- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
O zaman başka bir hesap yapalım.
Canlılığım 20 yaşı
Hayat tecrübem 65 yaşı gösteriyor. 65+20/2= 42,5
Tevellütüm yetmiyor
Çünkü 37 yaşındayım. Öptüm seni.
Ben de söz verince iki eli kanda olsa tutanlardanım. Bu nedenle bırakacağım diyorum. En fazla 3-5 hafta diyorum çünkü daha önce bırakabilirim. Yalancı çıkmamak için ileri bir tarih yazdım.
haydi inşallah canım.yapılmayacak bir şey değil,bence kolaylıkla başarırsın,ben böyle canlı ,hayatı seven kadınların eline hiç yakıştıramıyorum sigarayı...
:)))))))
tatlı şey.
Banu sen kaç yaşındasın?
35 im selenciğim. .aslında sen,ben ,yaren yarışmalıyız takım içi.35 yaş ve üstü metobolizmaya sahip olanlar olarak.gerçi yaren bize nal toplatır ya neyse..
evet dün aşk böcüğümün doğum günüydü, kreşte kutladık, doğum gününü kreşte kutlamak çok güzel bir şeymiş, oohhh tereyağından kıl çeker gibi, tertemiz hallettik hiç yorulmadan uğraşmadan, hem de miniğimin çok hoşuna gitti arkadaşları ile kutlamak, çok güzel oldu hem bizim için hem onun için
İYİ Kİ DOĞDUNNN AŞK BÖÖCÜÜÜÜÜÜÜÜCANIM CANIM CANIMIN İÇİİİ
günaydın milllett,benim için gerçekten günaydın, çünkü yataktan kalktığımda gözleirme inanamadım saat 11:00 dii
daha afyonum patlamadıı, evi pislik götürüyorr, hemen temizliğe başlamam gerek, bugün hava da bir güzel anlatamam, güzel havada temzilik yapmak kadar insanın kendine yapacağı başka işkence olamaaazz:26:
sabah kahvaltıma yeşillk koymaya başlayarak kahvaltı mönümü değiştirdim, güzel adım değil mi kızlar
Yok be canım artık gram gram çaktırmadan vermem gerek yoksa eşimle ciddi ciddi sorun yaşarız. Yine çok söylenmeye başladı artık kilo verme diye . Anlamıyorum bu adamı ya evlendiğimzde 49 kiloydum ben ya .Tamam aradan 15 yıl geçti ama o kadar zayıf olayım demiyorum ki 55 beni çok mutlu edecek
Daha önce kutlamıştım yine kutlayayım. Nisoş demek hoşuma gitti. Nisoş prensesim bahtın ve tahtın güzel olur inşallah. Bir ömür boyu ailen, sevdiklerin ile mutlu, huzurlu ve sevgi dolu yaşa. İyi ki doğmuş anneciğine yol arkadaşı olmuşsun. Esen kal, mutlu kal, sevgi ile kal.
Vaaavvv bu hafta sana kamçı oldu demek ki, harika olmuş. Afiyet olsun, belki Nisoş kuzusu da alışır kahvaltıda yeşillik yemeye. Boşver arkadaşım sadece süpür sil. Zaten doğum gününde de ev kirlenmemiş. Diğer işlerini de sonra yaparsın. Keyfine bak. Hem gelecek hafta temizlik yapacak 2 haftan var. Nerede geçireceksin tatilini?
Burada ilk karı biraz önce gördük, hafif hafif yağmaya başladı. Keşke hava güzel olsa dışarı çıksak. Kızımı ikna edemedim evde kalmak istiyor. Ben de dünden razıymışım gibi öylece dinleniyorum. Ara ara kalkıp iki iş yapıp yine ayaklarımı uzatıyorum. İyi bir tatil günü geçir yorgunluğuna değsin.
canlarım merhaba,
bugün nöbetçiyim iyi ki nöbetçiyim ama yeni fırsat bulup girebildim. işlerim o kadar yoğunki kış sezonu başladık koşuşturmaya ama o kadar çok seviniyorum ki öyle olunca yapıcak o kadar çok iş var ki iyi ki varlar. ama bu yüzden de burayı biraz ihmal edebiliyorum.
