akrep sen çok yaşa emi,güldürdün beni akşam akşam,allah ta seni güldürsün,ama çok doğru tespitler..
ee kızlar,neler kaynattınız bakalım,okuyorum ama alıntı yapıp yazacak kadar vaktim,halim yok,şu okullar bir açılsaydı..
hepinize iyi akşamlar..
dün ben senin ruh haline bürünmüştüm...geçici bir durum sanırım..günaydın hanımlar
nasılsınız bu sabah? ben iyiyim her zamanki gibi bir sabah geçirdim. zamanla her şey nasılda sıradanlaşıyor :))
bu gün sabah yüzümde kocaman bir sivilceyle uyandımşimdi elim ister istemez yüzüme gidiyor. yıllar önce lavanta yağının sivilceleri ağ gibi örüp çabucak iyileştirdiğini duymuştum deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. :))
kahvaltımı paylaşayım
haşlanmış yumurta
peynir
3 dilim kızarmış ekmek
tereyağ
bal
çay
zeytin ve maydanoz.
midem de bir sertlik hissediyorum yediklerim mi fazla geldi anlamadım ki... yağmur yağmazsa diyetisyenime gideceğim,şimdilik hava güzel.
Dün yaptığım sapıtıklıklardan sonra bugün kaldığım yerden tam gaz devam.
Kızlar koşu bandı almayı düşünüyoruz. Varmı kullanıp memnun olduğunuz bir marka.
diğer önerilerini okudum ama bu kitaı okumamıştım hemen temin edip okuyacağım notumu aldım :) teşekkürler canım
doğum günlerimiz aynı öylemi :))) evet hafif ikizlere çalan yengeç zaten eşim benim yengeç olmadığımı iddia ediyor kendiside yengeç ve kabul etmiyor beni oysa Yengecim yaaa. ama yükselenim ikizlermiş ne demekse pek anlamıyorum :)))
temmuz ayınada az kaldı( ne kadar dersin var bizim burada bir arkadaş var tüm dersleri bitirmiş tekrarlardayım diyor
Kızlarrr ben çok fena bişiy yaptım.
Her ayın başında biz yemeğe çıkmıyor şirkette yiyoruz.
Herkes mc'den söylemiş (Tuğba dahil) bende onlara uydum.
Bir menüyü hoppp indirdim mideme
Bu hafta çok fena düzensiz olsu benim beslenmem.
Yarın çok dikkat etmem lazım ki Cumaya en azından aynı kiloda kalayım.
Hatta akşama sadece yoğurt yesem iyi olacak.
Ohhh afiyet olsun abla.
Valla ne iyi olmuş keyif yapmış hastayken.
Ahh keşke olsa ama çok nadirdir evine yakın işi olan burada.
Yine de İstanbul'dan başka biryerde yaşayamam ben. Seviyorum şehrimi.
Afiyet olsun cnm.
Sıcak çikolata hariç iyi canım.
sende benim gibi ders mi çalışıyorsun kolay gelsin canımBende çok özlemişim içimi ısıttı ama:26::26:
Malum dönem canım ya
Su içiyorum ama yazmıyorum neden bilmem , Beyaz Diş henüz bitmedi sınavlara hazırlanıyorum bu yıl aöf başladım 2. bir ünv. olsun diye, spor yok maalesef
günaydın canım afiyet olsun sanagünaydın hanımlar
nasılsınız bu sabah? ben iyiyim her zamanki gibi bir sabah geçirdim. zamanla her şey nasılda sıradanlaşıyor :))
bu gün sabah yüzümde kocaman bir sivilceyle uyandımşimdi elim ister istemez yüzüme gidiyor. yıllar önce lavanta yağının sivilceleri ağ gibi örüp çabucak iyileştirdiğini duymuştum deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. :))
kahvaltımı paylaşayım
haşlanmış yumurta
peynir
3 dilim kızarmış ekmek
tereyağ
bal
çay
zeytin ve maydanoz.
midem de bir sertlik hissediyorum yediklerim mi fazla geldi anlamadım ki... yağmur yağmazsa diyetisyenime gideceğim,şimdilik hava güzel.
bende koşu bandı yok marka olarak bişi diyemiyeceğim ama eliptik bisiklet var dinamic in ben beğeniyorumDün yaptığım sapıtıklıklardan sonra bugün kaldığım yerden tam gaz devam.
