Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 66,3 / 67,5 / -1,2 / -1,81%)
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
karamel_guzel( 78,4 /77,4 / / %)
tugbaemrah( 67,7 / 68,9 / -1,2 / -1,77%)
yaren38( 57,9 / 57,7 / 0,2 / 0,35%)
herdemk( 68,1 / 67,3 / 0,8 / 1,17%)
evder( 79,7 / / / %)
genic( 61,4 / 61,2 / 0,2 / %)
irem&özge( 70,4 / 69,8 / 0,6 / 0,85%)
selennnn( 60,7 /60,5 / / %)

kızlar günaydınnnnnnnnnnn. bu hafta 1 kilo vermişim çok ama çok mutluyum

Ne güzel bir cümle. Benim de ilk mihenk taşım 'kimse seni senden daha fazla düşünemez'' cümlesiydi.

Senin cümleni de beynime ekledim.''Kimse beni benden daha fazla düşünemez, bir tek ben bana yardım edebilirim'' şeklinde revize ettim canım.

sen dükkanı kapatan ben dükkanı açan kişi gibi olduk son zamanlarda :))) dengeyi kuranlardanız sanırım :)))
ya

Hayatım denge şart tabi. Ama sen Akrep33 ile arada bir vardiyayı değiştiriyorsun herhalde:))
Dün ben dükkanı kapatamadım, geldiğinizde ışıkları açık mı buldunuz?

Lüle lüle saçlar ile harika görünmüş olmalısın. Gezi resimlerini ekle lütfen. Orayı çok sevdiğin anlatış tarzından belli oluyor. Burada değil komşunun misafiri için, kendi misafirleri için bile programlarını iptal etmiyor insanlar biliyorsun. Bayıldım ne güzel komşuluklar varmış. Senin misafirin gelince komşuların yemek falan da hazırlayıp getiriyorlardır. 2. takım toplanıp gidelim. Ne de olsa rehberimiz Herdemk, oohhh...
İyi ki bizde güzel arkadaşlıklara yelken açtık, buluştuk, bulduk birbirimizi, haklısın. Midyat'ın tanıtımından sorumlu devlet bakanım, resimleri unutma olur mu?.

yengeç kardeşiliğine ewttt

demekki kilo almaya meyilliyiz

ozaman bu sayfalarda daha çok yengeç dolanıyor :))))))

burcumu çok severim şu sulu gözlülük olmasa(şimdi bide kiloya meyillliik olmasa:))

evderrrr hayır canım beynini yanlış kodluyorsun. Biz yengeç kardeşliğini ve su grubunda olan herkesin beynini de böyle kodlama:))
Biz su gibiyiz, yağ dediğin nedir ki, su gibi akar gider. Karar verdiğimizde nehir gibiyiz, hiç bir engele aldırış etmez çağlayarak yolumuza devam ederiz falan gibi ağdalı bir cümle ile değiştir kuşum :))
Bizim ne genlerimiz ne de burcumuz kilomuzu etkileme gücüne sahip değil, kumanda bizde, kontrol bizde. Sayfalardan birinde biri, 'kilolu olmak benim kaderim değil' diye yazmıştı onu okuyunca etkilendim. Takıma katılırken bir de bu düşünceyi beynime kaydettim, çocukluğumda da kiloluydum, kemiklerim iriydi, bana kilo vermek yakışmaz gibi cümleler harika bahanelerdi. Hayatımda 48-49 kiloyu evlenmeden önce görmüştüm bilakis harika görünüyordum. Kiloya meyillilik diye bir şey yok cıssss.

su ve toprak grupları iştahlı olduğu için meyillidirler canım kilo almaya ama bir o kadar da pozitiftirler özleri budur yanii
Aşkolsun kaptanım bir yığın yazdım yazdım sonra sen de onaylamışsın. Ne yani cıss demiştim geri mi alayım?

Evvvvvet budur.

