Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

takım kalabalıklaşmaya başladı ama beni de işler çağırıyor,müsaadenizle hanımlar..

başlangıç süper gidiyor. canımsın lafımı olur tabiiki de seve seve gelirim yardıma bitanem :)))))))

çençençen ne çenem düştü ne kadar çok konuşuyorum. tabii bir de yazarken yazdıklarıma baksam süper olacak.

Sabah çok işim vardı ancak gelebildim kızlar. Hızla geçmiş gözattım .

Menüm

Sabah
patatesli omlet
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tk. fındıkezmesi

ara
ıhlamur
1 avuç badem
nescafe

öğlen
1/2 simit
1 sb. süt

ara
sıcak çikolata

akşam
2 adet içli köfte(haşlama)
salata

diğer önerilerini okudum ama bu kitaı okumamıştım hemen temin edip okuyacağım notumu aldım :) teşekkürler canım

doğum günlerimiz aynı öylemi :))) evet hafif ikizlere çalan yengeç zaten eşim benim yengeç olmadığımı iddia ediyor kendiside yengeç ve kabul etmiyor beni oysa Yengecim yaaa. ama yükselenim ikizlermiş ne demekse pek anlamıyorum :)))

temmuz ayınada az kaldı ( ne kadar dersin var bizim burada bir arkadaş var tüm dersleri bitirmiş tekrarlardayım diyor

afiyet olsun :) sıcak çikolata içmeyi ne kadar özledim anlatamam (( ama içemem içemem

Kızlarrr ben çok fena bişiy yaptım.
Her ayın başında biz yemeğe çıkmıyor şirkette yiyoruz.
Herkes mc'den söylemiş (Tuğba dahil) bende onlara uydum.
Bir menüyü hoppp indirdim mideme
Bu hafta çok fena düzensiz olsu benim beslenmem.
Yarın çok dikkat etmem lazım ki Cumaya en azından aynı kiloda kalayım.
Hatta akşama sadece yoğurt yesem iyi olacak.

Ohhh afiyet olsun abla.

Valla ne iyi olmuş keyif yapmış hastayken.

ewt istanbul da yaşamak güzel olduğu kadar da çok zor istanbulda yaşıyorsan tadını almak için işyerin evine yakın olacak

Ahh keşke olsa ama çok nadirdir evine yakın işi olan burada.
Yine de İstanbul'dan başka biryerde yaşayamam ben. Seviyorum şehrimi.

Afiyet olsun cnm.

veee günün bombası bu sabah 6 aydır giymediğim bir pantolonum vardı onu giydim oldu hatta belden bol bile geldi yaşasınnnnnnnnn.

Sıcak çikolata hariç iyi canım.

tavsiye ediyorum,okunması gereken bir kitap..
bin muhteşem güneş
khaled hosseini
492 sayfa.
afganistan da geçen,gerçekleri insanın beynine kazıyan türde bir kitap..

bunları hemen not aldım..

süper3 litre su içmişsin şekercik daha ne olsun

veee günün bombası bu sabah 6 aydır giymediğim bir pantolonum vardı onu giydim oldu hatta belden bol bile geldi yaşasınnnnnnnnn.
tebrikler canım harikasın
takım kalabalıklaşmaya başladı ama beni de işler çağırıyor,müsaadenizle hanımlar..
sana kolay gelsin şeker çok yorma kendini olurmu
çençençen ne çenem düştü ne kadar çok konuşuyorum. tabii bir de yazarken yazdıklarıma baksam süper olacak.

tatlım senin su bitki çayı kitap ve sporun nerde bakiim
afiyet olsun :) sıcak çikolata içmeyi ne kadar özledim anlatamam (( ama içemem içemem

Bende çok özlemişim içimi ısıttı ama:26::26:
Malum dönem canım ya
tebrikler canım harikasın

sana kolay gelsin şeker çok yorma kendini olurmu

tatlım senin su bitki çayı kitap ve sporun nerde bakiim

Su içiyorum ama yazmıyorum neden bilmem , Beyaz Diş henüz bitmedi sınavlara hazırlanıyorum bu yıl aöf başladım 2. bir ünv. olsun diye, spor yok maalesef

kızlar siz hiç kardan adam ailesi görmüşmüydünüz

akrep sen çok yaşa emi,güldürdün beni akşam akşam,allah ta seni güldürsün,ama çok doğru tespitler..
ee kızlar,neler kaynattınız bakalım,okuyorum ama alıntı yapıp yazacak kadar vaktim,halim yok,şu okullar bir açılsaydı..
hepinize iyi akşamlar..

zaten sen şimdi herşeyi ölçüsünde yiyorsun içiyorsun :) canın ne isterse ye iç nasılsa aşırı yapamazsın miden küçüldü :))

benim eşimde 5 yıldır aöf 1. sınıfı geçemiyordu. ona şevk vermek için bende aöf ye yazılmıştım 3 yıl, önce şimdi ikimizde 3. sınıftayız :))) ben bitirince ne olacak bilmiyorum ama eşimin işine yarayacak herhalde :)) sana da kolay gelsin uzaktan görüldüğü gibi kolay değil aöf de okumak. ben ne var onda evde otur çalış ohh diyordum öyle değilmiş :)) insanın canı çalışnak istemiyor. üniversitede derse girip derste hayal kursan bile hocanın bir hareketi bir sözü kulağında gözünde kalıyor sınavlarda yapabiliyorsun ama bu öyle değil kulakta gözde sensin başka kimse yok... kolay gelsin canım zor işe soyunmuşsun :)))

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
nasılsınız bu sabah? ben iyiyim her zamanki gibi bir sabah geçirdim. zamanla her şey nasılda sıradanlaşıyor :))
bu gün sabah yüzümde kocaman bir sivilceyle uyandım şimdi elim ister istemez yüzüme gidiyor. yıllar önce lavanta yağının sivilceleri ağ gibi örüp çabucak iyileştirdiğini duymuştum deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. :))

kahvaltımı paylaşayım
haşlanmış yumurta
peynir
3 dilim kızarmış ekmek
tereyağ
bal
çay
zeytin ve maydanoz.

midem de bir sertlik hissediyorum yediklerim mi fazla geldi anlamadım ki... yağmur yağmazsa diyetisyenime gideceğim,şimdilik hava güzel.

Dün yaptığım sapıtıklıklardan sonra bugün kaldığım yerden tam gaz devam.
Kızlar koşu bandı almayı düşünüyoruz. Varmı kullanıp memnun olduğunuz bir marka.

3 dilim kızarmış beyaz ekmek değilse iyi. Ama tereyağ olmamış canım sankim.

günaydın kızlar

bugün sabah uyanamamışım yaa..bir kalktım saat 7:30 a geliyor.akşam oldukça geç yatınca malum benimki gece geliyor ve sohbeti koyulaştırıyor..
80 tane mekik çektim sadece:105:
kahvaltımı yaptım çıktım evden

kahvaltım

zeytin,
peynir
yoğurt kaymağı
tereyağı
yufka ekmek
yarım dilim tam buğday ekmeği
taze nane
maydanoz
turp

şimdi de yeni demlenmiş bitki çayımı içiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…