Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet canım,üzüldüm, sıkıntını dile getirişin içime işledi...

o anlamıştır zaten.ben ona bulaşmadan duramam.o da bana tabii.

Canımm yaa yolda karşımıza çıkan taşlar, aslında birer ödül, daha büyük kayaların üzerinden geçebilmemiz için bizlere yöntemler öğreten vasıtalardırlar. Yeni yürümeyi öğrenen bir çocuğa 'hadi şu engelden atla' demek gibi. Oysa atlamayı değil sadece yürümeyi öğrendi. Kara kara düşünüp olduğu yere oturuverir çocuk. Karamsarlığa kapılıp pes eder. Başlar ağlamaya. Emin ol sıkıntım için Allah'a çok şükretmişimdir. Bana mutluluğun formülünü öğretecek olaylar ile karşılaştırdığı için. Minnettar olmuşumdur beni inananlardan kıldığı için. Ya geçici mutluluklar ile yaşayan ve sahip olmaya odaklı yaşayan biri olsaydım. Ya etiketli yaşamaya endeksli, mutluluk iplerini kaptırmış biri olsaydım. İşlemesin içine canım yaa. Bir gün tanışırsak kahkahalarımdan ne demek istediğimi anlarsın. Allah herkese mutluluk çizgisinde yol almayı, mutluluğuna mutluluk katmayı öğretsin.

hoş buldum selen seni görüyorum genelde burda. teşekkürler ilgin için

eveeeet nasıl buldunuz menümü

Ben gece bekçisi olarak her daim buradayım canım. Dükkanın kapanışından sorumluyum. Haa haa burada da ünlü oldum, tanınıyorum demek ki. Halbuki çok yeniyim, yeni düştüm buralara:)))
Bak menü için yorum yapamayacak tek kişi var ise o da benim:))

Sevgili kaptanım.
Saygıdeğer akrep33 liderim.
Yüreği sevgiden geçen bakanım. Ben tatil sonuna kadar giremeyebilirim böyle bir ihtimalim var. Anneme gidebilirim.

-Nee anlamadım net olmayan ev mi kalmadı?
-Yok be kaptanım yaşlı kadının evinde internet ne gezer? Ben görmeyeli yemek sitelerinde gezinmeye, çetleşmeye başladıysa o ayrı. Kesin değil. Kaybolursam karabatak sanmayasın diye yazayım dedim. Bu saatlerde böyle oluyor, in cin top oynayınca, hem yazıp hem oynuyor insan.

Herkese iyi sabahlar. Mutlu yarınlar efem.

Selam yengeç kardeşliği.

evet evet sen yengeç' sin :)) bende şu anlattığın mutluluk iksirini keşfedenlerdenim." bir tek ben bana yardım edebilirim" cümlesi lise 2. sınıfta psikoloji hocamın bana bıraktığı miras cümle, nereden bilebilirdim bir gün mihenk taşım olacağını :)))

yaşasın yengeç kardeşliği :)) yükseleninde olsa epey bir içindesin

sen dükkanı kapatan ben dükkanı açan kişi gibi olduk son zamanlarda :))) dengeyi kuranlardanız sanırım :)))

günaydın kızlar

evet erkenciyim yine artık bunun bir espirisi kalmadı :) 3 gün erken uyanınca alışıyor insan. :))
ince ince yağmur yağıyor. yürüyüşe çıktım ama 20 dk. yürüyebildim, eşim kahvaltıyı hazırlamıştı eve geldiğimde sıcacık tarçınlı karanfilli çay iyi geldi. :) yağmurda ıslanan saçlarım saçlarım lüle lüle oldu :)) hoşuma gitti.
üst kat komşumun ablası geldi Kayseri'den. bugün bir gezgin olarak onu gezdireceğim, Midyat'a gidiyoruz :)) bir kaç resim isterseniz paylaşırım sizinle Midyat gezimize ait. gerçi bu 4. gidişim olacak her gelenle gittiğim için yeterki gezmek olsun bana.Bugün diyetisyene gitmem gerekiyordu ama Midyat gezisi olunca mesaj yolladım doktoruma yarın ordayım diye pek bir disiplinsiz oldu, ne yapayım Misafirimiz her zaman gelmiyor heleki Cizre'ye gelen pek nadir. apartmanda 10 haneyiz kimin bir misafiri gelse sanki kendi evimize gelmiş gibi seviniyoruz bu davranış Cizre'ye has... keşke uzun uzun buraları anlatabilsem unutmak istemiyorum buraları, burada yaşadıklarımı... Günlük tutuyorum aslında ama yinede unutmaktan korkuyorum.

