Çocukken izlediğim bir filmden hafızama kazınan ve beni çoğu zaman yüreklendiren bir söz vardır Müşfik Kenterin söylemiyle hala kulaklarımda sesi ''Zorluklar varsa arada insansın,engeller harcanmayan güçler ne güne, dayatki yaşadığını anlayasın''.Umarım zamanında bitirebilim. Benim eşimde 4 yıl önce kamu yönetimini bitirdi işine yaramıştır herhalde.Bazen dalga geçiyorum emekli olunca kaymakamlık sınavlarına girde bende kaymakam karısı olayım diye çok kızıyor.zaten sen şimdi herşeyi ölçüsünde yiyorsun içiyorsun :) canın ne isterse ye iç nasılsa aşırı yapamazsın miden küçüldü :))
benim eşimde 5 yıldır aöf 1. sınıfı geçemiyordu. ona şevk vermek için bende aöf ye yazılmıştım 3 yıl, önce şimdi ikimizde 3. sınıftayız :))) ben bitirince ne olacak bilmiyorum ama eşimin işine yarayacak herhalde :)) sana da kolay gelsin uzaktan görüldüğü gibi kolay değil aöf de okumak. ben ne var onda evde otur çalış ohh diyordum öyle değilmiş :)) insanın canı çalışnak istemiyor. üniversitede derse girip derste hayal kursan bile hocanın bir hareketi bir sözü kulağında gözünde kalıyor sınavlarda yapabiliyorsun ama bu öyle değil kulakta gözde sensin başka kimse yok... kolay gelsin canım zor işe soyunmuşsun :)))
Canım miden küçülmüştür artık fazla geliyor yediklerin sanırım.günaydın hanımlar
nasılsınız bu sabah? ben iyiyim her zamanki gibi bir sabah geçirdim. zamanla her şey nasılda sıradanlaşıyor :))
bu gün sabah yüzümde kocaman bir sivilceyle uyandımşimdi elim ister istemez yüzüme gidiyor. yıllar önce lavanta yağının sivilceleri ağ gibi örüp çabucak iyileştirdiğini duymuştum deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. :))
kahvaltımı paylaşayım
haşlanmış yumurta
peynir
3 dilim kızarmış ekmek
tereyağ
bal
çay
zeytin ve maydanoz.
midem de bir sertlik hissediyorum yediklerim mi fazla geldi anlamadım ki... yağmur yağmazsa diyetisyenime gideceğim,şimdilik hava güzel.
Bende almayı düşünüyorum ama hiç fikrim yok.Dün yaptığım sapıtıklıklardan sonra bugün kaldığım yerden tam gaz devam.
Kızlar koşu bandı almayı düşünüyoruz. Varmı kullanıp memnun olduğunuz bir marka.
3 dilim kızarmış beyaz ekmek değilse iyi. Ama tereyağ olmamış canım sankim.
Çok güzel bir günaydın mesajı.günaydın kızlarrrrrrrrr
Dileklerinizin gerçekleştiği bir gün diliyorum herkese
Günaydın sevgili burcum turpa bende bayılırım ama gazman oluyorum yiyincegünaydın kızlar
bugün sabah uyanamamışım yaa..bir kalktım saat 7:30 a geliyor.akşam oldukça geç yatınca malum benimki gece geliyor ve sohbeti koyulaştırıyor..
80 tane mekik çektim sadece:105:
kahvaltımı yaptım çıktım evden
kahvaltım
zeytin,
peynir
yoğurt kaymağı
tereyağı
yufka ekmek
yarım dilim tam buğday ekmeği
taze nane
maydanoz
turp
şimdi de yeni demlenmiş bitki çayımı içiyorum
GünaydınGünaydın herkese.
ooo kurabiyeler sende de havada uçuşuyor.dünkü menüm
sabah
iki parça peynir,bir kubiye,l-carnitine
kahvaltı
peynir
zeytin
turp
yoğurt kaymağı
tam buğday ekmeği
tereyağı
ara
elma,fındık tarçınla karıştırılmış bir kase yoğurt+nesfit
öğle
mercimekli köfte,
domates,
süsbiberi turşusu,
limon
akşam
etli patlican biber kurusu dolması,yaprak sarma,
bir kase yoğurt
taze nane,
maydanoz
turp
ara
çayın yanında 4 kurabiyebu kurabiyelerden kurtulmam lazım
1,5 litre su
3 kupa bitki çayı
kitap:içinizdeki öküze oha deyin
spor:60 dk yürüyüş
buda benim burcumm
burcunu isteyen söylesin kızlar ben bildiklerimi paylaştım
Gerçek Bir Akrep İnsanı mısınız?
Akrep burcuysanız yani güneş Akrep burcundayken doğduysanız, bu test sorularına cevap vererek gerçek bir Akrep olup olmadığınızı anlayabilirsiniz Yükselen burcunuz Akrep ise bu testi siz de yapmalısınız
1) Herkese güvenemediğinizi biliyor musunuz?
2) Arkadaşları benimseme huyunuz var mı?
3) Zaman zaman dostları kıskanır mısınız?
4) Aşkta çok kıskanç olduğunuz doğru mu?
5) Sevgilinizin hareketlerini kontrole kalkar mısınız?
6) Sevdiğiniz an bağlanır mısınız?
7) Güleryüzünüz kuşkularınızı, üzüntülerinizi gizler mi?
8) Sevdiğiniz zaman güzelleştiğinizin farkında mısınız?
9) Paraya fazla mı değer veriyor sunuz?
10) Para lafı açıldığında sinirlendiğiniz doğru mu?
11) Olacakları seziyor musunuz?
12) Kıskançlık kavgaları sizce doğru mu?
13) Kıskançlıkla sevgilinizi üzerken tuhaf bir acı duyduğunuz doğru mu?
14) Eşyalarınız çok mu kıymetlidir?
15) Borç ve ödünç vermek gibi şeyler sizi sinirlendirir mi?
Cevaplarınızın Çoğu EVET ise:
Siz tam anlamıyla bir Akrep’siniz Bu burcun tüm olumlu olumsuz özelliklerini kendinize toplamışsınız Yoğun duygulara sahip, sezişi güçlü, paraya büyük önem veren, çıkarları tehlikeye girdiğinde amansız olabilen birisiniz Darılmayın ama siz biraz da kincisiniz Duygularınızı kontrole çalışmalısınız Aksi halde sevgide hata yapabilir ve sevgide mutsuz olabilirsiniz Hem sevdiğiniz kimseyi de üzmeye hakkınız yok
Cevaplarınızın Çoğu HAYIR ise:
Akrep burcunda doğmuş olabilirsiniz fakat bu burcun pek az özelliği sizde görülüyor Duygularınızı kolaylıkla kontrol edebiliyorsunuz Dolayısıyla da kendinizi daha dengeli kılıyorsunuz Madde sizin için önemlidir Aynı şekilde aşk da büyük değer taşır Yalnız sevgiyle para arasında bir seçim yapmanız gerekirse şaşırabilirsiniz Bu konulara dikkat edin
Sadece 3 tane hayır çıktı ben tam bir akrep insanıyım sanırım.