Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydınlarrrrrrrrr herkese
Günaydın tatlım
Afiyet olsun bende bu sabah deri peyniri tattım güzeldi ama yeşil yeşildi neden öyle anlamadım ama makbulü böyle dediler.
Günaydın afiyet olsun bende hala dukanı araştırıyorum bitene kadar benim diyette bitecek.
afiyet olsun

Afiyet olsun ne güzel hiç kaçamak yok.

geçmiş olsun canım

küçük bir not:tatlım evimiz emaneten kilitli de olsa tam teçhizatlı kilitli de olsa önce Allah a emanettir zaten..kötü bir dil alışkanlığı maalesef hepimizde var ama önlemek yine bizim elimizde..
Allah a emanetiz hepimiz hamdolsun dimi kuşum

canım büyük geçmiş olsun
çok saol cnmm :))
canım geçmiş olsun. tahmin edebiliyorum bizde yeni taşındığımızda olmuştu şimdi ben evde yalnız kaldığımda korkuyorum biraz.
çok saolll ya bende korkuyorum şimdi yarın itibariyle 4 gün evdeyim hastane işlerim var nasıl kalcam yanlız bilmiyorum (
Geçmiş olsun canım ya
çok saol cnmmm

çok saol akrebimm tabiki hepimiz allaha emanetiz doğru sölüyosun böle şeyler oldugunda hemen dilimizde dikkat ediyor olucagımmm :))

2 günlük esaret nihayet bitmiş. öyle yağmur fırtına varki internet hatlarımız kesilmiş elektiriksiz soğuk geçti gitti nihayet iyiyiz :)
geçmişi okuyacağım fakat hemen gözüme ilişen bir yazı tuğbanın evine hırsız girmeye çalışmış ( geçmiş olsun canım. dikkat et kendine evine..

çok saol cnmm Allah kimsenin başına vermesin :)) yaaa resimdeki sen misin ??

15 Ocak Pazar

Sabah: 2 Kuru kayısı

Taze Kaşar 1 Dilim, 1 k.k peynir, 2 Dilim tam buğday ekmek, Salatalık, Domates

Öğle : 1 porsiyon yoğurtlu makarna, çoban salata

Akşam: Köfte 2 Adet, Salata bol yeşillikli, 3 Y k Sebze yemeği

16 Ocak P.tesi

Sabah : Yumurta Beyazı 3 adet, Yumurta sarısı 1 adet, 1 k.k Beyaz Peynir, 4 Adet y. zeytin

Öğle : 1 Adet Çatal

Ara : Kabak Çekirdeği bir avuçtan az.

Akşam: Elma Dilimli Patates, 3 adet fish fingers kızartılmış

17 Ocak Salı

Sabah: peynir, domates ve salatalıklı tam tahıllı ekmeğe sandviç (hazır paket)

Ara : 1 b. Süt tarçınlı

Öğle: 1 Lahmacun

Ara : 1b. Süt tarçınlı

Akşam: 1 Adet közlenmiş patlican ile yapılmış Karnıyarık
1/2 kase yoğurt, 2 adet salatalık turşusu

Ödülüm olan kuaför işini hallettim. Her gün 2 lt su içtim. Malesef günde 3-4 b siyah çay (açık) içtim.
Misafirlerim var. Tüm sayfaları açtım ama okumaya zamanım olmadı. Misafirlerim ile gezmek için dışarı çıktık. Bir ara girip geçmişi okuyacağım. Hepinizin iyi olduğunu umut ediyorum.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar, biliyorum 3 haftadır ihmal ettim buraları ama hep bir yoğunluk oluyor, dün nöbetçiydim hiç vaktim olmadı, akşam da misafirğile gitmiştik, bugün de ek çalışmam vardı çıkışta veli ziyaretim vardı, eve geldiğimde saat 6 ydı, sonra yemekti bulaşıktı derken bu vakit oldu

istemeyerek ihmal ettim özür ddilerim, geçmişte neler kaynatmışsınız çok merak ediyorum

çok çok geçmiş olsun , insan başına gelmeyince ne olduğunu tam anlamıyor, benim başıma gelmedi, inşallah ta gelmez adı bile korkutucu

buraya da yağsın kar. dışarıda hava güneşli ama nasıl bir rüzgar var anlatamam size ve de çok soğuk hava.

evet yaaa burası da pencereden dışaruya baksan yaz havası sanırsın günlük güneşlik gibi görünüyordu ama pencereyi açtığın anda ya da dışarıya adım attığın anda kar soğuğu vuruyordu yüzüne, hayatımda böyle enteresan bir hava görmedim, biz daha bugüne kadar klimayı 28 de çalıştırmamıştık, hep 21-22 de kullanıyorduk, bugün 28 e yükselttik ayarını, ona rağmen bacakalrım hala buz gibii

