Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep ablacim, biraz gec oldu aslinda ama..bizim kizlar yarisi kabul ettiler..
bende spordan vakit bulup giremedim..anca bugun bir sonuc alabildim..siz hala yarismak istiyorsaniz
biz variz yarisa

Kızlar merhaba 2 gündür giremiyorum hepinizi çok özledim müdürümüz değişti devir teslim nedeniyle giremiyorum umarım hepiniz çok iyisinizdir şimdi çıkmak zorundayım hoşçakalın
kolay gelsin canım

sizede kolay gelsin kızlarrr

kızlar burada hava güzel güneş var soğuk azcık ama öğlene kadar oda ısınır

işte böyle havalarda işte olmak istemiyorum ben

dışarıda olup yürümek yürümek yürümek istiyorum

her adımımın yağlarımı yaktığını her aldığım nefesin cildimi güzelleştirmesini istiyorum

günaydın şeker kızlar..
eşimi gönderdim göreve,gece illaki kızları yatırır babası,küçük anlamadı ama büyük bir başladı babam diye ağlamaya,adam da yolda,ben de meraktayım zaten gece vakti.beni de üzdü valla..allah kimseyi sevdiklerinden mahrum etmesin.

menüm

sabah.... kaşarlı domatesli yağsız tost -çay
ara ... mandalina
öğlen ...mercimek çorba-tavuklu pilav-yoğurt
akşam... brokoli karnıbahar salatası bol limonlu -bezelye yemeği

2 litre su 3 kupa yeşilçay-1 bardak şekersiz türk kahvesi-çay

spor....40 mekik 10 ar dakika bacak ve kalça için hareketler
ayrıca 20 dk yürüyüş(yağmur vardı ama olsun)çok güzeldi ben önlemimi alıp yağmurda yürüdüğüm zaman üzerimden bütün kötülükler gidiyormuş gibi geliyor yağmur damlaları alıp götürüyor keşke vaktim olup daha fazla yürüseydim ama bu kadarda yeter

herkese günaydıııınnnnn kızlaaaarrrr

banucum Allah kavuştursun canım, çok zor tahmin edebiliyorum, bu sabah ben de ağlaya ağlaya bir hoş oldum, benim kapı komşum bayanın kars a tayini çıktı, kadının biri 3 yaşında diğeri 5 yaşındas iki evladı var, ayrılmak zorunda kaldı. sabah onla rvedalaşırken kadıncağız yazık yaaa ikisinin de elinden sıkı sıkı tutmuştu ,ciğerim nasıl acıdı nasıl bir ağladım nasıl bir ağladım, gerçekten Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın, hel ki bir anneyi evlatlarındannnn

günaydın canım şimididen allah kavuştursun insanın sevdiği kişiler yolda olunca gerçekten o yerine varana kadar huzursuz oluyor

hepinize günaydın kızlar rahatsızlığım devam ediyo

iyileşir iyileşmez aranıza dönmek ümidiyle...

sevgiler hepinize......

günaydın canım

off ya üzüldüm şimdi ya erkeğin ayrılması başka kadının ayrılması bambaşkaaa ay yerinde olmak istemem yazın bende kızımdan hafta içi ayrıydım anneannesiyle ve dedesiyle yaylaya geçmişlerdi onda bile çok kötüydüm aradaki mesafeye bakarmısın antalyadan karsa

kızlar biliyormusunuz

bizde eşimle ayrı yerlerdeyiz 1,5 senedir falan asaletini alıp tayin olmasını bekliyoruz

işte ozaman kızımın hareketleri benimde içimi acıtıyor kesinlikle babasına tepkili ama yapacak bişi yok işte

ama kadının gitmesi daha bir başka olur allah yardımcısı olsun

akrep ablacim, biraz gec oldu aslinda ama..bizim kizlar yarisi kabul ettiler..
bende spordan vakit bulup giremedim..anca bugun bir sonuc alabildim..siz hala yarismak istiyorsaniz
biz variz yarisa

tabiki istiyoruz şekercik

2. takım kızları duydunuz zilin sesini

kızlarrrr günaydınnnn :)))
ben geldimmmm akrebimmm kızcak bana bu ara inanılmaz boşladım burayı ama bugün itibariyle menü paylaşımına başlayıp düzenli beslenmeye devam ediyo olucam :))
hemmen sabah kahvaltımla başlim
2 dilim çavdar ekmegi , yarım çay brd şekersiz çay , 5 tane siyah zeytin , kibrit kutusu büyüklüğünde peynir , az kırmızı biber
şmdide 1 brd ıhlamur :))

70,8-69,2=1,6

cumaya kadar 3 tartı sabahı var

1,6x3=4,8 yapar

69,2-4,8=64,4 gelirim cuma sabahı

nasıl ama

iyi gaz veriyorum demi kendime

eveet

bugün 68,5 çıktım tartıda

yanii

69,2-68,5=0,700 gr vermişim

70,8-69,2-68,5

cumaya kadar 2 tartı günüm var
68,5-07=67,8-0,7=67,1 olurum zannımca

ee yarış da var şimdi yürümek ve spor farz oldu

güanydın canım özettin valla

birde selennn kayıp kayıplar geri dönsün lütfennn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…