Günaydın tatlımgünaydınlarrrrrrrrr herkese
Afiyet olsun bende bu sabah deri peyniri tattım güzeldi ama yeşil yeşildi neden öyle anlamadım ama makbulü böyle dediler.DÜNKÜ MENÜM
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,1 kuru kayısı,3 çatal siyah susamlı deri peyniri, 7,8 adet kuru üzüm, 3 adet ceviz
öğle
birkase yoğurt içine,üç kuru kayısı,2 ceviz,bol tarçın ve Kfleks
akşam
et haşlama 1 porsiyon, pirinç pilavı 1 porsiyon, bol salata,bol turp(akşam feci bir iştah gelmişti bana ya..yoğun bir günün akşamaında moralimde bozuktu aklımda hep murfaktaydaı az kalsın yatana kadar homini gırtlak yapıyodum amaa yapmadım bravo bana sabah bu yüzden çok mutlu uyandım:103:)
3 kupa karışık bitki çayı
kitap:senin adın bile geçmedi..İclal AYDIN
bir kaç cümle:
...başımı kaldırıp maslarına mıhlandığımda ne konuştuklarını işitemedim hemen.bu tür enerjilerin ağına düştüğünüzde böyle olur.önce etraftaki çatal bıçak sesleri,bardak tıkırtıları,kahkahalar ve konuşmalar aynı potada eriyip önemini yitirerek kocaman bir uğultuya dönüşür.işte o zaman çok tuhaf bir şey olur ve mıhlandığınız hedeften çıkan en küçük sesleri bile duymaya başlarsınız.hem de zerre kadar zorlanmadan..şaşıp kalarak kulağınıza..öyle ki attık başınızı başka tarafa bile çevirseniz işitmeden edemez, hatta farkedilmekten çekinerek bir tür utanca kapılırsınız.
Günaydın afiyet olsun bende hala dukanı araştırıyorum bitene kadar benim diyette bitecek.Günaydın kızlar.
Dün ki menüm.
Sabah 1 haş. yumurta
Öğlen yoğurt ve tavuk haşlama
Ara 1 bardak süt
Akşam Tavuk çorba, 1 köfte, tavuk haşlama
Bugün ki menüm.
Sabah dukan krebi arasında polonez tavuk jambon, peynir, salatalık ve domates
Öğlen kıymalı karnabahar ve yoğurt
Ara 1 bardak süt
Akşam tavuk ciğeri sote, maydanoz soğan salatası ve yoğurt
Dün akşam ciddi İstanbul bitmişti.
Normalde 18,30 da evde oluyorum dün akşam 20,00 da evdeydim.
Kazalar, yollarda kalan arabalar çok fenaydı.
Allah evsizlere sabır versin.
afiyet olsunmenümü paylaşayım
kahvaltı
yumurta
peynir
1 d kepek li ekmek
tarçınlı yeşilçay
zeytin
ara
elma
öğlen
yoğurt
şinitsel
1 dilim kepek ekmeği
ara
elma
mandalina
akşam
bezelye
tavuklu pilav
tv karşısında azcık ay çekirdeği
çay
gün içerisinde 3 kupa yeşilçay normal çay malesef bir bardak nescafe uyanık kalmak için
özle karışım 6 bardak
spor
3 saatlik avm turu:)
pazartesi sabah:2 su bardağı su, otlu omlet ve şekersiz çay
ara: bir adet elma
öğle.2 su bardağı su, 2 kepçe çorba ve bir dilim ekmek
ara:1 tane portakal
akşam:2 su bardağı su, ıspanak ve yoğurt
ara: biraz fındık
3 lt su,3 fincan yeşilçay spor yok.
kızlarrrr dün evimize hırsız girmeye çalışmış kapının kilidini kırmış ama girememiş çok şükür( bugün kilitleri değiştircez şimdilik emaneten başka kilit taktık ama Allaha emanet evim off yaa sırf bu yüzden evden soğudummm (
çok saol cnmm :))canım büyük geçmiş olsun
çok saolll ya bende korkuyorum şimdi yarın itibariyle 4 gün evdeyim hastane işlerim var nasıl kalcam yanlız bilmiyorumcanım geçmiş olsun. tahmin edebiliyorum bizde yeni taşındığımızda olmuştu şimdi ben evde yalnız kaldığımda korkuyorum biraz.
çok saol cnmmmGeçmiş olsun canım ya
geçmiş olsun canım
küçük bir not:tatlım evimiz emaneten kilitli de olsa tam teçhizatlı kilitli de olsa önce Allah a emanettir zaten..kötü bir dil alışkanlığı maalesef hepimizde var ama önlemek yine bizim elimizde..
