Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hiçkimse cevap yazmayacak sandım
Canım haklısın hergün tartılmayacağım diyorum hafada bir diyorum sonra dayanamıyorum ya.
Rabbim işallah yarın sabah en azından 70,3 gösterir bana.
Bari + olmasın ona şükredicem.

Gerçi tartı değişmese de ölçülerim acayip değişiyor ona şaşıyorum.
10 cm küçülmüş belim toplamda.

Tuğba izinli değil canım. Bugün gelir sanırım.

Tebrikler canım. 1 kilo gitmiş valla süpersin ne diyim.

Ne güzel eğlenmişsiniz. İstanbul'a kar yağsa bende kuzumla çıkıcam sokaklara ama biz burada kar falan görmüyoruz.
1-2 saat uzağımızda Kartepe var. Heryer bembeyaz oraya gidiyoruz kar için. Birgece kalıyoruz otelde dönüyoruz. :)

evet canım sık sık tartılmamak lazım can sıkıcı oluyor ( 10 cm incelme yabana atılır bir incelme değil biliyorsun değil mi. tebrik ederim canım :)))

bende 3 yıldır kar görmemiştim en son istanbul'da Kurtköy'de otuturken bir kaç cm kara ayak basmıştım ama o da bu kadar göz doldurmuyordu. kar bambaşka bir doğa olayı değil mi :)))

Kar güzeldir bence zorluklarını yaşayanlar için farklı olabilir ama bizim gibi kara hasret bir memlekette yaşayanlar için az bişicik kar görmek için toroslara çıkan bizler bir mucizedir rahatlamadır eğlencedir

ama dediğin gibi oralarda daha çok olmak üzere dagların ürkünçlüğü var malesef

10 cm süper ötesi bir değer bence harikasın

keşke sadece dağlar ürkünç olsa ((

kaynağından koparak akıyor akıyorsa
gönlümü harap edip,içimi yakıyorsa
ve giderken ardında humus bırakıyorsa
bendimi aşıp geçen selleri nasıl sevmem diyorsun yani selencim..

iyi tatiller selencim.annene selamlar..
oluyor öyle güzelim ya.kesin vermişimdir deyip sabit kaldığım çok oldu.ödem olabiliyor vücutta bazen..
güüüüünnnnnnnaaaayyyyyyydınlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese...

sana da şekerim..

iyi tatiller canım.70 lere hoşgeldin,haydi 60 lar seni bekliyor...
bu arada kızlar enerji doluyum

yapacağım tatildenmi ,seveceğim bebektenmi yoksa yediğim fındıklardanmı (bu hafta işyerinde bu var oyüzden fındığa dayandım:))))

enerjini güzel kullan,30 dakika da olsa sporunu yap olur mu..

aynen dediğin gibi,insan insana muhtaç,sosyal varlıklarız neticede..misafir sevmeyen,ağırlamaktan gocunan yeni jenerasyondan olmaman ne güzel canım.

sana da günaydın kaptan.ee ne yaptın dün bakalım,mekik mi,yürüyüş mü..yoksa beni yalnız mı bıraktın hıı..

herkese merhaba kızlar, çok istediğim halde giremiyorum, maelsef paylaşımd abulunamıyorum, 2 haftalık izin istemiştim, akrepçim ne cevap verdi göremedim bile, mersindeyiz, amaaaa malesef hiç güzel bir tatil olamaadı, çünkü hem ablam hem de babam çok hasta, onlarla uğraşıp duruyoruz, ablam da sırf bizimle olmak için iş yerinden 1 haftalığına izin alıp gelmişti mersin e ama onun da burnundan geldi, geçen hafta pazar gününden beri bir yudum su içemiyor, içtiği an söylemesi ayıp çıakrıyor, üşütme falan dedik, işte 3-4 gündür bitkisel tedavi uyguladık ama bugün doktora gitti, doktor ülser demiş,çok üzüldük, neymiş neyin nesiymiş bu ülser onu araştırmak için girdim şimdi nete

babam da yüksek şeker hastası, ayak parmağı morarıp şişti, yürüyemeyecek kadar kötü oldu, bugün od GİTTİ doktora, akrepçim durum bu güzelim, yanına uğramayı çok isterdim çok çok istedim ama henüz çarşıya bile çıkamadım evdeki hastalardan bebişim, olmadı yaza görüşürz canımcım.. kızlar öptüm siziii, yarın kio bldiriminde bulunamayacağımmm

geçmiş olsun aybüke,allah ikisinin de şifasını versin tez zamanda.

