takım kaptanımız akrep canım, sen öncelikle gurup üyeliği için sayfamıza değil de topikte cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler başlığı altında bir topik var oraya başvurman lazım, kaptanımız oradan çağırıyor, bilemiyorum gurubumuzda açık var mı şu anda. en net cevabı kaptanımız ya da kaptan yardımcımız banu var onlar verecektir.
teşekkürler cevabın için canım
beni 2 hafta önce ordan davet etmişti zaten takıma sömestr olduğu için başlayamamıştım bunu yazdım ama cevap yazmamış kaptan o yüzden ben de merak ediyorum acaba hala bu takımın deneme sürecinde de olsa üyesimiyim diye
sevgiler hepinize
kılzaaarr bugün burası yazdan kalma bir gün gibi muhteşeeem, okul olmasaydı şöyle bir sahil turu yapardım ne güzeeelllllhavalardan sanırım ya da öğrencilerime arkadaşlarıma sizlere kavuşmanın heyecanı içinde çok mutluyum bugün çooookkkkkkk
hoş geldin canııımmmmherkese merhaaabbaaaa canlarııımmmmmm
hepinizi çok çok çok özledimmm
umarım herkes iiyidir kabul ederseniz eğer döndüm aranıza, 2 hafta nasıl su gibi aktı geçti anlamadım, mersin günlerim çok çok kötü geçti başımıza neler geldi neler anlatama sizlere, buraya geldikten sonra son 1 haftamız güzledi, mersin resmen ağzımızdan burnumuzdan geldi
akrepçiğimi bile göremedim , o kadar çok istedim ki görüşmek amaa kısmet değğilmiş, yazın artık kısmetse.
sizlerle bol bol paylaşımd abulunmak sitiyorum ama nöbetime gitmeme lazım, yine görüşürüz canlarrrr
ne güzel enerji dolu bir hafta sonu olmuşş..harikasınmenücüklerimi de paylaşayım hemen.
c.tesi; sabah: otlu omlet, bol yeşilllik, şekersiz çay
öğle; kıymalı tarhana çorbası ve bir dilim ekmek
akşam; yoğurtlu kabak
pazar; sabah: 2 dilim çavdar ekmek, yeşillik domates salatalık şekersiz çay
öğle; mercimek çorbası ve bir dilim ekmek
akşam; et sote ve bol salata
kızlar haftasonu hava mükemmeldi. ailecek sabahtan öğlene kadar sahildeydik. 2 güde iki saatten fazla yürüdüm ve nasıl güzel eldi. evime geldim çocuğumu uyuttum ondan sonra yaptım işlerimi ama moralimde düzeldi daha ne olsun hava güzel çok güzel vakit geçirmişim ohhh mis gibi bir haftasonuydu. bol enerjili başladım haftaya sizlere de çok güzel bir hafta diliyorum.
haftasonu da kitabım da bitti.
bin muhteşem güneş; khaled hosseini okunulası güzel bir kitap tavsiye ederim.
günaydın hepinize kızlar sendromsuz bir pazartesi geçirmenizi diliyorum
2 hafta önce mesaj atmıştım sömestr başladı ailemin yanındayım diye.tatil bitti kürkçü tükkanına dönüş yaptım.napim ben şimdi takımdamıyım yoksa kendime yeni bi takım arayayım mı ne diyosunuz ???
günaydın süperrr canım kına nezaman daha varsa bu gidişle senin onu daralttırman gerekecek
işte haftasonu menüm
cumartesi
kahvaltı ..peynir-zeytin-sucuklu yumurta
öğlen...simit parkta-gelince mercimek çorbası
akşam ...köfte-yoğurt
pazar
kahvaltı ...peyni -zeytin -yeşillik-2 dilim k. ekmeği
öğlen .... birdilim pasta bir dilim börek
akşam... zeytinyağlı prasa
yeşilçay günde bir bardak içtim -haftasonun olmazsa olmazı türk kahvesi
ve en önemlisi hava mükemmeldi iki günde hergün rahat 2 saat yürüdüm tabi aralarda süreler var öreneğin dershaneden eve geliş 40 dk
daha sonra parka gidiş parkta durmadan kızımla top oynadıkkkk
sonra ayrıca yürüme için yürüyüş
yani bu haftasonu hava ve biz mükemmeldik
herkese merhaaabbaaaa canlarııımmmmmm
umarım herkes iiyidir kabul ederseniz eğer döndüm aranıza, 2 hafta nasıl su gibi aktı geçti anlamadım, mersin günlerim çok çok kötü geçti başımıza neler geldi neler anlatama sizlere, buraya geldikten sonra son 1 haftamız güzledi, mersin resmen ağzımızdan burnumuzdan geldi
akrepçiğimi bile göremedim , o kadar çok istedim ki görüşmek amaa kısmet değğilmiş, yazın artık kısmetse.
