günaydın sanada
canım hergün tartılma bence değişik sonuçlar alabilirsin böyle
şartlar aynım mesela o onemli
bu arada bişi soracağım tubacımm nerde izindemi özledik valla kendisini
kolay gelsin canım gerçi ben cuma olmayacağım ama salı görüşürüz artık
ya hep birilieri bişiler yapar isteyerek veya istemeyerek burda gerçekten irade girmeli seninki gibi
vereceğiz hep beraber kiloları sonrada paylaşacağız resimlerimizi
önce kendimizi mutlu edeceğiz mağaza girip sırf olduğu için değil beğendiğim için alacağım kıyafetleri
ve gençleşecek ruhumuz gibi bedenimizde
kızlar bu arada ben minicik bir tatil yapacağım yarın başlayıp pazartesi akşam bitecek:))))
şehirdışında olacağım bebek ziyareti kilomu hemen bugün yazmak istedim
veee 79 ewtgram gram ama gidiyor ama gidiyor oleeeyyyyy 7 li rakamları görmek bile harika
5 lileride göreceğim işallah sizinle beraber
kartopu oynayıp geri döndük :) yol kapanmış kardan ilerleyemedik daha doğrusu buzlanmış gidemedik dize kadar kar vardı. Cizre'ye tek damla kar düşmezken hemen 55 dk uzaklıklar kar altında Şırnak'ta da lapa lapa kar varmış sanırım ben yarında gidemeyeceğim. ama çooook güzeldi ellerim üşüdü bunum dondu kirpiklerim dondu ama ben kar üstünde debelendim :)) hasretmişim meğer... görmeliydiniz dağların beyazlığını,heybetini... çığlık atasım geldi,atamadım...heyecandan sesim çıkmadı :))) o dağlarda insanlıktan çıkmış halde yaşayan,mağralar da gençlikleri çürütenleri düşündüm sonra, ürktüm.. eve dönmek istedim,nihayet evimdeyim. Şükrettim.
Hiçkimse cevap yazmayacak sandım
Canım haklısın hergün tartılmayacağım diyorum hafada bir diyorum sonra dayanamıyorum ya.
Rabbim işallah yarın sabah en azından 70,3 gösterir bana.
Bari + olmasın ona şükredicem.
Gerçi tartı değişmese de ölçülerim acayip değişiyor ona şaşıyorum.
10 cm küçülmüş belim toplamda.
Tuğba izinli değil canım. Bugün gelir sanırım.
Tebrikler canım. 1 kilo gitmiş valla süpersin ne diyim.
Ne güzel eğlenmişsiniz. İstanbul'a kar yağsa bende kuzumla çıkıcam sokaklara ama biz burada kar falan görmüyoruz.
1-2 saat uzağımızda Kartepe var. Heryer bembeyaz oraya gidiyoruz kar için. Birgece kalıyoruz otelde dönüyoruz. :)
kartopu oynayıp geri döndük :) yol kapanmış kardan ilerleyemedik daha doğrusu buzlanmış gidemedik dize kadar kar vardı. Cizre'ye tek damla kar düşmezken hemen 55 dk uzaklıklar kar altında Şırnak'ta da lapa lapa kar varmış sanırım ben yarında gidemeyeceğim. ama çooook güzeldi ellerim üşüdü bunum dondu kirpiklerim dondu ama ben kar üstünde debelendim :)) hasretmişim meğer... görmeliydiniz dağların beyazlığını,heybetini... çığlık atasım geldi,atamadım...heyecandan sesim çıkmadı :))) o dağlarda insanlıktan çıkmış halde yaşayan,mağralar da gençlikleri çürütenleri düşündüm sonra, ürktüm.. eve dönmek istedim,nihayet evimdeyim. Şükrettim.
canııım ne güzel :)) tebrik ederim seni. ve evet 5'li rakamlarıda göreceğiz :)))
Hiçkimse cevap yazmayacak sandım
Canım haklısın hergün tartılmayacağım diyorum hafada bir diyorum sonra dayanamıyorum ya.
