Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kiiiiii derkennn istanbula kar düştü manyak kar yağıyo göz gözü görmüyoooooooooo

Yeşil çay içiyorum abla bol bol :)

kiiiiii derkennn istanbula kar düştü manyak kar yağıyo göz gözü görmüyoooooooooo

Evet evet evet

Bizim burda kar yok ama Türkiyenin büyük çoğunluğu kar altında

herkese kolay gelsin arkadaşlar sabah haberler izledim istanbul başta olmak üzere tarafik kötü olmuş

DÜNKÜ MENÜM

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,1 kuru kayısı,3 çatal siyah susamlı deri peyniri, 7,8 adet kuru üzüm, 3 adet ceviz

öğle
birkase yoğurt içine,üç kuru kayısı,2 ceviz,bol tarçın ve Kfleks

akşam
et haşlama 1 porsiyon, pirinç pilavı 1 porsiyon, bol salata,bol turp(akşam feci bir iştah gelmişti bana ya..yoğun bir günün akşamaında moralimde bozuktu aklımda hep murfaktaydaı az kalsın yatana kadar homini gırtlak yapıyodum amaa yapmadım bravo bana sabah bu yüzden çok mutlu uyandım:103:)

3 kupa karışık bitki çayı
kitap:senin adın bile geçmedi..İclal AYDIN

bir kaç cümle:
...başımı kaldırıp maslarına mıhlandığımda ne konuştuklarını işitemedim hemen.bu tür enerjilerin ağına düştüğünüzde böyle olur.önce etraftaki çatal bıçak sesleri,bardak tıkırtıları,kahkahalar ve konuşmalar aynı potada eriyip önemini yitirerek kocaman bir uğultuya dönüşür.işte o zaman çok tuhaf bir şey olur ve mıhlandığınız hedeften çıkan en küçük sesleri bile duymaya başlarsınız.hem de zerre kadar zorlanmadan..şaşıp kalarak kulağınıza..öyle ki attık başınızı başka tarafa bile çevirseniz işitmeden edemez, hatta farkedilmekten çekinerek bir tür utanca kapılırsınız.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.

Dün ki menüm.
Sabah 1 haş. yumurta
Öğlen yoğurt ve tavuk haşlama
Ara 1 bardak süt
Akşam Tavuk çorba, 1 köfte, tavuk haşlama

Bugün ki menüm.
Sabah dukan krebi arasında polonez tavuk jambon, peynir, salatalık ve domates
Öğlen kıymalı karnabahar ve yoğurt
Ara 1 bardak süt
Akşam tavuk ciğeri sote, maydanoz soğan salatası ve yoğurt

Dün akşam ciddi İstanbul bitmişti.
Normalde 18,30 da evde oluyorum dün akşam 20,00 da evdeydim.
Kazalar, yollarda kalan arabalar çok fenaydı.
Allah evsizlere sabır versin.

menü güzel şekercimama dediğim gibi maydanopz tere felan ekle sen yinede..

amin canım amin

10 dk sonra karmı başladı ordaa ne güzel yaa:119::119:

evet akrebimmmm 10 dk önce ark aradıı bak dedi 10 dk sonra kar yağcak dışarı baktım günes var ya git ne karı dedim 10 dk sonra tel çaldı çama bi baktımm gözgözü görmüyooo

kızlarrrr dün evimize hırsız girmeye çalışmış kapının kilidini kırmış ama girememiş çok şükür ( bugün kilitleri değiştircez şimdilik emaneten başka kilit taktık ama Allaha emanet evim off yaa sırf bu yüzden evden soğudummm (

canım büyük geçmiş olsun

menümü paylaşayım

kahvaltı
yumurta
peynir
1 d kepek li ekmek
tarçınlı yeşilçay
zeytin

ara
elma

öğlen
yoğurt
şinitsel
1 dilim kepek ekmeği

ara
elma
mandalina

akşam
bezelye
tavuklu pilav

tv karşısında azcık ay çekirdeği
çay

gün içerisinde 3 kupa yeşilçay normal çay malesef bir bardak nescafe uyanık kalmak için
özle karışım 6 bardak
spor
3 saatlik avm turu:)

canım geçmiş olsun. tahmin edebiliyorum bizde yeni taşındığımızda olmuştu şimdi ben evde yalnız kaldığımda korkuyorum biraz.

merhaba kızlar

pazar menü:

sabah:2 su bardağı su, 1 dilim kaşarlı ekmek, yeşillik ve şekersiz çay

ara: bir tane elma

öğle: 2 su bardağı su ve brokoli salatası

ara: şekersiz nescafe ve 1 dilim kek

akşam: 2 su bardağı su, ızgara et ve salata

pazar günü saat 2 ye kadar hava güzeldi ve fırsattan istifade sahilde 4 km yürüdük misafirlerimle nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam.

pazartesi sabah:2 su bardağı su, otlu omlet ve şekersiz çay

ara: bir adet elma

öğle.2 su bardağı su, 2 kepçe çorba ve bir dilim ekmek

ara:1 tane portakal

akşam:2 su bardağı su, ıspanak ve yoğurt

ara: biraz fındık

3 lt su,3 fincan yeşilçay spor yok.

buraya da yağsın kar. dışarıda hava güneşli ama nasıl bir rüzgar var anlatamam size ve de çok soğuk hava.

Geçmiş olsun canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…