Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

öncelikle tüm güzel dualarına amiin diyorum..
Allah rahmet eylesin mekanı nur olsun inş..zor bir dsurum tabiki
ama güzel olan seni tekrar aramızda! görebilmek şeker dimii

günaydın arkadaşlar..
karamelcim başınız sağolsun canım,allah sabrını versin inşallah,çok zor evlat acısı,çeken bilir,allah bilmeyenlerden eylesin hepinizi..
selenciğim balıkesir deyim canım.sen neredeydin..
akrepçim inşallah yüzünü kara çıkarmayız kardeş takıma bu hafta..çok iyi yapmışsın,motivasyona ihtiyacımız vardı..
bu gün alışveriş günüm,sırf bu işten kurtulabilmek için bir kahyam olsun isterdim valla..
neyse görüşürüz canlarım,öptüm hepinizi..iyi hafta sonları...

merhaba arkadaşlar ben ancak geç vakitlerde kızım uyuduktan sonra girebiliyorum. pek sohbet etme imkanımız olmuyor ama gün içersinde telefondan hep takip ediyorum forumu. herkes kilo vermiş herhalde bu hafta maşallah. ben şu aralar yerimde sayıyorum akrepcim artık gruba dahilsin dediğinde günlük menümü falan yazmaya başlıcam inşallah. karamel güzel başın sağolsun. o ağlama, gırlağında düğüm varmış gibi hissetme olayı uzun süre geçmiyor ya. banusultan da bilir ben de oğlumu kaybettiğimde çok uzun zaman geceleri ağladım kimse görmesin diye, şimdi kızımda teselli buldum Rabbim o acıyı unutturdu sanki. hala acıyo ama eskisi kadar değil
akrepcim ne zaman tamamdır diyeceksin acaba :)

tatlım sanırım anlatamadım..
sen o menülerini ve bol paylaşımını takıma girmeden önce yapıcaksın ki deneme süreni başarıyla geçesin..
ama ben sen de bol paylaşım görememedim üstelik kilo bildirimi olan cuma günü de yoktun..
üzgünüm canım bu şekilde geçemedin deneme süresini..
yok ben kesinlikle yanış anladım bugünden itibaren menü ve bol paylaşım yapıcam diyosan
o zaman deneme süren başladı şeker..
hadi bakalım görelim bu hafta seni

Kızlar günaydın.

Artık kına için aldığım elbiseye giriyorum. Hemde bol bile geliyor. Süper süper süper

günaydın hepinize kızlar sendromsuz bir pazartesi geçirmenizi diliyorum

2 hafta önce mesaj atmıştım sömestr başladı ailemin yanındayım diye.tatil bitti kürkçü tükkanına dönüş yaptım.napim ben şimdi takımdamıyım yoksa kendime yeni bi takım arayayım mı ne diyosunuz ???

hoşgeldin şeker geçmiş olsun ayrıca dikkat et kendine

canım ya başınız sağolsun Allah sana ve ailesine yardım etsin Allah sabrını versin

mekanı cennet olsun

günaydın
güzel bir hafta bizimle olsun.

günaydın canım hepimizin inşallah

kızlarrrr günaydınnnnn :)))
günaydın canım bu arada cuma günü yazamadım bişi çıkmamasına çok sevindim canımmm

Kızlar günaydın.

Artık kına için aldığım elbiseye giriyorum. Hemde bol bile geliyor. Süper süper süper

günaydın süperrr canım kına nezaman daha varsa bu gidişle senin onu daralttırman gerekecek

günaydın canım takım için kaptanımız sana bişi der
ama tahminim deneme süresini bekleyecektir paylaşımlarınıza bakacaktır

ewt çok güzel olur yarış deyince bizim ekip çoşuyo biliyon

bu hafta bence spor haftasıda yapalım tatil bitti herkes geldi evli evinde köylü köyünde

benim malum haftaya girdim ama olsun şişliğimide yenerim cumaya kadar

herkese bir spor benden bugün hediye 15dk ekstradan plates sizlere gelsin yaparken beni hatırlayın lütfen

işte haftasonu menüm
cumartesi
kahvaltı ..peynir-zeytin-sucuklu yumurta
öğlen...simit parkta-gelince mercimek çorbası
akşam ...köfte-yoğurt

pazar
kahvaltı ...peyni -zeytin -yeşillik-2 dilim k. ekmeği
öğlen .... birdilim pasta bir dilim börek
akşam... zeytinyağlı prasa

yeşilçay günde bir bardak içtim -haftasonun olmazsa olmazı türk kahvesi
ve en önemlisi hava mükemmeldi iki günde hergün rahat 2 saat yürüdüm tabi aralarda süreler var öreneğin dershaneden eve geliş 40 dk
daha sonra parka gidiş parkta durmadan kızımla top oynadıkkkk
sonra ayrıca yürüme için yürüyüş
yani bu haftasonu hava ve biz mükemmeldik

hmm yarış demiştim ama hala cavap gelmedi bi bakalım son duruma hemen

herkese merhaaabbaaaa canlarııımmmmmm

hepinizi çok çok çok özledimmm

umarım herkes iiyidir kabul ederseniz eğer döndüm aranıza, 2 hafta nasıl su gibi aktı geçti anlamadım, mersin günlerim çok çok kötü geçti başımıza neler geldi neler anlatama sizlere, buraya geldikten sonra son 1 haftamız güzledi, mersin resmen ağzımızdan burnumuzdan geldi

akrepçiğimi bile göremedim , o kadar çok istedim ki görüşmek amaa kısmet değğilmiş, yazın artık kısmetse.

sizlerle bol bol paylaşımd abulunmak sitiyorum ama nöbetime gitmeme lazım, yine görüşürüz canlarrrr

takım kaptanı akrep33 dü değilmi

acaba bnm takım üyeliğim ile ilgili sen mi bişeyler söyleyeceksin

cevabınızı bekliyorum da

herkese merhaba,

herkesler geri dönmüş takım kalabalıklaşmış süper olmuş

canım kaptanım başlasın tabii bizde biraz gaza gelelim yine.

menücüklerimi de paylaşayım hemen.

c.tesi; sabah: otlu omlet, bol yeşilllik, şekersiz çay
öğle; kıymalı tarhana çorbası ve bir dilim ekmek
akşam; yoğurtlu kabak

pazar; sabah: 2 dilim çavdar ekmek, yeşillik domates salatalık şekersiz çay
öğle; mercimek çorbası ve bir dilim ekmek
akşam; et sote ve bol salata

kızlar haftasonu hava mükemmeldi. ailecek sabahtan öğlene kadar sahildeydik. 2 güde iki saatten fazla yürüdüm ve nasıl güzel eldi. evime geldim çocuğumu uyuttum ondan sonra yaptım işlerimi ama moralimde düzeldi daha ne olsun hava güzel çok güzel vakit geçirmişim ohhh mis gibi bir haftasonuydu. bol enerjili başladım haftaya sizlere de çok güzel bir hafta diliyorum.

haftasonu da kitabım da bitti.

bin muhteşem güneş; khaled hosseini okunulası güzel bir kitap tavsiye ederim.

takım kaptanı akrep33 dü değilmi

acaba bnm takım üyeliğim ile ilgili sen mi bişeyler söyleyeceksin

cevabınızı bekliyorum da

takım kaptanımız akrep canım, sen öncelikle gurup üyeliği için sayfamıza değil de topikte cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler başlığı altında bir topik var oraya başvurman lazım, kaptanımız oradan çağırıyor, bilemiyorum gurubumuzda açık var mı şu anda. en net cevabı kaptanımız ya da kaptan yardımcımız banu var onlar verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…