çok teşekkür ederiz teyzesiiii

özeline mesaj attım canım, kısmet olur da görüşürsek eğer, yakiiiiiinen bir incele bakiiiimm sağımı solumu yan belimiiiiyani istiklal de, ya da silifke caddesindeyse iş yerin o civarlarda en az 1 turatacağımız için çok rahat görüşebilirz metropol hastane civarı ise terss düşeer, eş durumundan solayı ters düşeerrr

çok teşekkür ederiz teyzesiiii

özeline mesaj attım canım, kısmet olur da görüşürsek eğer, yakiiiiiinen bir incele bakiiiimm sağımı solumu yan belimiiiiyani istiklal de, ya da silifke caddesindeyse iş yerin o civarlarda en az 1 turatacağımız için çok rahat görüşebilirz metropol hastane civarı ise terss düşeer, eş durumundan solayı ters düşeerrr

teşekkür ederim canım. kalplerimiz bir :)

buraları birgün uzun uzun yazarım canım hatta bir kaç resimle desteklerim. bir görün ne haldeler dediğin gibi mardin çok güzel. uzaktan bakıldığında geceleri gerdanına mücevher takmış bir kadını andırıyor.

Eki Görüntüle 325738 Eki Görüntüle 325738

Arkadaşlar iki haftalık gidişatımızı görmek için şöyle bir şey yaptım. Umarım bir faydası olur.
Yanlışlıklar varsa düzeltirim.

harika olmuş :)

Kızlar bu arada sigarasız 13. günüm ve yavaş yavaş özlemim ve yoksunluk hissim kayboluyor

harika,yola devam sakın pes etme :)

hemen hemen her gün saatlerce elektrik gidiyor. neler çekiyorum bir bilseniz. ev tipi küçük bir jeneratör almayı planlıyoruz. elektrik olsa su olmuyor su olsa elektrik... internet kesilir telefonlar çekmez of of :)) ama gülüyorum işte.

bütün geçmişi okudum. hepiniz öyle tatlı öyle içtensiniz ki... hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.

bugün diyetime hiç dikkat etmedim. çünkü midyattan arkadaşım gelmişti. onunla gezdik, yemek yedik,sohbet ettik. akşam yemeğinde mantı yedik ben bir tabağa yakın yedim rahatsız olmadım nasıl olsa yarın sabah spor yapacağım :))

Günaydınnnnnnnn.
İstanbul'da nasıl bir soğuk var anlatamam.
Karmı yağacak ne olacaksa olsun artık buz gibi hava.
Bugün diyetimde 1 ay doluyor kızlar.
Yarın sabah tartılıcam. Ama size sölemicemmmm
Cuma öğrenirsiniz.

tmm canım aldım kaydettim telini ve seni hemen aradım ama dersteydin sanırım:102:
tatlım benim işyeri istasyon civarında ters düşmez sana..istiklalin bir ucu..hadi bakalım görüşürüz inş..ayy heyecanlandım birden

günaydın kızlar

çok soğuk mersin bugün yaa..3 derece hemen sıcak çay aldım yanıma çok açık limonlu çay..başka nasıl içim ısınabilirki dimi ama

dünkü menüm

kahvaltı
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta,avuç içi kadar köy peyniri, 1 ceviz,1 avuç kadar kavrulmamış fındık,5-6 kuru üzüm,1 kuru incir

ara
tarçınlı 1 yeşil elma

akşam
yeşil mercimekli, erişteli çorba,karnıbaharlı omlet, turp

2 kupa bitki karışımı çay

kitap:senin adın bile geçmedi-iclal aydın-

bir kaç cümle:
...gidiş biçimlerinin çok önemli olduğuna inanırım.Gitme ihtimalinin varlığını aklımdan hiç çıkarmadan, kavgalar sırasında bile yeri geldiğinde susmak gerektiğini savunurum.Karşımdaki kişinin benden sonraki olası haline hürmeten yaparım bunu.Söyleyeceğim şey gerçeğin ta kendisi bile olsa geleceğe uzanancak kalıcı bir kırgınlığa yol açacağını sezersem eğer,söylememem gerektiğini düşünürüm...

ewt canım çok soğuk bırrrrr kar soğuğu torosların

afiyet olsun canım arkadaşla sohbet çok güzel gelir insana

ev tipi jenaratör iyi olur en azından kesinlerden birinden kurtulursun

hımmm merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…