- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
tatlım o yediklerinin hepsi kabız yapar.sen onları yeşillikle salata ile ve bitki çayları ile destekle şekercik..
mesela ben bitki kaışımı çayımdan çook memnunum..hafta sonu liste dışı yememe rağmen ne şişlik ne rahatsızlık hiçbiri yokkarnım kalmadı ayol
kiiiiii derkennn istanbula kar düştü manyak kar yağıyo göz gözü görmüyoooooooooo
Yeşil çay içiyorum abla bol bol :)
Evet evet evet
Günaydın kızlar.
Dün ki menüm.
Sabah 1 haş. yumurta
Öğlen yoğurt ve tavuk haşlama
Ara 1 bardak süt
Akşam Tavuk çorba, 1 köfte, tavuk haşlama
Bugün ki menüm.
Sabah dukan krebi arasında polonez tavuk jambon, peynir, salatalık ve domates
Öğlen kıymalı karnabahar ve yoğurt
Ara 1 bardak süt
Akşam tavuk ciğeri sote, maydanoz soğan salatası ve yoğurt
Dün akşam ciddi İstanbul bitmişti.
Normalde 18,30 da evde oluyorum dün akşam 20,00 da evdeydim.
Kazalar, yollarda kalan arabalar çok fenaydı.
Allah evsizlere sabır versin.
bende ama napimm görünen köyde klavuz istemiyo( ama bu hafta inşallah bikaç gram gitmiştir :))
yaaa burdada yağsınnnnnnn(((
kiiiiii derkennn istanbula kar düştü manyak kar yağıyo göz gözü görmüyoooooooooo
10 dk sonra karmı başladı ordaane güzel yaa:119::119:
kızlarrrr dün evimize hırsız girmeye çalışmış kapının kilidini kırmış ama girememiş çok şükür( bugün kilitleri değiştircez şimdilik emaneten başka kilit taktık ama Allaha emanet evim off yaa sırf bu yüzden evden soğudummm (
kızlarrrr dün evimize hırsız girmeye çalışmış kapının kilidini kırmış ama girememiş çok şükür( bugün kilitleri değiştircez şimdilik emaneten başka kilit taktık ama Allaha emanet evim off yaa sırf bu yüzden evden soğudummm (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?