Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün ben senin ruh haline bürünmüştüm...geçici bir durum sanırım..
kahvaltın da güzel afiyet olsun canım
Dün yaptığım sapıtıklıklardan sonra bugün kaldığım yerden tam gaz devam.
Kızlar koşu bandı almayı düşünüyoruz. Varmı kullanıp memnun olduğunuz bir marka.

ben de yok koşu bandı..çünkü yerim yok..geniş bir ev alırsam ilk işim almak olucak ama..özellikle kış aylarında olmazsa olmazlardan..tabii askı olarak kullanılmadığı sürece

benim ancak vaktim kurs ile denk gitmek belki bir ders fazla için olabiliyor

tekrar için çok fazla vaktim olmayabilir (ancak işten çıkarsam yapabileceğim onu düşünüyorum şimdi ciddi ciddi çünkü çalıştığım yerden nefret ediyorum allah günah yazmasın çok işssiz var şükür diyorum ama olduğum yerden hiç haz almıyorum)

afiyet olsun yedikten sonra pişman olma bence o anın tadını çıkar enazından

telafisini yapacağına inanıyorum canım

sende benim gibi ders mi çalışıyorsun kolay gelsin canım

bunlar çok komikti ya kadınlar için neler yazmışlar yahu:))))))) böylemiyiz gerçekten

günaydın canım afiyet olsun sana

canım lavanta yağını denedikten sonra sonucunu paylaşırmısın kardeşim sivilceden muzdaripte

bende koşu bandı yok marka olarak bişi diyemiyeceğim ama eliptik bisiklet var dinamic in ben beğeniyorum
birde kadınlar kulubunde eskiden görmüştüm böyle bir soru vardı canım belki yardımcı olur fikir verir

günaydın kızlar

bugün sabah uyanamamışım yaa..bir kalktım saat 7:30 a geliyor.akşam oldukça geç yatınca malum benimki gece geliyor ve sohbeti koyulaştırıyor..
80 tane mekik çektim sadece:105:

günaydın canım

birde bana sor 7,20 de evden çıkıyorum 7,05 te kalktım ya alarm çalmadı yada ben duymadım

dünkü menüm

sabah
iki parça peynir,bir kubiye,l-carnitine

kahvaltı
peynir
zeytin
turp
yoğurt kaymağı
tam buğday ekmeği
tereyağı

ara
elma,fındık tarçınla karıştırılmış bir kase yoğurt+nesfit

öğle
mercimekli köfte,
domates,
süsbiberi turşusu,
limon

akşam
etli patlican biber kurusu dolması,yaprak sarma,
bir kase yoğurt
taze nane,
maydanoz
turp

ara
çayın yanında 4 kurabiye bu kurabiyelerden kurtulmam lazım

1,5 litre su
3 kupa bitki çayı
kitap:içinizdeki öküze oha deyin
spor:60 dk yürüyüş

ne güzel bir günaydın mesajı olmuş..herzamanki gibi harikasın şeker:109:

Günaydın herkese.
sanada günaydın canım

kurabiyeler hemde akşamdan sonra olmamş gerçekten ama onlar dışında menün güzel canım

kurabiyelerden kurtul gerçekten canım

60 dk yürüyüş süper

menümü paylaşayım bende

kahvaltı... birgün önceden 1 parçacık yediğim ıspanaklı börekten iki parça yedim yanında çay ile
öğlen... sebzeli etli güveç 2 kaşık pilav mercimek çorba yoğurt
akşam ...... mantı(((((((((((( dün okadar konuştunuz anneme bir gittim yemek mantı aman allahım resmen istemeden çağırmışım

su 2 litre
ders türkçe:))))) paragraf ve anlatım bozukluğu soru çözümü
spor yok :18:

ben de yok koşu bandı..çünkü yerim yok..geniş bir ev alırsam ilk işim almak olucak ama..özellikle kış aylarında olmazsa olmazlardan..tabii askı olarak kullanılmadığı sürece

Saol ablacım.

