Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kılzaaarr bugün burası yazdan kalma bir gün gibi muhteşeeem, okul olmasaydı şöyle bir sahil turu yapardım ne güzeeelllll havalardan sanırım ya da öğrencilerime arkadaşlarıma sizlere kavuşmanın heyecanı içinde çok mutluyum bugün çooookkkkkkk

teşekkürler cevabın için canım

beni 2 hafta önce ordan davet etmişti zaten takıma sömestr olduğu için başlayamamıştım bunu yazdım ama cevap yazmamış kaptan o yüzden ben de merak ediyorum acaba hala bu takımın deneme sürecinde de olsa üyesimiyim diye

sevgiler hepinize

tatlım merhaba

deneme süren bu hafta...
cumaya kadar menü bol paylaşımla göster kendini ve 2. takımlı olma ayrıcalığına sen de sahip ol..
hadi bakalım şimdiden hoşgeldin aramıza

bizim burası cumartesiden bu yana dediğin gibi süper..
dün yaylaya çıktık kar görmeye..harikaydı dizlerime kadar karlara gömüldüm kardan adam yaptık..kızım sevinçten uçuyordu..
şuan hava hafiften bulandı rüzgar da çıktı..sanırım yağmur var yine

hoş geldin canııımmmm
ne güzel enerji dolu bir hafta sonu olmuşş..harikasın
haftasonu da kitabım da bitti.

bin muhteşem güneş; khaled hosseini okunulası güzel bir kitap tavsiye ederim.

kitap notunu aldım hemen:128:

selam fıstıklar..
eşimin şehirdışında görevi var bu hafta,onun hazırlığı içindeyim,adam benden çok eşya alıyor yanına ayol.yıka,ütüle yerleştir....
nihayet okullar açıldı da büyük kızım sıkıldım diye diye başımın etini yiyemeyecek artık,yaşasın okul!!!!!!!!!!!bir yaştan sonra yetemiyorsunuz çocuklara,illa ortam arıyorlar..

merhaba arkadaşlar ve akrepcim
7. takımla yarışma olayını duyunca bi göz atayım dedim ve orda hep benimle aynı kilolarda insanlar var daha iyi olurmuş gibi geldi orda olmam. izninizle ayrılmayı düşünüyorum zaten bi kabul edilme olmamış da.yine de bi vedalaşayım dedim. ben yanlış anlamışım takıma alındıktan sonra tam menü paylaşımı falan yapacağımı sanıyordum.neyse şansımı orda deneyeyim bir de.
gördüğüm kadarıyla hepinizin kilosu benden düşük ve bu benim azmimi kırıyo biraz, daha çok yolum var diyorum. hakkınızı helal edin
akrep, banusultan, genic, evder,irem&özge, tuğbaemrah, unuttuklarım varsa kusura bakmasın öptüm hepinizi , dualarınızda beni unutmayın :))

Bi evder kutlamış elbiseye girebilmemi. Halbuki benim için çokçok önemliydi.
Resim eklicektim eklemiyorum işte küstüm

Hoşgeldin canım tekrar. Ne güzel dinlenmişsindir ailenin yanında.

günaydın süperrr canım kına nezaman daha varsa bu gidişle senin onu daralttırman gerekecek

Muhtemelen çünkü şimdi bile parmak giriyor araya.
Hafif bol yani.

Harikasın canım. Maşallah Allah bozmasın

Hoşgeldin tekrar.
Canım neler oldu bilemiyorum ama vardır bir hayır yaşanan herşeyde.
Tekrarı yaşanmaz işallah.

Afiyet olsun menüler harika.

Aman Allah bozmasın şeker mutluluğunu.

Kolay gelsin canım sana.

hoşgeldin aybüke..
ohh yarasın şekerime..yağmuru da hiç sevmezsin ama yağsın barii...

haydi yolun açık olsun,güle güle..bebişini öp bizim için..

7. takımla yarışma mı var??? çok heyecan yaptım şimdi, ben kilo almadım sanıyorum tartıya çıkmadım gerçi ama kıyafetlerimden yola çıkarak kilo almadığımı düşünüyorum, bakalım cuma günü ne gösterecek tartılar, bu akşam sporumu da yapıyorum,, heyyyytttt beee...

iremmm canım benim ben geçmişi inan ki okumadım, kutlarım tabi kiiii, demek elbiseye girebilsin süper bişiiiiiii tebrik ederimmm

henüz yok cnım yani haber yok sanırım 7. takım kaptanı spor yapmaktan kk ya giremiyor..kızcağız hem çalışıyor hem de günde 3 saat spor yapıyor ve süper kilo verdi..100 küsürlü kilodan 60 lara indi düşünü yani..spor yapmam için acaip gaza getirdi beni

günde 5 km yürüyen istediğini yiyebiliyor kızlar

Fiziksel aktivitenizi artırmanın en kolay yolu, günde attığınız adım sayısını çoğaltmaktan geçiyor

Sağlık sektöründeki tüm uzmanların birleştiği en önemli noktalardan biri, egzersiz ve aktif bir yaşam konusunda bireyleri bilinçlendirmenin çok önemli olduğudur. Kilo koruma, kas ve eklemlerin sağlığı, kalp ve damar yapısında kuvvet, eklem ve kemik hastalıkları gibi birçok hayati öneme sahip sağlık kriteri için egzersiz yapmak ve aktif olmak tedavinin önemli parçasıdır.
Ne kadar hareketsiz olduğunuzu veya ne kadar aktif olduğunuzu ölçmenin en kolay yollarından birisi adım ölçer (pedometre) satın almak olabilir.

