Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

görüşmek üzere kendine iyi bsk iyi ve keyifli zayıflamalar

aybükeciğim hoşgeldin
umarım mersinde herşey düzelmiştir
yeni öğretim dönemin hayırlı olsun

haftasonumunz hemen hemen aynı geçmiş havanın güzelliği bedenimizede yansıdı

bunagöre kızlar günde en az 60 dk yürürsek bu kara yağlardan kurtuluyoruz..

benim acilen adımsayar edinmem ve adımlarımı günlük not etmem gerekiyor..

akrep hemen araştır nerden bulabilirim:126:

ewt bencede herkesin ihtiyacı var canım

kolay gelsin sanada canım

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

aminnnnnnn canım

tatlım merhaba

deneme süren bu hafta...
cumaya kadar menü bol paylaşımla göster kendini ve 2. takımlı olma ayrıcalığına sen de sahip ol..
hadi bakalım şimdiden hoşgeldin aramıza

hoşbulduk arkadaşlar umarım sizinle beraber fazla fazla gaza gelip kurtulurum fazla kilolarımdan çoklu çoklu toplu toplu gitsin işallah kilolar

ben bgn biraz hastayım galiba grip başlangıcı işallah çabuk toparlanırım dolayısıyla kahvaltıda fazla bişey yiyemedim öğlen ve akşamda şunları yicem

kahvaltı:katı yumurta (yarısı) kk peynir

öğle:1 kase tarhana çorbası ve yarım kase yoğurt

akşam:1 kase tarhana çorbası 2-3 yaprak sarması

ben şu anda bir diyet listesi uygulamıyorum dikkat ediyorum yediklerime hastalığım geçince farklı bişiler düşünürüm belki

geçmiş olsun dikkat et kendine c vitamini al ılık bitki çayı iç

arkadaşlar size kendimi tanıtayım

27 yaşımdayım 2 yıllık evliyim henüz çocuğum yok antalya da öğretmenim

sabahçıyım ve dolayısıyla ders saatlerinde yazmaya çalışıyorum öğleden sonra da başka biyerde derse giriyorum zor olacak ama elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıcam.
aslan burcuyum.evlendiğimde 55 kiloydum 2 sene içinde 65 66 ya kadar çıktım 1 ay önce dikkat etmeye başladım 61 e indim sömestrden döndüğümde (annemin yanında olunca ha bire yedim tabi) 63 kilo idim.

önceki hedefim evlendiğim kiloya ulaşmak.sonrasını da düşünürüz artık pp

dünkü menüm

sabah
10 çatal peynirli tereyağlı spagetti makarna

öğle
6 çatal peynirli ve tereyağlı sapagetti

ara
3 dilim armut,1 portakal,1 mandalina

akşam
bir porsiyon pırasa,bol turp,1 kase yoğurt,2 çatal makarna ve 1 süsbiberi

kitap:içinizdeki öküze yuhh deyin
1,5 litre su
spor:50 mekik

sabah yumurtanı tam yiyebilirsin kuşum..zeytin de kat sonraa maydanoz nane de ekleyebilirsin..menün güzel menülerine salata turp yeşillik vs. eklemeyi unutma
ewt canım birazdan gelir sizin orayada

çok deli yağmuyor ama ...ciseleme evresinde
geldi şekkercim çiseleme dönemi burda da var şimdi

aaa antalyadan bir öğretmen daha geldi ne güzel..
aybüke de antalyada eğitimci..

teşekkür ederim önerilerini dikkate alıcam arkadaşım birazcık iyileşim de kendime güzel bi liste hazırlıcam işallah

bir öğretmenimiz daha oldu demek senin de öğretim dönemin hayırlı olsun

afiyet olsun canım makarna günü olmuş senin için

bir öğretmenimiz daha oldu demek senin de öğretim dönemin hayırlı olsun

afiyet olsun canım makarna günü olmuş senin için

işallah hayırlı olur canım ve dileğim 2. dönemin de 1. dönem gb çabucak çabucak bitmesiii :)

Son düzenleme:
işte ve menüm

sabah--peynir zeytin-2 yumurta ile yapılmış omlet-bir dilim kepekli ekmek
ara patetes haşlaması
öğle --yayla çorba-etli sebze yemeği
akşam boş misafirliğe gidecektim mecbıren orda yiyeceğim(niye mecburum onuda söyleyim kayıvalideme gidiyorum kaçtır yemiyorum küsecek:)))) oyüzden akşam yemek yemedim ve gidince orda küçük ıspanaklı gözlemenin 4 te 1 i ve tramisu 4-5 çatal

