Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

şuan ara öğünümü yapıyorum :)))

ıhlamur eşliğinde 2 ad. ceviz ve 12 ad. fındık.... haa birde 1 tatlı kaşığı bal yedim :)))

GGGGGGÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNAAAAAAAYYYYYYYDDDDDDIIIIIINNNNNNNNN

Kızlar ne güzel bir sabah bu böyle.
Harika yazılar paylaşmışsınız.
İstanbul'da fena kar var, gerçi yurdun tümü karlı ama İstanbul'da kar demek işkence demek.
Yine de huzur veriyor bembeyaz heryer.

Haftasonu fenaydı kızlar. Pazar günü kuzenimde yemekteydik sülalecek. Bir güzel tatlıları yedim.
Bu hafta asla tartılmamam lazım yoksa moralim fena bozulacak.
Perşembe falan tartılırım artık yada dayanabilirsem Cuma.
Umarım 7 li rakam görmem.

avatarın çok motive edici :))) yola devam
yaaa dimi bayıldım bendeee böle olmak istiyorum bende hayırlısıyla :))

bidenemmmmm günaydınnn olsun bidenem sen onuda yakarsın ki hava çok kötü dıoşarı çıkıp yemek yiyemicezz oda senin hediyen olsunnn :))

günaydın şekerim :))) merak etme dikkat edersen güzel bir rakam göreceğine eminim. bende dün akşam bir çatal şekerpare yedim 2. çatalı canım istemedi fazla tatlı geldi. neler oluyor bana :26::26::26:

ben iyi haberlerini bekliyorum :)))

Zaten şu an mideme bir fil oturmuş gibi hissediyorum. Muhtemelen bi çorba içerim başka bişiy yemem.

hahahhaha o soruyu bende soruyorum kendime. Azcık fazla yesem midem rahatsız oluyor. Dünyayı yemiş gibi hissediyorum ve neler oluyor bana diyorum. :)

aminnn cnm inşallah bende çok istiyorum güzel haberler vermeyi :))

yaa ben nie öle hissetmiyorum benimde mideme fil otursun lütfennn :)))

günaydın arkadaşlar...hayırlı sağlıklı bir hafta olsun inşallah..
kızlar gribi bana bulaştırdı,battaniye,sıcak su torbası takviyesinde hala titriyorum.
aman soğuk,kar demeyin bana,kelimeler bile daha çok üşümeme sebep oluyor.
sıcak bir kuşburnu içip kendime geleyim ben de...

Günaydın kızlar lapa lapa kar yağıyor ama benim hiç keyfim yok küçük oğlum hasta ateşi dünden beri düşmüyor burnu akıyor nefes almakta zorluk çekiyor . Ve ben neden çalışıyorum diye sorguladığım bir gün yaşıyorum.

geçmiş olsun yaren,,iyi bakılıyorsa gözün arkada kalmasın hiç,yapılacak herşey yapılıyordur halan tarafından.anne yüreği tabii,ama sen de onun geleceği için çalışıyorsun..

Sanırım olay psikolojik canım. Ben iyice şartlandım kilo vermeye.
Bu kez 65 olmadan bırakmayacağım. Hatta sonra 59 bile yapabilirim hedefimi.
olursun bu azimle cnm ben inanıyorum :))
günaydınn cnm inşallahhh cnm kıyamam çok geçmiş olsunn ... dikkat et kendineee

günaydınn cnm yaa annelik işte napcaksın sende çalışmak zorundasın ama izin alabilliyosan al istersen aklın onda kalıcak ..

geçmiş olsun yaren,,iyi bakılıyorsa gözün arkada kalmasın hiç,yapılacak herşey yapılıyordur halan tarafından.anne yüreği tabii,ama sen de onun geleceği için çalışıyorsun..

Ah be güzelim iyi bakıldığına hiç şüphem yok halam yanında amcamın eşi bizde oğluşumu çok sever onu görmek için karda kışta Kayseriden kalktı geldi o yanında ama ben yanında olsaydım . Sorguluyorum işte gerçekten onlar içinmi yoksa kendim içinmi çalışıyorum buna dürüstçe cevap veremiyorum.

Ben şehir dışında çalışıyorum canım ve ulaşım sıkıntılı biz 4 kişiyiz arabayla geliyoruz gelipte gitmem çok zor.

geleceklerine katkın olması için çalışıyorsan faydası evlatlarına,çalıştığında kendini verimli,mutlu hissediyorsan faydası yine evlatlarına yarencim,her ev hanımı iyi bir anne mi sanki,verdiğin değer,gösterdiğin özen seni iyi bir anne yapar,geçirdiğin zaman değil.öyle gel gitleri herkes yaşar arada,sıkma canını..

Son düzenleme:

Desteğin için sağol canım arada gelgitler oluyor işte.Bazen çalışmayım çocuklarımla olayım diyorum ama ben evde duramıyorum . Baharda yeşeren tarlaların yazın sarı ekinlerin kokusunu duymadan, ahırına girdiğim her çiftçinin yüzündeki gülümsemeyi görmeden yapamıyorum.Eli nasırlı insanlara biraz da olsa yardımım olduğunda çok mutlu oluyorum .Aceba bencilmiyim diye sorguluyorum zaman zaman ama ben mutlu olamazsam çocuklarım nasıl mutlu edebilirim ki.

canım geçmiş olsun. çalışan anne olmak zor gerçekten de... dilerim çarçabuk atlatır,iyileşir

çok doğru sen mutlu olmazsan çocuklarını nasıl mutlu edebilirsin... öpüyorum seni yüreğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…