Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

haydi inşallah canım.yapılmayacak bir şey değil,bence kolaylıkla başarırsın,ben böyle canlı ,hayatı seven kadınların eline hiç yakıştıramıyorum sigarayı...

13 Ocak 2012

Sabah:
Tam Yağlı Büyük Ayran
Çorba 1 porsiyon (boğazıma iyi geldi)

öğle:
Tarçın, Süt, Bal
Portakal 1 adet

ara
Keten Tohumu, 2 k yoğurt ve bir kayısı ile

Akşam:
Yoğurt (tam yağlı) 3 kaşık
Çorba 1/2 porsiyon
Kıymalı Ispanak 4 kaşık
Patates Kızartması 2 adet
piliç kasap köfte 3 adet

günaydın milllett,benim için gerçekten günaydın, çünkü yataktan kalktığımda gözleirme inanamadım saat 11:00 dii

daha afyonum patlamadıı, evi pislik götürüyorr, hemen temizliğe başlamam gerek, bugün hava da bir güzel anlatamam, güzel havada temzilik yapmak kadar insanın kendine yapacağı başka işkence olamaaazz:26:

sabah kahvaltıma yeşillk koymaya başlayarak kahvaltı mönümü değiştirdim, güzel adım değil mi kızlar

evet dün aşk böcüğümün doğum günüydü, kreşte kutladık, doğum gününü kreşte kutlamak çok güzel bir şeymiş, oohhh tereyağından kıl çeker gibi, tertemiz hallettik hiç yorulmadan uğraşmadan, hem de miniğimin çok hoşuna gitti arkadaşları ile kutlamak, çok güzel oldu hem bizim için hem onun için

İYİ Kİ DOĞDUNNN AŞK BÖÖCÜÜÜÜÜÜÜÜ CANIM CANIM CANIMIN İÇİİİ

35 im selenciğim. .aslında sen,ben ,yaren yarışmalıyız takım içi.35 yaş ve üstü metobolizmaya sahip olanlar olarak.gerçi yaren bize nal toplatır ya neyse..

Ben 61,6
Sen 61,0
yaren 57,9

Kilolarımız da yakınmış. Yaren geçen hafta sigara mevzusundan dolayı dikkat etmemişti ama bu hafta acısını çıkarttı. Dur bir bakayım cetveliniz ne diyor.

Aman Allah'ım bugüne kadar Yaren38 20,3 kg sen 19 kg vermişsiniz maşallah size. Hangi metabolizmadan bahsediyorsun siz metabolizmayı dize getirmişsiniz beni çıtır çıtır yersiniz...

Tamam nal toplamaya razıyım 35 yaş üstü yarışalım. Metabolizmaya çamur atma sorunu da kalkar böylece. Bahaneler mikroplarından birini savarız. Heyecanlı olur. 35 yaş üstü kimler var acaba?
Aaaaa ama kaptanım ne der?
Kaptanım yaşa göre yarışma düzenleme imkanımız var mı?

Daha önce kutlamıştım yine kutlayayım. Nisoş demek hoşuma gitti. Nisoş prensesim bahtın ve tahtın güzel olur inşallah. Bir ömür boyu ailen, sevdiklerin ile mutlu, huzurlu ve sevgi dolu yaşa. İyi ki doğmuş anneciğine yol arkadaşı olmuşsun. Esen kal, mutlu kal, sevgi ile kal.

Vaaavvv bu hafta sana kamçı oldu demek ki, harika olmuş. Afiyet olsun, belki Nisoş kuzusu da alışır kahvaltıda yeşillik yemeye. Boşver arkadaşım sadece süpür sil. Zaten doğum gününde de ev kirlenmemiş. Diğer işlerini de sonra yaparsın. Keyfine bak. Hem gelecek hafta temizlik yapacak 2 haftan var. Nerede geçireceksin tatilini?

Burada ilk karı biraz önce gördük, hafif hafif yağmaya başladı. Keşke hava güzel olsa dışarı çıksak. Kızımı ikna edemedim evde kalmak istiyor. Ben de dünden razıymışım gibi öylece dinleniyorum. Ara ara kalkıp iki iş yapıp yine ayaklarımı uzatıyorum. İyi bir tatil günü geçir yorgunluğuna değsin.

