Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sağol evdercim.düne göre daha iyiyim..

sana da merhaba..burada da kar yağıyor sabahtan beri ve bayağı tuttu.kızları indireyim 10 dakikalığına diyorum,küçük kızım ilk defa tanışacak karla..

hadi bakalım bu sene bizde kaanı saklıkente götürmüştük ilk defa görmüştü ve çok sevmişti şimdi televizyonda görüyor ağlıyor illa kara gidelim diye. ne çok eğlenmişti o gün yattı yuvarlandı tadına da bakmayı ihmal etmedi tabii kaşla göz arasında

aslına bakarsan bende içine tarçın koyup içiyorumki tadını bastırsın rahatça içebileyim :))))

tarçınlıda denedim içemiyorum,içenlerde özeniyorum bir arkadaşım yeşil çay içerdi harika bişeymiş gibi hayran kalırdım ona :)) şifa niyetine iç gitsin derdi iyide tadı ne olacak :)))

ben Ankara'da büyüdüm. Ankara'ya eskiden daha çok kar yağardı rahmetli dedem bahçesinden ayak basılmadık yerlerden büyükçe bir kase kar alırdı içine pekmez dökerdi onu yedirirdi bize :)) öyle güzeldiki tadı :)) deneyen var mı?

bende bende istiyorum. YAY burcu için :))))))))))

Gerçek Bir Yay İnsanı mısınız?

Yay burcuysanız yani güneş Yay burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir Yay olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz Yay ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Bağımsızlığınızdan vazgeçmeniz olanaksız mı?
2) Yeniliklerden çok mu zevk alıyor sunuz?
3) Şanslı olduğunuza inanıyor musunuz?
4) Talih oyunlarından zevk alır mısınız?
5) Eliniz çok mu açık?
6) Tutucu kimseler sizi rahatsız eder mi?
7) Dostlar için özveride bulunabilir misiniz?
8) Kıskançlık aşkınızı hemen öldürür mü?
9) Sevgilinizin istediği her şeyi yapar mısınız?
10) Çok sevseniz bile bağlanmanız güç müdür?
11) Evlilik konusu açıldığında huzurunuz kaçıyor mu?
12) Evlilik sizce güçlü bir dostluk mu?
13) Cinsellikte pek çok şey gibi bir oyun mu sayılır?
14) Her konuda kolaylıkla konuşabilir misiniz?
15) Seyahat etmeyi çok mu seviyor sunuz?
Cevaplarınızın Çoğu EVET ise:
Siz tam bir Yay burcu insanısınız Çift fikirli, sık sık karar değiştiren, yeniliklerden zevk alan, özgürlüğüne çok önem veren birisiniz Sevgide ciddi olmanız güçtür Bazen dostluğun, aşktan çok daha değerli olduğuna inanıyorsunuz Pek çok konuda fikir sahibisiniz ama derin bilgi edinmek için zamanınız olmadığına inanıyorsunuz Toplum yaşantınız canlıdır Ayrıca çok da sevinen, aranan birisiniz
Cevaplarınızın çoğu HAYIR ise:
Yay burcunda doğmuş olabilirsiniz ancak sizde fazla Yay özelliği yok Daha çok Toprak veya su grubundan etki almış olabilirsiniz Yatenekleriniz ve güçlü iradeniz sayesinde bunlardan yararlanabileceksiniz Özgürlüğünüze de fazla düşkün değilsiniz Uyum içinde yaşamak için pek çok şey yapabilirsiniz Fazla cesur olduğunuz da söylenmez

karamelden hiç ses yok nerelerde acaba?

Kulağım çınladı bak hemen geldim

merhaba kızlar. Fırsat bulsam sıık sık gelicem ama. olmuyor. buraya gelmeyincede motivasyonum düşüyor.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

geçmişi okuyayım hemen neler olmuş ne konuşulmuş takımda merak edıyorum.

ay sahidende öyle olmuş :))) hoşgeldin. merak ettim doğrusu.
bende şimdi çıkıyorum diyetisyen dönüşü görüşürüz canlarım :))

aynen burda da öyle bir hava var canım..tabii kar hariç..
ayy inanmıyorum akşam menümüz de aynıymış
süpersin..özellikle mekikleri çok sevdim..dümdüz bir karın için yaşasın mekik

Gerçek bir İkizler İnsanı misiniz?