Aşkolsun kaptanım bir yığın yazdım yazdım sonra sen de onaylamışsın. Ne yani cıss demiştim geri mi alayım?.

aslında cümle eksik olmuş

su ve toprak grupları iştahlı oluşlarından çabuk kilo alsalarda pozitif olduklarından dolayı o kiloları çabucak verirler..üstelik bir de harika bir arkadaş toluluğuna sahip olurlaar
işte cümlenin tamamı budur canikom

aybüke tatilde biliyorum ama banu sen nerelerdesin kuzum yaa

banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / 69,3 / 0 / 0,00%)
karamel_guzel( 78,4 / 77,4 / 1 / 1,28%)
evder( 79,7 / 79 / 0,7 / 0,88%)
genic( 61,4 / 61,2 / 0,2 / 0,33%)
selennnn( 60,7 / 60,5 / 0,2 / 0,33%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 808,9 / 807,6 / 1,3 / 0,16% )

selam herkese.kızlar çok hastalandı,şimdi hastaneden geldim,bitmiş haldeyim,galiba bana da bulaştırdılar.geciktim kusura bakmayın.

hemen yazdım kilomu da..

2 günlük menüm

Dün
sabah
1 simit

ara
yok

öğle
yok

ara
yok

akşam
3 kaşık yoğurtlu makarna
salata

bütün gün koşuşturmaktan hiçbirşey yiyemedim

Bugün

sabah
2 dilim ekmek
patatesli omlet
1 dilim peynir

ara
ıhlamur
1/2 kurabiye

öğle
1 bardak süt
1 kurabiye

ara
form çayı
ıhlamur
1 avuç fındık

akşam
1/2 kase çorba
1 adet içli köfte(haşlama)
salata

Geçmişi okudum geldim.Tüm hastalara geçmiş olsun , sıkıntılarda çabucak biter umarım. Bir süredir bende keyifsizim ama geçecek biliyorum. Zamanı geçirmeye bakıyorum, biliyorumki mutluluklarda mutsuzluklarda sonsuz değildir. Mutluysam tadını çıkarmaya bakıyorum, mutsuzsam zamanın geçmesini bekliyorum. Doğru yada yanlış benim formülümde bu.

mutluluk anlardan ibarettir,geri kalanı tekdüzelik veya sıkıntıdır.formülün bana da uyuyor yaren..

gurur duyuyorum seninle,bu işi hallet artık güzelim,peşini bırakma sakın,çok güzel bir atılım yaptın..

allah yardımcısı olsun komşu teyzenin.şimdi benim gencecik ablam boğuşuyor göğüs kanseriyle,göğsü alındı,kemo aşamasında..allah hepsine yardım etsin,sevdiklerine bağışlasın inşallah..

selam herkese.kızlar çok hastalandı,şimdi hastaneden geldim,bitmiş haldeyim,galiba bana da bulaştırdılar.geciktim kusura bakmayın.

ben de bundan korkuyordum..geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin..

oo canım yaa..
amim canım inşallah..

2. TAKIM

banusultan( 61 / 61 / 0/ 0,00%)
aybüke07( 69,3 / 69,3 / 0 / 0,00%)
karamel_guzel( 78,4 / 77,4 / 1 / 1,28%)
evder( 79,7 / 79 / 0,7 / 0,88%)
genic( 61,4 / 61,2 / 0,2 / 0,33%)
selennnn( 60,7 / 60,5 / 0,2 / 0,33%)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ 0,15%

İnşallah canım. İyi tatiller.

kaynağından koparak akıyor akıyorsa
gönlümü harap edip,içimi yakıyorsa
ve giderken ardında humus bırakıyorsa
bendimi aşıp geçen selleri nasıl sevmem diyorsun yani selencim..

Seller gönlümü harap edip içimi yakıyorsa, ben nasıl severim selleri?
Süt liman sularım var benim onlar bana yeter. Deerrrrr mişim. Şair ruhlu arkadaşım benim.

Seller gönlümü harap edip içimi yakıyorsa, ben nasıl severim selleri?
Süt liman sularım var benim onlar bana yeter. Deerrrrr mişim. Şair ruhlu arkadaşım benim.

aman yanlış anlaşılmasın,attila damar ın dizeleri,15 senedir aklımdan çıkmamış..
bizi biz yapan hayattaki kolaylıklar değil ki selencim.iz bırakan,acısından dersler çıkardığımız zorluklar bence bizi şekillendiren,küçük mutlulukların kıymetini bildiren,neredeyse nefes aldığımıza bile şükrettiren..
hep, allah bu günümüzü aratmasın diye dua ederim zor anlarımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…