kızlarrr merhaba
2 haftadır hastanelerde uğraşıyorum o yuzden gelemedim pek hemen bilgi verimmm
gögsümdeki kitle için ultrason çektirtemiz çıktı hazır gitmişken kadındoğumada muayene olim dedim smear aldırdım kan idrar idrar yollarında enfeksiyon çıktı ilaç alıyorum smear testindede hpv virüsüne dönebilecek hücreler tespit edildi oyuzden tekrar parça aldırdım şimdi onun sonucunu bekliyorum biraz moralim bozukk oyuzden kendimide yemege verdimm çok üzgünüm bu durum dolayısıylaaa (

İncelme de olsa işte insanoğlu tartıda eksi görmek istiyor. Tatminsizlik herhalde bunun açıklaması.
Kar gerçekten insana huzur veriyor. Gerçi İstanbul'da o huzur pek kalmıyor.
Geçen yağdığında normalde 18,30 da evde olurken 20,00 da evde olmuştum.
Ama kızım için istiyorum yine şöyle bollll bollll yağmasını.

10 cm süper ötesi bir değer bence harikasın

Teşekkür ederim şekercim.

geç olacak ama hepinize güzel bir gün diliyorum,günaydın takım arkadaşlarım..

Günaydın canım.

iyi tatiller selencim.annene selamlar..

oluyor öyle güzelim ya.kesin vermişimdir deyip sabit kaldığım çok oldu.ödem olabiliyor vücutta bazen..

sana da şekerim..

Olmasaydı iyi olur du ama napalım bu kiloları alırken düşünecektik artık bunları. :)

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim dermansız dert vermesin kimselere.

Tubişim işallah sonuçlar iyi çıkacak cnm. Olumlu düşünelim öyle olsun.

güzelliklere inat bazen kötü ve çirkinlikler de oluyr ve ürkütüyor insanı canım..burası dünya burda böyle
tebrikler şekercim harikasın

sana da günaydın kaptan.ee ne yaptın dün bakalım,mekik mi,yürüyüş mü..yoksa beni yalnız mı bıraktın hıı..
ee şeyy kem kümm
aaa çok geçmiş olsun şekercik..ben de bekliyordum seni yaa..
hayırlısı canım..Rabbim şifa versin..

sana da geçmiş olsun canım..moralini yüksek tutman en önemlisi unutma şekercik..hemen bırakma kendini..herşey çok güzel olucak buna inan tamammı tatlım

canım ikisinide öncellikle acil şifalar dilerim bende ülser varı bundan 10 sene önce ozaman hiç bişe yiyemeyip devamlı çıkarıyordum midemi söküp atasım gelirdi doktora gittiğimdede hep sters falan demişlerdi ülser diyen yoktu önce (o doktorlara çok kızgınım şimdi)
sonra bir tane doktordan allah razı olsun endoskopiye yolladı öyle çıktı ve ben bu hastalı3 sene çekmişken 1ayda verdiği ilaçla geçti tespiti olduktan sonra düzenli ilaç ile hemen geçiyor

canım inşallah bişe çıkmayacaktır lütfen hemen moralini bozma

geç olacak ama hepinize güzel bir gün diliyorum,günaydın takım arkadaşlarım..

canım sanada güzel bir gün diliyorum

tebrik ederim canım. olsun gram gram gitsin geç olsun güç olmasın inşallah

çok geçmiş olsun allah dert verip dermanını aratmasın.

moralini yüksek tutmalısın. henüz hiçbirşey belli değil ve umarım sonuçlarınıda istediğin gibi çkıkar

ne kadar güzellll benim içinde oyna.

dünkü menüm:

sabah; 4 yemek kaşıı kfleks, bir su bardağı tarçınlı süt

öğle; ton balıklı salata

ara: bir çaybardağı kadar beyaz leblebi

akşam; tavuk şiş ve lahana salatası

3 lt su içtim ve dün pilates günümüz olduğu için 30 dk pilates yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…