Kızlar koşu bandı almayı düşünüyoruz. Varmı kullanıp memnun olduğunuz bir marka.
3 dilim kızarmış beyaz ekmek değilse iyi. Ama tereyağ olmamış canım sankim.
günaydın kızlar
bugün sabah uyanamamışım yaa..bir kalktım saat 7:30 a geliyor.akşam oldukça geç yatınca malum benimki gece geliyor ve sohbeti koyulaştırıyor..
80 tane mekik çektim sadece:105:
ne güzel bir günaydın mesajı olmuş..herzamanki gibi harikasın şeker:109:
sanada günaydın canımGünaydın herkese.
dünkü menüm
sabah
iki parça peynir,bir kubiye,l-carnitine
kahvaltı
peynir
zeytin
turp
yoğurt kaymağı
tam buğday ekmeği
tereyağı
ara
elma,fındık tarçınla karıştırılmış bir kase yoğurt+nesfit
öğle
mercimekli köfte,
domates,
süsbiberi turşusu,
limon
akşam
etli patlican biber kurusu dolması,yaprak sarma,
bir kase yoğurt
taze nane,
maydanoz
turp
ara
çayın yanında 4 kurabiyebu kurabiyelerden kurtulmam lazım
1,5 litre su
3 kupa bitki çayı
kitap:içinizdeki öküze oha deyin
spor:60 dk yürüyüş
ben de yok koşu bandı..çünkü yerim yok..geniş bir ev alırsam ilk işim almak olucak ama..özellikle kış aylarında olmazsa olmazlardan..tabii askı olarak kullanılmadığı sürece
afiyet olsun yedikten sonra pişman olma bence o anın tadını çıkar enazından
telafisini yapacağına inanıyorum canım
bende koşu bandı yok marka olarak bişi diyemiyeceğim ama eliptik bisiklet var dinamic in ben beğeniyorum
birde kadınlar kulubunde eskiden görmüştüm böyle bir soru vardı canım belki yardımcı olur fikir verir
Gerçek bir Yengeç İnsanı misiniz?
Yengeç burcuysanız yani güneş Yengeç burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir Yengeç olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz Yengeç ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Yengeç burcu insanı deyince ilk akla gelen sabırdır Siz de sabırlı mısınız?
2) Evinizden ayrı kaldığınızda ailenizin başına kötü birşeyleri gelmesinden korkar mısınız?
3) Seyahate çıkmadan önce aileniz için günlerce yetecek kadar yemek hazırlar mısınız?
4) Bulutsuz bir gökyüzünde Ay’ın belirmesi sizi çok mu etkiler?
5) Ay’ın değişen konumları sizin duygularınızın değişmesinde fazla etkili olur mu?
6) Sizler sadece yuvanızdakileri mi kıskanırsınız?
7) Hislerinizi büyük bir kıskançlıkla mı gizlersiniz?
8) Hislerinizi açıklarsanız sizi kıracaklarından mı korkuyorsunuz?
9) Zaman zaman karamsar zaman zaman da iyimser mi oluyorsunuz?
10) Çok çabuk alınıp, küser misiniz?
11) Bekar da olsanız ailenizle birlikte oturmayı mı tercih ediyorsunuz?
12) Antikalara, eski eşyalara meraklı mısınız?
13) Biriktirme huyunuz diğer insanlara göre daha fazla mıdır?
14) Paranızı kendiniz için bile harcamaz, saklamayı mı uygun bulursunuz?
15) Sofranızda daima lezzetli yemekler mi bulunur?