. :)
Kar güzeldir bence zorluklarını yaşayanlar için farklı olabilir ama bizim gibi kara hasret bir memlekette yaşayanlar için az bişicik kar görmek için toroslara çıkan bizler bir mucizedir rahatlamadır eğlencedir
ama dediğin gibi oralarda daha çok olmak üzere dagların ürkünçlüğü var malesef
10 cm süper ötesi bir değer bence harikasın
Benim kanım niye kaynadı anlaşıldı. Yükselenim yengeç. Prensesim de yengeç. Sanki bizi anlatmışsın:))))
Güzel yürekli yengeçim. Yengecim der gibi oldu:)
Ben mutsuzum demedim. Bilakis çok mutluyum ve çok şanslıyım. Elbette yaşamımda 10 şey iyi giderken bir şey kötü gidebilir. O bir şeyi rayına koyabilmek için çok çaba sarf ettim. Savaştım ama olmadı. Yanlış yazdım oldu ama yeterli gelmedi. Şimdi savaşmış, tüm emeğini koymuş biri ne yapmalı? Bence üzülmeyip "ben elimden gelenin en iyisini yaptım" deyip mutluluğunun diğer kaynaklarının farkına varıp onlara sarılmalı. Kimse beni benden daha fazla düşünemez. Kimse beni mutlu etmek için çaba göstermek zorunda değil, sadece ben kendimi mutlu edebilirim. Akrep33 beni çok iyi anladı, hatta beni çözdü. Ben zamanında savaşacak kalemin kalmamış olmasına üzülmüştüm tüm kalelerde savaştım, bildiğim her şeyi denedim. Bundan sonrası için üzülmem. Topu başkasına atar keyfime bakarım. Top kimdeyse o düşünsün.
Haaa neden bu kadar açıklama yazdım? Birincisi üzülmeyesiniz diye. İkincisi belki okuyan birine bir bakış açısı verir diye düşündüğümden ayrıntıya girdim. Tünelde kaldığını hisseden bir kişinin yüzüne ışık tutacak ise, içini ferahlatacak ise ne mutlu bana. Bir de kimse susmasın, üzüntüsünü içine atmasın. Hatta mümkünse üzülmesin bu dünyada güller var ise dikenleri de var. Mutluluk maskesini çıkartınca insan gerçekten mutlu olmayı öğreniyor. Başkaları için değil, kendisi için...
Canımm yaa yolda karşımıza çıkan taşlar, aslında birer ödül, daha büyük kayaların üzerinden geçebilmemiz için bizlere yöntemler öğreten vasıtalardırlar. Yeni yürümeyi öğrenen bir çocuğa 'hadi şu engelden atla' demek gibi. Oysa atlamayı değil sadece yürümeyi öğrendi. Kara kara düşünüp olduğu yere oturuverir çocuk. Karamsarlığa kapılıp pes eder. Başlar ağlamaya. Emin ol sıkıntım için Allah'a çok şükretmişimdir. Bana mutluluğun formülünü öğretecek olaylar ile karşılaştırdığı için. Minnettar olmuşumdur beni inananlardan kıldığı için. Ya geçici mutluluklar ile yaşayan ve sahip olmaya odaklı yaşayan biri olsaydım. Ya etiketli yaşamaya endeksli, mutluluk iplerini kaptırmış biri olsaydım. İşlemesin içine canım yaa. Bir gün tanışırsak kahkahalarımdan ne demek istediğimi anlarsın. Allah herkese mutluluk çizgisinde yol almayı, mutluluğuna mutluluk katmayı öğretsin.
iyi tatiller selencim.annene selamlar..Sevgili kaptanım.
Saygıdeğer akrep33 liderim.
Yüreği sevgiden geçen bakanım. Ben tatil sonuna kadar giremeyebilirim böyle bir ihtimalim var. Anneme gidebilirim.
-Nee anlamadım net olmayan ev mi kalmadı?
-Yok be kaptanım yaşlı kadının evinde internet ne gezer? Ben görmeyeli yemek sitelerinde gezinmeye, çetleşmeye başladıysa o ayrı. Kesin değil. Kaybolursam karabatak sanmayasın diye yazayım dedim. Bu saatlerde böyle oluyor, in cin top oynayınca, hem yazıp hem oynuyor insan.
Herkese iyi sabahlar. Mutlu yarınlar efem.
oluyor öyle güzelim ya.kesin vermişimdir deyip sabit kaldığım çok oldu.ödem olabiliyor vücutta bazen..Günaydın herkese.
