:)) en güzel kabak yemeği nasıl yapılır
tarif bekliyorum :)))
Günaydın herkese
kızlar nezamandır birkarışım içiyordum 1ayda 8 kilo veren olmuş gerçi bende etkisi olmadı sanırım yada daha içeli fazla olmadı
ama karşım bence başka şeye iyi geliyor grıpe
kadınlar kulubunde dolanırken buldum
3 yeşil elma
1 limon
1 çubuk tarçın
yarım tatlı kaşığı karanfil
yarım tatlı kaşığı top karabiber (biriside 1 yemek kaşığı demiş ben öyle koyuyorum)
3 litre su 5-10 dk kaynatıyorum fazal değil öyle olmalıymış 5 saat sonrada süzüyorum sıcakkende içebilirsin soğukkende ama soğudu ise tekrar ısıtmıyorsun yemeklerde sonra kahvaltı dahil 2 bardak içiyorsun karışım ortalama 2 günlük tadı çok güzel
ha unutmadan ben kabağın hazır yufka ile böreğini de yapıyorum içine peynir de ekleyip..
benimki kabak sevmez bir keresinde iki tepsi börek yaptım kabakla..adam bir tepsisini bitirdi resmen acaip iştahla severek..ya dedi bu börek çok güzel neyli bu..tabi bu soruyu hem yiyor hem soruyor bende iyice doyduğundan emin olduktan sonra kabaklı börek dedim yüzünün aldığı hali unutamam gülmekten öldüm..neden önce söylemedin yemezdim dedi yaa ne kadar önyargılı şu erkekler..ben de o zaman böylesi lezzetten mahrum kalıcaktın dedim.sustu bişii diyemedi..
ve birde sac böreğini de yapıyorum..
ayy ne çok çeşidini yapıyomuşum
tabi bu şekliyle hafta sonu buluşabilirsiniz kızlar.malum hamur işi sonuçta.ama sabahları çayın yanında yiyebilirsiniz..
kızlar dün kü nemümü birazdan paylaşırım ama önce şunu yazayım dedim
dün balık ayarlı idi akşam yemeğine işyerinde birde baktım öğlende balık var
evdede balık omega3 delisi oldum
kızlar bu arada bende aşırı dikkat dağınıklığı oluyor konsantre olurken zorlanıyorum
sebebini çok aramıyorum çok yoğun tempodayım uykusuzluk falan normal ama dışarıdan balık yağı tableri almaya başladım
tabi dün almadım bukadar balıktan sonra birde takviyey gerek kalmadı
bence etkisi var ama net bişi söylemek için erken bi,raz daha kullanayım
aybükecim sana iyi tatilller bizimde kardeşim geldi oda öğretmen evde bir bayram havası
ya keşke bütün mesleklerde bu tatil süreçleri aynı olsa ne güzel olurdu
gel canım bekliyoruz :)günaydın kızlar,az sonra geliyorum...
afiyet olsun peki canım kabak mücver sever misin :) sende mücver yap katıl bize.Kabak kokulu birgün olacak bugün herkesin evinde kabak pişecek belli ki.
Ben pek sevmem kendilerini. Kızartması hariç yoğurtlu ve sarımsaklı bayılırım ama kızartma yemediğim için bayadır uzağım.
Kızıma yapıyorum sıklıkla.
canım diyetisyenim şeker eksikliğinin konsantrasyonu ve dikkati azaltacağını söylemişti. eğer çalışıyor olsaydım bana hergün bir miktar şeker verecekti ama çalışmadığım ve dikkate veya konsantrasyona ekstra ihtiyaç duymadığımdan şeker istemedim. istersen sende bir doktora danış. beyin şekerle beslenirmiş bildiğim bu :)
gözünüz aydın :))) bol bol hasret giderin. kardeş gibisi yok.
gel canım bekliyoruz :)
afiyet olsun peki canım kabak mücver sever misin :) sende mücver yap katıl bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?