kızlarrrr günaydınnnnn :))))
günaydın kızlar
bugün burası hem soğuk hem grii
yağmur hafif çilendi ama gerisi geliyor sanırım
Tünaydın kızlar.
Dinlenmiş olarak uyandım. Kahvaltımı yaptım. Sıcacık çayımı içtim, keyif yaptım. Birazdan ev temizliğine başlayacağım.
Hava çok soğuk. Yan apartmanda inşaatçılar çalışıyor. Allah sokakta yaşayanlara ve dışarıda çalışmak zorunda olanlara yardım etsin.
günaydın arkadaşlar.
evet 2. olmuşuz..
Günaydın herkese.
2 olmuşuz bu hafta çok sevindim. Hepimizi tebrik ediyorum kızlar.
Güzel ve çabucak geçecek bir hafta diliyorum herkese.
merhaba kızlar
o kadar az uyuyorum ki bunun bir sorun olup olmadığını araştırmak istiyorum gece 4 de yatıp sabah 8 de sabah yürüyüşüne çıkabilen kaç kişi vardırama tabi ben öğle uykusu akşam üstü şekerlemeleride yapıyorum sanırım az az ama sık sık yemek yer gibi az az ama sık sık uyuyorum kediler gibi :124:
sabah ve öğle menümü paylaşayım hazır internet varken zira ne zaman başımıza bir hal geleceği belli değil.
sabah:
3 dilim kızarmış ekmek
kk tulum peyniri
bir parça tereyağ (kızarmış ekmeklerin üstüne)
5 ad zeytin
1 ad. haşlanmış yumurta (dilimledim üzerine maydanoz ve dereotu)
salatalık,domates
1 br. sıcak süt.
ara:
taze sıkılmış havuç suyu
bir avuç fındık
öğlenbiraz önce yedim :))
1 kase mercimek çorbası
100 gr ızgara tavuk
bol yeşillikli salata (tavuk parçasını salatanın üzerine doğradım birlikte yedim)
1 bardak yoğurtla yapılmış ayran
okuduğum kitap; Muharrem Kaşıtoğlu-60'lar hikaye 70'ler terane 80'ler Şahane :))
Arı Maya; çok basit çizgileri ve çok basit konuları vardı ama bir o kadarda izleniyordu Arı Maya. çünkü o dönemin çizgi filmleri bile bugünkülerden farklıydı. Herşey teknoloji,süper kahramanlar,azılı düşmanlar,inanılmaz maceralardemek değildi. Arı Maya ile arkadaşı Vili,anılarımızın en güzel yerinde her zaman saklı kalacaktır.
Kızlar kaçımız Arı Maya'yı hatırlıyor :)) kokulu silgisi de vardı ben pek sevmezdim ama yinede yeşil rengi olana bir sempatim vardı
ben hatırlıyorumm arı mayayı bide onun bi arkadaşı vardı yanında erkek ben çizgi filmine bayılırdım ayrıca o silgilerden benimde vardı :)))
merhaba kızlar
o kadar az uyuyorum ki bunun bir sorun olup olmadığını araştırmak istiyorum gece 4 de yatıp sabah 8 de sabah yürüyüşüne çıkabilen kaç kişi vardırama tabi ben öğle uykusu akşam üstü şekerlemeleride yapıyorum sanırım az az ama sık sık yemek yer gibi az az ama sık sık uyuyorum kediler gibi :124:
sabah ve öğle menümü paylaşayım hazır internet varken zira ne zaman başımıza bir hal geleceği belli değil.
sabah:
3 dilim kızarmış ekmek
kk tulum peyniri
bir parça tereyağ (kızarmış ekmeklerin üstüne)
5 ad zeytin
1 ad. haşlanmış yumurta (dilimledim üzerine maydanoz ve dereotu)
salatalık,domates
1 br. sıcak süt.
ara:
taze sıkılmış havuç suyu
bir avuç fındık
öğlenbiraz önce yedim :))
1 kase mercimek çorbası
100 gr ızgara tavuk
bol yeşillikli salata (tavuk parçasını salatanın üzerine doğradım birlikte yedim)
1 bardak yoğurtla yapılmış ayran
okuduğum kitap; Muharrem Kaşıtoğlu-60'lar hikaye 70'ler terane 80'ler Şahane :))
Arı Maya; çok basit çizgileri ve çok basit konuları vardı ama bir o kadarda izleniyordu Arı Maya. çünkü o dönemin çizgi filmleri bile bugünkülerden farklıydı. Herşey teknoloji,süper kahramanlar,azılı düşmanlar,inanılmaz maceralardemek değildi. Arı Maya ile arkadaşı Vili,anılarımızın en güzel yerinde her zaman saklı kalacaktır.
Kızlar kaçımız Arı Maya'yı hatırlıyor :)) kokulu silgisi de vardı ben pek sevmezdim ama yinede yeşil rengi olana bir sempatim vardı
merhaba kızlar hava çok soğuk ya donuyorum hiç keyfim yok ayrıca o nedenle fazla yazamayacağım bugün.
hala oynuyor zaman zaman görürüm televizyonda
o silgi kokusunu yada benzeyen koku duyduğumda heycanlanırdım uzun süre çünkü okulda olmak beni heyecanlandırırdı küçükken
şimdi ise o kokuyu duyduğum an çocukluğuma dönerim ve bir özlem kaplar içimi
merhaba kızlar hava çok soğuk ya donuyorum hiç keyfim yok ayrıca o nedenle fazla yazamayacağım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?