Kızlar ben bu kilo değişimlerinie bir türlü anlam veremedim yahu.
Dün 70,3 gösteren tartı bu sabah 70,6 gösteriyor sinir oldum.
Halbuki ben bu sabah daha az göreyim diye çıktım tartıya offff.
Canım sıkıldı anlayacağınız.
Biliyorum kilo değişimleri normal olabiliyor ama olmasın ya artık sıkıldım.
Herdem ohhh gez canım bol bol. Resimleri bekliyorum.
güüüüünnnnnnnaaaayyyyyyydınlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese...
geç olacak ama hepinize güzel bir gün diliyorum,günaydın takım arkadaşlarım..
iyi tatiller canım.70 lere hoşgeldin,haydi 60 lar seni bekliyor...kızlar bu arada ben minicik bir tatil yapacağım yarın başlayıp pazartesi akşam bitecek:))))
veee 79 ewtgram gram ama gidiyor ama gidiyor oleeeyyyyy 7 li rakamları görmek bile harika
bu arada kızlar enerji doluyum
yapacağım tatildenmi ,seveceğim bebektenmi yoksa yediğim fındıklardanmı (bu hafta işyerinde bu var oyüzden fındığa dayandım:))))
aynen dediğin gibi,insan insana muhtaç,sosyal varlıklarız neticede..misafir sevmeyen,ağırlamaktan gocunan yeni jenerasyondan olmaman ne güzel canım.günaydın kızlar
evet erkenciyim yine artık bunun bir espirisi kalmadı :) 3 gün erken uyanınca alışıyor insan. :))
ince ince yağmur yağıyor. yürüyüşe çıktım ama 20 dk. yürüyebildim, eşim kahvaltıyı hazırlamıştı eve geldiğimde sıcacık tarçınlı karanfilli çay iyi geldi. :) yağmurda ıslanan saçlarım saçlarım lüle lüle oldu :)) hoşuma gitti.
üst kat komşumun ablası geldi Kayseri'den. bugün bir gezgin olarak onu gezdireceğim, Midyat'a gidiyoruz :)) bir kaç resim isterseniz paylaşırım sizinle Midyat gezimize ait. gerçi bu 4. gidişim olacak her gelenle gittiğim içinyeterki gezmek olsun bana. Bugün diyetisyene gitmem gerekiyordu ama Midyat gezisi olunca mesaj yolladım doktoruma yarın ordayım diye pek bir disiplinsiz oldu, ne yapayım Misafirimiz her zaman gelmiyor heleki Cizre'ye gelen pek nadir. apartmanda 10 haneyiz kimin bir misafiri gelse sanki kendi evimize gelmiş gibi seviniyoruz bu davranış Cizre'ye has... keşke uzun uzun buraları anlatabilsem unutmak istemiyorum buraları, burada yaşadıklarımı... Günlük tutuyorum aslında ama yinede unutmaktan korkuyorum.
hemen kahvaltımı yazayım
2 yumurta ile yapılmış yeşil omlet (maydanoz,dereotu,yeşil sivri biber)
5 ad. zeytin
1 parça kaşar peyniri
1 parça tulum peyniri
1 tatlı kaşığı bal
çay tarçınlı karanfilli
ara öğün için yanıma elma alacağım birde leblebi :)))
yarım saat sonra yola çıkacağız. :))) yağmur,yol ve yeni türkü şarkıları olsa ohhh değmeyin keyfime. arkadaşın arabasıyla gideceğiz bakalım bahtımıza ne çıkacak
okuduğum kitap: ki ben aynı anda 3 kitap birden okuduğumdan bugün Sinan Yağmur-Aşkın Gözyaşları (Tebrizli Şems)
Ya gençliğimde aradığımı yaşlılığımda buldum,neylersin
Ya ben erken geldim ya sen geç kaldın vuslata,neylersin...kader!
