öncelikle tüm güzel dualarına amiin diyorum..iyi geceler kızlar
bugün yoğun günlerden birini daha geçirdim. Öncelikle takım kaptanımdan sonra diğer arkadaşlardan özür diliyorum. sabah tartılmama rağmen okula gittiğimde telaşımdan bildirim yapmayı unuttum. henüz geçmişi okumadım hemen okuyacağım umarım 2.takım olarak güzel sonuçlar elde etmişizdir.
ayrıca bugün mevlid kandili. Herkesin kandili mübarek olsun. Bu günün yüzü suyu hürmetine Rabbim kalbinizden geçen her muradı nasip etsin.
benim bugün günüm kötü bitti malesef. öğrencilerimden biri vefat etti bugün. hemde kalp krizinden. elbette ölüm ALLAHtan ama böyle genç ölümler insanı daha mı çok üzüyor bilmem.
sevdiğimiz öğrencilerimizden biriydi. bizim için zor bi gün oldu. hala kendime gelmiş sayılmam.öğrendiğim andan beri ağlıyorum. ben bu kadar üzüldüysem ailesini şuan düşünemiyorum .Allahım ne olur onlara sabır ver.daha 21 yaşındaydı. ne zor bi acı ne zor bi durum. annesi babası onu büyütmek yetiştirmek için kim bilir ne zorluklara gögüs gerdi. gurbete üniversiteye okumaya yolladılar kim bilir oğullarıyla ne kadar gurur duyuyorlardı
Allah mekanını cennet kılsın inş. böyle mübarek bir günde vefat etti. inş. günahları affolur cemalimin...
Kızlar kusura bakmayın belki içinizi kararttım ama paylaşmakda istedim. bu takımda nerdeyse herkes anne. Bu kandil gününde benim sizin için edebileceğim en güzel dua evlatlarınızla ilgili olacak. Rabbim sizi evlatlarınıza evlatlarınızıda size bağışlasın. onların acısını göstermesin inş.
hayırlı geceler......
merhaba arkadaşlar ben ancak geç vakitlerde kızım uyuduktan sonra girebiliyorum. pek sohbet etme imkanımız olmuyor ama gün içersinde telefondan hep takip ediyorum forumu. herkes kilo vermiş herhalde bu hafta maşallah. ben şu aralar yerimde sayıyorum akrepcim artık gruba dahilsin dediğinde günlük menümü falan yazmaya başlıcam inşallah. karamel güzel başın sağolsun. o ağlama, gırlağında düğüm varmış gibi hissetme olayı uzun süre geçmiyor ya. banusultan da bilirben de oğlumu kaybettiğimde çok uzun zaman geceleri ağladım kimse görmesin diye, şimdi kızımda teselli buldum Rabbim o acıyı unutturdu sanki. hala acıyo ama eskisi kadar değil
akrepcim ne zaman tamamdır diyeceksin acaba :)
İy akşamlar arkadaşlar,
Hemen yediklerimin listesini paylaşayım.
Sabah : 1 elma
1 k.k peynir
1 d tam buğday ekmek
1 yumurta
8 adet yeşil zeytin
tahin
ara yoğurt kırmızı biber, nane ve kekikli
öğle 7-8 küçük balık
1 d ekmek
brokoli salata
ara 3 ceviz, 1 ayran
akşam: Sebze yemeği
salata
3- k yoğurt içinde 3 k. haşlanmış makarna
Annemdeyken bel fıtığım nüksetti ve fazla hareket etmedim, annemin benim gibi diyet yemekleri yapmadığını ve sürekli ısrar ettiğini tahmin etmişsinizdir. Her anne gibi ye, ye durumları. Bugün su her zamanki gibi 2 lt civarı içildi. Yeşil çay, 1 Türk kahvesi ve siyah çay içildi. Sporumu yavaş tempoda yaptım. Çoğu zamanımı dinlenerek geçirdim. Okullar açılsın kızım okuldayken spor salonuna gitmeye devam edeceğim. Kurslarıma ve oradan okula koştururken de efor sarfedeceğim. Fazla oturmak, fazla ayakta durmak yasak biraz daha dinleneyim bari. Yarın görüşürüz.
