canım madem annesinde kalıcak neden çocukları da götürmemişkii yazık çok küçüklermiş yaa
arkadaşına bakınca kendimi gördüm valla senelrdir sınava girerim ama geçek ciddi anlamda bu sene başladım çalışmaya
bende sana katılıyorum akrepçim eğer okul yoksa annesi babası çok yaşlı değil yada bakabilirse bencede alsın yanına
bu arada öğretmenmi değil ise öğretmenleri bilmiyorum diğer kurumlarda asaleti süründürüyorlar resmen bazıları hemen 1 senede
veriyor ama bazılarıda eşim gibi 1,5 deneyi buldu hala lagaluga bekliyoruz
umarım öğretmendirde ara tatillerde gelir aksi takdirde dayanamaz çocuklara
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve 3 gündür diyetteyim
daha once diyetisyene 2 hafta giderek ve sadece 1 haftasını dietle gecirerek 2 kilo vermistim ve onun 1 kilosunu aldım:)
dolayısıyla su an 72.5 kiloyum yada pzt sabah kiloydum ama bir hafta gecmeden tartılmam:)
bu arada boyum 160 cm ve diyetisyenin verdiği diyete tekrar basladım
yarın adet olcam bu hafta baslamakla iyimi ettim hic kilo verebilecegimi sanmıyorum
diyet listem (diyetisyen vermisti)
sabah (8-8,30): 2 dilim ekmek kepekli yada cavdarlı
1 dilim orta yaglı beyaz peynir veya dil yada 2 yemek kasık lor
domates salatalık yesillik
2 zeytin
haftada ek 1 er yumurta
ara :1 meyve
12-12,30: 2 porsiyon et, salata, 1 kepçe corba ve 1 dilim ekmek yada 2 dilim ekmek
15,30-15,00 2 kepekli galete yada 5 kepekli grissini veya 3-4 burcak veya 3-4 potibor veya 1 kbar + 1 activia yada süt yada ayran
yada yarım simit ayran
yada 1 cay bardagı leblebi 1 meyve
18-18,30: 7 kasık kıymalı sebze yemegi susuz patatessiz yada kıymasız
2 dilim ekmek
21.00-21,30: 3 porsiyon meyve
ben bu listeyi 1 hafta uygulamıstım ve 2,400 kilo verdim 1300 gr i yagdi. sonra yapmadım ama
2 porsiyon et ne demek yani kaç tane köfte ne kadar tavuk?? sadece diyet yaparak mı kilo verdin spor desteği var mıydı**?bir de haftada bir gün kaçamak yapıyor muydun?
ewt canıım kemik suyuna çorba çok iyi gelir Ca kaynağı afiyet olsun şeker
sen ayaklanınca ödemde neymiş şıp diye halledersin valla
kilo almazsın canım merak etme..
kolum kırıldığında ben de bol bol içtim ama kilo verme dönemlerimde hep o zamandı..
kızlar burada hava güzel güneş var soğuk azcık ama öğlene kadar oda ısınır
işte böyle havalarda işte olmak istemiyorum ben
dışarıda olup yürümek yürümek yürümek istiyorum
her adımımın yağlarımı yaktığını her aldığım nefesin cildimi güzelleştirmesini istiyorum
günaydın şeker kızlar..
eşimi gönderdim göreve,gece illaki kızları yatırır babası,küçük anlamadı ama büyük bir başladı babam diye ağlamaya,adam da yolda,ben de meraktayım zaten gece vakti.beni de üzdü valla..allah kimseyi sevdiklerinden mahrum etmesin.
herkese günaydıııınnnnn kızlaaaarrrr
banucum Allah kavuştursun canım, çok zor tahmin edebiliyorum, bu sabah ben de ağlaya ağlaya bir hoş oldum, benim kapı komşum bayanın kars a tayini çıktı, kadının biri 3 yaşında diğeri 5 yaşındas iki evladı var, ayrılmak zorunda kaldı. sabah onla rvedalaşırken kadıncağız yazık yaaa ikisinin de elinden sıkı sıkı tutmuştu ,ciğerim nasıl acıdı nasıl bir ağladım nasıl bir ağladım, gerçekten Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın, hel ki bir anneyi evlatlarındannnn
kızlar biliyormusunuz
bizde eşimle ayrı yerlerdeyiz 1,5 senedir falan asaletini alıp tayin olmasını bekliyoruz
işte ozaman kızımın hareketleri benimde içimi acıtıyor kesinlikle babasına tepkili ama yapacak bişi yok işte
ama kadının gitmesi daha bir başka olur allah yardımcısı olsun
tabiki istiyoruz şekercik
2. takım kızları duydunuz zilin sesini
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve 3 gündür diyetteyim
daha once diyetisyene 2 hafta giderek ve sadece 1 haftasını dietle gecirerek 2 kilo vermistim ve onun 1 kilosunu aldım:)
dolayısıyla su an 72.5 kiloyum yada pzt sabah kiloydum ama bir hafta gecmeden tartılmam:)
bu arada boyum 160 cm ve diyetisyenin verdiği diyete tekrar basladım
yarın adet olcam bu hafta baslamakla iyimi ettim hic kilo verebilecegimi sanmıyorum
iki gündür içiyorum çorbayı,sıcak sıcak iyi geliyor. :)
yürüdün mü?
senin eşin nerede canım? Allah kavuştursun.
