Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çocukken izlediğim bir filmden hafızama kazınan ve beni çoğu zaman yüreklendiren bir söz vardır Müşfik Kenterin söylemiyle hala kulaklarımda sesi ''Zorluklar varsa arada insansın,engeller harcanmayan güçler ne güne, dayatki yaşadığını anlayasın''.Umarım zamanında bitirebilim. Benim eşimde 4 yıl önce kamu yönetimini bitirdi işine yaramıştır herhalde.Bazen dalga geçiyorum emekli olunca kaymakamlık sınavlarına girde bende kaymakam karısı olayım diye çok kızıyor.
Canım miden küçülmüştür artık fazla geliyor yediklerin sanırım.
Bende almayı düşünüyorum ama hiç fikrim yok.
günaydın kızlarrrrrrrrr

Dileklerinizin gerçekleştiği bir gün diliyorum herkese
Çok güzel bir günaydın mesajı.
Günaydın sevgili burcum turpa bende bayılırım ama gazman oluyorum yiyince
Günaydın herkese.
Günaydın
ooo kurabiyeler sende de havada uçuşuyor.

Sadece 3 tane hayır çıktı ben tam bir akrep insanıyım sanırım.

günaydın güzeller..gününüz de,ömrünüz de güzel olsun..
Günaydın canım nasılsınız?
Aynen Konyada öyle buzzzzzz
Afiyet olsun
tarçınlıda denedim içemiyorum,içenlerde özeniyorum bir arkadaşım yeşil çay içerdi harika bişeymiş gibi hayran kalırdım ona :)) şifa niyetine iç gitsin derdi iyide tadı ne olacak :)))
Limonla dene belki seversin.

Bizde çocukken yaylaya giderdik yazın tepelrin kuzeye bakan yamaçlarında hala kar oludu amcam getirir pekmezle karıştırıp yerdik. Beni çocukluğuma götürdün Herdemk nasıl özlemişim çam kokulu yaylaları, şimdi öyle uzaklar ki....

Karamel çok soğuktu dün hava ya nasıl yürüdün. Aslında bende çok istedim dün biraz yürümeyi ama cesaret edemedim.

OY OY OYY benim yaptığım hatayı sen de yapmışsın..kurabiye yemişsin
kuşum dikkat et aman

Karamel çok soğuktu dün hava ya nasıl yürüdün. Aslında bende çok istedim dün biraz yürümeyi ama cesaret edemedim.

iş dönüşü yapmış kuşum..bir de iyice sıkılınca farketmemiştir bilaki ferahlatmıştır sert hava onu..

o kadar bunalmıştım ki yaren soğuk hava iyi geldi yürüdüm ayağım kaya :) yerler buz tutmuş. eve geldiğimde ellerimi ayaklarımı hiseetmiyordum soğuktan :) birde adettim acısını gece çok çektim. karnım çok sancılandı ama olsun değerdi

iş dönüşü yapmış kuşum..bir de iyice sıkılınca farketmemiştir bilaki ferahlatmıştır sert hava onu..

evet işte yaşadığım gergin sıkıcı bol stresli dakikalar neticesinde kendimi buz gibi havaya attım :)

aaaaa boşver kim ne derse desin sen içinden ne geçiyorsa onu yap sen mutlu olki onlarda mutlu olsunlar..

evet kendimi mutlu etmek istiyorum iş çakışı arkadaşımla oynuyacaz karar verdik :) bu karı birdaha bulamayız sanırım

yarıdan fazlasına hayır dedim ikizler burcu temsilcisiymişim. yahu yengeç değilim ikizlerin temsilcisiyim ben neyim (( karmakarışık biriyim heralde :))) eşimin adına ben cevapladım kesinlikle boya ağır hareketlerinden tutunda yemesine içmesine kadar :)))) teşekkürler kaptanım. çok hoştu gerçekten.

ben ben ben ben
adı da karsambaç..

siz karsambaçmı dersiniz bide karkırmızı :))) kardeşimle ben uydurmuştuk ismini.

evet evet denemez olur muyum bana da ananem yapardı bayılarak da yerdik kardeşimle.

çocukluğumuz güzeldi değil mi... keşke buradada kar olsaydı yapar yerdim azıcık çocukluğuma giderdim :) rahmetli dedeciğim ah canım benim.

