Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım benim çok çok geçmiş olsun. Ülser ciddi bir hastalık değilmiş gibi görünse de iyi bir doktor bulunamaması halinde ömür boyu süründürür canım. Çok geçmiş olsun. Benim gitmediğim özel doktor hastahane kalmamıştı. Profesörler, doçentler çırak çıktı. 15 yıl çektim. Genellikle stres sonucu miğdenin asit salgılaması sonucunda ülser olan bölge ağrı ile kendini gösteriyor ama bunun dışında nedenler de var tabi. Ne yiyeceğini şaşırır hale geliyorsun. Ancak bir gün caddede yürürken dayanılmaz ağrılar çekince kafamı kaldırıp doktor tabelası aramaya başladım ve gördüğüm ilk tabelanın olduğu apartmana girdim. Ağrımdan anlık da olsa kurtulmak amacından fazlasını beklemiyordum. Ama hiç ummadığım doktor benim miğdemdeki yaranın sadece iş yoğunluğumdan oluşan stres nedeniyle oluştuğunu tespit etti. İki hafta sonra tüm ağrılarım tarihe karıştı. İnşallah ablan da bu şekilde kısa zamanda iyileşir.
Allah babana da sıhhat versin. İnşallah onun doktoru da derdine deva olur. Zor bir hastalık Allah yardımcısı olsun. Bir an önce ayaklansın inşallah.

Geçmiş olsun Tuğba inşallah güzel sonuçlar gelecek lütfen moralini bozma.

Yaşasın su kardeşliği :))

''şekerlik'' demek, haaa hhaaaa:)) harikasın ya nereden buldun bu tabiri bayıldım.
Hala hazırlanmadım. Çıkmam lazım oysa.

gurur duyuyorum seninle,bu işi hallet artık güzelim,peşini bırakma sakın,çok güzel bir atılım yaptın..

teşekkür ederim banucum. Bakalım bi gaza geldim kendimi frenliyorum ama inş. duvara çarpmam :) böyle her hafta 1 kılo versem benden mutlusu olmaz heralde

akrep33 ( 66,3 / 67,5 / -1,2 / -1,81%)
çok kötü geçen günün sonunda eşinin çok ama çok kötü bir nokta koyuşu sonucu homini gırtlak yaparak hırsını yemekten alan akrebin hazin sonu

akrebim sen napıyorsun konuşamıyoruz artık hiç yine bozdun bakayım sen moralini.

Kızlar geçmişi tam okuyamadım ama kendi yada yakını hasta olan bu yüzden morali bozuk arkadaşlarımız var anladığım kadarıyla gecmiş olsun kızlar hepinize. şu dünyada sağlıktan önemlisi yok aslında. en kısa zamanda tüm hastalara acil şifalar diliyorum

Abla sana tavsşye vermek haddim değil ama eğer evde huzur yoksa çocuk çok etkileniyor.
Sen ne kadar yansıtmayacağım diye uğraşsanda anlıyorlar annenin yürek sızısını.
Rabbim yardımcın olsun, gönlünü ferahlatsın ne diyelim.
Gel şöööleee bi kocaman öpeyimdeeeee yüzün gülücüklerle dolsun.

Tebriklerrrrrrrrrrrrrr

selam herkese.kızlar çok hastalandı,şimdi hastaneden geldim,bitmiş haldeyim,galiba bana da bulaştırdılar.geciktim kusura bakmayın.

Cnm geçmiş olsun. Rabbim dermansız dert vermesin.

Ben çıkıyorum kızlar. Hava durumundan dolayı erken çıkıyoruz bugün. Pazartesi görüşürüz.

tatlım benimki ilçe değil sonradan mahalle olmuş köy Aşağıpınarbaşı Ankara yolunda 25 km. Konya'ya 1 yıl öncesine kadarda Hatunsaraya gidiyordum 45 km.

hımm anladım canım. benimki ilçe hemde bizim evden 100 km uzakta bi ilçe yollarda geçiyor ömrüm resmen..

aminnnn canımm.evet henüz bekarım malesef :) bu yaz 4 yakın arkadaşım evleniyor. onlar adına çok mutluyum ama insan özeniyor işte bu yaza zayıflamış olarak girersem çok mutlu olacağım. kendime düğünler için güzel güzel elbiseler almak istıyorum..

