sağol evdercim.düne göre daha iyiyim..
sana da merhaba..burada da kar yağıyor sabahtan beri ve bayağı tuttu.kızları indireyim 10 dakikalığına diyorum,küçük kızım ilk defa tanışacak karla..
aslına bakarsan bende içine tarçın koyup içiyorumki tadını bastırsın rahatça içebileyim :))))
hadi bakalım bu sene bizde kaanı saklıkente götürmüştük ilk defa görmüştü ve çok sevmişti şimdi televizyonda görüyor ağlıyor illa kara gidelim diye. ne çok eğlenmişti o gün yattı yuvarlandı tadına da bakmayı ihmal etmedi tabii kaşla göz arasında
bende bende istiyorum. YAY burcu için :))))))))))
karamelden hiç ses yok nerelerde acaba?
Kulağım çınladı bak hemen geldim
merhaba kızlar. Fırsat bulsam sıık sık gelicem ama. olmuyor. buraya gelmeyincede motivasyonum düşüyor.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
geçmişi okuyayım hemen neler olmuş ne konuşulmuş takımda merak edıyorum.
aynen burda da öyle bir hava var canım..tabii kar hariç..herkese merhaba
nasıl bir soğuk nasıl bir rüzgar var burada camın arkasından bakınca çok güzel bir hava görünüyor günlük güneşlik ama dışarısı rüzgarlı. her yerlere kar yağıyor burada da kuru ayaz.
ayy inanmıyorum akşam menümüz de aynıymışçarşamba menüm
sabah: yarım simit, şekersiz çay, bir tatlı kaşığı reçel
ara: bir mandalina
öğle: sebzeli türlü bir dilim ekmek ve salata
ara: bir tane elma
akşam:tarhana çorbası, 2 tane kuru patlıcan dolması ve yoğurt
3 fincan bitki çayı, 3 lt su, 60 tane mekik
15 sorudan sadece 4 tanesine evet dedimeşimin dediği gibi ben yengeç değilim galiba. yükselenim ikizler birde onu paylaşırmısın lütfen :))) yalnız eşim yengeç burda yazılanlarında çoğuna o da hayır diyecektir onunda yükseleni boğa :)) ay biz yükseklerdeyiz anlaşılan
günaydın güzeller..gününüz de,ömrünüz de güzel olsun..
herkese merhaba
nasıl bir soğuk nasıl bir rüzgar var burada camın arkasından bakınca çok güzel bir hava görünüyor günlük güneşlik ama dışarısı rüzgarlı. her yerlere kar yağıyor burada da kuru ayaz.
Günaydın herkese.
kızlar siz hiç kardan adam ailesi görmüşmüydünüz
günaydın kızlarrrrrrrrr
Dileklerinizin gerçekleştiği bir gün diliyorum herkese
günaydın kızlar
bugün sabah uyanamamışım yaa..bir kalktım saat 7:30 a geliyor.akşam oldukça geç yatınca malum benimki gece geliyor ve sohbeti koyulaştırıyor..
80 tane mekik çektim sadece:105:
kahvaltımı yaptım çıktım evden
kahvaltım
zeytin,
peynir
yoğurt kaymağı
tereyağı
yufka ekmek
yarım dilim tam buğday ekmeği
taze nane
maydanoz
turp
şimdi de yeni demlenmiş bitki çayımı içiyorum
ben Ankara'da büyüdüm. Ankara'ya eskiden daha çok kar yağardı rahmetli dedem bahçesinden ayak basılmadık yerlerden büyükçe bir kase kar alırdı içine pekmez dökerdi onu yedirirdi bize :)) öyle güzeldiki tadı :)) deneyen var mı?
ay sahidende öyle olmuş :))) hoşgeldin. merak ettim doğrusu.
bende şimdi çıkıyorum diyetisyen dönüşü görüşürüz canlarım :))
Kulağım çınladı bak hemen geldim
merhaba kızlar. Fırsat bulsam sıık sık gelicem ama. olmuyor. buraya gelmeyincede motivasyonum düşüyor.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
geçmişi okuyayım hemen neler olmuş ne konuşulmuş takımda merak edıyorum.
yürüyüşün süper:)) hooşbulduk canım.