Allah a emanetiz hepimiz hamdolsun dimi kuşum
2 günlük esaret nihayet bitmiş. öyle yağmur fırtına varki internet hatlarımız kesilmiş elektiriksiz soğuk geçti gitti nihayet iyiyiz :)
geçmişi okuyacağım fakat hemen gözüme ilişen bir yazı tuğbanın evine hırsız girmeye çalışmış( geçmiş olsun canım. dikkat et kendine evine..
kızlarrrr dün evimize hırsız girmeye çalışmış kapının kilidini kırmış ama girememiş çok şükür( bugün kilitleri değiştircez şimdilik emaneten başka kilit taktık ama Allaha emanet evim off yaa sırf bu yüzden evden soğudummm (
buraya da yağsın kar. dışarıda hava güneşli ama nasıl bir rüzgar var anlatamam size ve de çok soğuk hava.
tatlım ne zaman geliyorsunuz mersine 15 tatildemi..kuşum cebini yaz ben kaydederim telden haberleşiriz..beklerim şekercim..iş adresim merkezde ve çok basit gelirsin görüşürüz şekercik..
bunlardaa prensesinee
tatlım ne zaman geliyorsunuz mersine 15 tatildemi..kuşum cebini yaz ben kaydederim telden haberleşiriz..beklerim şekercim..iş adresim merkezde ve çok basit gelirsin görüşürüz şekercik..
bunlardaa prensesinee
çok saol cnmm Allah kimsenin başına vermesin :)) yaaa resimdeki sen misin ??
''canım benim bir özbek atasözü derki "Benzeşenler birleşir" belkide burda olmamız tesadüf değil,aynı fikirde olmamızda... birbirimize verceğimiz güzel dualar,enerjiler için kader birleştirdi bizi.............''
'' .......Yani hepimiz doğursak yada doğurduğumuzla yetinsek annesiz babasızlara kim bakacak. ''
Canım benim bu cümlelere bayıldım. Yaşananlar ne kadar güzel eğitiyor insanoğlunu, insanoğlu da ister pozitif, isterse negatif mesajı çıkarıyor içerisinden. Senin pozitif mesajların beni çok etkiledi. Yaşım ilerliyor, ileride tekrar anne olmak istersem bu söylediklerin gelecek aklıma. Belki de bu gibi fikirleri almamız için burası bir vesile, herkes bir vesile...
Haaa haa evet kötülerin içindeki iyileri görenlerdenim, haklısın :)))) Her insanın içinde iyilik olduğuna inanırım, demek ki benzer noktalarımız var. Şu Özbek ataları doğru söylemiş bir kez daha teyit etmiş olduk. Sevdim ben bu atasözünü. Olumsuzluklara değil olumlu olan davranışlara odaklanırım. Ben buna dağın içindeki cevheri görmek diyorum. Eee dağ bu, cevheri de var, otu, taşı, toprağı da:))) Gizli kalmış kötü yönleri bileceksin ama empati kurup iyi yönlerini göreceksin. Her insan tamamen cevher olsa sevmek kolay, iş kötü yönleriyle insanları kabul edebilmek....
Harikasın. İyi ki tanışmışız. Yakınlarda bir yerde olsan koşarak geleceğim yanına. Sıkı sıkı sarılacağım. Çünkü resmini her görüşümde sarılma isteği uyanıyor içimde. Ne tatlı şeysin. Ben de aynı duygular içindeyim canım benim. Allah yüzünü hep güldürsün inşallah. Duaların için de kocaman AMİN
Ben ödül olarak kuaföre gideceğim. Belki birazdan çıkarım. Belki çiğköfte de alırım. Ruhum bayram etsin istiyorum. Canım istemiyor ama yarım saat içinde öğle yemeği yemem lazım(( Bir tarçınlı süt ile geçiştirmek istiyorum ama olmaz değil mi?
12 Ocak
Sabah:
Yeşil Zeytin 6 adet
Yörsan Light Beyaz Peynir
Taze Kaşar 1.5 Dilim
Uno Sofra Yoğun Kepekli Köy Ekmeği 1 Dilim
Bol yeşillik
ara:
sek light süt 1 Bardak tarçınlı
1 kuru kayısı
Öğle:
1 portakal
salata
ara:
1 portakal
Akşam:
Yoğurt (tam yağlı idi az yedim)
Erişte Çorbası 1/2 Porsiyon
Kıymalı Ispanak 1 Porsiyon
Bu hafta spor maalesef yok. Sadece bir gün yürüyüş yapabildim. 1 gün de evde 30 dk spor aletimi kullanabildim. Malum hala migren ağrılarımdan ve kullandığım ilaçlardan dolayı halsizim. Sürekli uyuyorum. Yemek yeme isteğim azaldı. Herdemk uyarmıştı ama şu an daha fazla yiyemiyorum. Bu hafta evde olduğum için kahvaltımı çok iyi yapmaya özen gösteriyorum. Su her gün olduğu gibi en az 2 lt.
