Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ellerine sağlık tatlım benim

akrep33 ( 67,5 / 67,2 / 0,3 / 0,44%)
banusultan( 61 / 61 / 0/ 0,00%)
aybüke07( 69,3 / 69,3 / 0 / 0,00%)
karamel_guzel( 77,4 / / / %)
tugbaemrah( 68,9 / 68,3 / 0,6 / 0,87%)
yaren38( 57,7 / 57,7 / 0 / 0,00%)
herdemk( 67,3 / 66,5 / 0,8 / 1,19%)
evder( 79 / 78,8 / 0,2 / 0,25%)
genic( 61,2 / 61 / 0,2 / 0,33%)
irem&özge( 69,8 / 70,3 / -0,5 / -0,72%)
selennnn( 60,5 / 60,5 / 0 / 0,00%)

karamel bekleniyosun kuşum
ya da ariim ben bu kızı hemen

karamel sabitmiş kızlar

karamel_guzel( 77,4 / 77,4 / 0 / 0,00%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 807,6 / 806 / 1,6 / 0,20% )

karamel_guzel( 77,4 / 77,4 / 0 / 0,00%)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ 0,21%

Biraz dinlendim geldim arkadaşlar. Mevlit Kandilimiz mübarek olsun. Tüm sevdiklerimizi arayalım bugün.

Kaptanım bugün yoğunsun, gülcemalini görmek isterim.

Biraz dinlendim geldim arkadaşlar. Mevlit Kandilimiz mübarek olsun. Tüm sevdiklerimizi arayalım bugün.

Kaptanım bugün yoğunsun, gülcemalini görmek isterim.

hayırdır kuşum
niyeki
bir an kendimi aynı aprtmanda hep birlikte oturuyomuşuz gibi hissettim

Son düzenleme:
bende yaprak kıpırdamıyor bu ara,tartı eksilere gitmiyor.her günü sporla geçireyim önümüzdeki hafta,bakalım hala inat edecek mi kalan 1 kilocuğum..
herkese günaydın bu arada..

ay bişi değil :)) 1 kilon fazlan olsa ne olmasa ne :))) ya ben ne yapayım

sporsuz olmaz ben bu haftada diyetisyenimden spor sürelerimi artırmam gerektiğini öğrendim. 3 öğün yemeklerden önce yürümeye başladım bugün öğle yürüyüşümü yaptım

ah sende battıysan ben ne yapayım şekerim

kızlarrrr doktorumla konuştummm test negatiffff çok sevindimm hpv virüsü taşımıyorummmmmmm
ayyyyy çok mutluyummm inanılmaz iyi geldi bu haberrr :)))

harikaaaa o zaman şimdi ne yapıyorsun karnışını şişiriyorsun

Mesafelere ne gerek var kaptanım, bu dünyada veya öbür dünyada ruhlar komşu olsun yeter:))
Elektrikler gitti, biraz önce geldi. Mesaj yazdım, müsait olunca okursun.

hoşgeldin selennnn.haydi gel ben sana güzel bir kahve yapayım,ben de nasipleneyim sayende.hiç sevmem yalnız içmeyi..

hoşgeldin selennnn.haydi gel ben sana güzel bir kahve yapayım,ben de nasipleneyim sayende.hiç sevmem yalnız içmeyi..

Kahveye hayır diyemem canım. Ben de yalnız içmeyi sevmem. Mis gibi kokusunu içimize çeke çeke, koklaya koklaya içelim. Banu sen bana çok uzak sayılmazsın mesafelerimiz yakın değil mi?

İy akşamlar arkadaşlar,
Hemen yediklerimin listesini paylaşayım.