Yazgısı yol üzerine yazılmış Mevlana'ya ruhum işte ilk kez bu benzerlik ile kaynaştı. onun ömrü de hicret üzerineydi.iki yolcu,iki arayan günü gelince birbirini bulacaktı. Buldum. Buldu.
hanımlar tıpkı bizim gibi değil mi bizde buluştuk,bulduk birbirimizi. kaynaştık :)) daha neler neler... vaktim olsa yazacaktım fakat gitmeliyim Midyat beni bekler...
günaydın şeker prensesler
vayy ben de akrep
e o zaman yaşasın su kardeşliği:119::119::119:
ne münasebet o nasıl söz öyle
sen de tabiki bildiklerin öğrendiklerinle pekala yorum yapabilirsin şekerlik
neden olmasın şekercik benim evde yok mesela şimdilik istemiyorumda..
tamam canım sana iyi gezmeler olsun..
kesinlikle canım..mihenk taşımız olduğu sürece attığımız adımları daha sağlam atabiliriz..
canım benim öyle güzel yazmışsın ki kendimi yanında gibi hissettim..
sana da iyi gezmeler olsun şekercik..
ve tabiki harika bir gün olsun
herkese merhaba kızlar, çok istediğim halde giremiyorum, maelsef paylaşımd abulunamıyorum, 2 haftalık izin istemiştim, akrepçim ne cevap verdi göremedim bile, mersindeyiz, amaaaa malesef hiç güzel bir tatil olamaadı, çünkü hem ablam hem de babam çok hasta, onlarla uğraşıp duruyoruz, ablam da sırf bizimle olmak için iş yerinden 1 haftalığına izin alıp gelmişti mersin e ama onun da burnundan geldi, geçen hafta pazar gününden beri bir yudum su içemiyor, içtiği an söylemesi ayıp çıakrıyor, üşütme falan dedik, işte 3-4 gündür bitkisel tedavi uyguladık ama bugün doktora gitti, doktor ülser demiş,çok üzüldük, neymiş neyin nesiymiş bu ülser onu araştırmak için girdim şimdi nete
babam da yüksek şeker hastası, ayak parmağı morarıp şişti, yürüyemeyecek kadar kötü oldu, bugün od gitti doktora, akrepçim durum bu güzelim, yanına uğramayı çok isterdim çok çok istedim ama henüz çarşıya bile çıkamadım evdeki hastalardan bebişim, olmadı yaza görüşürz canımcım.. Kızlar öptüm siziii, yarın kio bldiriminde bulunamayacağımmm
evet canım sık sık tartılmamak lazım can sıkıcı oluyor( 10 cm incelme yabana atılır bir incelme değil biliyorsun değil mi. tebrik ederim canım :)))
bende 3 yıldır kar görmemiştim en son istanbul'da Kurtköy'de otuturken bir kaç cm kara ayak basmıştım ama o da bu kadar göz doldurmuyordu. kar bambaşka bir doğa olayı değil mi :)))
10 cm süper ötesi bir değer bence harikasın
iyi tatiller selencim.annene selamlar..
oluyor öyle güzelim ya.kesin vermişimdir deyip sabit kaldığım çok oldu.ödem olabiliyor vücutta bazen..
sana da şekerim..