Tuzu sofrada tamamen bıraktım. Bu yüzden artık yazmama gerek yok.
Sigara %50 azaldı.
Yeşil çay ve kendi hazırladığım bitki çayı (yeşil çay, ada çayı, migren için biberiye koyuyorum) her gün muhakkak içiliyor limon takviyesi ile.
Tarçınlı süt vazgeçilmezim oldu. Önerenden Allah razı olsun.
Herkese şimdiden iyi tatiller.
Herdemk'ciğim bugün Mardin'e gidecektin. Mardin güzel bir yermiş öyle diyorlar öyle mi? Bize biraz bahset.
Yaşadığın yeri de anlatabilirsen çok güzel olur. İnsanlar boş zamanlarında nerelere giderler, kültürleri nasıl.... vs?
Eki Görüntüle 325738 Eki Görüntüle 325738
Arkadaşlar iki haftalık gidişatımızı görmek için şöyle bir şey yaptım. Umarım bir faydası olur.
Yanlışlıklar varsa düzeltirim.
Kızlar bu arada sigarasız 13. günüm ve yavaş yavaş özlemim ve yoksunluk hissim kayboluyor
Günaydın herkese.
Sıkıcı bir haftasonundan sonra yine bir iş sabahı.
Bu haftasonu evde oturduk ve çok sıkıldım.
Elektrikler yoktu c.tesi tam bir kabus gibiydi.
Hayat durdu resmen.
İnsan kaybedince anlıyor elindeki zenginlikleri.
çok teşekkür ederiz teyzesiiii
özeline mesaj attım canım, kısmet olur da görüşürsek eğer, yakiiiiiinen bir incele bakiiiimm sağımı solumu yan belimiiiiyani istiklal de, ya da silifke caddesindeyse iş yerin o civarlarda en az 1 turatacağımız için çok rahat görüşebilirz metropol hastane civarı ise terss düşeer, eş durumundan solayı ters düşeerrr
günaydın kızlar
çok soğuk mersin bugün yaa..3 derecehemen sıcak çay aldım yanıma çok açık limonlu çay..başka nasıl içim ısınabilirki dimi ama
dünkü menüm
kahvaltı
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta,avuç içi kadar köy peyniri, 1 ceviz,1 avuç kadar kavrulmamış fındık,5-6 kuru üzüm,1 kuru incir
ara
tarçınlı 1 yeşil elma
akşam
yeşil mercimekli, erişteli çorba,karnıbaharlı omlet, turp
2 kupa bitki karışımı çay
kitap:senin adın bile geçmedi-iclal aydın-
bir kaç cümle:
...gidiş biçimlerinin çok önemli olduğuna inanırım.Gitme ihtimalinin varlığını aklımdan hiç çıkarmadan, kavgalar sırasında bile yeri geldiğinde susmak gerektiğini savunurum.Karşımdaki kişinin benden sonraki olası haline hürmeten yaparım bunu.Söyleyeceğim şey gerçeğin ta kendisi bile olsa geleceğe uzanancak kalıcı bir kırgınlığa yol açacağını sezersem eğer,söylememem gerektiğini düşünürüm...
bugün diyetime hiç dikkat etmedim. çünkü midyattan arkadaşım gelmişti. onunla gezdik, yemek yedik,sohbet ettik. akşam yemeğinde mantı yedik ben bir tabağa yakın yedim rahatsız olmadım nasıl olsa yarın sabah spor yapacağım :))
teşekkür ederim canım. kalplerimiz bir :)
buraları birgün uzun uzun yazarım canım hatta bir kaç resimle desteklerim. bir görün ne haldelerdediğin gibi mardin çok güzel. uzaktan bakıldığında geceleri gerdanına mücevher takmış bir kadını andırıyor.
harika olmuş :)
harika,yola devam sakın pes etme :)
hemen hemen her gün saatlerce elektrik gidiyor. neler çekiyorum bir bilseniz. ev tipi küçük bir jeneratör almayı planlıyoruz. elektrik olsa su olmuyor su olsa elektrik... internet kesilir telefonlar çekmez of of :)) ama gülüyorum işte.
hımmm merak ettim şimdiGünaydınnnnnnnn.
İstanbul'da nasıl bir soğuk var anlatamam.
Karmı yağacak ne olacaksa olsun artık buz gibi hava.
Bugün diyetimde 1 ay doluyor kızlar.
Yarın sabah tartılıcam. Ama size sölemicemmmm
Cuma öğrenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?