merhaba kızlar hava çok soğuk ya donuyorum hiç keyfim yok ayrıca o nedenle fazla yazamayacağım bugün.
merhaba kızlar
c.tesi menü
sabah; otlu omlet ve şekersiz çay
öğle; 2 kepçe çorba birdilim ekmek
akşam; yoğurtlu kabak
havanın güzel olmasından istifade 1 saatlik yürüyüş sahilde
hıım canım kabak çekti :) yarın ki menüme kabak koyuyorum hanımlar
takım arkadaşlarım hepinize merhaba
sömestr tatili başladı ben de ailemin yanına geldim o yüzden nete düzenli giremiyorum acaba takımda kalsam ama şubat 6 da düzenli olarak paylaşımda bulunsam ve listeye de o zmn girsem olurmu ?
hepinize kolay gelsin arkadaşlar
canim ya kiyamam sana ben seviyorum kabagin her halini ozellikle dereotlu naneli cesnili baharatli falan ohh mis gibi sebze :)))
İnsanoğlu tembelliğe ne kadar çabuk alışıyormuş. Yan gelip yatmaya meyilli olduğumu keşfetmiş bulunuyorum. Kafamda programlarımı iptal etme fikirleri dolaşmaya başladı bile. İşin ilginç yanı vücudum yaşam tempoma kendisini uyduruyormuş, hareketlerim tatil öncesine nazaran daha yavaş, sanki bu yavaşlığa ihtiyacı varmış gibi. Belki de migren ağrılarım arttı ondandır. İyi ki tüm günümü evde geçirmiyorum yaşlanırım valla.
23 Ocak
Sabah
nutella 1tatlı kaşığı
Yeşil Zeytin 15 adet
Tulum Peyniri 1,5 k.k
Kepekli Ekmek 2 d
öğle Yoğurt salata Haşlama Tavuk
Akşam Yoğurt
3 yk sebze yemeği
Portakal 2 ADET
22 Ocak
Sabah
Kepekli Ekmek 2 dilim
Tulum Peyniri
Yeşil Zeytin
Öğle Kepekli Ekmek
Yoğurtlu Kabak
Ara çekirdek 1 avuçtan biraz fazla
Akşam
tavuk çorbası 1 kase
Yoğurtlu semizotu
Pirinç Pilavı 2 k
Tavuk Kanat tavada (derisiz) 1 Adet
Yoğurt, sarımsak, dereotu ve kabak bu dörtlüyü bir araya geldiklerinde seviyorum:)))
günaydın kızlar
sabah yürüyüşüme gitmeden merhaba diyeyim dedim. bu sabah 04:30 da uyandım eşimde 5 de uyandı. kahvaltı hazırladım bu sabah böyle oldu kahvaltıdan sonra yürüyeceğim :) ama nerdeyse bir buçuk saat oldu rahatsızlık vermez kanaatindeyim :) hadi görüşürüz sonra. hava çok güzel üşümeyeceğim sanırım :))
gece bire doğru yattık ve deliksiz uyumuşuz ki uykumuzu almışız. :)) ne bilim enerji veren yiyecekleri kesince azıcık uykuda yetiyor sanırımne güzel erken kalkmışsın daha da güzeli eşin de erken kalkmış..
akşam erkenmi yattınız kuşum
harikasınız
günaydın kızlar
bugün kabak alıyorummm acaip kabak çekti canımm
evet evet kesinlike bugün kabak yenmeli
kabak günü ilan ediyoruz bugünüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?