görüşmek üzere kendine iyi bsk iyi ve keyifli zayıflamalarmerhaba arkadaşlar ve akrepcim
7. takımla yarışma olayını duyunca bi göz atayım dedim ve orda hep benimle aynı kilolarda insanlar var daha iyi olurmuş gibi geldi orda olmam. izninizle ayrılmayı düşünüyorum zaten bi kabul edilme olmamış da.yine de bi vedalaşayım dedim. ben yanlış anlamışım takıma alındıktan sonra tam menü paylaşımı falan yapacağımı sanıyordum.neyse şansımı orda deneyeyim bir de.
gördüğüm kadarıyla hepinizin kilosu benden düşük ve bu benim azmimi kırıyo biraz, daha çok yolum var diyorum. hakkınızı helal edin
akrep, banusultan, genic, evder,irem&özge, tuğbaemrah, unuttuklarım varsa kusura bakmasın öptüm hepinizi , dualarınızda beni unutmayın :))
aybükeciğim hoşgeldinherkese merhaaabbaaaa canlarııımmmmmm
hepinizi çok çok çok özledimmm
umarım herkes iiyidir kabul ederseniz eğer döndüm aranıza, 2 hafta nasıl su gibi aktı geçti anlamadım, mersin günlerim çok çok kötü geçti başımıza neler geldi neler anlatama sizlere, buraya geldikten sonra son 1 haftamız güzledi, mersin resmen ağzımızdan burnumuzdan geldi
akrepçiğimi bile göremedim , o kadar çok istedim ki görüşmek amaa kısmet değğilmiş, yazın artık kısmetse.
sizlerle bol bol paylaşımd abulunmak sitiyorum ama nöbetime gitmeme lazım, yine görüşürüz canlarrrr
menücüklerimi de paylaşayım hemen.
c.tesi; sabah: otlu omlet, bol yeşilllik, şekersiz çay
öğle; kıymalı tarhana çorbası ve bir dilim ekmek
akşam; yoğurtlu kabak
pazar; sabah: 2 dilim çavdar ekmek, yeşillik domates salatalık şekersiz çay
öğle; mercimek çorbası ve bir dilim ekmek
akşam; et sote ve bol salata
kızlar haftasonu hava mükemmeldi. ailecek sabahtan öğlene kadar sahildeydik. 2 güde iki saatten fazla yürüdüm ve nasıl güzel eldi. evime geldim çocuğumu uyuttum ondan sonra yaptım işlerimi ama moralimde düzeldi daha ne olsun hava güzel çok güzel vakit geçirmişim ohhh mis gibi bir haftasonuydu. bol enerjili başladım haftaya sizlere de çok güzel bir hafta diliyorum.
bunagöre kızlar günde en az 60 dk yürürsek bu kara yağlardan kurtuluyoruz..
benim acilen adımsayar edinmem ve adımlarımı günlük not etmem gerekiyor..
akrep hemen araştır nerden bulabilirim:126:
merhaba kızlar nasılsınız
şuan iş yerindeyim hala bugün 5 dakika oturmadım yerimde merdiven inip çıktım gün boyu bacaklarım çok ağrıyor ama şikayetçi değilim bir nevi spor oldu çünkü
ben hemen geçmişi okumaya çalışayım. hepinizi kocaman öptümm
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
tatlım merhaba
deneme süren bu hafta...
cumaya kadar menü bol paylaşımla göster kendini ve 2. takımlı olma ayrıcalığına sen de sahip ol..
