Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen nerelerdesin bakiim
bak 7. takımla yarıştayız haberin olsun
kızlar evinizin içinde salonunuzda da olsa yürüyüş yapıyosunuz sakın ihmal etmeyin
60 dk 5 km yürümek demek..
hızlı ve sağlıklı kilo vermenin de anahtarı demek

güanydın canım özettin valla

birde selennn kayıp kayıplar geri dönsün lütfennn :))))
bende özledim sizii :)) geldim artık düzenli menü paylaşımımı yapmaya başlıyorummm sizi çok ihmal ettim herkezden özür dilerim :))

burdayım kaptanımm geldimm evet gördüm tamam dikkat ediyorum artıkk zararlı şeyler yok :)) akrebim bu ara okadar yorgunumki bu hafta yürüyüşten azaddd et beni olurmu ama yediklerime çok dikkat edicem :))

tuğba folik asite başladın mı kuzum..

akrep bu hafta yarılandı zaten,yarış olsun ama sonuçları gelecek cumaya olsun..

akrepçim süper veriyorsun valla

kuşum bunlar fazlalıklar aslında..
gerçi haklısın kalabilirlerdide dimii

hemen dünkü menüme geçiyorum

sabah
iki haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin

ara
yarım mandalina
1 elma
tarçınlı fındıklı yoğurt
kfleks

öğle
yarım ızgara tavuk
turp
yarım kase yoğurt

akşam
sucuk
ekmek
maydanoz
şekersiz çay

1,5 litre su
spor:50 düz,10 ters toplam 60 mekik

kitap: içinizdeki öküze oha deyin

...kişisel gelişim kitaplarının 'müşteri ikna sanatları'nda müşteri ile sanatçının nefeslerinin birbiri ile uyumlu olmasının altını önemle ve sıklıkla çiziyorlar!sevişirken aynı anda ve aynı ritimde nefes alıp verenlerle, yan yana yenyene meditasyon yapanların aynı ritimde nefes alış verişlerindeki uyum, ticarete dökülüp başarı hedefleniyor ve şeytanın suflesiyle yazdırılan bu kitaplarda av ile avcının iz sürmesini yumuşatıp bilincimize kazıyorlar.
bu gidişle ahir zamanda kimin dost kimin düşman olduğunu anlamakta zorlanacak ve birbirimize selam vermekte zorlanacağız!

hepinize günaydın kızlar rahatsızlığım devam ediyo

iyileşir iyileşmez aranıza dönmek ümidiyle...

sevgiler hepinize......
geçmiş olsun canım
sek limon iç tatlım yarım çaybardağı tok karnına..c vitamini dopingi olsun sana
ahh canım benim Allah kavuştursun sizi..amin.
duymaz olurmuyum daha ben düşündüğünde vermiştim startı :)))

süpersin kuşum yaa

hadi yaaaa, çok üzüldüm kızın adına, ama insan bazen mecburi kalıyor, bu arkadaşın da 9. yılı atanamdığı, her yıl sınava giriyor her yıl strese giriyor, gündüz çalışıyor akşam dershaneye gidiyordu, çok üzülüyorduk haline, 2 defa da tayini çıktı ama uzak diye gitmek istememiştii, gitmemişti, ama biz artık bu sefer baskı yaptık bu son şanstır dedik yine de çok çok uzak ama kendi anne babasının yaşadığı şehre çıktı ytayini anne babasının yanında kalacak, hayırlısı olsun herkes için.. yazık ama çok üzüldüm çocuklara o veda bitirdi beni... (

hoş geldin profil resmini görünce hamişşş sandıydım seniii

ben de bende ben de
amiin canım..ben de üzüldüm okuyunca..Allah yardımcın olsun kuşum
ne güzel bir düşünce

canım madem annesinde kalıcak neden çocukları da götürmemişkii yazık çok küçüklermiş yaa

canım madem annesinde kalıcak neden çocukları da götürmemişkii yazık çok küçüklermiş yaa

