- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
evet evet sen yengeç' sin :)) bende şu anlattığın mutluluk iksirini keşfedenlerdenim." bir tek ben bana yardım edebilirim" cümlesi lise 2. sınıfta psikoloji hocamın bana bıraktığı miras cümle, nereden bilebilirdim bir gün mihenk taşım olacağını :)))
yaşasın yengeç kardeşliği :)) yükseleninde olsa epey bir içindesin
yasen dükkanı kapatan ben dükkanı açan kişi gibi olduk son zamanlarda :))) dengeyi kuranlardanız sanırım :)))
günaydın kızlar
evet erkenciyim yine artık bunun bir espirisi kalmadı :) 3 gün erken uyanınca alışıyor insan. :))
ince ince yağmur yağıyor. yürüyüşe çıktım ama 20 dk. yürüyebildim, eşim kahvaltıyı hazırlamıştı eve geldiğimde sıcacık tarçınlı karanfilli çay iyi geldi. :) yağmurda ıslanan saçlarım saçlarım lüle lüle oldu :)) hoşuma gitti.
üst kat komşumun ablası geldi Kayseri'den. bugün bir gezgin olarak onu gezdireceğim, Midyat'a gidiyoruz :)) bir kaç resim isterseniz paylaşırım sizinle Midyat gezimize ait. gerçi bu 4. gidişim olacak her gelenle gittiğim içinyeterki gezmek olsun bana. Bugün diyetisyene gitmem gerekiyordu ama Midyat gezisi olunca mesaj yolladım doktoruma yarın ordayım diye pek bir disiplinsiz oldu, ne yapayım Misafirimiz her zaman gelmiyor heleki Cizre'ye gelen pek nadir. apartmanda 10 haneyiz kimin bir misafiri gelse sanki kendi evimize gelmiş gibi seviniyoruz bu davranış Cizre'ye has... keşke uzun uzun buraları anlatabilsem unutmak istemiyorum buraları, burada yaşadıklarımı... Günlük tutuyorum aslında ama yinede unutmaktan korkuyorum.
hemen kahvaltımı yazayım
2 yumurta ile yapılmış yeşil omlet (maydanoz,dereotu,yeşil sivri biber)
5 ad. zeytin
1 parça kaşar peyniri
1 parça tulum peyniri
1 tatlı kaşığı bal
çay tarçınlı karanfilli
ara öğün için yanıma elma alacağım birde leblebi :)))
yarım saat sonra yola çıkacağız. :))) yağmur,yol ve yeni türkü şarkıları olsa ohhh değmeyin keyfime. arkadaşın arabasıyla gideceğiz bakalım bahtımıza ne çıkacak
okuduğum kitap: ki ben aynı anda 3 kitap birden okuduğumdan bugün Sinan Yağmur-Aşkın Gözyaşları (Tebrizli Şems)
Ya gençliğimde aradığımı yaşlılığımda buldum,neylersin
Ya ben erken geldim ya sen geç kaldın vuslata,neylersin...kader!
Yazgısı yol üzerine yazılmış Mevlana'ya ruhum işte ilk kez bu benzerlik ile kaynaştı. onun ömrü de hicret üzerineydi.iki yolcu,iki arayan günü gelince birbirini bulacaktı. Buldum. Buldu.
hanımlar tıpkı bizim gibi değil mi bizde buluştuk,bulduk birbirimizi. kaynaştık :)) daha neler neler... vaktim olsa yazacaktım fakat gitmeliyim Midyat beni bekler...
yengeç kardeşiliğine ewttt
demekki kilo almaya meyilliyiz
ozaman bu sayfalarda daha çok yengeç dolanıyor :))))))
burcumu çok severim şu sulu gözlülük olmasa(şimdi bide kiloya meyillliik olmasa:))
Aşkolsun kaptanım bir yığın yazdım yazdım sonra sen de onaylamışsın. Ne yani cıss demiştim geri mi alayım?su ve toprak grupları iştahlı olduğu için meyillidirler canım kilo almaya ama bir o kadar da pozitiftirler özleri budur yanii
ya hep birilieri bişiler yapar isteyerek veya istemeyerek burda gerçekten irade girmeli seninki gibi
vereceğiz hep beraber kiloları sonrada paylaşacağız resimlerimizi
önce kendimizi mutlu edeceğiz mağaza girip sırf olduğu için değil beğendiğim için alacağım kıyafetleri
ve gençleşecek ruhumuz gibi bedenimizde
Evvvvvet budur.ya hep birilieri bişiler yapar isteyerek veya istemeyerek burda gerçekten irade girmeli seninki gibi
vereceğiz hep beraber kiloları sonrada paylaşacağız resimlerimizi
önce kendimizi mutlu edeceğiz mağaza girip sırf olduğu için değil beğendiğim için alacağım kıyafetleri
ve gençleşecek ruhumuz gibi bedenimizde
Aşkolsun kaptanım bir yığın yazdım yazdım sonra sen de onaylamışsın. Ne yani cıss demiştim geri mi alayım?.
akrep33 ( 66,3 / 67,5 / -1,2 / -1,81%)
banusultan( 61 /61 /0 /0.00 %)
aybüke07( 69,3 / 69,3 / 0 / 0,00%)
karamel_guzel( 78,4 / 77,4 / 1 / 1,28%)
tugbaemrah( 67,7 / 68,9 / -1,2 / -1,77%)
yaren38( 57,9 / 57,7 / 0,2 / 0,35%)
herdemk( 68,1 / 67,3 / 0,8 / 1,17%)
evder( 79,7 / 79 / 0,7 / 0,88%)
genic( 61,4 / 61,2 / 0,2 / 0,33%)
irem&özge( 70,4 / 69,8 / 0,6 / 0,85%)
selennnn( 60,7 / 60,5 / 0,2 / 0,33%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 808,9 / 807,6 / 1,3 / 0,16% )
Geçmişi okudum geldim.Tüm hastalara geçmiş olsun , sıkıntılarda çabucak biter umarım. Bir süredir bende keyifsizim ama geçecek biliyorum. Zamanı geçirmeye bakıyorum, biliyorumki mutluluklarda mutsuzluklarda sonsuz değildir. Mutluysam tadını çıkarmaya bakıyorum, mutsuzsam zamanın geçmesini bekliyorum. Doğru yada yanlış benim formülümde bu.
selam herkese.kızlar çok hastalandı,şimdi hastaneden geldim,bitmiş haldeyim,galiba bana da bulaştırdılar.geciktim kusura bakmayın.
allah yardımcısı olsun komşu teyzenin.şimdi benim gencecik ablam boğuşuyor göğüs kanseriyle,göğsü alındı,kemo aşamasında..allah hepsine yardım etsin,sevdiklerine bağışlasın inşallah..
kızlar bu arada ben minicik bir tatil yapacağım yarın başlayıp pazartesi akşam bitecek:))))
şehirdışında olacağım bebek ziyareti kilomu hemen bugün yazmak istedim
veee 79 ewtgram gram ama gidiyor ama gidiyor oleeeyyyyy 7 li rakamları görmek bile harika
5 lileride göreceğim işallah sizinle beraber
kaynağından koparak akıyor akıyorsa
gönlümü harap edip,içimi yakıyorsa
ve giderken ardında humus bırakıyorsa
bendimi aşıp geçen selleri nasıl sevmem diyorsun yani selencim..
iyi tatiller selencim.annene selamlar..
:
Seller gönlümü harap edip içimi yakıyorsa, ben nasıl severim selleri?
Süt liman sularım var benim onlar bana yeter. Deerrrrr mişim. Şair ruhlu arkadaşım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?