İkizler burcuysanız yani güneş İkizler burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir İkizler olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz İkizler ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Okulda uslu ve disiplinli bir öğrenci miydiniz?
2) Yalnız başınıza çalışmak sizi sıkar mı?
3) Bencillik ve kıskançlık size yabancı mı gelir?
4) Gülmeyi ve güldürmeyi çok sever misiniz?
5) Mizah ve taklit etme gücünüz çok fazla mıdır?
6) Bir kaç küçük cümleyle insanı rezil etme gücünüz çok fazla mıdır?
7) Bir kaç küçük cümleyle insanı rezil etmeniz mümkün müdür?
8) Sinir sisteminizi korumakta zorlanıyor musunuz?
9) Etrafınızdaki inceleyebileceğiniz, etkileyici tipleri görmeyi mi arzuluyorsunuz?
10) Kendinizden bahsetmeyi, başınızdan geçenleri anlatmayı seviyor musunuz?
11) Yeni evinize uyum sağlamakta güçlük çektiniz mi?
12) Yaşamdan yararlanmak için çok para gerektiğine mi inanıyorsunuz?
13) Sinema yerine restorana mı gitmeyi tercih edersiniz?
14) Karakter değişikliğinizi kontrol etmeniz oldukça zor mu?
15) Size göre aklı ve kafa gücü yanında cinsellik ve sevgi ikinci planda mı kalır?
Tıpkı İkizler gibi siz de tek bir kişinin kimliğine bürünmekte zorluk çekiyorsunuz Evet, İkizler burcunda doğan sizler, görüşlerinizi cömertçe başkalarıyla paylaşmasını bilen ve içinde yaşadığınız dünyanın iletişimine yardımcı olan ilginç kişilersiniz Ne büyük şans sizin için
Cevaplarınızın Çoğu HAYIR ise
Havalarda uçmanıza rağmen genelde İkizler burcunun temsilcisisiniz Bravo size Rahat görüşünüzle gırgır geçmesini bilen bir insansınız Sizi bir odaya kapatmaya görsünler karanlıkta kalmış bir çiçek gibi soluverirsiniz Kırıldığınızı ve yaralandığınızı hissettiğiniz an hemen geri çekiliyor ve dikenlerini çıkaran bir kirpi gibi siz de sivri dilinizi çıkarmaktan geri kalmıyorsunuz

Gerçek Bir Boğa İnsanı mısınız?

Boğa burcuysanız yani güneş Boğa burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir Boğa olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz Boğa ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Dünya nimetlerinden en çok sizin zevk aldığınız doğru mu?
2) Hayatın sırlarıyla çok ilgilenir misiniz?
3) Fazla yiyip içmesini en çok sevenler sizin burcunuzun insanları mıdır?
4) Evinizde misafir ağırlamaya bayılır mısınız?
5) Tam anlamıyla sakin misiniz?
6) Güç mü kızarsınız?
7) Sevgi dolu olduğunuzun farkına varılır mı?
8) Hiçbir zaman heyecan ve telaşla bir işe atılmaz mısınız?
9) Bir işin sonunun nasıl geleceğini anlar mısınız?
10) Değişiklikten hoşlanmaz mısınız?
11) Lüks içinde yaşamayı isteyen bir tip misiniz?
12) Arzu ettiğiniz şeylerin başında güzel bir ev mi gelir?
13) Parayı kolaylıkla kazanabilir misiniz?
14) Siz de daha çok aldatılma korkusu var diyebilir miyiz?
15) Hayatınızda güzelliklerin ve sevginin daima yeri olmalıdır Bunlar olmadığında küsüp içinize kapanır mısınız?
Siz tipik bir Boğa’sınız Son derece metodlu ve planlı çalışmanıza rağmen ağır hareket eden bir insansınız Işe bir kez başlayınca herşey yolunda gider, ama başlayana dek neyi nasıl ele alacağınızı düşünerek zaman kaybedersiniz Çok inatçısınız Biliyorsunuz ki zorla güzellik olmaz Herkesin sizin gibi giyinmesini, sizin sevdiğiniz yiyecekleri yemesini istemek haksızlık olur
Cevaplarınızın Çoğu HAYIR ise
Siz tipik bir Boğa olamasanız da Planetiniz Venüs, güzelliklere ve sevgiye düşkünlüğünüzün sebebini açıklıyor geçmişe bağlanmanın bir kötülüğü yoktur, fakat yenilikleri geri çevir****k şartıyla Günümüze u***** ilerlerseniz, umduğunuzdan çok daha iyi bir duruma gelebilirsiniz

günaydın güzeller..gününüz de,ömrünüz de güzel olsun..