canım,canım benim öyle iyi anlıyorum ki seni. Allah kolaylık versin,kadınlar her canlıdan daha güçlü. hele çalışan anneler... benim annem 66 yaşında hala çalışıyor. hemde dünyanın en zor mesleklerinden birini yapıyor. hatırlıyorum çocukken eve geldiğinde ev alt üst olmuş durumda olurdu..ne yapardı biliyor musun 3 çocuğunu masanın başına toplar "hadi kumaş boyaması yapalım" derdi ev o haldeyken bir saat neşeyle kumaş boyardık. bir sürü masa örtümüz var mesela, öyle küçük ellerimizle boyadığımız. babam sadece babaydı işte 11 yılın sonunda ayrı yaşamaya karar verdiler ben henüz okula başlamamıştım bile... ve bizim hayatımız o zaman daha güzel oldu. annem bizi düşünüp ayrılmasaydı bugünkü biz olamazdık umudumuzu neşemizi güzelliğimizi sömüren biriyle yaşamak ne kadar zor olurdu. annem 33 yaşında bu kararı almış ve inan öyle mutlu öyle hayat dolu bir insan ki... tabi tek başına 3 çocuğu büyütmek kolay değil ama dedim ya kadın isterse her şeyin üstesinden gelir. ben şimdi hayata güzel olumlu ve umutlu bakıyorsam annem sayesindedir. babamın at gözlükleriyle nereye kadar gelişe bilirdim... sen anladın beni değil mi canım... ayrılıp hayatına devam et demiyorum sömürülme diyorum,tüketme kendini... çünkü hayat denilen armağan bir daha verilmeyecek bize...

herdemk çok çok geçmiş olsun. allah şifa versin.

amin canım teşekkür ederim. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.

tebrik ederim canım her hafta 700 gr kilo vermek çok normalmiş biliyormuydun :))

Kimse beni benden daha fazla düşünemez, bir tek ben bana yardım edebilirim... işte bu ne güzel özetlemişsin...

selam herkese.kızlar çok hastalandı,şimdi hastaneden geldim,bitmiş haldeyim,galiba bana da bulaştırdılar.geciktim kusura bakmayın.

geçmiş olsun canım,şimdi nasılsınız?

ah canım,nasıl oldum okuyunca anlatamam. Allah dermansız dert vermesin,şifasınıda tez zamanda versin inşallah. çok üzüldüm,çok geçmişsolsun. kıyamam...

olur olur merak etme... sen kapılarını kimseye kapatma iyi yürekli iyi huylu biri şuan etrafında olabilir bile. sen gülümsemekten vazgeçme hep gülümse gülüşüne aşık olacak biri vardır :))) Allah güzel baht yazsın sana.

allah hepinizin yardımcısı olsun. zaten kaldıramayacağımız bi yük vermez de biz bazen kaldıramayacağımızı sanıyoruz.
akrep cim sen bana cevap vermedin dün cuma listesine koyacakmısın beni diye sormuştum ama konmamamdan belli :) daha kabul edilmedim gruba diye heralde

günaydın şekerler
hepiniz süpersiniz ve süper bir hafta sonu bizi bekliyor
hazırmıyız tümm yağları yakmaya:92::92::92::92::92::92::92::92:

şekercim dün benim hem iş hem burda malum listeden dolayı yoğun günüm..oyüzdendir sana dönememem.yoksa okudum seni şekecik
denem süresi içerisindesin hala..ikinci hafta kısmetse ama seni hala tam tanıyamadık dimi kızlar..üzümü çok severim ben hadi bakalım sende tanıt kendini sevdir bize

canım benin çok teşekkürler

amin canım..Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş.

seni çok iyi anlıyorum canım..aklımda tüm düşenceler sabit beklemede.ortam inanç ve son durumlara göre değişkenlik gösteriyor..
zaman diyorum..bakalım zaman ve şartlar ne göstericek..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

İlginÇ HikayeleR

Adam, karısına doğum gününde bir vazo hediye etti. Dar ağızlı, uzun, gösterişli bir vazoydu. Kadın, bu değerli ve pahalı hediyeyi çok beğendi. Onu evin en güzel yerine koydu. Ertesi gün alışverişten dönünce koyduğu yerde, sehpanın üzerinde göremedi. Kocasının, dün vazoyla birlikte getirdiği kırmızı güller vazonun içinden çıkmış, oturma odasında yerlere saçılmışlardı. Hemen seslenerek oğlunu çağırdı.