Cevaplarınızın Çoğu EVET ise:
Siz tam anlamıyla bir Yengeç’siniz Bu burcun tüm özelliklerini kendinizde toplamışsınız Duyguları çok güçlü, yumuşak, iyi niyetli, sevgi değer bir insansınız Sizde para çabuk ürer ve artar Maddi güven sizin için önemlidir Fakat sevgi herşeyden önemlidir Çok iyi, dürüst, güzel yönleri olan, mutluluğa hak kazanmış bir tipsiniz
Cevaplarınızın çoğu HAYIR ise;
Yengeç burcunda doğmuş olabilirsiniz Fakat sizde bu burcun çok az özellikleri bulunuyor Belki de Toprak ve Hava grubundaki bir burçtan güçlü bir etki almış olmanız mümkün Duygularınızı kontrol edebiliyor ve onları açıklamada sakınca görmüyorsunuz Belki çok fazla alınma, küsme huyunuz da yok Isterseniz diğer burçlarda da kendinizi arayabilirsiniz
buda benim burcumm
burcunu isteyen söylesin kızlar ben bildiklerimi paylaştım
Gerçek Bir Akrep İnsanı mısınız?
Akrep burcuysanız yani güneş Akrep burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir Akrep olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz Akrep ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Herkese güvenemediğinizi biliyor musunuz?
2) Arkadaşları benimseme huyunuz var mı?
3) Zaman zaman dostları kıskanır mısınız?
4) Aşkta çok kıskanç olduğunuz doğru mu?
5) Sevgilinizin hareketlerini kontrole kalkar mısınız?
6) Sevdiğiniz an bağlanır mısınız?
7) Güleryüzünüz kuşkularınızı, üzüntülerinizi gizler mi?
8) Sevdiğiniz zaman güzelleştiğinizin farkında mısınız?
9) Paraya fazla mı değer veriyor sunuz?
10) Para lafı açıldığında sinirlendiğiniz doğru mu?
11) Olacakları seziyor musunuz?
12) Kıskançlık kavgaları sizce doğru mu?
13) Kıskançlıkla sevgilinizi üzerken tuhaf bir acı duyduğunuz doğru mu?
14) Eşyalarınız çok mu kıymetlidir?
15) Borç ve ödünç vermek gibi şeyler sizi sinirlendirir mi?
Siz tam anlamıyla bir Akrepsiniz Bu burcun tüm olumlu olumsuz özelliklerini kendinize toplamışsınız Yoğun duygulara sahip, sezişi güçlü, paraya büyük önem veren, çıkarları tehlikeye girdiğinde amansız olabilen birisiniz Darılmayın ama siz biraz da kincisiniz Duygularınızı kontrole çalışmalısınız Aksi halde sevgide hata yapabilir ve sevgide mutsuz olabilirsiniz Hem sevdiğiniz kimseyi de üzmeye hakkınız yok
Cevaplarınızın Çoğu HAYIR ise:
Akrep burcunda doğmuş olabilirsiniz fakat bu burcun pek az özelliği sizde görülüyor Duygularınızı kolaylıkla kontrol edebiliyorsunuz Dolayısıyla da kendinizi daha dengeli kılıyorsunuz Madde sizin için önemlidir Aynı şekilde aşk da büyük değer taşır Yalnız sevgiyle para arasında bir seçim yapmanız gerekirse şaşırabilirsiniz Bu konulara dikkat edin
günaydın güzeller..gününüz de,ömrünüz de güzel olsun..
Dün yaptığım sapıtıklıklardan sonra bugün kaldığım yerden tam gaz devam.
3 dilim kızarmış beyaz ekmek değilse iyi. Ama tereyağ olmamış canım sankim.
günaydın kızlarrrrrrrrr
Dileklerinizin gerçekleştiği bir gün diliyorum herkese
benim ancak vaktim kurs ile denk gitmek belki bir ders fazla için olabiliyor
tekrar için çok fazla vaktim olmayabilir (ancak işten çıkarsam yapabileceğim onu düşünüyorum şimdi ciddi ciddi çünkü çalıştığım yerden nefret ediyorum allah günah yazmasın çok işssiz var şükür diyorum ama olduğum yerden hiç haz almıyorum)
kahvaltı... birgün önceden 1 parçacık yediğim ıspanaklı börekten iki parça yedim yanında çay ile
öğlen... sebzeli etli güveç 2 kaşık pilav mercimek çorba yoğurt
akşam ...... mantı(((((((((((( dün okadar konuştunuz anneme bir gittim yemek mantı aman allahım resmen istemeden çağırmışım
su 2 litre
ders türkçe:))))) paragraf ve anlatım bozukluğu soru çözümü
spor yok :18:
Gerçek bir Yengeç İnsanı misiniz?