hadi bakalım şimdiden hoşgeldin aramıza
kuşum tarsusda başladımı yağmur..bizim burası çok bulanık yağmur yok henüz
hoşbulduk arkadaşlar umarım sizinle beraber fazla fazla gaza gelip kurtulurum fazla kilolarımdan çoklu çoklu toplu toplu gitsin işallah kilolar
ben bgn biraz hastayım galiba grip başlangıcı işallah çabuk toparlanırım dolayısıyla kahvaltıda fazla bişey yiyemedim öğlen ve akşamda şunları yicem
kahvaltı:katı yumurta (yarısı) kk peynir
öğle:1 kase tarhana çorbası ve yarım kase yoğurt
akşam:1 kase tarhana çorbası 2-3 yaprak sarması
ben şu anda bir diyet listesi uygulamıyorum dikkat ediyorum yediklerime hastalığım geçince farklı bişiler düşünürüm belki
geçmiş olsun dikkat et kendine c vitamini al ılık bitki çayı iç
sabah yumurtanı tam yiyebilirsin kuşum..zeytin de kat sonraa maydanoz nane de ekleyebilirsin..menün güzel menülerine salata turp yeşillik vs. eklemeyi unutmahoşbulduk arkadaşlar umarım sizinle beraber fazla fazla gaza gelip kurtulurum fazla kilolarımdan çoklu çoklu toplu toplu gitsin işallah kilolar
ben bgn biraz hastayım galiba grip başlangıcı işallah çabuk toparlanırım dolayısıyla kahvaltıda fazla bişey yiyemedim öğlen ve akşamda şunları yicem
kahvaltı:katı yumurta (yarısı) kk peynir
öğle:1 kase tarhana çorbası ve yarım kase yoğurt
akşam:1 kase tarhana çorbası 2-3 yaprak sarması
ben şu anda bir diyet listesi uygulamıyorum dikkat ediyorum yediklerime hastalığım geçince farklı bişiler düşünürüm belki
geldi şekkercim çiseleme dönemi burda da var şimdiewt canım birazdan gelir sizin orayada
çok deli yağmuyor ama ...ciseleme evresinde
arkadaşlar size kendimi tanıtayım
27 yaşımdayım 2 yıllık evliyim henüz çocuğum yok antalya da öğretmenim
sabahçıyım ve dolayısıyla ders saatlerinde yazmaya çalışıyorum öğleden sonra da başka biyerde derse giriyorum zor olacak ama elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıcam.
aslan burcuyum.evlendiğimde 55 kiloydum 2 sene içinde 65 66 ya kadar çıktım 1 ay önce dikkat etmeye başladım 61 e indim sömestrden döndüğümde (annemin yanında olunca ha bire yedim tabi) 63 kilo idim.
önceki hedefim evlendiğim kiloya ulaşmak.sonrasını da düşünürüz artıkpp
sabah yumurtanı tam yiyebilirsin kuşum..zeytin de kat sonraa maydanoz nane de ekleyebilirsin..menün güzel menülerine salata turp yeşillik vs. eklemeyi unutma
geldi şekkercim çiseleme dönemi burda da var şimdi
aaa antalyadan bir öğretmen daha geldi ne güzel..
aybüke de antalyada eğitimci..
sabahçıyım ve dolayısıyla ders saatlerinde yazmaya çalışıyorum öğleden sonra da başka biyerde derse giriyorum zor olacak ama elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıcam.
aslan burcuyum.evlendiğimde 55 kiloydum 2 sene içinde 65 66 ya kadar çıktım 1 ay önce dikkat etmeye başladım 61 e indim sömestrden döndüğümde (annemin yanında olunca ha bire yedim tabi) 63 kilo idim.
dünkü menüm
sabah
10 çatal peynirli tereyağlı spagetti makarna
öğle
6 çatal peynirli ve tereyağlı sapagetti
ara
3 dilim armut,1 portakal,1 mandalina
akşam
bir porsiyon pırasa,bol turp,1 kase yoğurt,2 çatal makarna ve 1 süsbiberi
kitap:içinizdeki öküze yuhh deyin
1,5 litre su
spor:50 mekik
bir öğretmenimiz daha oldu demek senin de öğretim dönemin hayırlı olsun
afiyet olsun canım makarna günü olmuş senin için
işte ve menüm
sabah--peynir zeytin-2 yumurta ile yapılmış omlet-bir dilim kepekli ekmek
ara patetes haşlaması
öğle --yayla çorba-etli sebze yemeği
akşam boş misafirliğe gidecektim mecbıren orda yiyeceğim(niye mecburum onuda söyleyim kayıvalideme gidiyorum kaçtır yemiyorum küsecek:)))) oyüzden akşam yemek yemedim ve gidince orda küçük ıspanaklı gözlemenin 4 te 1 i ve tramisu 4-5 çatal
2litre su -2 bardak yeşilçay-ve gün içerisinde siyah çay
veeeeeeeee 40 dk paltes çok iyi geldi
ben de kutluyorum kız,küsme hemen...bol gelmesin,üstünden düşsün inşallah,çok giyemeden başkasına ver diye beddua bile ederim hatta..
