- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
hoşgeldin :)) merak etme ekibe yeni katılanlar olur onlara ışık olursun :)) hem mezun olsak bile geliriz ki buraya :))
bir gün mücver yaparken her aşamasını fotoğraflayım sana :)) sanal öğreti anca bu kadar olur :))
Allah herkese huzur nasip etsin canım teşekkür ederim.
kabak tatlısına bayılırım :))) afiyet olsun canım
bende bugün karnabahar yapacağım :)) bol havuçlu . afiyet olsuuuuun :))
sen nerde çalışıyorsun canım yoğurt filan mecburi demişsin :26::26:
benim eşimde benim gibi tombişbana ayak uydurması lazım yoksa ben nasıl zayıflarım.... eşimde 12 kilo verdi şimdi kendini daha iyi hissediyor. sabah zaten işe gitmek için erken uyanıyor bir saat eksik uyumak ne kaybettirir ki
yengeç burcuyuzhaberlere ağlayan,çizgi filimlerde bile iç çeken sulugöz yengeçler... canıım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah seninde gönlüne göre versin.
Maaşallah canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin ve taçlandırsın inşallah.
Benim için bu tablonun onda biri için bile çok geç. Bu yüzden hep sevdiklerimin mutluluklarının devamı içindir dualarım. Cennetinizin seher yelleri sizleri hep böyle uçursun. Farkındalıklarınız artsın ve bu farkındalıklar sizi mutluluklar ülkesinde ağırlasın.
akrepçüme inat pilatese gidiyorum..
görüşürüz..
oo maşallah size,ne güzel karı koca,motivasyon dorukta..bir mantı aç ta yiyelim diyen yok,gece dokuzda canı kek çeken yok,haftada 2 kez açma börek yemeden duramayan biri yok.ben nasıl zayıfladığıma şaşırıyorum bazen.neler pişmiyor ki evde gün içinde..
sahiden miakrepçiğim karalar bağlamış mıdır sence :))
benim eşimde yap diyor, ama evin genel müdürü benim :))) ben ne dersem o olurben onun yüzünden kilo aldım şimdi beni yalnız mı bırakacak. bak içlendim yine
bir gün mücver yaparken her aşamasını fotoğraflayım sana :)) sanal öğreti anca bu kadar olur :))
Allah herkese huzur nasip etsin canım teşekkür ederim.
ben seleni çok iyi anladım..:
aklımda bir sürü soru işareti oluştu..selenn...
bak şimdiiiKaptanım burada banusultan ne demek istedi? :))))))))))))))))
evet gerçekten çok ilginç bir kitapAslında ilginç bir kitaba benziyor günümüzde en çok satan kitapları var olan gerekçeleriyle karşısına almış. ama beni daha çok bu cümle motive ediyor 'içinizdeki öküze oha deyin!..'
amiin amiin gönlümün yengecine amiinnyengeç burcuyuzhaberlere ağlayan,çizgi filimlerde bile iç çeken sulugöz yengeçler... canıım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah seninde gönlüne göre versin.
o anlamıştır zaten.ben ona bulaşmadan duramam.o da bana tabii.
müdire hanım karalar bağliicaamı çok bekler o..sahiden miakrepçiğim karalar bağlamış mıdır sence :))
aaa,biz birbirimize inat yapar,motive ederiz,karalar bağlamaz tabii,misilleme yapar o..
2,5 yıldır bende Konyadayım 2 yıl daha burdayız.İşim şehir dışında ama gidiş geliş yapıyorum.
Evet biraz morale ihtiyacın vardı çok iyi olmuş. Tebrik ederim. Moralini hep böyle yüksek tutarsın inşallah.
bugün plates günü olsun
hadi bugün herkes plates yapsın akşam
15 dk olsa bile yeter
MUTLUYUM DEMEKTİR
Evimi bir parti sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsam,
birçok arkadaşım var demektir.
Faturalarımı ödeyebiliyorsam,
bir işim var demektir.
Pantolonum biraz sıkıyorsa,
aç kalmıyorum demektir.
Gölgem beni izliyorsa,
günes ışığını görüyorum demektir.
Otobüsten indiğim yerden isyerime yolu uzun buluyorsam,
yürüyebiliyorum demektir.
Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyor ve bu eleştirileri başkalarından daduyuyorsam,
konuşma özgürlüğümüz var demektir.
Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarlarıyla oynuyor ve ben
bu sesten rahatsız oluyorsam,
duyuyorum demektir.
Camları silmem, çatıyı onarmam gerekiyorsa,
bir evim var demektir.
Doğalgaz faturam yüklü geliyorsa,
ısınıyorum demektir.
Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırım varsa,
yığınla giyeceğim var demektir.
Çalar saatim sabahın köründe calıyorsa,
yaşıyorum demektir.
Akşamları kendimi yorgun hissediyor ve bacaklarım ağrıyorsa,
o gün üretici olmuşum demektir.
Ve tüm bunların farkına varabiliyorsam
MUTLUYUM demektir.
dünkü menüm
sabah: bir tane portakal ve bir tane kivi
ara: 2 tane ceviz
öğlepazar günü evde yaptığım ve tüketemediğimiz yemekleri topladım getirdim işyerine 6 kişi yedik çöpe gitmedi ya çok sevindim valla.benim yediklerimi yazayım.) barbunya ve salata
ara: bir çay bardağı kadar beyaz leblebi
akşam : haşlanmış bol maydonozlu, sarımsaklı karnıbahar
ara: 6-7 tane fındık
3 lt su bol bol bitki çayı içiyorum biraz fazla hapşırmaya başladım.