çam kokulu yaylalar, pekmez ve kar... tüylerim diken diken oldu yaa. çocukluk güzel geçince anılarda güzel oluyor ne şanslıyız değil mi...

yeşil çayı limonla denemedim,arkadaşım her sabah içiyor yarın sabah misafir olup eşlik edeyim bari :)) teşekkür ederim önerin için.

diyetisyene gittim geldim... hava çok güzeldi. doktorum yediklerimi biraz azalttı. mideme rahatsız oluyor bu sabah midemi sert hissettim deyince zamanı gelmiş dedi :) yediklerimi azalttı ve spor sürelerimi 10 dk daha artırmamı önerdi. regl dönemimde olduğumdan kan testi yapamadı gelecek hafta kan testi yapılacak. karaciğer ve böbrek enzimlerime kan değerlerime bakması gerekiyormuş. yüzümdeki sivilcenin sebebinide ben hiç aklıma getirmemiştim regl döneminden olabilir dedi :)
kiloma gelinceeee :)) yarın sabah bildireceğim

biz de kar helvası deriz canım...

merhaba arkadaşlar. ne zamandır giremiyorum özledim valla . akrep beni takıma almaktan vazgeçmezsin inşallah :) yarın kilo bildirimi yapmak istiyorum. bebek 1 yaşına girecek hala bebek görmeye gelenler varr. hem de baya kalabalık geldiler kaç gündür hazırlığıyla meşguldüm. o yüzden giremedim. geldiler bi de moralimi bozdular 30 yaşında bi arkadaş var zayıf, e ben 24 yaşındayım ama 94 kiloyum şey diyolar küçük olduğun yüzünden belli oluyo ama vücudun çok büyük gösteriyo , öbür arkadaşa hiç göstermiyosun diyolar. çok üzüldüm ama artık takmıyo gibi davranıyorum lafı değiştirdim.diyete nasıl başladınız ilk neyle gaza geldiniz ve onu devam ettiriyosunuz , benden tecrübelisiniz yardımcı olun lütfen.
ay karı özledim ben de ankaralıyım ve kışın karın olmadığı bir ankara düşünülemez ama gelin görün ki şu an osmaniyedeyim ve buraya hiç kar yağmıyor ((((((((((( bahsettiğiniz karla yapılan tatllıya biz bişey demiyoruz, bilmiyorum çünkü, bu isimleri ilk defa sizden duyuyorum :)

Çok yoğunum hemen kilomu bildirip kaçıcam.
70,3 Özür dilerim hepinizden.
Bu haftaki sapıtmalarımın sonucu işte.
Ben 71 olurum diyordum bunada şükür.

günaydın hatunlar:103:

akrep33 ( 67,5 / 67,2 / 0,3 / 0,44%)
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
karamel_guzel( 77,4 / / / %)
tugbaemrah( 68,9 / / / %)
yaren38( 57,7 / / / %)
herdemk( 67,3 / / / %)
evder( 79 / / / %)
genic( 61,2 / / / %)
irem&özge( 69,8 / / / %)
selennnn( 60,5 / / / %)

Çok yoğunum hemen kilomu bildirip kaçıcam.
70,3 Özür dilerim hepinizden.
Bu haftaki sapıtmalarımın sonucu işte.
Ben 71 olurum diyordum bunada şükür.

banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
yaren38( 57,7 / / / %)
herdemk( 67,3 / / / %)
evder( 79 / / / %)
genic( 61,2 / / / %)
irem&özge( 69,8 / 70,3 / -0,5 / -0,72%)
selennnn( 60,5 / / / %)

banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
yaren38( 57,7 / / / %)
herdemk( 67,3 /66,5 /0,8 / %)
evder( 79 / / / %)
genic( 61,2 / / / %)
irem&özge( 69,8 / / / %)
selennnn( 60,5 / / / %)

çizelgeye ekledim kilomu :))) kaptanım

herkese kocaman günaydın :)

güneş gözümün içine gire gire yürüyüş yaptım öyle keyifliydi ki. eve geldim balkonumda azıcık üşüyerek kahvaltı yaptım, işe gidenlere el salladım. :)) şimdi eşim geldi ona da bir şeyler hazırayacağım sonra gün bizim :)))

burda bahar havası var içim kıpırdadı :))

artık kilo verdikçe sevinmiyorum nedense ilk günlerin heyecanı kalmamış... 800 gr vermişim güzel aslında. doktorum her gün 100 gr vermek ideal diyor. iyi yaşıyorum anlaşılan :)))

oyy canım benim ki gece geliyor onunla oturup geç yatınca da malesef bugün de gidemedim yürüyüşüme..
hayırlısı olsun bakalım
bugün de gece gidicek sabah erken kalkabilirim inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…