hemen kahvaltımı yazayım

2 yumurta ile yapılmış yeşil omlet (maydanoz,dereotu,yeşil sivri biber)
5 ad. zeytin
1 parça kaşar peyniri
1 parça tulum peyniri
1 tatlı kaşığı bal
çay tarçınlı karanfilli

ara öğün için yanıma elma alacağım birde leblebi :)))

yarım saat sonra yola çıkacağız. :))) yağmur,yol ve yeni türkü şarkıları olsa ohhh değmeyin keyfime. arkadaşın arabasıyla gideceğiz bakalım bahtımıza ne çıkacak

okuduğum kitap: ki ben aynı anda 3 kitap birden okuduğumdan bugün Sinan Yağmur-Aşkın Gözyaşları (Tebrizli Şems)

Ya gençliğimde aradığımı yaşlılığımda buldum,neylersin
Ya ben erken geldim ya sen geç kaldın vuslata,neylersin...kader!

Yazgısı yol üzerine yazılmış Mevlana'ya ruhum işte ilk kez bu benzerlik ile kaynaştı. onun ömrü de hicret üzerineydi.iki yolcu,iki arayan günü gelince birbirini bulacaktı. Buldum. Buldu.

hanımlar tıpkı bizim gibi değil mi bizde buluştuk,bulduk birbirimizi. kaynaştık :)) daha neler neler... vaktim olsa yazacaktım fakat gitmeliyim Midyat beni bekler...

Günaydın herkese.
Kızlar ben bu kilo değişimlerinie bir türlü anlam veremedim yahu.
Dün 70,3 gösteren tartı bu sabah 70,6 gösteriyor sinir oldum.
Halbuki ben bu sabah daha az göreyim diye çıktım tartıya offff.
Canım sıkıldı anlayacağınız.
Biliyorum kilo değişimleri normal olabiliyor ama olmasın ya artık sıkıldım.

Herdem ohhh gez canım bol bol. Resimleri bekliyorum.

yengeç kardeşiliğine ewttt

demekki kilo almaya meyilliyiz

ozaman bu sayfalarda daha çok yengeç dolanıyor :))))))

burcumu çok severim şu sulu gözlülük olmasa(şimdi bide kiloya meyillliik olmasa:))

günaydın şeker prensesler

Selam yengeç kardeşliği.
vayy ben de akrep
e o zaman yaşasın su kardeşliği:119::119::119:

ne münasebet o nasıl söz öyle
sen de tabiki bildiklerin öğrendiklerinle pekala yorum yapabilirsin şekerlik
neden olmasın şekercik benim evde yok mesela şimdilik istemiyorumda..
tamam canım sana iyi gezmeler olsun..
kesinlikle canım..mihenk taşımız olduğu sürece attığımız adımları daha sağlam atabiliriz..