2litre su -2 bardak yeşilçay-ve gün içerisinde siyah çay

veeeeeeeee 40 dk paltes çok iyi geldi

plates yaptığımda hakkaten ben de kendimi çok mutlu hissediyorum bi başlasam iyi olocak ama çok yoruyo beni plates ya üşengeçliğimden başlayamıyorum resmen ya
ne kadar tembelim

valla bravo sana

Günaydın kızlar.
Dün yediklerim
Sabah 3 adet dukan poğaçası
Öğlen tavuk çorbası ve yoğurt
Akşam 3 haş. baget, tavuk çorbası, salatalık turşusu

ben de kutluyorum kız,küsme hemen...bol gelmesin,üstünden düşsün inşallah,çok giyemeden başkasına ver diye beddua bile ederim hatta..

Küstüm bi kerem barışmam hıh :) Saol canım benim Daraltıcam elbisemi 65 olunca muhtemelen dediğin gibi üstümde çuval gibi durur.

Canım benim çok saol.

yine ve yeniden yağmurlu günden günaydınnnnnnn herkeseeeeee

Günaydın cnm.

Hoşgeldin öğretmenim.
İşallah hemen hedefine ulaşırsın.

Makarnalar fazla olmamışmı ablam sankim.

Anam nedir bu kaynanalardan çektiğimiz.
Kilomuza laf söylerler yemedinmi de surat ederler

plates yaptığımda hakkaten ben de kendimi çok mutlu hissediyorum bi başlasam iyi olocak ama çok yoruyo beni plates ya üşengeçliğimden başlayamıyorum resmen ya
ne kadar tembelim

valla bravo sana

bu haftayı kendime spor haftası ilan ettim fazla vaktim olmuyorr ama bu haftayı spor haftası ilan edince diğer zamanlarımdan alıp spora yönelidm gerçi yöneldiğim 40 dk ama osun normaldede 10 dk olsa yapmaya çalışıyordum

dimi ama

hoşgeldin canııımmm böylece antalyadan katılan 3. kişi oldunnn

teşekkürler hoşbulduk hep beraber ulaşalım işallah

süpersin plates güzelim benim
hoşgeldin canııımmm böylece antalyadan katılan 3. kişi oldunnn
3. kişi kim kıız:26:
hoşbulduk :)) umarım hep beraber en kısa zamanda kurtuluruz bu kilolardan

inş. canım

ben ve genic ilk iki kişiyi oluşturuyoruz

ticker eksiğimi de tamamladım, şimdiki kilomu biraz fazla gösterdim ki motive olayım diye

herkeseee günaydın kızlaaaarrrrr nasılsınız bakalım bugün burası da yağışlı sıkıcı

ya aslında benim bir can sıkınım var, paylaşmak istiyorum, kızlar eşimin akrabası bir çift var yazları görüşüyoruz arada bir, karı koca ikisi de başka ilde öğretmenler, kadın doğum yaptığında kocası kadından habersiz gitmiş oğluna babasının ismini vermiş, haliyle kadın öfkelenmiş ve şimdi bütün koca tarafından siz sebep oldunuz diye nefret ediyor,her konuşmasında nefret saçıyor.

başlarda onu haklı görüyordum kii bana dü bir davranış yaptı kadından gözüm korktu

bu kadınla görümcesi ne kadar ayıp biliyorum ama facee üzerinden birbirlerine sürekli aşağılayıcı laf atıp duruyorlardı, haliyle biz ailecek yani bizim taraf bunların birbirlerine laf atışlarını hem takip edip hem ayıplıyorduk.neyse dün tesadüfen gezerken facee üzerinden kocasının profil resmi dikatimi çekti, kocası face profilini oğlunu kimliği nin resmi şeklinde değiştirmiş, ben de beğen butonun bastım ve beğendim. ama hiç aklıma glmedi yanlış anlaşılacağm, gayet safiyane bir beğeniydi. bana ne karı koca kavgasından!! neyse kız benim beğenmemin ardından fotğrafın altına bana saydırmış sövdürmüş sonra da arkadaş listesinden çıkarmış beni, resmen şok oldum, birden karı koca kavgasının içinde taraf buldum kendimi, oysa hiç bir samimiyetimiz yok, adeta merhaba merhabamız var,, çok çok üzüldüm o kadar laf ve beddua yediğime napsam kızlarr yaaaaa?? kızdan arayıp özür mü dilesem yanlış anladın diyee, yoksa sştem dolu mesaj mı yazsam yoksaaa boş mu versem ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…