Günaydın kızlaaar :)
bu sabahta erkenden açtık gözümüzü henüz güneş yeni doğarken eşimle yürüyüşe çıktık bugün düne nazaran daha soğuktu gün doğumunu izledik,dicle nehrinin kıyısında :)) Cizre sabahları güzel... ama sadece sabahları...
eve gelince taze sıkılmış portkal suyu içtik. ev sıcaktı portakallar tatlı :))
sonra kahvaltı yaptık.
2 yumurtayla yapılmış pankek
5 ad. zeytin
peynir
domates, maydanoz
bir parça bal
tarçınlı karanfilli çay :)))
okuduğum kitap; Cemalnur Sargut;Aşktan Dinle
Gönül gözümüz,kötü ve yersiz yanlarımızı gördükçe açılır,gizleyerek değil... Ne kadar aşikar olur ruhumuz,o denli nura boğulur gözlerimiz.
güneş bütün gece perdeler altına girmeseydi /dünya,seher çağı, nasıl aydınlanabilrdi? seher vakti salalım ruhumuzu ummana,kuş gibi uçuralım...
bu sabah uçurduk biz :))) insan rahatlıyor ağırlıklardan kurtulunca :)))
ben doğma büyüme burdayım ama aslen mersinliyim. bende haftanın 3 günü bi ilçeye gidiyorum. hatta bazen haftanın hergünü ordayım. çok zor oluyor helede bu karda kışta ilçeye gitmeksabah 6 da uyanıyorum akşam eve 9 da 10 varıyorum. böyle geciyor günlerim işte :) sen hangi ilçeye gidiyorsun yarencim :)
evet bu moral çok iyi geldi bu hafta cok dıkkatlıydım bugun babamın doğumgünü akşam kendimi tutarsam tebrik edicem :) annem bir sürü güzel yemekler pastalar yaptı :)
ben bugün aerobik yapacaktım ama madem plates günü beceremesemde yapayım bende akşam :)
çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllll. demekki ben çok mutluyum.
canım sen bunları yedin nasıl dayandın gün içinde. açlıktan başın dönmedi mi. ya da miden çok küçülmüş olmalı
herdemk sen ne kadar romantik bi kızsın böyle ya. şiir paylaşıyorsun kitaplardan bölümler. Maşallah evliliğinizede özendim doğrusu
ben doğma büyüme burdayım ama aslen mersinliyim. bende haftanın 3 günü bi ilçeye gidiyorum. hatta bazen haftanın hergünü ordayım. çok zor oluyor helede bu karda kışta ilçeye gitmeksabah 6 da uyanıyorum akşam eve 9 da 10 varıyorum. böyle geciyor günlerim işte :) sen hangi ilçeye gidiyorsun yarencim :)
evet bu moral çok iyi geldi bu hafta cok dıkkatlıydım bugun babamın doğumgünü akşam kendimi tutarsam tebrik edicem :) annem bir sürü güzel yemekler pastalar yaptı :)
ben bugün aerobik yapacaktım ama madem plates günü beceremesemde yapayım bende akşam :)
çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllll. demekki ben çok mutluyum.
canım sen bunları yedin nasıl dayandın gün içinde. açlıktan başın dönmedi mi. ya da miden çok küçülmüş olmalı
herdemk sen ne kadar romantik bi kızsın böyle ya. şiir paylaşıyorsun kitaplardan bölümler. Maşallah evliliğinizede özendim doğrusu
herdemk cim ben fabrikada çalışıyorum fabrikalarda yoğurt mecburidir
tam sebebi olarak net bişi diyemiyeceğim ama sonuçta fabrikalarda kimyasallar mevcut bunlarakarşı bunlardan gelen zehirlenmelere karşı olabilir
bu arada ben yengecim
işyerindekiler öğleden sonra birşeyler yiyor ben arşive kaçış akşam eşim çayın yanında mutlaka kek, pasta, kurabiye hiçbirşey yoksa çikolata yiyor ben oyalanıyorumki yemiyeyim diye kaldıki evde 2,5 yaşında bir yaramaz var oda abur cubur yemesin diye mutlaka pasta türü birşeyler yapıyorum. onlardan kaçmaya kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum.
hoş buldum selen seni görüyorum genelde burda. teşekkürler ilgin içinHoşgeldin uzum328, yaren38 ile bir akrabalığın yok değil mi? :)))))
Burayı sürekli takip et, bir kaç kelimeyle bile olsa her gün sesini duyalım. En azından yediklerini paylaş. Hani yediğin içtiklerin senin olsun gezdiğin,gördüğün yerleri paylaş sistemi yok bizde. Biz hepsini paylaşıyoruz. Şunu yeme, yersen diskalifiye olursun sistemi yok. Akrep33 kaptanımız cıssss diyor sadece sanırım bu bile cetvel etkisi yapmaya yetiyor.
üzüm hoşgeldin,hayırlı olsun.
bildirim cuma öğlene kadar,menü her akşam,günlük paylaşım en az 5 mesaj..
takıma üye olarak alınman da 1 haftalık deneme süreci sonrası.
yalnız kalmaya gelince merak etme,akrep sana uzun yıllar eşlik eder...
yengeç burcuyuzhaberlere ağlayan,çizgi filimlerde bile iç çeken sulugöz yengeçler... canıım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah seninde gönlüne göre versin.
Güzel yürekli yengeçim. Yengecim der gibi oldu:)canım benim çok teşekkür ederim içten duan için... kalplerimiz bir.
neden geç? böyle düşünme ne olur bir evladın var dünyanın en güzel mutluluğu bence. yoksa güneş hergün doğuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?