dikkat et hava soğuk diyetisyene giderken üşütme sakın
dünkü menümüde yazayım unutmadan
sabah: 1 tost, domates 1 çay
öğlen: yarım kase çorba, çok az yoğurt, 4 kaşık patlican yemeği
ara: 2 bardak ıhlamur
akşam: iskender yedim maelsef
yatmadan 1 elma
gün içinde bol bol ıhlamur çay içtim
spor olarak yarım saat iş çıkışı eve yürüdüm
karameeelllll nerelerdesin bakiimmher gün en az bir defa seni burda görücem tamammı
hem ne o öyle öğrencilerim görür ne derler felan..çık oyna gönlüne göre eğlen karda umurunda bile olmasın enerjini içinde bırakma. bırakmaki yağlarını yaksın
yürüyüşün süper
akşam erken yemişsen yakmışsuındır şekercik..akşam 8 sonrası bişii yeme tatlım
evet havada buz gibiydi ama ruhum o kadar daraldı kı dün yürümek istedim. iyi geldi temiz hava soğuk çarpsada :)
yemeği 7 de yedim 8 den sonra sadece 1 bardak çay içtim saat 11 de de 1 tane elma yedim çok canım istedi :)
Gerçek Bir Yay İnsanı mısınız?
Yay burcuysanız yani güneş Yay burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir Yay olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz Yay ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Bağımsızlığınızdan vazgeçmeniz olanaksız mı?
2) Yeniliklerden çok mu zevk alıyor sunuz?
3) Şanslı olduğunuza inanıyor musunuz?
4) Talih oyunlarından zevk alır mısınız?
5) Eliniz çok mu açık?
6) Tutucu kimseler sizi rahatsız eder mi?
7) Dostlar için özveride bulunabilir misiniz?
8) Kıskançlık aşkınızı hemen öldürür mü?
9) Sevgilinizin istediği her şeyi yapar mısınız?
10) Çok sevseniz bile bağlanmanız güç müdür?
11) Evlilik konusu açıldığında huzurunuz kaçıyor mu?
12) Evlilik sizce güçlü bir dostluk mu?
13) Cinsellikte pek çok şey gibi bir oyun mu sayılır?
14) Her konuda kolaylıkla konuşabilir misiniz?
15) Seyahat etmeyi çok mu seviyor sunuz?
Cevaplarınızın Çoğu EVET ise:
Siz tam bir Yay burcu insanısınız Çift fikirli, sık sık karar değiştiren, yeniliklerden zevk alan, özgürlüğüne çok önem veren birisiniz Sevgide ciddi olmanız güçtür Bazen dostluğun, aşktan çok daha değerli olduğuna inanıyorsunuz Pek çok konuda fikir sahibisiniz ama derin bilgi edinmek için zamanınız olmadığına inanıyorsunuz Toplum yaşantınız canlıdır Ayrıca çok da sevinen, aranan birisiniz
Cevaplarınızın çoğu HAYIR ise:
Yay burcunda doğmuş olabilirsiniz ancak sizde fazla Yay özelliği yok Daha çok Toprak veya su grubundan etki almış olabilirsiniz Yatenekleriniz ve güçlü iradeniz sayesinde bunlardan yararlanabileceksiniz Özgürlüğünüze de fazla düşkün değilsiniz Uyum içinde yaşamak için pek çok şey yapabilirsiniz Fazla cesur olduğunuz da söylenmez
aynen burda da öyle bir hava var canım..tabii kar hariç..
ayy inanmıyorum akşam menümüz de aynıymış
süpersin..özellikle mekikleri çok sevdim..dümdüz bir karın için yaşasın mekik
Gerçek bir İkizler İnsanı misiniz?
İkizler burcuysanız yani güneş İkizler burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir İkizler olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz İkizler ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Okulda uslu ve disiplinli bir öğrenci miydiniz?
2) Yalnız başınıza çalışmak sizi sıkar mı?
3) Bencillik ve kıskançlık size yabancı mı gelir?
4) Gülmeyi ve güldürmeyi çok sever misiniz?
5) Mizah ve taklit etme gücünüz çok fazla mıdır?
6) Bir kaç küçük cümleyle insanı rezil etme gücünüz çok fazla mıdır?
7) Bir kaç küçük cümleyle insanı rezil etmeniz mümkün müdür?
8) Sinir sisteminizi korumakta zorlanıyor musunuz?
9) Etrafınızdaki inceleyebileceğiniz, etkileyici tipleri görmeyi mi arzuluyorsunuz?
10) Kendinizden bahsetmeyi, başınızdan geçenleri anlatmayı seviyor musunuz?