Yedi yaşından büyük göstermeyen bir erkek çocuğu koşarak yanına geldi. “Vazo nerede?” diye sordu oğluna. “Ben onu kırdım” dedi çocuk. “Parçalarını da toplayıp çöpe attım. Hiç bir yer kirlenmedi anne. Çiçeklere de bir şey olmadı.”

Kadın birden deliye döndü. Bir süre söylenip durdu. Bu sinirinin geçmesine yetmemiş olmalı ki, üç dakika sonra çocuğun yakasından tutmuş çılgınca sarsmaya başlamıştı. “Nasıl yaparsın! Baban onu daha yeni almıştı. Fiyatından haberin var mı?” Ardından bir tokat patlattı çocuğun suratına. Çocuk titredi. İkinci bir tokat yemekten korkar gibi elini kaldırıp indirdi.

“Ben onu kırmadım” diye itiraf etti aniden. Sol yanağı, yediği tokadın şiddetinden alev alev yanıyordu. “Orada koltuğun arkasında” derken göz yaşlarına hakim olamadı. Sonra koşarak odasına gitti. Kadın olduğu yerde kalakaldı.

-Acaba doğru muydu söyledikleri?!
- Gidip koltuğun arkasına baktı. Vazo orada duruyordu işte. Sapasağlamdı ve üzerinde bir çizik bile yoktu. Birden müthiş bir pişmanlık duymaya başladı. Çocuğuna vuran eli, tıpkı oğlunun sol yanağı gibi alev alev yanmaya başlamıştı.

Peki neden böyle bir şey yapmıştı. Neden vazonun kırıldığını söylemişti durduk yere. Düşünerek işin içinden çıkamayacağını anlayınca doğruca onun odasına gitti. Çocuk yatağa uzanmış, dizlerini karnına çekmiş, sırtı duvara dönük ağlamaya devam ediyordu. Annesi onu kaldırmaya çalıştı. Çocuk inat etti ve kendisini, onun kollarından kurtararak yine yatağa attı. Sonunda kadın pes edip, oraya öylece oturdu.

“Niye yaptın?” diye sordu. O da, yattığı yerden, doğrulmadan anlatmaya başladı. “Bu gün okulda bir çocuk, annesinin en güzel porselen tabağını kırmış. Annesi de ona çok kızmış. Ben de ona dedim ki, eğer böyle bir şey yapsaydım, annem bana hiç kızmazdı. Çünkü beni çok seviyor. O da, yaparsan görürsün dedi bana.” Sözlerini bitirince yine ağlamaya başladı.

Kadın en yumuşak sesiyle “Bebeğim,” dedi çocuğu kucağına alırken. Çocuk bu kez hiç itiraz etmedi. Usulcacık başını annesinin göğsüne koydu ve hıçkırarak ağlamaya devam etti. “Söz oğlum, bir daha bir şeyi kırarsan sana hiç kızmayacağım.” Bu vaat, çocuğun küskünlüğünü önlemek için oldukça iyiydi. Çünkü ikisi de her an evde bir şeylerin kırılabileceği ihtimalinin farkındaydılar.

“Hiç kızmayacaksın ama!” dedi çocuk.

“Hiç!” dedi annesi.

“Söz mü?”

“Söz oğlum, hiç kızmayacağım.”

Oğlu birden yataktan atlayıp, koridora koştu. İçeriden büyük bir şangırtı geldi. Kadın koşarak oraya gitti ve gördüğü manzara karşısında adeta bir şok yaşadı. Az önce pırıl pırıl parlayan o canım vazo şimdi paramparça olmuş, odanın her yerine dağılmıştı. Vazodan çıkan küçük bir süper kahraman maketi, parçalarla birlikte yerde duruyordu.

“Bu gün içine kaçmıştı” dedi çocuk. “Çıkartamadım, elim sığmadı. Söz verdin kızmayacaksın. Hem zaten tokatı peşin yedim.” Sonra maket oyuncağını kaptığı gibi dışarı fırladı. Arkadaşları oynamak için onu bekliyorlardı.