kızlar dün sonuçları aldım ve allah' a binlerce kez şükür ki temiz çıktı. şimdi de haftaiçi psikiyatriste gideceğiz bundan sonra top onda ve bizde (anne ve baba). ilginiz ve düşündüğünüz içinde ayrıca hepinize teşekkürler.
bu arada aybüke de yazmış hava çok güzel burada ben nöbette dört duvar arasında. geçen hafta pazar günü saklıkente gittik çok güzel de kaan da ilk defa kar görmenin heyecanıyla 2 saate yakın oynadı.
aybüke bu ara da nisa' nın kuzucuğuna mutlu yıllar sağlıkla sıhhatle ve hep birlikte.
canlarım merhaba,
bugün nöbetçiyim iyi ki nöbetçiyim ama yeni fırsat bulup girebildim. işlerim o kadar yoğunki kış sezonu başladık koşuşturmaya ama o kadar çok seviniyorum ki öyle olunca yapıcak o kadar çok iş var ki iyi ki varlar. ama bu yüzden de burayı biraz ihmal edebiliyorum.
kızlar dün sonuçları aldım ve allah' a binlerce kez şükür ki temiz çıktı. şimdi de haftaiçi psikiyatriste gideceğiz bundan sonra top onda ve bizde (anne ve baba). ilginiz ve düşündüğünüz içinde ayrıca hepinize teşekkürler.
bu arada aybüke de yazmış hava çok güzel burada ben nöbette dört duvar arasında. geçen hafta pazar günü saklıkente gittik çok güzel de kaan da ilk defa kar görmenin heyecanıyla 2 saate yakın oynadı.
aybüke bu ara da nisa' nın kuzucuğuna mutlu yıllar sağlıkla sıhhatle ve hep birlikte.
teşekkür ederiz tekrar canımcım
en güzel tatil evde geçirilen tatil bana göre, deee gel gelelim anne baba ziyareti yapmak gerek, torunları için deli oluyorlar, götürmem gerek, o yüzden şöyle bir mersin yapmak istiyoruz, işte artık orada ne kadar kalırız bilmem, sonrasında da kayınvalide ziyareti derkeeenn hooop tatil bitti, eşimin malesef tatil yapma alışkanlığı yok, delirtiyor beni, şuraya gidelim buraya gidelim diye bir hevesi yok yahuu,zaten kış günü de bir yere gidilmez, keyifli olmaz, ama deseydi ki hadi bir afyon yapalım denizli yapalım kaplıcaları ziyaret edelim , koşa koşa giderdim
Eşimin işleri çok yoğun olduğundan biz de tatile çıkamıyoruz. Bazen annemle falan çıkıyorum. Kızım her yıl babasıyla tatil yapacakmış gibi bikini aldırıyor. Kıyamam fazla giyemeden küçülüyor bikinisi( Bir konuda hem şanslı, hem de şanssızım. Keşke eşimin ailesi hayatta olsaydı diyorum. Onların yanlarına gider kafamı dinlerdim. Tabi bu eşinin ailesini sevenler için geçerli. Ya sevmeseydim, ya kötü düşünceli insanlar olsalardı azap olurdu herhalde. Diğer taraftan tatil günlerimizde özgürüz diye az da olsa seviniyorum.
Oooo Mersin harika. Ne güzel sanırım havası daha ılımandır. Umarım eğlencesi bol, harika bir tatil olur.
Canım arkadaşım biliyorsun erkekler bazı konularda bizler gibi düşünemiyorlar malesef. Tereciye tere satmak gibi oluyor ama beklentini düşük tutarsan daha çok mutlu olursun. Eğer bir gün bu problemini çözersen ve bir gün eşin 'hadi tatile gidelim' derse lütfen formülünü paylaş. O formül bana da lazım :))
Veya bilen biri paylaşsın, tüm 2. takım incelip, incelip tatile çıkalım. Bold yazıyla büyük Puntolarla 2. TAKIM TATİLDE yazalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?