Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

müstakbel yazardan başka anlatım beklemezdim zaten..

slm bende katılsam aranıza aslında hep girip takip ediyorum sayfaları gaza getiriyorum kendimi sonrası fos 22 yaşındayım yeni mezun oldum üniversiteden yeni iş hayatına atıldım çıtır öğretmenim :) görünüşte pekte çıtır olmasam da :) üniversite yıllarımda çok güzel zayıflamıştım başlangıçta kaçtım bilmiyorum tek bildiğim giyecek hiç birşey bulamıyordum erkek 54 beden pantolonlar giyiyordum feci bi durumdu benm için 2 yılda 38 beden oldum ama uzun sürmedi malesef özellikle son bir yılda öyle bir kilo aldım ki eskisi gibi olmadım belki ama mezuniyet benim için işkenceydi hatta baloya bile gitmedim şimdi iş hayatında da etkileri oluyo yok değil zayıflıyorum ama çok yavaş uzun süre veremedim şimdi 76 kiloyum ama hepsi basende oturuncu hop 2 gülleyi yanyana koymuş gibiler oturmaktan çekinir hale geldim ama spor yapma imkanım yok işe git gel özel ders ver sonra kpss çalış derken gitmiyo şu gıcık yağlar öyle yazıyım dedim belki sizinle birlikte daha düzenli daha kalıcı ve daha çabuk zayıflarım artık bende zayıf ve artık bende yaşıtlarım gibi giyinmek istiyorum istediğimi almak istiyorummm

biliyor musun şişmanlık kader değil... yaşın çok genç hızlı kilo veremiyorum demişsin doktora gittinmi?
ben son 5 yılda kilolandım ve nerdeyse bu halimden memnundum :))) derken birgün evlenmeden 2 ay önce çektirdiğim bir fotoğraf pat diye önüme düştü... 52 kiloluk ben nede güzelmişim :)) ve tartı 80 kg gösteriyordu yine güzelim diye ikna etmeye çalışırken yıllar sonrasını düşündüm hemen diyetisyene gitmeye karar verdim üstelik yaşadığım bölge itibariyle çokta zordu doktora gitmem ama karartım gözümü ve her hafta 55 dk dağ bayır geçerek diyetisyenime gitmeye başladım henüz 2 ay oldu ve sonuçları beni memnun ediyor :)) sana tavsiyem kendine zaman ayır ve mutlaka doktora git kendini tanımadan diyet yapma... herşey biz insanlar için... sıkma kendini devlet hastaneleri ücretsiz doktor hizmeti veriyor sadece randevu al ve git. çalışıyorum deme kendine güzelliğine zaman ayır. benden nacizane bir tavsiye sadece... istiyorsan yaparsın

günaydın kızlar
harika bir hafta diliyorum hepimize

günaydın hanımlar...
haftanız istediğiniz gibi geçsin. huzurlu mutlu olun dilerim.

bu sabah yürüyüşe çıkmadık. eşimle evde aerobik yaptık. eşimi görmelisin çok komikti :))) gülmekten karın kaslarım ağrıdı. zavallı eşim hem spor yapıyor hemde doktorun verdiği karışımlı macunlardan yiyor bebeğimiz olsun umudunda :)) bide ilaçlara başlayacak ayın 15 de... onlarda üzerine eklenince saatlerce spor yapması gerekecek. o macunların kalorisini okudum yani benim 2 günde aldığımı o bir kaşıkta alıyor neredeyse. çabasını takdir ediyorum benim rahatlığıma karşılık o çok disiplinli istikrarlı 15 kilo verdi ve kendini çok mutlu hissediyor :))) inşallah muradına erer canım benim. birlikten kuvvet doğuyor işte... tek başımıza bu kadar verimli olamazdık herhalde.

kahvaltımızda;
2 yumurtayla yapılmış omlet
kk peynir
5 ad. zeytin
1 dilim salam (aylardır yemiyorduk)
maydanoz,salatalık
tarçınlı çay
2 dilim ekmek yedik.

ben dayanamayıp sonra taze sıkılmış buz gibi portakal suyu içtim. içim yanıyor nedense :)))

okuduğum kitap;
Duyguların Rengi- Kathryn Stockett

"O gün, tüm dünyamın karanlığa gömüldüğü gündü.Hava karanlık görünüyordu güneş karanlık görünüyordu. Yatağa uzandım ve evimin siyah duvarlarına gözlerimi diktim....... Dünya hala orada mı diye pencereden dışarıya bakmam üç ayımı aldı. Oğlum artık var olmadığı halde dünyanın dönmeye devam ettiğini gördüğümde şaşırmıştım."

öyle değil mi hanımlar...güneş her sabah doğuyor her akşam batıyor da... hayat devam ediyor hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor hafifleyerek kalıyor bir yerlerde,çok sonra hayretle artık acımadığımızı görüyoruz. kabulleniş mi bunun adı... ben öyle olduğunu sanıyorum. bu da nacizene benden eklenti efendim

kızlarrrr karlı bembeyaz ve soğuk bi istanbul sabahındann günaydınnnn :)))

ayyyyy ne güzelll anlatmışsın kendini bayıldım valllaaa :)))

kar,kar,kar... aslında burdan çok güzel görünüyor ama yaşayanlar ne diyor acaba. o güzellik işkenceye dönüşüyor mu...