sizlerle bol bol paylaşımd abulunmak sitiyorum ama nöbetime gitmeme lazım, yine görüşürüz canlarrrr
menücüklerimi de paylaşayım hemen.
c.tesi; sabah: otlu omlet, bol yeşilllik, şekersiz çay
öğle; kıymalı tarhana çorbası ve bir dilim ekmek
akşam; yoğurtlu kabak
pazar; sabah: 2 dilim çavdar ekmek, yeşillik domates salatalık şekersiz çay
öğle; mercimek çorbası ve bir dilim ekmek
akşam; et sote ve bol salata
kızlar haftasonu hava mükemmeldi. ailecek sabahtan öğlene kadar sahildeydik. 2 güde iki saatten fazla yürüdüm ve nasıl güzel eldi. evime geldim çocuğumu uyuttum ondan sonra yaptım işlerimi ama moralimde düzeldi daha ne olsun hava güzel çok güzel vakit geçirmişim ohhh mis gibi bir haftasonuydu. bol enerjili başladım haftaya sizlere de çok güzel bir hafta diliyorum.
kılzaaarr bugün burası yazdan kalma bir gün gibi muhteşeeem, okul olmasaydı şöyle bir sahil turu yapardım ne güzeeelllllhavalardan sanırım ya da öğrencilerime arkadaşlarıma sizlere kavuşmanın heyecanı içinde çok mutluyum bugün çooookkkkkkk
selam fıstıklar..
eşimin şehirdışında görevi var bu hafta,onun hazırlığı içindeyim,adam benden çok eşya alıyor yanına ayol.yıka,ütüle yerleştir....
nihayet okullar açıldı da büyük kızım sıkıldım diye diye başımın etini yiyemeyecek artık,yaşasın okul!!!!!!!!!!!bir yaştan sonra yetemiyorsunuz çocuklara,illa ortam arıyorlar..
hoşgeldin aybüke..kılzaaarr bugün burası yazdan kalma bir gün gibi muhteşeeem, okul olmasaydı şöyle bir sahil turu yapardım ne güzeeelllllhavalardan sanırım ya da öğrencilerime arkadaşlarıma sizlere kavuşmanın heyecanı içinde çok mutluyum bugün çooookkkkkkk
ohh yarasın şekerime..yağmuru da hiç sevmezsin ama yağsın barii...bizim burası cumartesiden bu yana dediğin gibi süper..
dün yaylaya çıktık kar görmeye..harikaydı dizlerime kadar karlara gömüldüm kardan adam yaptık..kızım sevinçten uçuyordu..
şuan hava hafiften bulandı rüzgar da çıktı..sanırım yağmur var yine
Bi evder kutlamış elbiseye girebilmemi. Halbuki benim için çokçok önemliydi.
Resim eklicektim eklemiyorum işte küstüm
ben de kutluyorum kız,küsme hemen...bol gelmesin,üstünden düşsün inşallah,çok giyemeden başkasına ver diye beddua bile ederim hatta..
merhaba arkadaşlar ve akrepcim
7. takımla yarışma olayını duyunca bi göz atayım dedim ve orda hep benimle aynı kilolarda insanlar var daha iyi olurmuş gibi geldi orda olmam. izninizle ayrılmayı düşünüyorum zaten bi kabul edilme olmamış da.yine de bi vedalaşayım dedim. ben yanlış anlamışım takıma alındıktan sonra tam menü paylaşımı falan yapacağımı sanıyordum.neyse şansımı orda deneyeyim bir de.
