Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bence kendini ifade et,sonrasında da seninle tüm bağımı koparmak istiyorum de gitsin.ne çok allahım bu kendini dünyanın merkezi sananlar..

ay sorma.. hem eşiyle ilgili bir problem eşinin yaptığı saygısızlığı başkalarına maal etmesi hele bir anneye hiç yakışmıyor değil mi. acaba başka çocuğu olma ihtimali yokmu yani sadece tek şansı bu bebekti ve haylindeki ismi koymak istiyordu ne bileyim eşiyle mahkemeye başvurup bu sorunu çözebilir aslında :) hayatı kendinede eşinede hatta çocuğunada zindan etmeye gerek yok.

Son düzenleme:
selam vermeden daldım mevzulara,herkese merhaba,takımı kalabalık görmek ne güzel...
sabah uğrayamadım,ufaklık mouse u halletmiş,sağolsun..eşim öğle arası halletti de kavuştum size..

yaşasın kocişler :))) kociş deyince ufacık tefecik şeyler geliyor göz önüne değil mi benim eşimde geliyor, yoldaymış

hiç bulaşma canım..
çok cahil olduğu belli..hatta sevin böylesi cahil bir insandan kurtuldun diye
bben genic in antalyada olduğunu unutuşum yaa
amin canım amiin
genic, aybuke07, eldora

evet 3 antalya oldu haydi varmı arttıran dermişim. bu arada herdemk yok. inşallah herşey yolundadır da fazla merakta bırakmadan döner

geçmiş olsun canım..
başı güzel sonu kötü olmuş ama hayırlısı olsun kötüsünden korusun Rabbim

teşekkür ederim canım :) amin, kötülüklerden hepimizi korusun Allahım.

kızlar ben dün 70.8 geldim
bu sabah 69,2 geldim
karar verdim her gün tartılıp burda afiş edicem kendimi..
böylelikle hafta sonu facialarından uzak dururum belki

canım aşağıları okumadab önce şey diyecektim lohusadır normaldir ki çocuk doğalı 2 sen geçmiş
eşinin yaptığı gerçekten çok ayıp nezekatsiz bir davranış ama bunu 2 yıldır eşine veçevresine göstermesi ki çok az görüşen insanlara göstermesi çok saçma eşiyle kendi arasında olmalı
seni yanlış anlayabilir ama bu şekilde tepki vermesi yanlış
istersen bir mesaj at yanlış anladın diye sonrada bir daha zorunlu olmadıktan sonra görüşme böyle insanlar yük olur insana stres yaşatır hiç gerek yok bence istersen mesaj bile atma ne anlarsa anlasın ya

afiyet olsun canım

bişi soracağım mantı çorbası dediğin yüzük çorbasımı

canım geçmiş olsun ya

elbebek gül bebek bakımının keyfini çıkar

selam vermeden daldım mevzulara,herkese merhaba,takımı kalabalık görmek ne güzel...
sabah uğrayamadım,ufaklık mouse u halletmiş,sağolsun..eşim öğle arası halletti de kavuştum size..

sanada merhaba banucum
ah bu ufaklıklar..... benimkide geçen tansiyon ölçme aletini (dedesinin) attı yere ve bozdu
birde geçmiş karşısına attiiiii diyor gülermisin ağlarmısın:)))

70,8-69,2=1,6

cumaya kadar 3 tartı sabahı var

1,6x3=4,8 yapar

69,2-4,8=64,4 gelirim cuma sabahı

nasıl ama

iyi gaz veriyorum demi kendime

bu sabah 69,2 geldim

belki iyi olur ama dün ile bugün arasında ciddi bir düşüş var valla aynı şekildemi tartıldın canım

hergün tartılmak insanın canını sıkar genelde ama tabi sende motive ediyorsa neden olmasın

bu sabah 69,2 geldim

hıımm belki regl dönemindesin ondan mı acaba (( 2-3 kilo fazla olması başka neden olsun ki.

ben bu hafta diyetime pek dikkat edemeyeceğim zira bol et suyu filan tüketmeliymişim. eşim paça çorbası yaptırıyor bu akşam için.hiç sevmem ama kemiklerin sağlamlığı ve çabuk iyileşmesi için içilirse iyi gelen bir çorba. kilo almam sanıyorum ama bakalım harketsizlik ödem filan yapar en çok,onuda spora başlar başlamaz yok ederim zaten değil mi kaptanım :)

evder teşekkür ederim canım benim :)) canım çok acımıyor ondan herhalde keyifliyim ama serçe parmağı zor iyileşirmiş ( öyle mi acaba...

ewt canıım kemik suyuna çorba çok iyi gelir Ca kaynağı afiyet olsun şeker

sen ayaklanınca ödemde neymiş şıp diye halledersin valla

Kızlar merhaba 2 gündür giremiyorum hepinizi çok özledim müdürümüz değişti devir teslim nedeniyle giremiyorum umarım hepiniz çok iyisinizdir şimdi çıkmak zorundayım hoşçakalın

kilo almazsın canım merak etme..
kolum kırıldığında ben de bol bol içtim ama kilo verme dönemlerimde hep o zamandı..

bence kendini ifade et,sonrasında da seninle tüm bağımı koparmak istiyorum de gitsin.ne çok allahım bu kendini dünyanın merkezi sananlar..

caım cevabını yeni okudum ama teşekkür ederim aynen ben de öyle yaptım biliyor musun az önce facce ine mesaj attımm açık açık niyetimi anlattım ve kalbimi çok çok kırdığını söyledim, vebana bu kadar beddua etmenin manasını çözemediğimi söyledim, ben evladını kaybetmiş bir anne olarak bu saatten sonra ne çocuğumun ismi için üzülürüm ne cismi için ne cinsiyeti için dedim. cümlemin sonunda da arkadaşlığımız buraya kadarmış sana huzulru günler diyerek bitirdim.

içim rahat etti en azından, bilnmiyorum okur mu okumaz mı mesajımı amaaa sonuçta ben vicdani görevimi yaptım

Aybüke canımcım boşver gitsin her beddua edenin bedduası tutsaydı ohoooo. Rabbim biliyor niyetini gerisi boş.
Mümkün mertebe uzak dur o hanfendiden derim.

Kızlar tuğba iyi şükür test sonuçları da temiz çıkmış. Ama çok yoğunuz bende pek giremiyorum işte ara ara. Haber veririm gelir takıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…