herkese merhaba kızlar, çok istediğim halde giremiyorum, maelsef paylaşımd abulunamıyorum, 2 haftalık izin istemiştim, akrepçim ne cevap verdi göremedim bile, mersindeyiz, amaaaa malesef hiç güzel bir tatil olamaadı, çünkü hem ablam hem de babam çok hasta, onlarla uğraşıp duruyoruz, ablam da sırf bizimle olmak için iş yerinden 1 haftalığına izin alıp gelmişti mersin e ama onun da burnundan geldi, geçen hafta pazar gününden beri bir yudum su içemiyor, içtiği an söylemesi ayıp çıakrıyor, üşütme falan dedik, işte 3-4 gündür bitkisel tedavi uyguladık ama bugün doktora gitti, doktor ülser demiş,çok üzüldük, neymiş neyin nesiymiş bu ülser onu araştırmak için girdim şimdi nete
babam da yüksek şeker hastası, ayak parmağı morarıp şişti, yürüyemeyecek kadar kötü oldu, bugün od GİTTİ doktora, akrepçim durum bu güzelim, yanına uğramayı çok isterdim çok çok istedim ama henüz çarşıya bile çıkamadım evdeki hastalardan bebişim, olmadı yaza görüşürz canımcım.. kızlar öptüm siziii, yarın kio bldiriminde bulunamayacağımmm
kızlarrr merhaba
2 haftadır hastanelerde uğraşıyorum o yuzden gelemedim pek hemen bilgi verimmm
gögsümdeki kitle için ultrason çektirtemiz çıktı hazır gitmişken kadındoğumada muayene olim dedim smear aldırdım kan idrar idrar yollarında enfeksiyon çıktı ilaç alıyorum smear testindede hpv virüsüne dönebilecek hücreler tespit edildi oyuzden tekrar parça aldırdım şimdi onun sonucunu bekliyorum biraz moralim bozukk oyuzden kendimide yemege verdimm çok üzgünüm bu durum dolayısıylaaa(
selennncim içindekileri çok güzel yazıya dökmüşsün iyiki paylaştın
bu cümleler gerçekten ışık olacak
bence sıkıntıda olan bir insan okursa ona hem yön verir hemde rahatlatır
tebrik ediyorum seni şekerim
Yaşasın su kardeşliği :))günaydın şeker prensesler
vayy ben de akrep
e o zaman yaşasın su kardeşliği:119::119::119:
ne münasebet o nasıl söz öyle
sen de tabiki bildiklerin öğrendiklerinle pekala yorum yapabilirsin şekerlik
neden olmasın şekercik benim evde yok mesela şimdilik istemiyorumda..
tamam canım sana iyi gezmeler olsun..
gurur duyuyorum seninle,bu işi hallet artık güzelim,peşini bırakma sakın,çok güzel bir atılım yaptın..
akrep33 ( 66,3 / 67,5 / -1,2 / -1,81%)
çok kötü geçen günün sonunda eşinin çok ama çok kötü bir nokta koyuşu sonucu homini gırtlak yaparak hırsını yemekten alan akrebin hazin sonu
haklısın canım da..son zamanlarda anladığım şey kişi eşiyle mesut ya da mutsuz bu hayatta..eğer tek olmamız gerekseydi eş denen kavrm hiç olmazdı..teklik Allaha yakışır..eş kötü ise desteksiz mutsuzsun bu hayatta..hep bir yanın yarım kalır..pozitif oluşundur dış dünyaya gülücükler saçmanın nedeni..oysa yüreğinin eşe ait kısmı hep kanar..
şimdi düşünüyorum da ben tek olaraka hayatımı gayet güzel sürdürebilirm..kendime ve çocuğuma yetebilirim..neden tek gibi yaşadığım için..
ama şuan evliyim eşliyim..eşli bir şekilde yaşama tutunmaya çalışıyorum ama eş kısmı kocaman bir boşluk olunca o kısmı da ben taşıyorum bu da çok yorucu..
diceksinizki şimdi yorma kendini o zaman o kısmı çıkar at..
kızım diyorum başka bişii demiyorum..
teşekkür ederim canım..
hepimiz harikayız..