gördüğüm kadarıyla hepinizin kilosu benden düşük ve bu benim azmimi kırıyo biraz, daha çok yolum var diyorum. hakkınızı helal edin
akrep, banusultan, genic, evder,irem&özge, tuğbaemrah, unuttuklarım varsa kusura bakmasın öptüm hepinizi , dualarınızda beni unutmayın :))
7. takımla yarışma mı var??? çok heyecan yaptım şimdi, ben kilo almadım sanıyorum tartıya çıkmadım gerçi ama kıyafetlerimden yola çıkarak kilo almadığımı düşünüyorum, bakalım cuma günü ne gösterecek tartılar, bu akşam sporumu da yapıyorum,, heyyyytttt beee...
iremmm canım benim ben geçmişi inan ki okumadım, kutlarım tabi kiiii, demek elbiseye girebilsin süper bişiiiiiiitebrik ederimmm
bizim burası cumartesiden bu yana dediğin gibi süper..
dün yaylaya çıktık kar görmeye..harikaydı dizlerime kadar karlara gömüldüm kardan adam yaptık..kızım sevinçten uçuyordu..
şuan hava hafiften bulandı rüzgar da çıktı..sanırım yağmur var yine
selam fıstıklar..
eşimin şehirdışında görevi var bu hafta,onun hazırlığı içindeyim,adam benden çok eşya alıyor yanına ayol.yıka,ütüle yerleştir....
nihayet okullar açıldı da büyük kızım sıkıldım diye diye başımın etini yiyemeyecek artık,yaşasın okul!!!!!!!!!!!bir yaştan sonra yetemiyorsunuz çocuklara,illa ortam arıyorlar..
canım ya başınız sağolsun Allah sana ve ailesine yardım etsin Allah sabrını versin
mekanı cennet olsun
herkese merhaaabbaaaa canlarııımmmmmm
kızlar 7. takıma yarışma önerisinde bulundum..bu hafta yarışabiliriz..
cevap bekliyorum..
ona göre hazırlanın hafta sonu diye akşamlarınızı berbat etmeyin..
ve lütfen spor başlangıç gününüz bugün olsun..
öncelikle tüm güzel dualarına amiin diyorum..
Allah rahmet eylesin mekanı nur olsun inş..zor bir dsurum tabiki
ama güzel olan seni tekrar aramızda! görebilmek şeker dimii
günaydın arkadaşlar..
karamelcim başınız sağolsun canım,allah sabrını versin inşallah,çok zor evlat acısı,çeken bilir,allah bilmeyenlerden eylesin hepinizi.....
merhaba arkadaşlar ben ancak geç vakitlerde kızım uyuduktan sonra girebiliyorum. pek sohbet etme imkanımız olmuyor ama gün içersinde telefondan hep takip ediyorum forumu. herkes kilo vermiş herhalde bu hafta maşallah. ben şu aralar yerimde sayıyorum akrepcim artık gruba dahilsin dediğinde günlük menümü falan yazmaya başlıcam inşallah. karamel güzel başın sağolsun. o ağlama, gırlağında düğüm varmış gibi hissetme olayı uzun süre geçmiyor ya. banusultan da bilirben de oğlumu kaybettiğimde çok uzun zaman geceleri ağladım kimse görmesin diye, şimdi kızımda teselli buldum Rabbim o acıyı unutturdu sanki. hala acıyo ama eskisi kadar değil
akrepcim ne zaman tamamdır diyeceksin acaba :)
Çok üzüldüm. Allah geride kalanlara sabır versin. Yüreği yanan annesini düşünmek bile istemiyorum. Senin yaşadığın acı büyük olmalı tanımazken bile benim gözlerim dolduysa sen neler hissediyorsundur kim bilir? Amin canım Allah evlatlarımızdan bizleri ayırmasın. Allah kimseye evlat acısı tattırmasın. Okuyunca ilk iş uyuyan meleğimi gittim öptüm. İnsan her an, her aldığı nefes için şükür etmeli, bilip bilmediği her hatası için tevbe etmeli. Ölmeden önce yapması gerekenlerin listesini yapıp, dolu dolu yaşamış olup öyle gitmeli. Yüce Rabbim zamanımız dolduğunda bizleri de böylesine güzel bir günde yanına alır inşallah. Hakklarını helal eden yüzlerce insan namazımızı kılar inşallah.
haydi yolun açık olsun,güle güle..bebişini öp bizim için..
yine ve yeniden yağmurlu günden günaydınnnnnnn herkeseeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?