Yavaş yavaş hayatımızda yer etmeye başlayan bu aletlerin aslında marifetleri kendilerinden beklenenin aksine çok büyük. Pedometreler ya da diğer bir değişle adımsayarlar her sabah kıyafetinizin beline veya kemerinize takıldıktan sonra sizin gün içinde neler yaptığınızı, kaç adım attığınızı göstererek sizi bir şekilde daha fazla adım atmaya teşvik ediyor.

Aktiviteyi yüzde 27 artırıyor

Günümüzde yapılan birçok çalışma fiziksel aktiviteyi artırmanın hedef belirleme ve bu hedefe yönlenerek devam etme konusunda bilgi veriyor. Bu noktada pedometreler günlük hedeflediğiniz adımı atmada ve bu sayede fiziksel olarak aktivitenizi artırmada kolaylık sağlayıcı bir alettir. Çünkü her akşam attığınız adımı kaydederek o gün içiinde adım sayınızın yeterli düzeye gelip gelmediğini anlayabilir ve bir sonraki için yeni hedef belirleyebilirsiniz. Pedometre kullanmanın anahtarı da zaten tutulan günlükler.

Pedometre kullanan kişilerin katıldığı bir çalışmada fiziksel aktivitelerini yaklaşık yüzde 27 artırdıkları görülmüştür. Bunun dışında bu kişilerin bir miktar kilo kaybettikleri de gözlenmiştir. Ayrıca bu kişilerde kan basınçlarında da kalp hastalıkları ve inme riskini azaltacak düzeyde bir düşüş olmuştur.
Kısacası pedometre kullanmak fiziksel aktiviteyi artırır ve sağlığı geliştirici rol alır.

Günde 10 bin adımı hedefleyin

2246 kişinin katılımıyla yapılan ve yüzde 85’inin kadın olduğu bir çalışmaya göre başlangıca göre pedometre kullanıcıları fiziksel aktivitelerini yüzde 26.9 oranında artırmışlardır. Önemli olan ve hedeflenen fiziksel aktivitedeki artışı günlük 10 bin adım seviyesine ulaştırmak olmalıdır. Ayrıca bu katılımcıların sistolik kan basınçlarında da 1.7- 5.9 mmHg seviyesinde azalma olduğu gözlenmiştir.

Bu çalışmanın sonucunda pedometrenin fiziksel aktiviteyi önemli derecede arttırdığı, beden kitle indeksini ve kan basıncını düşürmede yardımcı olduğu ortaya çıkmıştır. Ancak bu değişikliklerin uzun sürede takibi henüz gerçekleşmemiştir.
Eğer düzenli olarak spor yapamıyorsanız günlük yaşam içinde aktif olmayı deneyin bunu ölçmek içinde her gün kaç adım attığınız hesaplayan bir adımölçer edinebilirsiniz. Haziran 2005’te Atina’da yapılan Avrupa Obezite Kongresi’nde tüm ülkelerin günde 10 bin adım kampanyası konusunda harekete geçmesi istendi ve günlük atılan adımlar şu şekilde sınıflandırıldı:

Günlük;

5000 adımdan az : 2500 metre uzunluk demektir. Hareketsiz yaşam manasına gelir.
5000 – 7500 adım : 2-3 km eder ve Düşük aktif yaşam manasına gelir
7500 – 10000 adım : 3-4.5 km eder ve orta aktif yaşam manasına gelir
10000 – 12500 adım : 5-6 km eder ve aktif yaşam manasına gelir
12500 üzeri : 6 km üstü Yüksek aktif yaşam
30 dakika yürüyüş yaklaşık 3000 – 4000 adıma eşittir. ve 2500 metreye tekabül eder.

bunagöre kızlar günde en az 60 dk yürürsek bu kara yağlardan kurtuluyoruz..

benim acilen adımsayar edinmem ve adımlarımı günlük not etmem gerekiyor..

akrep hemen araştır nerden bulabilirim:126:

merhaba kızlar nasılsınız

şuan iş yerindeyim hala bugün 5 dakika oturmadım yerimde merdiven inip çıktım gün boyu bacaklarım çok ağrıyor ama şikayetçi değilim bir nevi spor oldu çünkü

ben hemen geçmişi okumaya çalışayım. hepinizi kocaman öptümm

ne güzel bura hala soğuk bahar gelsin istiyorum bende sıkıldım kış mevsiminden :)

bu arada hoşgeldin canım. bizde seni gördük daha mutlu olduk ..

mersinin yaylalarıda çok güzel oluyor. helede yazın :) hangisine çıktınız akrebim siz

bayanların adı çıkmış bence erkekler bizden daha süslü. tatile gideceğimiz zaman ben bir valiz alıyorsam erkek kardeşimle babam 2 valiz alıyor.

canım ya başınız sağolsun Allah sana ve ailesine yardım etsin Allah sabrını versin

mekanı cennet olsun

sağol canım dostlar sağolsun....

neler oldu aybuke mersinde çok merak ettim şimdi :26::26::26:

süper bi haber buu. yarışmak bizi motive edecektir mutlaka...

öncelikle tüm güzel dualarına amiin diyorum..
Allah rahmet eylesin mekanı nur olsun inş..zor bir dsurum tabiki
ama güzel olan seni tekrar aramızda! görebilmek şeker dimii

günaydın arkadaşlar..
karamelcim başınız sağolsun canım,allah sabrını versin inşallah,çok zor evlat acısı,çeken bilir,allah bilmeyenlerden eylesin hepinizi.....

sağolun kızlar. bizler yarın birgün unuturuz ama bu acıyı en çok ailesi bilir. Allah sabır versin ..

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…