Ben de evlendiğimde 49 kg idim. Eşim hep kilolu bulurdu, takılırdı.
Şimdi eski resimlerime bakıyor sen 55-56 ol yeter daha azını istemiyorum diyor. 3 yıl önce de 56 ol deyip iddiaya girdi. Ucunda çok güzel bir hediye olunca zevkle koşa koşa 56 ya ulaştım. 56 kg ı gördüğünde zorla diyeti bıraktırdı. Benim en çok sevdiğim en kalorili besinleri yükleyip yükleyip eve getirdi. Onları yedirene kadar bildiği tüm taktikleri denedi. Evet farketmesin. Farketmez ise nereden bilecek? Eminim çok hoş olmuşsundur. Resim eklemeyi hiç düşünüyor musun? En azından yüzünün görünmediği resimler ekleyebilir misin?

canlarım merhaba,

bugün nöbetçiyim iyi ki nöbetçiyim ama yeni fırsat bulup girebildim. işlerim o kadar yoğunki kış sezonu başladık koşuşturmaya ama o kadar çok seviniyorum ki öyle olunca yapıcak o kadar çok iş var ki iyi ki varlar. ama bu yüzden de burayı biraz ihmal edebiliyorum.

kızlar dün sonuçları aldım ve allah' a binlerce kez şükür ki temiz çıktı. şimdi de haftaiçi psikiyatriste gideceğiz bundan sonra top onda ve bizde (anne ve baba). ilginiz ve düşündüğünüz içinde ayrıca hepinize teşekkürler.

bu arada aybüke de yazmış hava çok güzel burada ben nöbette dört duvar arasında. geçen hafta pazar günü saklıkente gittik çok güzel de kaan da ilk defa kar görmenin heyecanıyla 2 saate yakın oynadı.

aybüke bu ara da nisa' nın kuzucuğuna mutlu yıllar sağlıkla sıhhatle ve hep birlikte.

perşembe günkü menüm:

sabah: 2 su bardağı su, yarım simit ve şekersiz çay

ara:yok

öğle:2 su bardağı su, tavuklu salata ve soda

ara: yarım simit ve şekersiz çay

akşam: 2 su bardağı su, 5 y.kaşığı zeytinyağlı pırasa ve bir dilim ekmek

ara: bir su bardağı tarçınlı süt

spor yok, yeşil çay yok bittiği için ,3 lt su

cuma günü menü:

sabah: 2 su bardağı su, 2 dilim çavdar ekmeği arasına kaşar ve yeşillikli sandviç ve şekersiz çay

ara: 1 tane elma

öğle:2 su bardağı su, 6 y.kaşığı börülce yemeği ve bir dilim ekmek

ara: 1 tane portakal

akşam: nöbetçi olduğum için yok.

ara: 8 gibi 1 su bardağı tarçınlı süt ve beni oldukça doyurdu

spor yine yok, 3 lt su, 3 fincan yeşilçay

teşekkür ederiz tekrar canımcım

en güzel tatil evde geçirilen tatil bana göre, deee gel gelelim anne baba ziyareti yapmak gerek, torunları için deli oluyorlar, götürmem gerek, o yüzden şöyle bir mersin yapmak istiyoruz, işte artık orada ne kadar kalırız bilmem, sonrasında da kayınvalide ziyareti derkeeenn hooop tatil bitti, eşimin malesef tatil yapma alışkanlığı yok, delirtiyor beni, şuraya gidelim buraya gidelim diye bir hevesi yok yahuu,zaten kış günü de bir yere gidilmez, keyifli olmaz, ama deseydi ki hadi bir afyon yapalım denizli yapalım kaplıcaları ziyaret edelim , koşa koşa giderdim

ne iş yapıyorsun canım sen?ben bu hafta giremediğim için pek anlamadım, oğlun rahatsız mıydı?çok çok geçmiş olsun, yanlış hatırlamıyorsam belki de yanlış hatırlıyorum ama kekemelik ile ilgili miydi?

doğum günü dileklerin için de teşşekkürler canım

İnsanın yapılacak işlerinin olması ne kadar güzel. Anthony Robbins ''mutluluğun formülü ilerlemektir'' der. İlerlemeyen, dünü bugünü ile aynı olan malesef mutlu olamıyor. Yoğun olmana sevindim.
Sağlık anlamında iyi haberler almış olmanız çok hoş. Dilerim bu güzel haberlerin devamı gelir.