canım ya başınız sağolsun Allah sana ve ailesine yardım etsin Allah sabrını versiniyi geceler kızlar
bugün yoğun günlerden birini daha geçirdim. Öncelikle takım kaptanımdan sonra diğer arkadaşlardan özür diliyorum. sabah tartılmama rağmen okula gittiğimde telaşımdan bildirim yapmayı unuttum. henüz geçmişi okumadım hemen okuyacağım umarım 2.takım olarak güzel sonuçlar elde etmişizdir.
ayrıca bugün mevlid kandili. Herkesin kandili mübarek olsun. Bu günün yüzü suyu hürmetine Rabbim kalbinizden geçen her muradı nasip etsin.
benim bugün günüm kötü bitti malesef. öğrencilerimden biri vefat etti bugün. hemde kalp krizinden. elbette ölüm ALLAHtan ama böyle genç ölümler insanı daha mı çok üzüyor bilmem.
sevdiğimiz öğrencilerimizden biriydi. bizim için zor bi gün oldu. hala kendime gelmiş sayılmam.öğrendiğim andan beri ağlıyorum. ben bu kadar üzüldüysem ailesini şuan düşünemiyorum .Allahım ne olur onlara sabır ver.daha 21 yaşındaydı. ne zor bi acı ne zor bi durum. annesi babası onu büyütmek yetiştirmek için kim bilir ne zorluklara gögüs gerdi. gurbete üniversiteye okumaya yolladılar kim bilir oğullarıyla ne kadar gurur duyuyorlardı
Allah mekanını cennet kılsın inş. böyle mübarek bir günde vefat etti. inş. günahları affolur cemalimin...
Kızlar kusura bakmayın belki içinizi kararttım ama paylaşmakda istedim. bu takımda nerdeyse herkes anne. Bu kandil gününde benim sizin için edebileceğim en güzel dua evlatlarınızla ilgili olacak. Rabbim sizi evlatlarınıza evlatlarınızıda size bağışlasın. onların acısını göstermesin inş.
hayırlı geceler......
günaydın
güzel bir hafta bizimle olsun.
günaydın canım bu arada cuma günü yazamadım bişi çıkmamasına çok sevindim canımmmkızlarrrr günaydınnnnn :)))
Kızlar günaydın.
Artık kına için aldığım elbiseye giriyorum. Hemde bol bile geliyor. Süper süper süper
günaydın hepinize kızlar sendromsuz bir pazartesi geçirmenizi diliyorum
2 hafta önce mesaj atmıştım sömestr başladı ailemin yanındayım diye.tatil bitti kürkçü tükkanına dönüş yaptım.napim ben şimdi takımdamıyım yoksa kendime yeni bi takım arayayım mı ne diyosunuz ???
kızlar 7. takıma yarışma önerisinde bulundum..bu hafta yarışabiliriz..
cevap bekliyorum..
ona göre hazırlanın hafta sonu diye akşamlarınızı berbat etmeyin..
ve lütfen spor başlangıç gününüz bugün olsun..
ewt çok güzel olur yarış deyince bizim ekip çoşuyo biliyon
bu hafta bence spor haftasıda yapalım tatil bitti herkes geldi evli evinde köylü köyünde
benim malum haftaya girdim ama olsun şişliğimide yenerim cumaya kadar
herkese bir spor benden bugün hediye 15dk ekstradan plates sizlere gelsin yaparken beni hatırlayın lütfen
kızlar 7. takıma yarışma önerisinde bulundum..bu hafta yarışabiliriz..
cevap bekliyorum..
ona göre hazırlanın hafta sonu diye akşamlarınızı berbat etmeyin..
ve lütfen spor başlangıç gününüz bugün olsun..
takım kaptanı akrep33 dü değilmi
acaba bnm takım üyeliğim ile ilgili sen mi bişeyler söyleyeceksin
cevabınızı bekliyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?