aminn banucum sanada günaydın gerçi öğlen oldu ama olsun :)

burada dışarısı -12 derece donuyoruz bizde. her yerde kar var.çıkıp kar oynayasım var ama öğrenciler bu hoca ne yapıyor böyle der dıye çıkıp oynamıyorum

Günaydın herkese.

günaydınn canımmmm

kızlar siz hiç kardan adam ailesi görmüşmüydünüz

çok güzel olmuş. çok güldüm resme bakınca :)

günaydın kızlarrrrrrrrr

Dileklerinizin gerçekleştiği bir gün diliyorum herkese

günaydınnn birçok dileğim var inş. hepsi gerçekleşir.

günaydın akrebimm.bol kahkahalı bir gün diliyorummm

ben ben ben ben
adı da karsambaç..

ay sahidende öyle olmuş :))) hoşgeldin. merak ettim doğrusu.
bende şimdi çıkıyorum diyetisyen dönüşü görüşürüz canlarım :))

:)) hooşbulduk canım.
dikkat et hava soğuk diyetisyene giderken üşütme sakın

dünkü menümüde yazayım unutmadan

sabah: 1 tost, domates 1 çay

öğlen: yarım kase çorba, çok az yoğurt, 4 kaşık patlican yemeği

ara: 2 bardak ıhlamur

akşam: iskender yedim maelsef

yatmadan 1 elma
gün içinde bol bol ıhlamur çay içtim
spor olarak yarım saat iş çıkışı eve yürüdüm

karameeelllll nerelerdesin bakiimm her gün en az bir defa seni burda görücem tamammı
hem ne o öyle öğrencilerim görür ne derler felan..çık oyna gönlüne göre eğlen karda umurunda bile olmasın enerjini içinde bırakma. bırakmaki yağlarını yaksın

yürüyüşün süper
akşam erken yemişsen yakmışsuındır şekercik..akşam 8 sonrası bişii yeme tatlım

burdayım akrebim seni çok özledim konuşamıyoruz artık

o kadar yoğun bir tempoda çalışıyorum ki gündüzleri gierecek vaktim olmuyor. akşamda kendimi eve zor atıyorum. biliyorum çok az girdiğimi ne desen haklısın

yemeğe gidiyorum şimdi akrebim bundan sonra hergün girip paylaşım yapmaya özen göstericem söz veriyorum :)

yürüyüşün süper
akşam erken yemişsen yakmışsuındır şekercik..akşam 8 sonrası bişii yeme tatlım

evet havada buz gibiydi ama ruhum o kadar daraldı kı dün yürümek istedim. iyi geldi temiz hava soğuk çarpsada :)

yemeği 7 de yedim 8 den sonra sadece 1 bardak çay içtim saat 11 de de 1 tane elma yedim çok canım istedi :)

tatlım aman özen göster bu duruma kii gece uyurken yağların yansın aksi şekilde yağ depolarsın maalesef

çok teşekkür ederim şekercim. evet tam tamına bir yayım üstelik yükselenim de yay olunca bir çok suruya da evet cevabı veriyorum.

:))))) evet dikkat ediyorum mekik çekmeye kaanla beraber biraz zorlansamda kesmek zorunda da kalsam yapmaya çalışıyorum madem spor yapamıyorum bari mekik çekeyim değil mi ama ?

aaaaa boşver kim ne derse desin sen içinden ne geçiyorsa onu yap sen mutlu olki onlarda mutlu olsunlar..

evet evet denemez olur muyum bana da ananem yapardı bayılarak da yerdik kardeşimle.

Merhaba kızlar birkaç gündür sabahları giremiyorum ama aklım sizde. Hava şartları nedeniyle işe bir saat geç geliyoruz kahvaltı günlük işleri toarlama derkem öğlen oluyor.

Menüm
sabah
2 haşlama yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek

ara
nescafe
ıhlamur

öğle
1 simit
1 dilim kaşar

ara
1 avuç kuru üzüm
form çayı

akşam
1/2 kase fellak köfte
salata
yoğurt

ara
2 kurabiye

gün boyu 2 lt. su

ama şunu da belirtmem 27 yaşındayım. antalyalıyım üstelik antalyaya bu kadar sürede sadece 2 kere kar yağdı. yani öyel yakındaki turistik yerleri saymıyorum şehire. ama şu varki öğrencilik hayatımda istanbulda olduğum için şanslıydım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…