Kızlar bu arada sigarasız 13. günüm ve yavaş yavaş özlemim ve yoksunluk hissim kayboluyor
canım düşünsene bir küllük yanında olsun nekadar rahatsız olursunOhhhh iradene sağlık. Hem kilolar ile hem de nikotin ile savaş halindesin desene. Zor olmuyor mu? Seni ve diğer bırakanları örnek alacağım. Lütfen bırakan herkes neler yaşadıklarını yazsınlar. Ben çok içiyordum acaba bırakabilecek miyim diye düşünmüyor değilim. Sadece yarı yarıya azaltabildim. Üç- beş haftaya kalmaz iyi haberi vereceğim, bir anda bırakacağım.
13 Ocak 2012
Sabah:
Tam Yağlı Büyük Ayran
Çorba 1 porsiyon (boğazıma iyi geldi)
öğle:
Tarçın, Süt, Bal
Portakal 1 adet
ara
Keten Tohumu, 2 k yoğurt ve bir kayısı ile
Akşam:
Yoğurt (tam yağlı) 3 kaşık
Çorba 1/2 porsiyon
Kıymalı Ispanak 4 kaşık
Patates Kızartması 2 adet
piliç kasap köfte 3 adet
çok iyi yapmışsın canım yeşillikler sayesinden ekmek ve benzeri karbonhidrattan biraz daha uzaklaşırsın çeşitlendirrdiğin zaman yeşillikleri daha çok yiyormuşsun gibi hissediyorsun en azından bana öyle olurgünaydın milllett,benim için gerçekten günaydın, çünkü yataktan kalktığımda gözleirme inanamadım saat 11:00 dii
daha afyonum patlamadıı, evi pislik götürüyorr, hemen temizliğe başlamam gerek, bugün hava da bir güzel anlatamam, güzel havada temzilik yapmak kadar insanın kendine yapacağı başka işkence olamaaazz:26:
sabah kahvaltıma yeşillk koymaya başlayarak kahvaltı mönümü değiştirdim, güzel adım değil mi kızlar
evet dün aşk böcüğümün doğum günüydü, kreşte kutladık, doğum gününü kreşte kutlamak çok güzel bir şeymiş, oohhh tereyağından kıl çeker gibi, tertemiz hallettik hiç yorulmadan uğraşmadan, hem de miniğimin çok hoşuna gitti arkadaşları ile kutlamak, çok güzel oldu hem bizim için hem onun için
İYİ Kİ DOĞDUNNN AŞK BÖÖCÜÜÜÜÜÜÜÜCANIM CANIM CANIMIN İÇİİİ
canım sonucun temiz çıkmasına okadar sevindimkicanlarım merhaba,
bugün nöbetçiyim iyi ki nöbetçiyim ama yeni fırsat bulup girebildim. işlerim o kadar yoğunki kış sezonu başladık koşuşturmaya ama o kadar çok seviniyorum ki öyle olunca yapıcak o kadar çok iş var ki iyi ki varlar. ama bu yüzden de burayı biraz ihmal edebiliyorum.
kızlar dün sonuçları aldım ve allah' a binlerce kez şükür ki temiz çıktı. şimdi de haftaiçi psikiyatriste gideceğiz bundan sonra top onda ve bizde (anne ve baba). ilginiz ve düşündüğünüz içinde ayrıca hepinize teşekkürler.
bu arada aybüke de yazmış hava çok güzel burada ben nöbette dört duvar arasında. geçen hafta pazar günü saklıkente gittik çok güzel de kaan da ilk defa kar görmenin heyecanıyla 2 saate yakın oynadı.
aybüke bu ara da nisa' nın kuzucuğuna mutlu yıllar sağlıkla sıhhatle ve hep birlikte.
günaydın kızlar.bu hafta güzellikler getirsin hepimize inşallah..
Günaydın herkese.
Sıkıcı bir haftasonundan sonra yine bir iş sabahı.
Bu haftasonu evde oturduk ve çok sıkıldım.
Elektrikler yoktu c.tesi tam bir kabus gibiydi.
Hayat durdu resmen.
İnsan kaybedince anlıyor elindeki zenginlikleri.
Kilo verme durumum fena kızlar. Hiç bozmuyorum diyeti ama vücudum nasıl bir direnç gösteriyorsa artık hiç oynamıyor tartı.
Geçen p.tesi 71,4 düm bu sabah hala aynıyım.
Bakalım bu hafta daha bir dikkat edicem.
Sabah 1 haş. yumurta yedim, Öğlen tavuk haşlama ve yoğurt, akşam da yine tavuk haşlama, tavuk çorbası ve yoğurt yerim.
İşallah Cuma ya iyi bir sonuçla karşılaşırım.
Günaydın herkese.
Sıkıcı bir haftasonundan sonra yine bir iş sabahı.
Bu haftasonu evde oturduk ve çok sıkıldım.
Elektrikler yoktu c.tesi tam bir kabus gibiydi.
Hayat durdu resmen.
İnsan kaybedince anlıyor elindeki zenginlikleri.
Kilo verme durumum fena kızlar. Hiç bozmuyorum diyeti ama vücudum nasıl bir direnç gösteriyorsa artık hiç oynamıyor tartı.
Geçen p.tesi 71,4 düm bu sabah hala aynıyım.
Bakalım bu hafta daha bir dikkat edicem.