Evet cnm baktım o konuya ama birde size sorayım dedim.

Gerçek bir Yengeç İnsanı misiniz?

Yengeç burcuysanız yani güneş Yengeç burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir Yengeç olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz Yengeç ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Yengeç burcu insanı deyince ilk akla gelen sabırdır Siz de sabırlı mısınız?
2) Evinizden ayrı kaldığınızda ailenizin başına kötü birşeyleri gelmesinden korkar mısınız?
3) Seyahate çıkmadan önce aileniz için günlerce yetecek kadar yemek hazırlar mısınız?
4) Bulutsuz bir gökyüzünde Ay’ın belirmesi sizi çok mu etkiler?
5) Ay’ın değişen konumları sizin duygularınızın değişmesinde fazla etkili olur mu?
6) Sizler sadece yuvanızdakileri mi kıskanırsınız?
7) Hislerinizi büyük bir kıskançlıkla mı gizlersiniz?
8) Hislerinizi açıklarsanız sizi kıracaklarından mı korkuyorsunuz?
9) Zaman zaman karamsar zaman zaman da iyimser mi oluyorsunuz?
10) Çok çabuk alınıp, küser misiniz?
11) Bekar da olsanız ailenizle birlikte oturmayı mı tercih ediyorsunuz?
12) Antikalara, eski eşyalara meraklı mısınız?
13) Biriktirme huyunuz diğer insanlara göre daha fazla mıdır?
14) Paranızı kendiniz için bile harcamaz, saklamayı mı uygun bulursunuz?
15) Sofranızda daima lezzetli yemekler mi bulunur?
Cevaplarınızın Çoğu EVET ise:
Siz tam anlamıyla bir Yengeç’siniz Bu burcun tüm özelliklerini kendinizde toplamışsınız Duyguları çok güçlü, yumuşak, iyi niyetli, sevgi değer bir insansınız Sizde para çabuk ürer ve artar Maddi güven sizin için önemlidir Fakat sevgi herşeyden önemlidir Çok iyi, dürüst, güzel yönleri olan, mutluluğa hak kazanmış bir tipsiniz
Cevaplarınızın çoğu HAYIR ise;
Yengeç burcunda doğmuş olabilirsiniz Fakat sizde bu burcun çok az özellikleri bulunuyor Belki de Toprak ve Hava grubundaki bir burçtan güçlü bir etki almış olmanız mümkün Duygularınızı kontrol edebiliyor ve onları açıklamada sakınca görmüyorsunuz Belki çok fazla alınma, küsme huyunuz da yok Isterseniz diğer burçlarda da kendinizi arayabilirsiniz

buda benim burcumm
burcunu isteyen söylesin kızlar ben bildiklerimi paylaştım

Gerçek Bir Akrep İnsanı mısınız?