canım benim öyle güzel yazmışsın ki kendimi yanında gibi hissettim..
sana da iyi gezmeler olsun şekercik..
ve tabiki harika bir gün olsun

yengeç kardeşiliğine ewttt

demekki kilo almaya meyilliyiz

ozaman bu sayfalarda daha çok yengeç dolanıyor :))))))

burcumu çok severim şu sulu gözlülük olmasa(şimdi bide kiloya meyillliik olmasa:))

su ve toprak grupları iştahlı olduğu için meyillidirler canım kilo almaya ama bir o kadar da pozitiftirler özleri budur yanii

selennncim içindekileri çok güzel yazıya dökmüşsün iyiki paylaştın
bu cümleler gerçekten ışık olacak
bence sıkıntıda olan bir insan okursa ona hem yön verir hemde rahatlatır
tebrik ediyorum seni şekerim

günaydın sanada
canım hergün tartılma bence değişik sonuçlar alabilirsin böyle
şartlar aynım mesela o onemli

bu arada bişi soracağım tubacımm nerde izindemi özledik valla kendisini

Kızlar yarın yokum izinliyim bütün gün dışarda olacağım çok işim var cumaya görüşürüz.
kolay gelsin canım gerçi ben cuma olmayacağım ama salı görüşürüz artık

ya hep birilieri bişiler yapar isteyerek veya istemeyerek burda gerçekten irade girmeli seninki gibi
vereceğiz hep beraber kiloları sonrada paylaşacağız resimlerimizi

önce kendimizi mutlu edeceğiz mağaza girip sırf olduğu için değil beğendiğim için alacağım kıyafetleri

ve gençleşecek ruhumuz gibi bedenimizde

kızlar bu arada ben minicik bir tatil yapacağım yarın başlayıp pazartesi akşam bitecek:))))

şehirdışında olacağım bebek ziyareti kilomu hemen bugün yazmak istedim

veee 79 ewtgram gram ama gidiyor ama gidiyor oleeeyyyyy 7 li rakamları görmek bile harika

5 lileride göreceğim işallah sizinle beraber

hemen menümüde paylaşayım kızlarrrr

sabah....peynirli ev yapımı poaça küçük ama iki tane ve sıcacık çay
ara... fındık
öğlen...mercimek çorba -tavuk haşlama -naneli kimyonlu bberli yoğurt
ara.... fındık
akşam....... kıymalı makarna (normal şarlarda imkan olsa öğlen menümle akşamı yer değiştirirdim)

20 dk plates yaptım(vaktim yoktu biliyorsunuz kardeşimgil var ama dün yazdım için yaptım bundan sonra burda spor belirleyelim 15 dk bile olsa onu ypalım sonra kaç dakika yaptığımız yazalım ve haftada birleştirelim saatleri yarışma yapalım kendi aramızda)) toplu ve topsuz (topu daha çok esnemek için kullanıyorum sırtıma çok iyi geliyor)
2,5 litre sıvı alımı yeşilçay ve çay hariç

bu arada kızlar enerji doluyum

yapacağım tatildenmi ,seveceğim bebektenmi yoksa yediğim fındıklardanmı (bu hafta işyerinde bu var oyüzden fındığa dayandım:))))

su ve toprak grupları iştahlı olduğu için meyillidirler canım kilo almaya ama bir o kadar da pozitiftirler özleri budur yanii

kartopu oynayıp geri döndük :) yol kapanmış kardan ilerleyemedik daha doğrusu buzlanmış gidemedik dize kadar kar vardı. Cizre'ye tek damla kar düşmezken hemen 55 dk uzaklıklar kar altında Şırnak'ta da lapa lapa kar varmış sanırım ben yarında gidemeyeceğim. ama çooook güzeldi ellerim üşüdü bunum dondu kirpiklerim dondu ama ben kar üstünde debelendim :)) hasretmişim meğer... görmeliydiniz dağların beyazlığını,heybetini... çığlık atasım geldi,atamadım...heyecandan sesim çıkmadı :))) o dağlarda insanlıktan çıkmış halde yaşayan,mağralar da gençlikleri çürütenleri düşündüm sonra, ürktüm.. eve dönmek istedim,nihayet evimdeyim. Şükrettim.

canııım ne güzel :)) tebrik ederim seni. ve evet 5'li rakamlarıda göreceğiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…