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
karamel_guzel( 78,4 /77,4 / / %)
tugbaemrah( 67,7 / 68,9 / -1,2 / -1,77%)
yaren38( 57,9 / 57,7 / 0,2 / 0,35%)
herdemk( 68,1 / 67,3 / 0,8 / 1,17%)
evder( 79,7 / / / %)
genic( 61,4 / 61,2 / 0,2 / %)
irem&özge( 70,4 / 69,8 / 0,6 / 0,85%)
selennnn( 60,7 /60,5 / / %)
kızlar günaydınnnnnnnnnnn. bu hafta 1 kilo vermişim çok ama çok mutluyum
selam herkese.kızlar çok hastalandı,şimdi hastaneden geldim,bitmiş haldeyim,galiba bana da bulaştırdılar.geciktim kusura bakmayın.
tatlım benimki ilçe değil sonradan mahalle olmuş köy Aşağıpınarbaşı Ankara yolunda 25 km. Konya'ya 1 yıl öncesine kadarda Hatunsaraya gidiyordum 45 km.
Allah sana da sevdiğinle yuva kurmayı nasip etsin canım. yazdıklarından henüz evli olmadığını anladım yanılmadım değil mi :26:Bunun adı romantiklik mi bilmiyorum ama başka türlü gözlerim var sanırım başka başka bakıp başka şeyler görüyor :)) kaptanımız menülerin arkasına kitap paylaşalım bir kaç cümle yazalım demişti bende o gün bugündür okuduğum kitaptan satırlar yazıyorum.sayesinde romantik oldum sağolsun
ah canım senin işin gerçekten zor. Allah kolaylık versin :44::44:
haklısın canım..herşeyin ters gitmesi yetmezmiş gibi ben de kendime kötülük etmişim..hiç bu şekilde düşünmemiştim..insan neden kendine ilaç olamaz ki en zor anlarda..sanırım bu yüzden en yakınlarımızın adam gibi adam olması çok önemli..
keşke öyle olsaydı canım..yenik düşmezdim inan tatlıya.çok çok sabah yerdim oluyr biterdi..
tüm negatif düşüncelerini bohça yapıp getirmişti yanıma..aslında her zamanki haliydi ama dün cidden yoğun ve olumsuzluklarla dolu bir gündü benim için..o da en yorgun ve bitmiş durumda yakaladı sanırım..eve de gidince her yer düzensiz görünce benim tüm direkler çöktü..zaten işyerinde düzensiz işleri düzeltirken beynim bitmiş üstüne üstlük eş gelmiş destek olup olumlu sonuçlandırdığım işler için güzel sözler sarfedeceğine tüm kötü düşüncelerini ve aşağılamalarını resmen beynime aklıma kusmuş..
aslında ev de her zamanki halinde benim düzenlememi bekliyordu..malum evde çocuk vardı..ama işte dediğim gibi ben bitmiş biriydi o an..
beni hep böyle anlar mahvetti biliyorum..son zamanlarda böylesi çıkışlarım çok ama çok azalmış durumda bunu da biliyorum..
tek çabam bu anbların sıfıra inmesi..olucak inşallah..güzel günler bizi bekliyor..
07:50 de evden çıktım canım
haklısın canım da..son zamanlarda anladığım şey kişi eşiyle mesut ya da mutsuz bu hayatta..eğer tek olmamız gerekseydi eş denen kavrm hiç olmazdı..teklik Allaha yakışır..eş kötü ise desteksiz mutsuzsun bu hayatta..hep bir yanın yarım kalır..pozitif oluşundur dış dünyaya gülücükler saçmanın nedeni..oysa yüreğinin eşe ait kısmı hep kanar..
şimdi düşünüyorum da ben tek olaraka hayatımı gayet güzel sürdürebilirm..kendime ve çocuğuma yetebilirim..neden tek gibi yaşadığım için..
ama şuan evliyim eşliyim..eşli bir şekilde yaşama tutunmaya çalışıyorum ama eş kısmı kocaman bir boşluk olunca o kısmı da ben taşıyorum bu da çok yorucu..
kızım diyorum başka bişii demiyorum..
herdemk çok çok geçmiş olsun. allah şifa versin.
