akrep33 ( 67,5 / 67,2 / 0,3 / 0,44%)
banusultan( 61 / 61/ 0/0 %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
karamel_guzel( 77,4 / / / %)
tugbaemrah( 68,9 /68,3 /0,6 / 0,87%)
yaren38( 57,7 / 0/ 0/0 %)
herdemk( 67,3 /66,5 / 0,8/ 1,19%)
evder( 79 / 78,8 / 0,2/ 0,25%)
genic( 61,2 / 61 / 0,2 /0,32 %)
irem&özge( 69,8 / 70,3 / -0,5 / -0,72%)
selennnn( 60,5 / 60,5 / 0/ 0%)
akrepçim tekrar herkesinkini toparladım kontrol et ama
Biraz dinlendim geldim arkadaşlar. Mevlit Kandilimiz mübarek olsun. Tüm sevdiklerimizi arayalım bugün.
Kaptanım bugün yoğunsun, gülcemalini görmek isterim.
canım listeye ben tuğbanınkini eklemiştim
yanlışlıkla ilk başta aybükeye eklemişim sonra düzelttim
bende yaprak kıpırdamıyor bu ara,tartı eksilere gitmiyor.her günü sporla geçireyim önümüzdeki hafta,bakalım hala inat edecek mi kalan 1 kilocuğum..
herkese günaydın bu arada..
günaydın kızlarrrrr
nerdeyse hiç verememişim 200 gr
ama okadar ankara seyahati ve hafta içi mantı ve sporsuzluk eh bunada şükür dedirtiyor çünkü kesin aldım diye çıktım tartıya
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
verememiş olan hatta alan arkadaşlarıma haftaya spor yazıyorum reçetelerine ekstra :)))))(kendimde dahilim kendimede yazıyorum ekstra spor )
akrep33 ( 67,5 / 67,2 / 0,3 / 0,44%)
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
karamel_guzel( 77,4 / / / %)
tugbaemrah( 68,9 /68,3 /0,6 / 0,87%)
yaren38( 57,7 / 0/ 0/0 %)
herdemk( 67,3 /66,5 / 0,8/ 1,19%)
evder( 79 / 78,8 / 0,2/ 0,25%)
genic( 61,2 / 61 / 0,2 / %)
irem&özge( 69,8 / 70,3 / -0,5 / -0,72%)
selennnn( 60,5 / / / %)
Kızlar bu hafta bende tık yok aynıyım ama almadığıma şükrediyorum 1 haftadır yatılı misafirimin olması beni batırdı.
kızlarrrr doktorumla konuştummm test negatiffff çok sevindimm hpv virüsü taşımıyorummmmmmm
ayyyyy çok mutluyummm inanılmaz iyi geldi bu haberrr :)))
hayırdır kuşum
niyeki
bir an kendimi aynı aprtmanda hep birlikte oturuyomuşuz gibi hissettim
ay bişi değil :)) 1 kilon fazlan olsa ne olmasa ne :))) ya ben ne yapayım
sen ne yap biliyor musun,kendinle gurur duy,kendini tebrik et,hatta bu kadar zamanda bu kadar fazlalıktan kurtulduğun içinkendini ödüllendir.çok büyük başarı gösterdin güzelim,hayatının her alanında olsun inşallah..
Mesafelere ne gerek var kaptanım, bu dünyada veya öbür dünyada ruhlar komşu olsun yeter:))
Elektrikler gitti, biraz önce geldi. Mesaj yazdım, müsait olunca okursun.
hoşgeldin selennnn.haydi gel ben sana güzel bir kahve yapayım,ben de nasipleneyim sayende.hiç sevmem yalnız içmeyi..
günaydın şekerler
güzel bir hafta sonu olsun hepimize
iyi geceler kızlar
bugün yoğun günlerden birini daha geçirdim. Öncelikle takım kaptanımdan sonra diğer arkadaşlardan özür diliyorum. sabah tartılmama rağmen okula gittiğimde telaşımdan bildirim yapmayı unuttum. henüz geçmişi okumadım hemen okuyacağım umarım 2.takım olarak güzel sonuçlar elde etmişizdir.
ayrıca bugün mevlid kandili. Herkesin kandili mübarek olsun. Bu günün yüzü suyu hürmetine Rabbim kalbinizden geçen her muradı nasip etsin.
benim bugün günüm kötü bitti malesef. öğrencilerimden biri vefat etti bugün. hemde kalp krizinden. elbette ölüm ALLAHtan ama böyle genç ölümler insanı daha mı çok üzüyor bilmem.
sevdiğimiz öğrencilerimizden biriydi. bizim için zor bi gün oldu. hala kendime gelmiş sayılmam.öğrendiğim andan beri ağlıyorum. ben bu kadar üzüldüysem ailesini şuan düşünemiyorum .Allahım ne olur onlara sabır ver.daha 21 yaşındaydı. ne zor bi acı ne zor bi durum. annesi babası onu büyütmek yetiştirmek için kim bilir ne zorluklara gögüs gerdi. gurbete üniversiteye okumaya yolladılar kim bilir oğullarıyla ne kadar gurur duyuyorlardı
Allah mekanını cennet kılsın inş. böyle mübarek bir günde vefat etti. inş. günahları affolur cemalimin...
Kızlar kusura bakmayın belki içinizi kararttım ama paylaşmakda istedim. bu takımda nerdeyse herkes anne. Bu kandil gününde benim sizin için edebileceğim en güzel dua evlatlarınızla ilgili olacak. Rabbim sizi evlatlarınıza evlatlarınızıda size bağışlasın. onların acısını göstermesin inş.
hayırlı geceler......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?