11) Yeni evinize uyum sağlamakta güçlük çektiniz mi?
12) Yaşamdan yararlanmak için çok para gerektiğine mi inanıyorsunuz?
13) Sinema yerine restorana mı gitmeyi tercih edersiniz?
14) Karakter değişikliğinizi kontrol etmeniz oldukça zor mu?
15) Size göre aklı ve kafa gücü yanında cinsellik ve sevgi ikinci planda mı kalır?
Tıpkı İkizler gibi siz de tek bir kişinin kimliğine bürünmekte zorluk çekiyorsunuz Evet, İkizler burcunda doğan sizler, görüşlerinizi cömertçe başkalarıyla paylaşmasını bilen ve içinde yaşadığınız dünyanın iletişimine yardımcı olan ilginç kişilersiniz Ne büyük şans sizin için
Cevaplarınızın Çoğu HAYIR ise
Havalarda uçmanıza rağmen genelde İkizler burcunun temsilcisisiniz Bravo size Rahat görüşünüzle gırgır geçmesini bilen bir insansınız Sizi bir odaya kapatmaya görsünler karanlıkta kalmış bir çiçek gibi soluverirsiniz Kırıldığınızı ve yaralandığınızı hissettiğiniz an hemen geri çekiliyor ve dikenlerini çıkaran bir kirpi gibi siz de sivri dilinizi çıkarmaktan geri kalmıyorsunuz
Gerçek Bir Boğa İnsanı mısınız?
Boğa burcuysanız yani güneş Boğa burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir Boğa olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz Boğa ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Dünya nimetlerinden en çok sizin zevk aldığınız doğru mu?
2) Hayatın sırlarıyla çok ilgilenir misiniz?
3) Fazla yiyip içmesini en çok sevenler sizin burcunuzun insanları mıdır?
4) Evinizde misafir ağırlamaya bayılır mısınız?
5) Tam anlamıyla sakin misiniz?
6) Güç mü kızarsınız?
7) Sevgi dolu olduğunuzun farkına varılır mı?
8) Hiçbir zaman heyecan ve telaşla bir işe atılmaz mısınız?
9) Bir işin sonunun nasıl geleceğini anlar mısınız?
10) Değişiklikten hoşlanmaz mısınız?
11) Lüks içinde yaşamayı isteyen bir tip misiniz?
12) Arzu ettiğiniz şeylerin başında güzel bir ev mi gelir?
13) Parayı kolaylıkla kazanabilir misiniz?
14) Siz de daha çok aldatılma korkusu var diyebilir miyiz?
15) Hayatınızda güzelliklerin ve sevginin daima yeri olmalıdır Bunlar olmadığında küsüp içinize kapanır mısınız?
Siz tipik bir Boğasınız Son derece metodlu ve planlı çalışmanıza rağmen ağır hareket eden bir insansınız Işe bir kez başlayınca herşey yolunda gider, ama başlayana dek neyi nasıl ele alacağınızı düşünerek zaman kaybedersiniz Çok inatçısınız Biliyorsunuz ki zorla güzellik olmaz Herkesin sizin gibi giyinmesini, sizin sevdiğiniz yiyecekleri yemesini istemek haksızlık olur
Cevaplarınızın Çoğu HAYIR ise
Siz tipik bir Boğa olamasanız da Planetiniz Venüs, güzelliklere ve sevgiye düşkünlüğünüzün sebebini açıklıyor geçmişe bağlanmanın bir kötülüğü yoktur, fakat yenilikleri geri çevir****k şartıyla Günümüze u***** ilerlerseniz, umduğunuzdan çok daha iyi bir duruma gelebilirsiniz
aminn banucum sanada günaydın gerçi öğlen oldu ama olsun :)
burada dışarısı -12 derece donuyoruz bizde. her yerde kar var.çıkıp kar oynayasım var ama öğrenciler bu hoca ne yapıyor böyle der dıye çıkıp oynamıyorum
günaydınn canımmmm
çok güzel olmuş. çok güldüm resme bakınca :)
günaydınnn birçok dileğim var inş. hepsi gerçekleşir.
günaydın akrebimm.bol kahkahalı bir gün diliyorummm
ben Ankara'da büyüdüm. Ankara'ya eskiden daha çok kar yağardı rahmetli dedem bahçesinden ayak basılmadık yerlerden büyükçe bir kase kar alırdı içine pekmez dökerdi onu yedirirdi bize :)) öyle güzeldiki tadı :)) deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?