Sanada günaydın canım :))) iyi haftalar

malesef cnm trafik felç hava çok soğuk tabiki sıcacık evnden dışarı baktıgında heryer bembeyaz okadar güzelki :))) allah dışarda kalanlara yardım etsin vandaki çadırda kalanlara çok zor çokk ...

yine çok güzel anlatmışsın

ayyyyy ne güzelll anlatmışsın kendini bayıldım valllaaa :)))

teşekkür ederim. Tanıştığımıza memnun oldun mu :))

malesef cnm trafik felç hava çok soğuk tabiki sıcacık evnden dışarı baktıgında heryer bembeyaz okadar güzelki :))) allah dışarda kalanlara yardım etsin vandaki çadırda kalanlara çok zor çokk ...

evet haklısın evimizin sıcağında herşey daha hoş görünüyor. Allah sokakta kalanlara yardım etsin.Van bölgesine gerçekten soğuk. Her ne kadar halkı zorlu şartlara alışıksa da bu kadarı fazla Allah yardımcıları olsun...Amin.

‎4 Oğul 4 Mevsim...
Bir zamanlar 4 Oğlu olan bir adam varmış. Çocuklarının çok erken karar vermemeleri ve önyargılı olmamaları için onları bu konuda eğitmek istemiş.
Böylece her birini uzak bir yerde duran Ağacın yanına gidip ona bakmalarını istemiş.

İlk oğlan Kışın gitmiş, İkincisi İlkbahar, üçüncüsü Yazın ve sonuncusu Sonbaharda. Geri döndüklerinde hepsini bir araya çağırmış ve ne görüklerini sormuş.

İlk Oğlan Ağacın çok çirkin, yaşlı ve kupkuru olduğunu söylemiş, İkinci oğlan Hayır yeşillikle doluydu ve canlıydı demiş.
Üçüncü oğlan başka fikirdeymiş; Çiçekleri vardı ve kokusuyla görüntüsüyle o kadar muhteşemdi ki daha önce hiç böyle bir şey görmemiş.
Sonuncu Oğlan hepsinin haksız olduğunu ve ağacın meyvelerle dolu, canlı ve hayat dolu olduğunu belirtmiş.

Yaşlı Adam Oğullarına hepsinin haklı olduğunu söylemiş. Çünkü hepsi farklı mevsimlerde ağacı görmeye gitmiş.
Onlara bir Ağacı veya bir İnsanı kısa bir süre veya bir mevsim tanıdıktan sonra yargılayamayacaklarını anlatmaya çalışmış.
Ya da neye sahip olup olmadıklarını .....

Gerçekleri ancak sonunda 4 mevsimi gördükten sonra görürsünüz .

Eğer kışın vazgeçersen, İlkbaharın nimetinden olursun, Yazın Güzelliğinden ve Sonbaharın bütünlüğünden de...

Bir mevsimin acısının, diğer güzel mevsimleri parçalamasına izin vermeyin.

Hayatınızı bir mevsim yüzünden yargılamayın..

Bir Gülümseme:Sevginin Ve İnsan Olmanın Anahtarıdır…

Bir gülümseme ; iç dünyamızın güzelliklerini , dışa yansıtır.

Bir gülümseme ; bir külfeti yoktur , fakat çok şey kazandırır.

Bir gülümseme ; evde saadet , iş yerinde muvaffakiyet.

Bir gülümseme ; başkalarına ikramda bulunmak demektir.

Bir gülümseme ; vereni fakirleştirmeden , alanı zenginleştirir.

Bir gülümseme ; bir an sürer , bazen ise ebediyen yaşar.

Bir gülümseme ; yorgun olan insanı dinlendirir.

Bir gülümseme ; ümitsiz olana neşe ve hayat bahşeder.

Bir gülümseme ; karanlık bir çehreyi aydınlatabilir.

Bir gülümseme ; satın alınmaz , rica ile elde edilemez.

Bir gülümseme ; ödünç verilmez , çalmak da mümkün değildir.

Bir gülümseme ; kendiliğinden verilmedikçe işe yaramaz.

Bir gülümseme ; ona ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelir.

Bir gülümseme ; sevgi köprülerini sağlamlaştırır.

Bir gülümseme ; bazen bir hayat kurtarır.

Bir gülümseme ; bazen bir savaşı da önler.

Bir gülümseme ; bazen gülümsemeyemeyeni gülümsetir.

Bir gülümseme ; sadaka yerine geçer , sevap kazandırır.

Bir gülümsemeyi , gülümsemeye ihtiyacı olana bol bol verin.

Bir gülümsemeye, gülümseyemeyenlerin ihtiyacı olduğunu unutmayın!

Bir gülümseme ; için hiç kimse , ona ihtiyaç duymadan yaşayacak kadar zengin ve kuvvetli değildir.

ne kadarda doğru.. hayatımızın da mevsimleri var haklısın. sonbaharda hüzün damarlarımızda kol gezerken yazın ne kadarda canlı ve keyifliyiz değil mi. ayrıca başımıza gelenlerde mevsimler gibi değilmi kimi zaman yağmurlu kimi zaman kahkahalı bol güneşli... teşekkürler canım.
bir şarkı geldi aklıma "sen mevsimler gibisin, değişirsin sevgili..."

Bir gülümseme; bulaşıcıdır. kime nasıl bulaşacağı nereye gideceği belli olmaz :) ( bende bunu ekledim)

eveeetttt cnmmm çok memnun oldummm :)))
aminn

herkese günaydın mutlu haftalar olsun inşallah

günaydınn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…