arkadaşına bakınca kendimi gördüm valla senelrdir sınava girerim ama geçek ciddi anlamda bu sene başladım çalışmaya

bende sana katılıyorum akrepçim eğer okul yoksa annesi babası çok yaşlı değil yada bakabilirse bencede alsın yanına

bu arada öğretmenmi değil ise öğretmenleri bilmiyorum diğer kurumlarda asaleti süründürüyorlar resmen bazıları hemen 1 senede

veriyor ama bazılarıda eşim gibi 1,5 deneyi buldu hala lagaluga bekliyoruz

umarım öğretmendirde ara tatillerde gelir aksi takdirde dayanamaz çocuklara

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

NAMAZIN ÖNEMİ

Namaz

Kur’an’da en çok emredilen ibâdettir

Namazı emreden Rabbimiz olduğuna göre, bu ibadetin önemini de ancak .
Onun kitabı Kur’an’dan öğrenebiliriz. Namaz Kur’an’da tam 70 kez emredilmiştir.
Bunun kadar çok zikredilen, üzerinde ısrarla durulan başka bir ibadet yoktur.
Her şeyi yaratan, her şeyin varlığını kudret elinde tutan, her şeyi idâre eden Allah’tır.

En basit bir âmirin emri karşısında hemen boyun eğen biz insanların, Kâinâtın
Yaratıcısının bunca emir ve ısrarı karşısında tir tir titrememiz gerekmez mi?
Okulda öğretmenimiz, işyerinde müdürümüz, askerde komutanımız bir iş emrettiğinde derhal yapıp, onların sevgisini ve hoşnutluğunu kazanmak isterken,
nasıl olur da Rabbimizin bu emirlerine karşı ilgisiz kalabiliriz? Nasıl olur da, her
şeyi elinde tutan Zât-ı Zülcelâle sanki kafa tutar gibi, sanki meydan okur gibi,
sanki “Sen ne emredersen emret, benim daha önemli işlerim var” dercesine, namaz kılmadan durabiliriz?

Peygamberimize (a.s.m.), “Allah’ın en çok sevdiği amel hangisidir?” diye sorulunca, “Vakti gelince kılınan namazdır” buyurdu. (Buharî, Namaz Vakitleri: 6)
Bu hadis gösteriyor ki, namazdan daha üstün bir ibadet yoktur ve olamaz.

Ayrıca namaz, imandan sonra en önemli ibadettir. Kâinatta ve İslâmda, imandan
sonra en büyük hakikat, namazdır.

Bakın Rabbimiz bu konuda ne buyuruyor:
“İman eden kullarıma söyle: Namazı dosdoğru kılsınlar...” (İbrahim: 31)

Emredersin Rabbimiz! İşittik ve canı gönülden itaat ediyoruz.

Çocuğun biri babasına sormuş :
Baba biz nasıl olduk.?
Baba cevap vermiş maymunlar türeye türeye biz olduk...
Tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
Annesine biz nasıl olduk demiş.?
... ...Annesi; ALLAH.. Adem Babayla,Havva Annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
Çocuk::ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.
Anne cevap verir: O babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :):)

ay sen çok yaşa akrepcim...

tuttum ben bu cevabı :))))))))))

herkese merhaba dünkü menü

sabah: yarım simit ve şekersiz çay

ara: bir elma

öğle; az çorba ve azıcık et sote ve salata

ara: bir portakal ve bir armut

akşam: bulgur çorbası az, ve yoğurtlu ıspanak

50 tane mekik 3 lt su

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve 3 gündür diyetteyim
daha once diyetisyene 2 hafta giderek ve sadece 1 haftasını dietle gecirerek 2 kilo vermistim ve onun 1 kilosunu aldım:)
dolayısıyla su an 72.5 kiloyum yada pzt sabah kiloydum ama bir hafta gecmeden tartılmam:)
bu arada boyum 160 cm ve diyetisyenin verdiği diyete tekrar basladım
yarın adet olcam bu hafta baslamakla iyimi ettim hic kilo verebilecegimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…