sabah
Peynirli omlet
1 yk. kuşburnu reçeli
2 dilim ekmek

ara
1 avuç fındık
1 elma

öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
1 portakal
1 kivi
1/2 muz

akşam çaya misafirim vardı yemek yerine 4-5 adet mercimek köfte 1 dilim pekmezli kek 1 adet açma kete

Pazar
sabah
menemen
2 dilim peynir
1yk. kuşburnu reçeli
2 dilim ekmek

ara
1 dilim kek

öğle
1/2 tabak yoğurtlu makarna

ara
1 elma

akşam
2 dilim kıymalı pide
ayran,

Biz 6 yıl önce çok kötü bir tecrübe yaşadık eşim o nedenle istemiyor fazla kilo vermemi. O yıllarda 4 kilo fazlam vardı ve ben o kiloyu vermek için ilaç kullandım ve o ilaç bana 3 haftada 6 kilo verdirdi ve ben bağışıklık sistemim göçmesi nedebiyle zatürre oldum zor kurtuldum. Eşim yine aynı şeyler olacak diye korkuyor. Şimdi diyorum nasıl cahilmişim ilaçlardan medet ummuşsum bir daha asla diyorum.Resim konusuna gelince sanal ortamda çok paylaşmıyorum ama bir ara sizinle paylaşabilirim.

Benim eşimde tatile gidemeyince bunalıma giriyor resmen. Konyadan 2-2,5 saatta Side'ye iniyoruz yazın ayda 2 hafta sonu ordayız ama onu bile tatilden saymıyor.

ay canım büyük geçmiş olsun

ŞŞŞŞŞTTTT duymak istemiyorum bu sözleri yakışıyormu hiç sana
bende ama napimm görünen köyde klavuz istemiyo ( ama bu hafta inşallah bikaç gram gitmiştir :))
Merhaba kızlar acayip kar yağıyor Konyada işe zor geldik 25 km. yolu 1,5 saatta galabildik akşam nasıl döneriz bilemiyorum.

yaaa burdada yağsınnnnnnn (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…