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
karamel_guzel( 78,4 /77,4 / / %)
tugbaemrah( 67,7 / 68,9 / -1,2 / -1,77%)
yaren38( 57,9 / 57,7 / 0,2 / 0,35%)
herdemk( 68,1 / 67,3 / 0,8 / 1,17%)
evder( 79,7 / / / %)
genic( 61,4 / 61,2 / 0,2 / %)
irem&özge( 70,4 / 69,8 / 0,6 / 0,85%)
selennnn( 60,7 /60,5 / / %)
kızlar günaydınnnnnnnnnnn. bu hafta 1 kilo vermişim çok ama çok mutluyum
Ne güzel bir cümle. Benim de ilk mihenk taşım 'kimse seni senden daha fazla düşünemez'' cümlesiydi.
Senin cümleni de beynime ekledim.''Kimse beni benden daha fazla düşünemez, bir tek ben bana yardım edebilirim'' şeklinde revize ettim canım.
ya
selam herkese.kızlar çok hastalandı,şimdi hastaneden geldim,bitmiş haldeyim,galiba bana da bulaştırdılar.geciktim kusura bakmayın.
ah canım,nasıl oldum okuyunca anlatamam. Allah dermansız dert vermesin,şifasınıda tez zamanda versin inşallah. çok üzüldüm,çok geçmişsolsun. kıyamam...allah yardımcısı olsun komşu teyzenin.şimdi benim gencecik ablam boğuşuyor göğüs kanseriyle,göğsü alındı,kemo aşamasında..allah hepsine yardım etsin,sevdiklerine bağışlasın inşallah..
hımm anladım canım. benimki ilçe hemde bizim evden 100 km uzakta bi ilçeyollarda geçiyor ömrüm resmen..
aminnnn canımm.evet henüz bekarım malesef :) bu yaz 4 yakın arkadaşım evleniyor. onlar adına çok mutluyum ama insan özeniyor işte bu yaza zayıflamış olarak girersem çok mutlu olacağım. kendime düğünler için güzel güzel elbiseler almak istıyorum..
kızım diyorum başka bişii demiyorum
aynen senin gibi düşünüyorum eş çok önemli ama nasıl bi eş olursa olsun çıkarıp attığında imtihanın değişmeyecek bu sefer başka şekillerde yaşayacaksın emin ol. şeytanın en hoşuna giden şey iki eşin kavga etmesi, boşanmayı ağzıma bile almıyorum çünkü arş-ı ala sallanırmış iki eş boşandıklarında. Allah tealanın en üzüldüğü şeylerden biri diye biliyorum ve
sana sabır değil eşine selamet diliyorum
allah hepinizin yardımcısı olsun. zaten kaldıramayacağımız bi yük vermez de biz bazen kaldıramayacağımızı sanıyoruz.
akrep cim sen bana cevap vermedin dün cuma listesine koyacakmısın beni diye sormuştum ama konmamamdan belli :) daha kabul edilmedim gruba diye heralde
canım benin çok teşekkürlerAbla sana tavsşye vermek haddim değil ama eğer evde huzur yoksa çocuk çok etkileniyor.
Sen ne kadar yansıtmayacağım diye uğraşsanda anlıyorlar annenin yürek sızısını.
Rabbim yardımcın olsun, gönlünü ferahlatsın ne diyelim.
Gel şöööleee bi kocaman öpeyimdeeeee yüzün gülücüklerle dolsun.
aynen senin gibi düşünüyorum eş çok önemli ama nasıl bi eş olursa olsun çıkarıp attığında imtihanın değişmeyecek bu sefer başka şekillerde yaşayacaksın emin ol. şeytanın en hoşuna giden şey iki eşin kavga etmesi, boşanmayı ağzıma bile almıyorum çünkü arş-ı ala sallanırmış iki eş boşandıklarında. Allah tealanın en üzüldüğü şeylerden biri diye biliyorum ve
sana sabır değil eşine selamet diliyorum
canım,canım benim öyle iyi anlıyorum ki seni. Allah kolaylık versin,kadınlar her canlıdan daha güçlü. hele çalışan anneler... benim annem 66 yaşında hala çalışıyor. hemde dünyanın en zor mesleklerinden birini yapıyor. hatırlıyorum çocukken eve geldiğinde ev alt üst olmuş durumda olurdu..ne yapardı biliyor musun 3 çocuğunu masanın başına toplar "hadi kumaş boyaması yapalım" derdi ev o haldeyken bir saat neşeyle kumaş boyardık. bir sürü masa örtümüz var mesela, öyle küçük ellerimizle boyadığımız. babam sadece babaydı işte 11 yılın sonunda ayrı yaşamaya karar verdiler ben henüz okula başlamamıştım bile... ve bizim hayatımız o zaman daha güzel oldu. annem bizi düşünüp ayrılmasaydı bugünkü biz olamazdık umudumuzu neşemizi güzelliğimizi sömüren biriyle yaşamak ne kadar zor olurdu. annem 33 yaşında bu kararı almış ve inan öyle mutlu öyle hayat dolu bir insan ki... tabi tek başına 3 çocuğu büyütmek kolay değil ama dedim ya kadın isterse her şeyin üstesinden gelir. ben şimdi hayata güzel olumlu ve umutlu bakıyorsam annem sayesindedir. babamın at gözlükleriyle nereye kadar gelişe bilirdim... sen anladın beni değil mi canım... ayrılıp hayatına devam et demiyorum sömürülme diyorum,tüketme kendini... çünkü hayat denilen armağan bir daha verilmeyecek bize...