Oğuz Atahan Başaran

peki şekercik :)
emrin olur kaptanım hemen tanıtayım kendimi. 1. 68 boyundayım 94 kiloyum. 23 24 yaşlarındayım :) tamam tamam kabul edeyim 24 oldum artık. 5 yıldır evliyim. 18 yaşında evlendim, ankaralıyım ama evlendiğimden beri şehir şehir dolaşıyoruz :). şu an osmaniye'deyiz. ilk yıllar çocuk isteme serüveniyle geçti. bi düşük yaptım sonra 2.5 yıllık evliyken bi daha hamile kaldım, doğuma birkaç gün kala karnımdayken bebeğimi kaybettim..... sonra doktor korunma verdi hatta 2 yıl diyenler bile oldu ama biz o kadar beklemedik 9 ay sonra hapı bıraktım ve rabbimin mucizesi bebeğimize hamile kaldım o ay.yani yıllarca beklersin beklersin olmaz ama bi anda da olabiliyo böyle işte. bu arada 93 kilo falandım diğer hamilelik bittiğinde 75 e düştüm o 9 ay içinde ama sonra yine 94 ü gördüm kızımın doğumuna kadar . şimdi 11 aylık bir kızım var ve Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum. sizlerin de desteğiyle 65 e inmeyi hedefliyorum..işte böyle, eee ben anlattım şşimdi sıra sizde bende kimseyi tanımıyorum burda, herkes kısaca anlatsa çok güzel olacak. öpüyorum hepinizi iyi haftasonları

hikaye hoşmuş gerçekten akrep cim emeğine sağlık

allah bağışlasın yavrunu üzüm.bana gelince yaş 35,2 kız çocuk yanımda,bir günlükken kaybettiğim oğlum cennette olmak üzere 3 çocuk annesiyim..uzun uğraşlardan sonra kavuştum yavrularıma,7 sene kadar..evlilikte 16. yılımızdayız,ama küçüğüm 19 aylık daha.
umarım sonuca ulaşana kadar aramızda kalır ve mezunlarımızdan olursun.başarılar..

çok memnun oldum hoşgeldin. :))) bende anlatayım kendimi :) kısa mı olur bilmem biraz çenesi düşüğümde

bir yaz günü gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmişim. ogün bugündür de gurbetteyim. :)1981 yılında bir yanımızı gurbette bırakıp Ankara'ya ata memleketimize geldik.üç kardeşin ikincisiyim,bundan olsa gerek hep ortalarda yaşadım,bağlayıcı,kaynaştırıcı oldum.
babam aşka aşık,duygusal,romantik,hayalci,karamsar bir insanken annem mantıklı,soğukkanlı,kendinden fazla insanları seven,yardım sever,fedakar,vefalı,mutlu,huzurlu biri.. beni düşünün artık ikisinin karışımıyla cebelleşip duruyorum iki,zıt duygu sahibinin ürünüyüm öyleki gözlerime baktığınızda bu ayrımı farkedersiniz. sağ gözüm annemin göz rengi,sol babamın... (van kedisi gibi) sağ gözüm mavi,sol gözüm kahverengi... bir annemin gözünden bakarım bir babamın...
ben ikisindende en sivri duyguları almışım. aşk olmadan nefes alınmaz derken,sevgide herşeyi halletmez diyebiliyorum. yalanı sevmem,ama mutlu olmam için sevdiğimin bana yalan söylemesine göz yumabilirim. yani anlayacağın canım ikisinin karışımı harmanıyım. nerde nasıl davranacağıma genlerimdeki en baskın karakterle karar verir ve uygularım..kimi gün babama yakınım kimi gün anneme...

üniversite için evden ayrıldım hala dönemedim. Ankara,izmir ,Kıbrıs,İstanbul derken şimdi Şırnaktayım..seneye nerdeyim bilmiyorum ,diyar diyar gezmek benim işim... aynı senin gibi
mutlaka oyalanacak,yapacak bişeylerim ve çok az zamanım vardır sizede öyle geliyor mu zaman çooook çabuk geçiyor
sanatçı ruhlu,güzel sesli,güzel yüzlü bir kızım işte :$ kumaral tenli olduğumdan mavi bana çok yakışır ve kerevizden nefret ederim.. müzik en güzel hobim

7 yıldır evliyim. çocuğum yok ama aslında bir sürü çocuğum var :))) evimde çocuk cıvıltısı eksik değil,mutluyum.

80 kg ile başladığım macerama 55 kg ile son vermeyi hedefledim. yavaş yavaş ilerliyorum. birlikte yaşayıp göreceğiz inşallah.

sanki yıllardır bu soruyu beklemişim sıkılmadın umarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…