(((
2 PORSİYON ET: 1 BUT YADA 2 BAGET YADA 1 ORTABOY BALIK YADA 2 EL KADAR TAVUK YADA 160 GR DİET TON BALIK, yada 15 hamsi yada 15 kusbası tavuk sote yada 4-5 kofte yada haftada 1: 7 kasık susuz patatessiz kuru baklagil yada 3 dilim peynir yada 8 yemek kasık kıymalı sebze
haftada 5 gun is cıkısı 20-25 dakka yurudum
sadece 1 hafta yapmıştım bunu onun icin kacamak yapmadım:)
simdi tekrar basladım pzt günü yani bugun 3. günüm
tam olarak birebir yapamasamda %90-95 yapıyorum
bundan sonra hergun yediklerimi yazacagım
Bugün yediklerim:
sabah 8 de kücük kepekli sandvic ekmegi arası peynir 2 zeytin marul (peyniri hesaplamıyorum ama 1 dilimi gecmez + 1 grissini kepekli
ara :elma
oglen 12 de : yarım kase yani 1 kepçe çorba ,7-8 kasık kagıt kebabı(etli türlü gibi bisi) 3-4 kasık yogurt 1,5 diilim ekmek
ara: 5 grissini ve 1 aktivia
(GERİ KALAN ZAMANDA PLANIM)
aksam 5,30 gibi aksam yemegi yerim hep bugunde karnıbahar vardı 1 tabak yerim yanında yogurt ve 2 dilim ekmekle
ara: hergun 3 hurma yiyorum 1 elma 3-4 yudum süt iciyorum
ama yarın kesin ne yiyiyp yemedigimi yazarım:)
cnm yaklaşık 3 aydır içiyorum :))tuğba folik asite başladın mı kuzum..
malesef cnm bi kalimm herkeze duyurcam zatenn :))hadi yaaaa, çok üzüldüm kızın adına, ama insan bazen mecburi kalıyor, bu arkadaşın da 9. yılı atanamdığı, her yıl sınava giriyor her yıl strese giriyor, gündüz çalışıyor akşam dershaneye gidiyordu, çok üzülüyorduk haline, 2 defa da tayini çıktı ama uzak diye gitmek istememiştii, gitmemişti, ama biz artık bu sefer baskı yaptık bu son şanstır dedik yine de çok çok uzak ama kendi anne babasının yaşadığı şehre çıktı ytayini anne babasının yanında kalacak, hayırlısı olsun herkes için.. yazık ama çok üzüldüm çocuklara o veda bitirdi beni...(
hoş geldin profil resmini görünce hamişşş sandıydım seniii
Çocuğun biri babasına sormuş :
Baba biz nasıl olduk.?
Baba cevap vermiş maymunlar türeye türeye biz olduk...
Tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
Annesine biz nasıl olduk demiş.?
... ...Annesi; ALLAH.. Adem Babayla,Havva Annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
Çocuk::ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.
Anne cevap verir: O babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :):)
dularım seninle cnm tez zamanda hayırlı haberler al inşallah ...iyi akşamlar kızlar.çok canım sıkkın, allah hayırlara çıkarsın derken,büyük ablamın kalp şikayetiyle hastaneye yatırıldığı haberi geldi.uzağım,yetişemiyorum,küçük ablam kanser tedavisi görüyor diye üzülürken...dua edin ne olur,iyi haberi gelsin..
günaydın şekerlerrrrr
iyi akşamlar kızlar.çok canım sıkkın, allah hayırlara çıkarsın derken,büyük ablamın kalp şikayetiyle hastaneye yatırıldığı haberi geldi.uzağım,yetişemiyorum,küçük ablam kanser tedavisi görüyor diye üzülürken...dua edin ne olur,iyi haberi gelsin..
iyi akşamlar kızlar.çok canım sıkkın, allah hayırlara çıkarsın derken,büyük ablamın kalp şikayetiyle hastaneye yatırıldığı haberi geldi.uzağım,yetişemiyorum,küçük ablam kanser tedavisi görüyor diye üzülürken...dua edin ne olur,iyi haberi gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?