herkese merhaba kızlar, çok istediğim halde giremiyorum, maelsef paylaşımd abulunamıyorum, 2 haftalık izin istemiştim, akrepçim ne cevap verdi göremedim bile, mersindeyiz, amaaaa malesef hiç güzel bir tatil olamaadı, çünkü hem ablam hem de babam çok hasta, onlarla uğraşıp duruyoruz, ablam da sırf bizimle olmak için iş yerinden 1 haftalığına izin alıp gelmişti mersin e ama onun da burnundan geldi, geçen hafta pazar gününden beri bir yudum su içemiyor, içtiği an söylemesi ayıp çıakrıyor, üşütme falan dedik, işte 3-4 gündür bitkisel tedavi uyguladık ama bugün doktora gitti, doktor ülser demiş,çok üzüldük, neymiş neyin nesiymiş bu ülser onu araştırmak için girdim şimdi nete
babam da yüksek şeker hastası, ayak parmağı morarıp şişti, yürüyemeyecek kadar kötü oldu, bugün od GİTTİ doktora, akrepçim durum bu güzelim, yanına uğramayı çok isterdim çok çok istedim ama henüz çarşıya bile çıkamadım evdeki hastalardan bebişim, olmadı yaza görüşürz canımcım.. kızlar öptüm siziii, yarın kio bldiriminde bulunamayacağımmm
kızlarrr merhaba
2 haftadır hastanelerde uğraşıyorum o yuzden gelemedim pek hemen bilgi verimmm
gögsümdeki kitle için ultrason çektirtemiz çıktı hazır gitmişken kadındoğumada muayene olim dedim smear aldırdım kan idrar idrar yollarında enfeksiyon çıktı ilaç alıyorum smear testindede hpv virüsüne dönebilecek hücreler tespit edildi oyuzden tekrar parça aldırdım şimdi onun sonucunu bekliyorum biraz moralim bozukk oyuzden kendimide yemege verdimm çok üzgünüm bu durum dolayısıylaaa(
güzelliklere inat bazen kötü ve çirkinlikler de oluyr ve ürkütüyor insanı canım..burası dünya burda böylekartopu oynayıp geri döndük :) yol kapanmış kardan ilerleyemedik daha doğrusu buzlanmış gidemedik dize kadar kar vardı. Cizre'ye tek damla kar düşmezken hemen 55 dk uzaklıklar kar altında Şırnak'ta da lapa lapa kar varmış sanırım ben yarında gidemeyeceğim. ama çooook güzeldi ellerim üşüdü bunum dondu kirpiklerim dondu ama ben kar üstünde debelendim :)) hasretmişim meğer... görmeliydiniz dağların beyazlığını,heybetini... çığlık atasım geldi,atamadım...heyecandan sesim çıkmadı :))) o dağlarda insanlıktan çıkmış halde yaşayan,mağralar da gençlikleri çürütenleri düşündüm sonra, ürktüm.. eve dönmek istedim,nihayet evimdeyim. Şükrettim.
tebrikler şekercim harikasınHiçkimse cevap yazmayacak sandım
ee şeyy kem kümmsana da günaydın kaptan.ee ne yaptın dün bakalım,mekik mi,yürüyüş mü..yoksa beni yalnız mı bıraktın hıı..
aaa çok geçmiş olsun şekercik..ben de bekliyordum seni yaa..herkese merhaba kızlar, çok istediğim halde giremiyorum, maelsef paylaşımd abulunamıyorum, 2 haftalık izin istemiştim, akrepçim ne cevap verdi göremedim bile, mersindeyiz, amaaaa malesef hiç güzel bir tatil olamaadı, çünkü hem ablam hem de babam çok hasta, onlarla uğraşıp duruyoruz, ablam da sırf bizimle olmak için iş yerinden 1 haftalığına izin alıp gelmişti mersin e ama onun da burnundan geldi, geçen hafta pazar gününden beri bir yudum su içemiyor, içtiği an söylemesi ayıp çıakrıyor, üşütme falan dedik, işte 3-4 gündür bitkisel tedavi uyguladık ama bugün doktora gitti, doktor ülser demiş,çok üzüldük, neymiş neyin nesiymiş bu ülser onu araştırmak için girdim şimdi nete
babam da yüksek şeker hastası, ayak parmağı morarıp şişti, yürüyemeyecek kadar kötü oldu, bugün od GİTTİ doktora, akrepçim durum bu güzelim, yanına uğramayı çok isterdim çok çok istedim ama henüz çarşıya bile çıkamadım evdeki hastalardan bebişim, olmadı yaza görüşürz canımcım.. kızlar öptüm siziii, yarın kio bldiriminde bulunamayacağımmm
kızlarrr merhaba
gögsümdeki kitle için ultrason çektirtemiz çıktı hazır gitmişken kadındoğumada muayene olim dedim smear aldırdım kan idrar idrar yollarında enfeksiyon çıktı ilaç alıyorum smear testindede hpv virüsüne dönebilecek hücreler tespit edildi oyuzden tekrar parça aldırdım şimdi onun sonucunu bekliyorum biraz moralim bozukk oyuzden kendimide yemege verdimm çok üzgünüm bu durum dolayısıylaaa(
canım inşallah bişe çıkmayacaktır lütfen hemen moralini bozmakızlarrr merhaba
kızlar bu arada ben minicik bir tatil yapacağım yarın başlayıp pazartesi akşam bitecek:))))
kızlarrr merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?