7. takımla yarışma mı var??? çok heyecan yaptım şimdi, ben kilo almadım sanıyorum tartıya çıkmadım gerçi ama kıyafetlerimden yola çıkarak kilo almadığımı düşünüyorum, bakalım cuma günü ne gösterecek tartılar, bu akşam sporumu da yapıyorum,, heyyyytttt beee...
iremmm canım benim ben geçmişi inan ki okumadım, kutlarım tabi kiiii, demek elbiseye girebilsin süper bişiiiiiiitebrik ederimmm
yine ve yeniden yağmurlu günden günaydınnnnnnn herkeseeeeee
dünkü menüm
sabah
10 çatal peynirli tereyağlı spagetti makarna
öğle
6 çatal peynirli ve tereyağlı sapagetti
ara
3 dilim armut,1 portakal,1 mandalina
akşam
bir porsiyon pırasa,bol turp,1 kase yoğurt,2 çatal makarna ve 1 süsbiberi
kitap:içinizdeki öküze yuhh deyin
1,5 litre su
spor:50 mekik
işte ve menüm
ara patetes haşlaması
akşam boş misafirliğe gidecektim mecbıren orda yiyeceğim(niye mecburum onuda söyleyim kayıvalideme gidiyorum kaçtır yemiyorum küsecek:)))) oyüzden akşam yemek yemedim ve gidince orda küçük ıspanaklı gözlemenin 4 te 1 i ve tramisu 4-5 çatal
plates yaptığımda hakkaten ben de kendimi çok mutlu hissediyorum bi başlasam iyi olocak ama çok yoruyo beni plates ya üşengeçliğimden başlayamıyorum resmen ya
ne kadar tembelim
valla bravo sana
Günaydın kızlar.
Dün yediklerim
Sabah 3 adet dukan poğaçası
Öğlen tavuk çorbası ve yoğurt
Akşam 3 haş. baget, tavuk çorbası, salatalık turşusu
Küstüm bi kerem barışmam hıh :) Saol canım benim Daraltıcam elbisemi 65 olunca muhtemelen dediğin gibi üstümde çuval gibi durur.
Canım benim çok saol.
Günaydın cnm.
Hoşgeldin öğretmenim.
İşallah hemen hedefine ulaşırsın.
Makarnalar fazla olmamışmı ablam sankim.
Anam nedir bu kaynanalardan çektiğimiz.
Kilomuza laf söylerler yemedinmi de surat ederler
hoşgeldin canııımmm böylece antalyadan katılan 3. kişi oldunnn
Günaydın kızlar.
Dün yediklerim
Sabah 3 adet dukan poğaçası
Öğlen tavuk çorbası ve yoğurt
Akşam 3 haş. baget, tavuk çorbası, salatalık turşusu
Küstüm bi kerem barışmam hıh :) Saol canım benim Daraltıcam elbisemi 65 olunca muhtemelen dediğin gibi üstümde çuval gibi durur.
Canım benim çok saol.
Günaydın cnm.
Hoşgeldin öğretmenim.
İşallah hemen hedefine ulaşırsın.
Makarnalar fazla olmamışmı ablam sankim.
Anam nedir bu kaynanalardan çektiğimiz.
Kilomuza laf söylerler yemedinmi de surat ederler
süpersin plates güzelim benimişte ve menüm
ara patetes haşlaması
3. kişi kim kıız:26:hoşgeldin canııımmm böylece antalyadan katılan 3. kişi oldunnn
hoşbulduk :)) umarım hep beraber en kısa zamanda kurtuluruz bu kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?