Sabah 1 haş. yumurta yedim, Öğlen tavuk haşlama ve yoğurt, akşam da yine tavuk haşlama, tavuk çorbası ve yoğurt yerim.
İşallah Cuma ya iyi bir sonuçla karşılaşırım.
tatlım o yediklerinin hepsi kabız yapar.sen onları yeşillikle salata ile ve bitki çayları ile destekle şekercik..
mesela ben bitki kaışımı çayımdan çook memnunum..hafta sonu liste dışı yememe rağmen ne şişlik ne rahatsızlık hiçbiri yokkarnım kalmadı ayol
gnaydınnn kızlarrrr :))))
HERKESE GÜNAYDIIINNN, inanılmaz ir kas yorgunluğu ve baş dönmesi ile yaşıyorum günümü, sanki üzerimden tır geçmiş gibi
gece kaynar suyla cibi yapıpı yatmıştım ondan mı oldu acaba, bütün ruhum dışarı çıkmış gibi sanki
bu hafta süper olacağım kızlar süper, kilo veriri miyim bilemme ama beslenme konusunmda çok titizim çookkkk yeşilliği kattım hayatıma doyduğumu ve yağlarımın yandığını düşünüyorum.
ya ben buara acayip saldım kendimi adet döneminde artılarıda görünce lşimdi toparlamaya çalışıyorum ama hadi hayırlısı
akrepçim mersin e gidersek malum anemler silifkede de olabiliyor, yanına uğramak istiyorum, iş yeri aderesini açık ve net yazsana bebişimm, uğramak istiyorum yanına, tabi özelimee
ya ben buara acayip saldım kendimi adet döneminde artılarıda görünce lşimdi toparlamaya çalışıyorum ama hadi hayırlısı
Biz 6 yıl önce çok kötü bir tecrübe yaşadık eşim o nedenle istemiyor fazla kilo vermemi. O yıllarda 4 kilo fazlam vardı ve ben o kiloyu vermek için ilaç kullandım ve o ilaç bana 3 haftada 6 kilo verdirdi ve ben bağışıklık sistemim göçmesi nedebiyle zatürre oldum zor kurtuldum. Eşim yine aynı şeyler olacak diye korkuyor. Şimdi diyorum nasıl cahilmişim ilaçlardan medet ummuşsum bir daha asla diyorum.Resim konusuna gelince sanal ortamda çok paylaşmıyorum ama bir ara sizinle paylaşabilirim.Ben de evlendiğimde 49 kg idim. Eşim hep kilolu bulurdu, takılırdı.
Şimdi eski resimlerime bakıyor sen 55-56 ol yeter daha azını istemiyorum diyor. 3 yıl önce de 56 ol deyip iddiaya girdi. Ucunda çok güzel bir hediye olunca zevkle koşa koşa 56 ya ulaştım. 56 kg ı gördüğünde zorla diyeti bıraktırdı. Benim en çok sevdiğim en kalorili besinleri yükleyip yükleyip eve getirdi. Onları yedirene kadar bildiği tüm taktikleri denedi. Evet farketmesin. Farketmez ise nereden bilecek? Eminim çok hoş olmuşsundur. Resim eklemeyi hiç düşünüyor musun? En azından yüzünün görünmediği resimler ekleyebilir misin?
benim eşim yemeyi içmeyi gezmeyi eğlenmeyi çok seven birisidir, miasifr ağırlamaya, misafir gezdirmeye de bayılır, gel gelelim,biz de tatil yöresinde yaşıyoruz, herkes buraya tatil yapmaya geliyor buradan daha güzel bir yer yok ki diyor :))ama farklılık llazım diyorum anlatamıyorum, hele bir de şimdi ramazan ayı yaza denk geliyor ya tam bahanesi oldu, ramazan da bir yere gidilmez deyip kestirip atıyormesela ben hayatımda hiç gitmedim İstanbul'a. Türünün son örneğiyim, İstanbul 'u görmeyen çok nadir insanlardanım,
Merhaba kızlar acayip kar yağıyor Konyada işe zor geldik 25 km. yolu 1,5 saatta galabildik akşam nasıl döneriz bilemiyorum.
Biz 6 yıl önce çok kötü bir tecrübe yaşadık eşim o nedenle istemiyor fazla kilo vermemi. O yıllarda 4 kilo fazlam vardı ve ben o kiloyu vermek için ilaç kullandım ve o ilaç bana 3 haftada 6 kilo verdirdi ve ben bağışıklık sistemim göçmesi nedebiyle zatürre oldum zor kurtuldum. Eşim yine aynı şeyler olacak diye korkuyor. Şimdi diyorum nasıl cahilmişim ilaçlardan medet ummuşsum bir daha asla diyorum.Resim konusuna gelince sanal ortamda çok paylaşmıyorum ama bir ara sizinle paylaşabilirim.
Benim eşimde tatile gidemeyince bunalıma giriyor resmen. Konyadan 2-2,5 saatta Side'ye iniyoruz yazın ayda 2 hafta sonu ordayız ama onu bile tatilden saymıyor.
bende ama napimm görünen köyde klavuz istemiyoŞŞŞŞŞTTTT duymak istemiyorum bu sözleri yakışıyormu hiç sana
Merhaba kızlar acayip kar yağıyor Konyada işe zor geldik 25 km. yolu 1,5 saatta galabildik akşam nasıl döneriz bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?