Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oo maşallah size,ne güzel karı koca,motivasyon dorukta..bir mantı aç ta yiyelim diyen yok,gece dokuzda canı kek çeken yok,haftada 2 kez açma börek yemeden duramayan biri yok.ben nasıl zayıfladığıma şaşırıyorum bazen.neler pişmiyor ki evde gün içinde..

canım benim çok teşekkür ederim içten duan için... kalplerimiz bir.
neden geç? böyle düşünme ne olur bir evladın var dünyanın en güzel mutluluğu bence. yoksa güneş hergün doğuyor...

akrepçüme inat pilatese gidiyorum..
görüşürüz..

sahiden mi akrepçiğim karalar bağlamış mıdır sence :))

benim eşimde yap diyor, ama evin genel müdürü benim :))) ben ne dersem o olur ben onun yüzünden kilo aldım şimdi beni yalnız mı bırakacak. bak içlendim yine

aaa,biz birbirimize inat yapar,motive ederiz,karalar bağlamaz tabii,misilleme yapar o..

:
aklımda bir sürü soru işareti oluştu..selenn...
ben seleni çok iyi anladım..
Kaptanım burada banusultan ne demek istedi? :))))))))))))))))
bak şimdiiibanuuu gıcıksın işte yaaa
Aslında ilginç bir kitaba benziyor günümüzde en çok satan kitapları var olan gerekçeleriyle karşısına almış. ama beni daha çok bu cümle motive ediyor 'içinizdeki öküze oha deyin!..'
evet gerçekten çok ilginç bir kitap
yengeç burcuyuz haberlere ağlayan,çizgi filimlerde bile iç çeken sulugöz yengeçler... canıım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah seninde gönlüne göre versin.
amiin amiin gönlümün yengecine amiinn
o anlamıştır zaten.ben ona bulaşmadan duramam.o da bana tabii.

gıcıkkk

sahiden mi akrepçiğim karalar bağlamış mıdır sence :))
müdire hanım karalar bağliicaamı çok bekler o..
zaten gıcık bir de plates yapıyor çok hırs yaptım şimdi çook üstelik tam da pc den indirilecek plates video ları arıyodum evde yaparım diye bi baktım banu platese gidiyor yahuu
aaa,biz birbirimize inat yapar,motive ederiz,karalar bağlamaz tabii,misilleme yapar o..

o platesin acısını çıkarmam lazım hem nolurdu yiyip mantını yatsaydın ne var yani sana tombişlikde yakışıyor kurumuşsıuun zatii son resminde demi ama

merhaba arkadaşlar ben geldim :)
gelmişken dünkü menümü paylaşayım hemen

sabah: 1 bardak çay, 2 dilim ekmek peynir zeytin domates

öğlen: 1 ekmek arası şinitzel 1 ayran

ara: 1 elma

akşam: 5 tekirdağ köfte yarım kase corba bol salata yoğurt

yemekten 2 saat sonra 1 portakal, 1 elma yedim

bol bol çay içtim gün içinde

şimdi gecmişi okuyayaım kızlar. hepinizi kocaman öptüm by

herdemk cim ben fabrikada çalışıyorum fabrikalarda yoğurt mecburidir

tam sebebi olarak net bişi diyemiyeceğim ama sonuçta fabrikalarda kimyasallar mevcut bunlarakarşı bunlardan gelen zehirlnemelere karşı olabilir

bu arada ben yengecim

2,5 yıldır bende Konyadayım 2 yıl daha burdayız.İşim şehir dışında ama gidiş geliş yapıyorum.

ben doğma büyüme burdayım ama aslen mersinliyim. bende haftanın 3 günü bi ilçeye gidiyorum. hatta bazen haftanın hergünü ordayım. çok zor oluyor helede bu karda kışta ilçeye gitmek sabah 6 da uyanıyorum akşam eve 9 da 10 varıyorum. böyle geciyor günlerim işte :) sen hangi ilçeye gidiyorsun yarencim :)

Evet biraz morale ihtiyacın vardı çok iyi olmuş. Tebrik ederim. Moralini hep böyle yüksek tutarsın inşallah.

evet bu moral çok iyi geldi bu hafta cok dıkkatlıydım bugun babamın doğumgünü akşam kendimi tutarsam tebrik edicem :) annem bir sürü güzel yemekler pastalar yaptı :)

bugün plates günü olsun

hadi bugün herkes plates yapsın akşam

15 dk olsa bile yeter

ben bugün aerobik yapacaktım ama madem plates günü beceremesemde yapayım bende akşam :)

çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllll. demekki ben çok mutluyum.

canım sen bunları yedin nasıl dayandın gün içinde. açlıktan başın dönmedi mi. ya da miden çok küçülmüş olmalı

herdemk sen ne kadar romantik bi kızsın böyle ya. şiir paylaşıyorsun kitaplardan bölümler. Maşallah evliliğinizede özendim doğrusu

tatlım benimki ilçe değil sonradan mahalle olmuş köy Aşağıpınarbaşı Ankara yolunda 25 km. Konya'ya 1 yıl öncesine kadarda Hatunsaraya gidiyordum 45 km.

ahh keşke küçülse küçülsün diye bekliyorum valla. gün içinde iş yerindekiler akşamda evde eşim küçülmesine fırsat verseler ama ben hepsine karşı direniyorum. çok inatçıyım bu sayede dayanıyorum vallahi.

