eveet
bugün 68,5 çıktım tartıda
yanii
69,2-68,5=0,700 gr vermişim
70,8-69,2-68,5
cumaya kadar 2 tartı günüm var
68,5-07=67,8-0,7=67,1 olurum zannımca
ee yarış da var şimdi yürümek ve spor farz oldu
kızlarrrr günaydınnnn :)))
ben geldimmmm akrebimmm kızcak bana bu ara inanılmaz boşladım burayı ama bugün itibariyle menü paylaşımına başlayıp düzenli beslenmeye devam ediyo olucam :))
hemmen sabah kahvaltımla başlim
2 dilim çavdar ekmegi , yarım çay brd şekersiz çay , 5 tane siyah zeytin , kibrit kutusu büyüklüğünde peynir , az kırmızı biber
şmdide 1 brd ıhlamur :))
bende özledim sizii :)) geldim artık düzenli menü paylaşımımı yapmaya başlıyorummm sizi çok ihmal ettim herkezden özür dilerim :))güanydın canım özettin valla
birde selennn kayıp kayıplar geri dönsün lütfennn :))))
sen nerelerdesin bakiim
bak 7. takımla yarıştayız haberin olsun
kızlar evinizin içinde salonunuzda da olsa yürüyüş yapıyosunuz sakın ihmal etmeyin
60 dk 5 km yürümek demek..
hızlı ve sağlıklı kilo vermenin de anahtarı demek
ben geldimmmm akrebimmm kızcak bana bu ara inanılmaz boşladım burayı ama bugün itibariyle menü paylaşımına başlayıp düzenli beslenmeye devam ediyo olucam :))
2 dilim çavdar ekmegi , yarım çay brd şekersiz çay , 5 tane siyah zeytin , kibrit kutusu büyüklüğünde peynir , az kırmızı biber
sen nerelerdesin bakiim
bak 7. takımla yarıştayız haberin olsun
kızlar evinizin içinde salonunuzda da olsa yürüyüş yapıyosunuz sakın ihmal etmeyin
60 dk 5 km yürümek demek..
hızlı ve sağlıklı kilo vermenin de anahtarı demek
akrepçim süper veriyorsun valla
akrep bu hafta yarılandı zaten,yarış olsun ama sonuçları gelecek cumaya olsun..
güanydın canım özettin valla
birde selennn kayıp kayıplar geri dönsün lütfennn :))))
geçmiş olsun canımhepinize günaydın kızlar rahatsızlığım devam ediyo
iyileşir iyileşmez aranıza dönmek ümidiyle...
sevgiler hepinize......
ahh canım benim Allah kavuştursun sizi..amin.kızlar biliyormusunuz
bizde eşimle ayrı yerlerdeyiz 1,5 senedir falan asaletini alıp tayin olmasını bekliyoruz
işte ozaman kızımın hareketleri benimde içimi acıtıyor kesinlikle babasına tepkili ama yapacak bişi yok işte
ama kadının gitmesi daha bir başka olur allah yardımcısı olsun
duymaz olurmuyum daha ben düşündüğünde vermiştim startı :)))
kızlar biliyormusunuz
bizde eşimle ayrı yerlerdeyiz 1,5 senedir falan asaletini alıp tayin olmasını bekliyoruz
işte ozaman kızımın hareketleri benimde içimi acıtıyor kesinlikle babasına tepkili ama yapacak bişi yok işte
ama kadının gitmesi daha bir başka olur allah yardımcısı olsun
ben de bende ben dekızlar burada hava güzel güneş var soğuk azcık ama öğlene kadar oda ısınır
işte böyle havalarda işte olmak istemiyorum ben
dışarıda olup yürümek yürümek yürümek istiyorum
her adımımın yağlarımı yaktığını her aldığım nefesin cildimi güzelleştirmesini istiyorum
amiin canım..ben de üzüldüm okuyunca..Allah yardımcın olsun kuşumgünaydın şeker kızlar..
eşimi gönderdim göreve,gece illaki kızları yatırır babası,küçük anlamadı ama büyük bir başladı babam diye ağlamaya,adam da yolda,ben de meraktayım zaten gece vakti.beni de üzdü valla..allah kimseyi sevdiklerinden mahrum etmesin.
ne güzel bir düşüncemenüm
sabah.... kaşarlı domatesli yağsız tost -çay
ara ... mandalina
öğlen ...mercimek çorba-tavuklu pilav-yoğurt
akşam... brokoli karnıbahar salatası bol limonlu -bezelye yemeği
2 litre su 3 kupa yeşilçay-1 bardak şekersiz türk kahvesi-çay
spor....40 mekik 10 ar dakika bacak ve kalça için hareketler
ayrıca 20 dk yürüyüş(yağmur vardı ama olsun)çok güzeldi ben önlemimi alıp yağmurda yürüdüğüm zaman üzerimden bütün kötülükler gidiyormuş gibi geliyor yağmur damlaları alıp götürüyor keşke vaktim olup daha fazla yürüseydim ama bu kadarda yeter
herkese günaydıııınnnnn kızlaaaarrrr
banucum Allah kavuştursun canım, çok zor tahmin edebiliyorum, bu sabah ben de ağlaya ağlaya bir hoş oldum, benim kapı komşum bayanın kars a tayini çıktı, kadının biri 3 yaşında diğeri 5 yaşındas iki evladı var, ayrılmak zorunda kaldı. sabah onla rvedalaşırken kadıncağız yazık yaaa ikisinin de elinden sıkı sıkı tutmuştu ,ciğerim nasıl acıdı nasıl bir ağladım nasıl bir ağladım, gerçekten Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın, hel ki bir anneyi evlatlarındannnn
hadi yaaaa, çok üzüldüm kızın adına, ama insan bazen mecburi kalıyor, bu arkadaşın da 9. yılı atanamdığı, her yıl sınava giriyor her yıl strese giriyor, gündüz çalışıyor akşam dershaneye gidiyordu, çok üzülüyorduk haline, 2 defa da tayini çıktı ama uzak diye gitmek istememiştii, gitmemişti, ama biz artık bu sefer baskı yaptık bu son şanstır dedik yine de çok çok uzak ama kendi anne babasının yaşadığı şehre çıktı ytayini anne babasının yanında kalacak, hayırlısı olsun herkes için.. yazık ama çok üzüldüm çocuklara o veda bitirdi beni...(
canım madem annesinde kalıcak neden çocukları da götürmemişkii yazık çok küçüklermiş yaa
ahh canım benim Allah kavuştursun sizi..amin.
:
Çocuğun biri babasına sormuş :
Baba biz nasıl olduk.?
Baba cevap vermiş maymunlar türeye türeye biz olduk...
Tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
Annesine biz nasıl olduk demiş.?
... ...Annesi; ALLAH.. Adem Babayla,Havva Annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
Çocuk::ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.
Anne cevap verir: O babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :):)
Çocuğun biri babasına sormuş :
Baba biz nasıl olduk.?
Baba cevap vermiş maymunlar türeye türeye biz olduk...
Tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
Annesine biz nasıl olduk demiş.?
... ...Annesi; ALLAH.. Adem Babayla,Havva Annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
Çocuk::ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.
Anne cevap verir: O babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?