Eşimin işleri çok yoğun olduğundan biz de tatile çıkamıyoruz. Bazen annemle falan çıkıyorum. Kızım her yıl babasıyla tatil yapacakmış gibi bikini aldırıyor. Kıyamam fazla giyemeden küçülüyor bikinisi( Bir konuda hem şanslı, hem de şanssızım. Keşke eşimin ailesi hayatta olsaydı diyorum. Onların yanlarına gider kafamı dinlerdim. Tabi bu eşinin ailesini sevenler için geçerli. Ya sevmeseydim, ya kötü düşünceli insanlar olsalardı azap olurdu herhalde. Diğer taraftan tatil günlerimizde özgürüz diye az da olsa seviniyorum.
Oooo Mersin harika. Ne güzel sanırım havası daha ılımandır. Umarım eğlencesi bol, harika bir tatil olur.
Canım arkadaşım biliyorsun erkekler bazı konularda bizler gibi düşünemiyorlar malesef. Tereciye tere satmak gibi oluyor ama beklentini düşük tutarsan daha çok mutlu olursun. Eğer bir gün bu problemini çözersen ve bir gün eşin 'hadi tatile gidelim' derse lütfen formülünü paylaş. O formül bana da lazım :))
Veya bilen biri paylaşsın, tüm 2. takım incelip, incelip tatile çıkalım. Bold yazıyla büyük Puntolarla 2. TAKIM TATİLDE yazalım.

benim eşim yemeyi içmeyi gezmeyi eğlenmeyi çok seven birisidir, miasifr ağırlamaya, misafir gezdirmeye de bayılır, gel gelelim,biz de tatil yöresinde yaşıyoruz, herkes buraya tatil yapmaya geliyor buradan daha güzel bir yer yok ki diyor :))ama farklılık llazım diyorum anlatamıyorum, hele bir de şimdi ramazan ayı yaza denk geliyor ya tam bahanesi oldu, ramazan da bir yere gidilmez deyip kestirip atıyor mesela ben hayatımda hiç gitmedim İstanbul'a. Türünün son örneğiyim, İstanbul 'u görmeyen çok nadir insanlardanım,

ay neyse bu yaz gidelim diyorum, bana diyor ki, biz koskoca şehirde arabayla gitsek İstanbul da araba kullanayı bilmyiroum ben diyor, nereye gidilir, nerden gidilir bilmem diyor, arabasız gitsek çocukla perişan oluruz diyor, en iyisi gitmemek diyor

5 yıldır her kış "seni yazın Çanakkale ye götğreceğim söz" derr yaz olur, şeeeyyy keemm küümm etmeye başlar

bakalım şimdiden yazın hatay a gidelim diyor ama sözünü tutar mı tutmaz mı bilmem

ay ne biliiim ben yaaa, millet paraya pula çoluğa çocuğa bakmadan ben ütün kış çalıştım yazın yer içer gezerim diyor, doya doya tatilini yapıyor, ben de böyle gıpta ile bakıyorum, geçen yaz bir tanıdığım 8 aylık hamile haliyle doğu turuna çıktı kocasıyla isteyene bahane mahane yok, tatil kültürü gelişmemiş benim koçişte. dur bakalım ne zaman açılacak

ayy bir de benim görümcem her yaz tatlie çıkar bir yerlere gider, görümcemin tatilden dönmesini heyecanla bekler, saat başı arar, şimdi nerdesiniz nereyi geziyorsunuz diye rapor alır, görümcem gelri bir de tek tek sorar nereye gittiniz neler yaptınız diye, bir de görümce havası çekerim bizimkin yüzünden, kardeşi gezince kendisi de gezmiş gibi oluyor herhaldesoracağına kendini gezsene diye arada bir laf atarım, amaaann der onlarınki tatil değil yorgunluk der bir de beğenmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…