Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlarrrr günaydınnnnn :)))

günaydın canım

gerçektende böylemi oluyor ya gizliden günlük tututuracaksın sonrada okuyacaksın

kadın ve erkek yaradılışı ne kadar farklı

ne kadar tek düze bu erkekler olması gibi bir düşünceleri yok olanla yaşıyorlar

canım bu zamanlarda ben ya yoğurtun içine toz tarçın elma karıştırıp yiyoum yada yeşilçayın içine bir çubuk tarçın içiyorum
tatlı krizine iyi geliyor

husnabanu; hosgeldin canim

banusultan; cok gecmis olsun allah acil sifalar versin

ve diger arkadaslarim hepinize merhaba mutlu gunler dilerim

HERKESE MERHABA KIZlaaaarrrr bugün diyetimin ilk günündeym, perşembe perşembe diyet mi olur demeyin özellikle perşembeyi seçtim ki, haftaya cuma bakalım 1 haftada ne kadar kilom gidecek öğrenmek için

oncelikle dunku menumu paylasayim

sabah; yagsiz tost ve 2 sekersiz cay

ara ; yok

ogle; tavuklu salata

ara; bir portakal

aksam; az corba ve karniyarik ve salata

40 mekik 3 lt su

yaaa okuyunca çok şaşırdım bana bazı raslantılarla günü kurtarıyolar galiba :)) ay ne güzel olur keşke bi günlük tutsalarda olusak şok şeker olurdu :))
HERKESE MERHABA KIZlaaaarrrr bugün diyetimin ilk günündeym, perşembe perşembe diyet mi olur demeyin özellikle perşembeyi seçtim ki, haftaya cuma bakalım 1 haftada ne kadar kilom gidecek öğrenmek için

oncelikle dunku menumu paylasayim

sabah; yagsiz tost ve 2 sekersiz cay

ara ; yok

ogle; tavuklu salata

ara; bir portakal

aksam; az corba ve karniyarik ve salata

40 mekik 3 lt su

süpper valla :))

sabah bir kalktim saat 7:30 aman allahim masil hazirlandim nasil ciktim evden bilemedim cocugu biraktim isede tam 8:30 da gelmeyi basardim

yalniz kizlar sali gunu is yerinde sol el bilegimde sanki damar damar ustune gelmis gibi iki gundur feci bor agri var birazda sislik tabii devam ederse yarin hastaneye gitmem gerekecek sanirim

hadi hayırlı olsun yeni diyetin

husnabanu; hosgeldin canim

banusultan; cok gecmis olsun allah acil sifalar versin

ve diger arkadaslarim hepinize merhaba mutlu gunler dilerim

sanada canım mutlu günler dilerim

menümü paylaşayım hemen

kahvaltı...yumurta-peynir-2 dilim ekmek
ara....nar
öğle..tavuk göğüs -çorba-1 dilim ekmek
akşam.....2 kaşık aşure-bulgur pilavı 2 kaşık ve pırasa bol limonlu

2,5 litre su 3 bardak yeşilçay(elmalısından) -siyah çay

spor yarımsaat eliptik bisiklet çalışma

ahh canııımmmm .43: çok üzüldüm, Allah her iki ablana da acil şifalar versin, sağlıktan önemli bir şey yok, Allah kimseyi sağlığından mahrum etmesin...

ben eşime asla günlük tutturamam mümkün değil, adqamcağız kızıma hamile iken o kadar yalavardım da kızına bir mektup yazmadııı, ben liseden beri yaklaık 15 senedir günlük tutarımmm, gerçi lisedekileri hep yırtıp yırtıp atmış eşim kıskançlıktan dolayı amaaaa şidilerdeki duruyor ben geçmişi okumayı sevmiyorum ama sadece yazmak hoşuma giidyor o an, rahatlatoyor beni.

Günaydın herkese.
Dün giremedim hiç izinliydim.
Bugün de hiç keyfim yok yine katılamayacağım aranızda.
Bi selam vereyim dedim.

KIZLAR BEN NORMALDE ÖĞLENE KADAR HİÇ BİR ŞEY YEMEYEN SADECE İLK ÖÜĞÜNÜ ÖĞLEN YİYİEN BİRİSİYİM AMA HİÇ ACIKMAZDIM ÖĞLEN BİLE yemesem olurdu amaa buün diyete başladım dedim ya, sabah kahvaltı yaptım arada meyve yedim ama şimdi çok açım yaaa (( neden kiii???

bugün yeni bir kitaba başladım .Ahmet ÜMİT PATASA ilk defa Ahmet ümit okuyacağım, yorumlar baya güzel bakalım ben beğeneck miyim?

Günaydın herkese.
Dün giremedim hiç izinliydim.
Bugün de hiç keyfim yok yine katılamayacağım aranızda.
Bi selam vereyim dedim.

canım hayırdır umarım kötü bişe değildir

bendede öyle olur genelde çünkü yemediğin zaman metabolizmayı çalıştırmıyorsun vücut uyanmıyor heralde diye düşünüyorum

kısıtladın ya kendini ondandır canım

geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin.amin.
canım kalori hesabına çok takılma
bitter çikolatadan bişii olmaz arada yersin ama akşam 4-5 dilim ekmek çok fazla..etli nohutun yanında ekmek yerine yeşillik salata ve yoğurt tüketsen hem daha tok tutar hem kilo verdirir hem de daha sağlıklı olur..
bu arada kilo bildirimini cuma sabah mı yapıyoruz
ben bugun tartılmadımda ve isteyim ancak yarın tartılabilirim

yarın sabah tartılıyoruz canım

hoşgeldin canım

kızlar bugün çok keyifsizim..
içimden bişii yapmak gelmiyor

sağolun kızlar,çok kötüyüm şimdi anjiyoya girmak üzere,allahım güzel haberler gelsin ne olur,annem gibi ablam benim,onun elinde büyüdüm ben..

kızlar bugün çok keyifsizim..
içimden bişii yapmak gelmiyor

canım hayırdır herkesin bugün keyfi yok
umarum kötü bişe yoktur

sağolun kızlar,çok kötüyüm şimdi anjiyoya girmak üzere,allahım güzel haberler gelsin ne olur,annem gibi ablam benim,onun elinde büyüdüm ben..

ay canım işallah bişe olamayacak belki ameliyata gerek olmadan anjiyo yeterli olacak dua ediyorum canım

acil şifalar versin

anjiyo basit bir operasyon canım üzülme, benim babam da 3 kez kalp krizi geçirmiş ne knedinin haberi var ne bizim, kalp ekg sinde çıktı şok olduk, doktor sen nasıl dayandın bu krizlere dedi, hele ki 3. sü çok şideetliymiş, normal insan dayanamz bu krize dedi babam ve biz ağzımız açık kaldı gizli kalp dedikelri olayı yaşıyormuş benim babam, ve hemen geçen yaz 3 kez stend takıldı ababmın boyun damaralrına, kaç kez anjiyo oldu, çok sıkıntılı sancılı bir dönem, biz de çok ağladık çok kahrolduk ama çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok, Allah büyüktür , ve Allah ne dilerse o olur, inşallah sağlığına kavuşacaktır ablacığınnn, Rabbim korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…