iyi akşamlar kızlar.
menüm
sabah 4 bardak su
kahvaltı
peynir,zeytin,bal,1 dilim ekmek ,çay.
ara 1/2 kase çiğdem
öğle 2 dilim tazecik kek
ara yok
akşam tavuk,1 pors.sebzeli bulgur pilavı
2 dilim ekmek,az turşu
3 litreye yakın su
30 dakika pilates..

işyerindekiler öğleden sonra birşeyler yiyor ben arşive kaçış akşam eşim çayın yanında mutlaka kek, pasta, kurabiye hiçbirşey yoksa çikolata yiyor ben oyalanıyorumki yemiyeyim diye kaldıki evde 2,5 yaşında bir yaramaz var oda abur cubur yemesin diye mutlaka pasta türü birşeyler yapıyorum. onlardan kaçmaya kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum.

yaşasın yengeçler biliyor musun yengeçler doğuştan şişmanlamaya meyilli olurmuş,yuvarlak hatlı olurlarmış ay boşuna mı çabalıyoruz acaba:26:

evet söylediğin gerçek olabilir fabrikalarda kimyasallar olduğundan yoğurt ayran tüketimi gerekli görülmüştür,heralde. :))

herdemk sen ne kadar romantik bi kızsın böyle ya. şiir paylaşıyorsun kitaplardan bölümler. Maşallah evliliğinizede özendim doğrusu

Allah sana da sevdiğinle yuva kurmayı nasip etsin canım. yazdıklarından henüz evli olmadığını anladım yanılmadım değil mi :26:Bunun adı romantiklik mi bilmiyorum ama başka türlü gözlerim var sanırım başka başka bakıp başka şeyler görüyor :)) kaptanımız menülerin arkasına kitap paylaşalım bir kaç cümle yazalım demişti bende o gün bugündür okuduğum kitaptan satırlar yazıyorum. sayesinde romantik oldum sağolsun

ah canım senin işin gerçekten zor. Allah kolaylık versin :44::44:

hoş buldum selen seni görüyorum genelde burda. teşekkürler ilgin için

hadi bugün yediklerimi yazmakla başlayayım o zaman
kahvaltı koca bi tabak salata az zeytinyağlı peynirli
ara bi dilim ekmek, tarçınlı karanfilli çay
öğlen 2 kaşık kısır 1 poğaça
ara 2 küçük portakal 1 bardak süt
akşam bi tabak ıspanak kavurması biraz yoğurt
ara 3 kuru incir,1 buçuk kaşık yulaf ezmesi, 1 bardak süt
eveeeet nasıl buldunuz menümü

hayırlı ve yararlı olur inşallah. hepiniz için de aynı şeyleri diliyorum zor bi durum bu kilo mevzusu.
o yüzden hep beraber bizi üzenleri şaşırtacağız. aa ne kadar değişmişsin diyecekler, ne kadar gençleşmişsin.
duyan da yaşlı zanneder beni, daha 23 yaşındayım ama hiçbişey alasım , giyesim gelmiyor
bi zayıflayayım her istediğimi alıcam eşim de söz verdi 75 e in diyo ne istersen alırım. neyse uzun oldu baya

herdemk hoş buldum valla ben sizden ilham aldım maşallah herkes baya vermiş kilolarını bende diğerlerine örnek olurum dediğin gibi

irem&özge hoşbuldum :)

yengeç burcuyuz haberlere ağlayan,çizgi filimlerde bile iç çeken sulugöz yengeçler... canıım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah seninde gönlüne göre versin.

Benim kanım niye kaynadı anlaşıldı. Yükselenim yengeç. Prensesim de yengeç. Sanki bizi anlatmışsın:))))

canım benim çok teşekkür ederim içten duan için... kalplerimiz bir.
neden geç? böyle düşünme ne olur bir evladın var dünyanın en güzel mutluluğu bence. yoksa güneş hergün doğuyor...
Güzel yürekli yengeçim. Yengecim der gibi oldu:)
Ben mutsuzum demedim. Bilakis çok mutluyum ve çok şanslıyım. Elbette yaşamımda 10 şey iyi giderken bir şey kötü gidebilir. O bir şeyi rayına koyabilmek için çok çaba sarf ettim. Savaştım ama olmadı. Yanlış yazdım oldu ama yeterli gelmedi. Şimdi savaşmış, tüm emeğini koymuş biri ne yapmalı? Bence üzülmeyip "ben elimden gelenin en iyisini yaptım" deyip mutluluğunun diğer kaynaklarının farkına varıp onlara sarılmalı. Kimse beni benden daha fazla düşünemez. Kimse beni mutlu etmek için çaba göstermek zorunda değil, sadece ben kendimi mutlu edebilirim. Akrep33 beni çok iyi anladı, hatta beni çözdü. Ben zamanında savaşacak kalemin kalmamış olmasına üzülmüştüm tüm kalelerde savaştım, bildiğim her şeyi denedim. Bundan sonrası için üzülmem. Topu başkasına atar keyfime bakarım. Top kimdeyse o düşünsün.

Haaa neden bu kadar açıklama yazdım? Birincisi üzülmeyesiniz diye. İkincisi belki okuyan birine bir bakış açısı verir diye düşündüğümden ayrıntıya girdim. Tünelde kaldığını hisseden bir kişinin yüzüne ışık tutacak ise, içini ferahlatacak ise ne mutlu bana. Bir de kimse susmasın, üzüntüsünü içine atmasın. Hatta mümkünse üzülmesin bu dünyada güller var ise dikenleri de var. Mutluluk maskesini çıkartınca insan gerçekten mutlu olmayı öğreniyor. Başkaları için değil, kendisi için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…