Sabah : 1 elma

1 k.k peynir
1 d tam buğday ekmek
1 yumurta
8 adet yeşil zeytin
tahin

ara yoğurt kırmızı biber, nane ve kekikli

öğle 7-8 küçük balık
1 d ekmek
brokoli salata

ara 3 ceviz, 1 ayran

akşam: Sebze yemeği
salata
3- k yoğurt içinde 3 k. haşlanmış makarna

Annemdeyken bel fıtığım nüksetti ve fazla hareket etmedim, annemin benim gibi diyet yemekleri yapmadığını ve sürekli ısrar ettiğini tahmin etmişsinizdir. Her anne gibi ye, ye durumları. Bugün su her zamanki gibi 2 lt civarı içildi. Yeşil çay, 1 Türk kahvesi ve siyah çay içildi. Sporumu yavaş tempoda yaptım. Çoğu zamanımı dinlenerek geçirdim. Okullar açılsın kızım okuldayken spor salonuna gitmeye devam edeceğim. Kurslarıma ve oradan okula koştururken de efor sarfedeceğim. Fazla oturmak, fazla ayakta durmak yasak biraz daha dinleneyim bari. Yarın görüşürüz.

iyi geceler kızlar

bugün yoğun günlerden birini daha geçirdim. Öncelikle takım kaptanımdan sonra diğer arkadaşlardan özür diliyorum. sabah tartılmama rağmen okula gittiğimde telaşımdan bildirim yapmayı unuttum. henüz geçmişi okumadım hemen okuyacağım umarım 2.takım olarak güzel sonuçlar elde etmişizdir.

ayrıca bugün mevlid kandili. Herkesin kandili mübarek olsun. Bu günün yüzü suyu hürmetine Rabbim kalbinizden geçen her muradı nasip etsin.

benim bugün günüm kötü bitti malesef. öğrencilerimden biri vefat etti bugün. hemde kalp krizinden. elbette ölüm ALLAHtan ama böyle genç ölümler insanı daha mı çok üzüyor bilmem.
sevdiğimiz öğrencilerimizden biriydi. bizim için zor bi gün oldu. hala kendime gelmiş sayılmam.öğrendiğim andan beri ağlıyorum. ben bu kadar üzüldüysem ailesini şuan düşünemiyorum .Allahım ne olur onlara sabır ver.daha 21 yaşındaydı. ne zor bi acı ne zor bi durum. annesi babası onu büyütmek yetiştirmek için kim bilir ne zorluklara gögüs gerdi. gurbete üniversiteye okumaya yolladılar kim bilir oğullarıyla ne kadar gurur duyuyorlardı
Allah mekanını cennet kılsın inş. böyle mübarek bir günde vefat etti. inş. günahları affolur cemalimin...

Kızlar kusura bakmayın belki içinizi kararttım ama paylaşmakda istedim. bu takımda nerdeyse herkes anne. Bu kandil gününde benim sizin için edebileceğim en güzel dua evlatlarınızla ilgili olacak. Rabbim sizi evlatlarınıza evlatlarınızıda size bağışlasın. onların acısını göstermesin inş.
hayırlı geceler......

günaydın şekerler
güzel bir hafta sonu olsun hepimize

Çok üzüldüm. Allah geride kalanlara sabır versin. Yüreği yanan annesini düşünmek bile istemiyorum. Senin yaşadığın acı büyük olmalı tanımazken bile benim gözlerim dolduysa sen neler hissediyorsundur kim bilir? Amin canım Allah evlatlarımızdan bizleri ayırmasın. Allah kimseye evlat acısı tattırmasın. Okuyunca ilk iş uyuyan meleğimi gittim öptüm. İnsan her an, her aldığı nefes için şükür etmeli, bilip bilmediği her hatası için tevbe etmeli. Ölmeden önce yapması gerekenlerin listesini yapıp, dolu dolu yaşamış olup öyle gitmeli. Yüce Rabbim zamanımız dolduğunda bizleri de böylesine güzel bir günde yanına alır inşallah. Hakklarını helal eden yüzlerce insan namazımızı kılar inşallah.

Son düzenleme:
kızlar 7. takıma yarışma önerisinde bulundum..bu hafta yarışabiliriz..
cevap bekliyorum..
ona göre hazırlanın hafta sonu diye akşamlarınızı berbat etmeyin..
ve lütfen spor başlangıç gününüz bugün olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…