Akrep burcuysanız yani güneş Akrep burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir Akrep olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz Akrep ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Herkese güvenemediğinizi biliyor musunuz?
2) Arkadaşları benimseme huyunuz var mı?
3) Zaman zaman dostları kıskanır mısınız?
4) Aşkta çok kıskanç olduğunuz doğru mu?
5) Sevgilinizin hareketlerini kontrole kalkar mısınız?
6) Sevdiğiniz an bağlanır mısınız?
7) Güleryüzünüz kuşkularınızı, üzüntülerinizi gizler mi?
8) Sevdiğiniz zaman güzelleştiğinizin farkında mısınız?
9) Paraya fazla mı değer veriyor sunuz?
10) Para lafı açıldığında sinirlendiğiniz doğru mu?
11) Olacakları seziyor musunuz?
12) Kıskançlık kavgaları sizce doğru mu?
13) Kıskançlıkla sevgilinizi üzerken tuhaf bir acı duyduğunuz doğru mu?
14) Eşyalarınız çok mu kıymetlidir?
15) Borç ve ödünç vermek gibi şeyler sizi sinirlendirir mi?
Cevaplarınızın Çoğu EVET ise:
Siz tam anlamıyla bir Akrep’siniz Bu burcun tüm olumlu olumsuz özelliklerini kendinize toplamışsınız Yoğun duygulara sahip, sezişi güçlü, paraya büyük önem veren, çıkarları tehlikeye girdiğinde amansız olabilen birisiniz Darılmayın ama siz biraz da kincisiniz Duygularınızı kontrole çalışmalısınız Aksi halde sevgide hata yapabilir ve sevgide mutsuz olabilirsiniz Hem sevdiğiniz kimseyi de üzmeye hakkınız yok
Cevaplarınızın Çoğu HAYIR ise:
Akrep burcunda doğmuş olabilirsiniz fakat bu burcun pek az özelliği sizde görülüyor Duygularınızı kolaylıkla kontrol edebiliyorsunuz Dolayısıyla da kendinizi daha dengeli kılıyorsunuz Madde sizin için önemlidir Aynı şekilde aşk da büyük değer taşır Yalnız sevgiyle para arasında bir seçim yapmanız gerekirse şaşırabilirsiniz Bu konulara dikkat edin

büyük çoğunluğu ewt

bende bende istiyorum. YAY burcu için :))))))))))

herkese merhaba

nasıl bir soğuk nasıl bir rüzgar var burada camın arkasından bakınca çok güzel bir hava görünüyor günlük güneşlik ama dışarısı rüzgarlı. her yerlere kar yağıyor burada da kuru ayaz.

çarşamba menüm

sabah: yarım simit, şekersiz çay, bir tatlı kaşığı reçel

ara: bir mandalina

öğle: sebzeli türlü bir dilim ekmek ve salata

ara: bir tane elma

akşam:tarhana çorbası, 2 tane kuru patlıcan dolması ve yoğurt

3 fincan bitki çayı, 3 lt su, 60 tane mekik

sadece ekmekleri yumuşatmak için bir parçacık sürdüm canım ( çok değil inan tadını bile alamadım.

günaydın kızlarrrrrrrrr

Dileklerinizin gerçekleştiği bir gün diliyorum herkese

amiiin diyetisyenime gideceğim bakalım neler olacak geçen hafta gidememiştim ..

evet işsiz çok sınav sonuna kadar sabret canım atanınca gönül rahatlığıyla ayrılırsın inşallah. kolay gelsin. başarılar dilerim canım.
lavanta yağını da sürdüm canım çok yandı ama bakalım ne olacak :) avcumun içine kullandığım yüz kremimden aldım azıcık 3-4 damla yağ damlattım karıştırdım yüzüme sürdüm sivilcemin olduğu yer çok yandı (

afiyet olsun :) güzelmiydi mantı

15 sorudan sadece 4 tanesine evet dedim eşimin dediği gibi ben yengeç değilim galiba. yükselenim ikizler birde onu paylaşırmısın lütfen :))) yalnız eşim yengeç burda yazılanlarında çoğuna o da hayır diyecektir onunda yükseleni boğa :)) ay biz yükseklerdeyiz anlaşılan

sanada günaydın canım bütün güzellikler hepimiizn yanında olsun

nasıl oldun uamrım biraz daha iyisindir
sağol evdercim.düne göre daha iyiyim..

sana da merhaba..burada da kar yağıyor sabahtan beri ve bayağı tuttu.kızları indireyim 10 dakikalığına diyorum,küçük kızım ilk defa tanışacak karla..

büyük çoğunluğu ewt

yengeç olmak bir ayrıcalıktır :)))

bende bitki çayı içmek istiyorum ama içemiyorum ya tadı kötü geliyor bana ( sana afiyet olsun canım.

burasıda güneşli rüzgar yok bahar havası gibi. sonu nasıl göreceğiz :)

aslına bakarsan bende içine tarçın koyup içiyorumki tadını bastırsın rahatça içebileyim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…