Yengeç burcuysanız yani güneş Yengeç burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir Yengeç olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz Yengeç ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Yengeç burcu insanı deyince ilk akla gelen sabırdır Siz de sabırlı mısınız?
2) Evinizden ayrı kaldığınızda ailenizin başına kötü birşeyleri gelmesinden korkar mısınız?
3) Seyahate çıkmadan önce aileniz için günlerce yetecek kadar yemek hazırlar mısınız?
4) Bulutsuz bir gökyüzünde Ayın belirmesi sizi çok mu etkiler?
5) Ayın değişen konumları sizin duygularınızın değişmesinde fazla etkili olur mu?
6) Sizler sadece yuvanızdakileri mi kıskanırsınız?
7) Hislerinizi büyük bir kıskançlıkla mı gizlersiniz?
8) Hislerinizi açıklarsanız sizi kıracaklarından mı korkuyorsunuz?
9) Zaman zaman karamsar zaman zaman da iyimser mi oluyorsunuz?
10) Çok çabuk alınıp, küser misiniz?
11) Bekar da olsanız ailenizle birlikte oturmayı mı tercih ediyorsunuz?
12) Antikalara, eski eşyalara meraklı mısınız?
13) Biriktirme huyunuz diğer insanlara göre daha fazla mıdır?
14) Paranızı kendiniz için bile harcamaz, saklamayı mı uygun bulursunuz?
15) Sofranızda daima lezzetli yemekler mi bulunur?
Siz tam anlamıyla bir Yengeçsiniz Bu burcun tüm özelliklerini kendinizde toplamışsınız Duyguları çok güçlü, yumuşak, iyi niyetli, sevgi değer bir insansınız Sizde para çabuk ürer ve artar Maddi güven sizin için önemlidir Fakat sevgi herşeyden önemlidir Çok iyi, dürüst, güzel yönleri olan, mutluluğa hak kazanmış bir tipsiniz
Cevaplarınızın çoğu HAYIR ise;
Yengeç burcunda doğmuş olabilirsiniz Fakat sizde bu burcun çok az özellikleri bulunuyor Belki de Toprak ve Hava grubundaki bir burçtan güçlü bir etki almış olmanız mümkün Duygularınızı kontrol edebiliyor ve onları açıklamada sakınca görmüyorsunuz Belki çok fazla alınma, küsme huyunuz da yok Isterseniz diğer burçlarda da kendinizi arayabilirsiniz
sağol evdercim.düne göre daha iyiyim..sanada günaydın canım bütün güzellikler hepimiizn yanında olsun
nasıl oldun uamrım biraz daha iyisindir
herkese merhaba
nasıl bir soğuk nasıl bir rüzgar var burada camın arkasından bakınca çok güzel bir hava görünüyor günlük güneşlik ama dışarısı rüzgarlı. her yerlere kar yağıyor burada da kuru ayaz.
büyük çoğunluğu ewt
çarşamba menüm
sabah: yarım simit, şekersiz çay, bir tatlı kaşığı reçel
ara: bir mandalina
öğle: sebzeli türlü bir dilim ekmek ve salata
ara: bir tane elma
akşam:tarhana çorbası, 2 tane kuru patlıcan dolması ve yoğurt
3 fincan bitki çayı, 3 lt su, 60 tane mekik
herkese merhaba
nasıl bir soğuk nasıl bir rüzgar var burada camın arkasından bakınca çok güzel bir hava görünüyor günlük güneşlik ama dışarısı rüzgarlı. her yerlere kar yağıyor burada da kuru ayaz.
sağol evdercim.düne göre daha iyiyim..
sana da merhaba..burada da kar yağıyor sabahtan beri ve bayağı tuttu.kızları indireyim 10 dakikalığına diyorum,küçük kızım ilk defa tanışacak karla..
yengeç olmak bir ayrıcalıktır :)))
bende bitki çayı içmek istiyorum ama içemiyorum ya tadı kötü geliyor bana( sana afiyet olsun canım.
burasıda güneşli rüzgar yok bahar havası gibi. sonu nasıl göreceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?