şekercim dün benim hem iş hem burda malum listeden dolayı yoğun günüm..oyüzdendir sana dönememem.yoksa okudum seni şekecik
denem süresi içerisindesin hala..ikinci hafta kısmetse ama seni hala tam tanıyamadık dimi kızlar..üzümü çok severim ben hadi bakalım sende tanıt kendini sevdir bize
peki şekercik :)
emrin olur kaptanım hemen tanıtayım kendimi. 1. 68 boyundayım 94 kiloyum. 23 24 yaşlarındayım :) tamam tamam kabul edeyim 24 oldum artık. 5 yıldır evliyim. 18 yaşında evlendim, ankaralıyım ama evlendiğimden beri şehir şehir dolaşıyoruz :). şu an osmaniye'deyiz. ilk yıllar çocuk isteme serüveniyle geçti. bi düşük yaptım sonra 2.5 yıllık evliyken bi daha hamile kaldım, doğuma birkaç gün kala karnımdayken bebeğimi kaybettim..... sonra doktor korunma verdi hatta 2 yıl diyenler bile oldu ama biz o kadar beklemedik 9 ay sonra hapı bıraktım ve rabbimin mucizesi bebeğimize hamile kaldım o ay.yani yıllarca beklersin beklersin olmaz ama bi anda da olabiliyo böyle işte. bu arada 93 kilo falandım diğer hamilelik bittiğinde 75 e düştüm o 9 ay içinde ama sonra yine 94 ü gördüm kızımın doğumuna kadar . şimdi 11 aylık bir kızım var ve Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum. sizlerin de desteğiyle 65 e inmeyi hedefliyorum..işte böyle, eee ben anlattım şşimdi sıra sizde bende kimseyi tanımıyorum burda, herkes kısaca anlatsa çok güzel olacak. öpüyorum hepinizi iyi haftasonları
peki şekercik :)
emrin olur kaptanım hemen tanıtayım kendimi. 1. 68 boyundayım 94 kiloyum. 23 24 yaşlarındayım :) tamam tamam kabul edeyim 24 oldum artık. 5 yıldır evliyim. 18 yaşında evlendim, ankaralıyım ama evlendiğimden beri şehir şehir dolaşıyoruz :). şu an osmaniye'deyiz. ilk yıllar çocuk isteme serüveniyle geçti. bi düşük yaptım sonra 2.5 yıllık evliyken bi daha hamile kaldım, doğuma birkaç gün kala karnımdayken bebeğimi kaybettim..... sonra doktor korunma verdi hatta 2 yıl diyenler bile oldu ama biz o kadar beklemedik 9 ay sonra hapı bıraktım ve rabbimin mucizesi bebeğimize hamile kaldım o ay.yani yıllarca beklersin beklersin olmaz ama bi anda da olabiliyo böyle işte. bu arada 93 kilo falandım diğer hamilelik bittiğinde 75 e düştüm o 9 ay içinde ama sonra yine 94 ü gördüm kızımın doğumuna kadar . şimdi 11 aylık bir kızım var ve Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum. sizlerin de desteğiyle 65 e inmeyi hedefliyorum..işte böyle, eee ben anlattım şşimdi sıra sizde bende kimseyi tanımıyorum burda, herkes kısaca anlatsa çok güzel olacak. öpüyorum hepinizi iyi haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?